• 03.09.2017 kl. 16:30

Sunday Chillz'

God søndag, fine dere ♥  For en sinnsykt hektisk uke det har vært. Og SÅ glad jeg blir, når dere fortsetter å titte innom selv om jeg ikke har tid til å poste så mye. I dag våknet jeg i 10-tiden hos fine Amalie, som jeg sov hos etter en veldig koselig vin kveld i går. Frokost med musikk på full guffe var koselig, før jeg måtte ture hjem for å få jobbet litt med skole! 

Så nå er 3 innleveringer ferdige, og jeg har planer om å hoppe i dusjen. Det skal bli godt! Jeg har egentlig lyst til å filme en video i dag, siden jeg skal jobbe hele uken. Men er liksom ikke helt i den mooden, så vi får se. Ellers er planene å spise pappas hjemmelaget pizza og chille max med litt netflix senere! Mmmm det skal bli godt å lade opp batteriene til en ny og hektisk uke. 

Håper alt er fint med dere! Er dere klare for den nye uken? 

Fredrikke Gustavsen

03.09.2017 kl. 18:11
Ååå, ja til video!!

Lotte Flatøy

03.09.2017 kl. 19:39
Fredrikke Gustavsen: Troooor jeg skal få til å få posta en i morgen :)

elisebr

03.09.2017 kl. 18:16
Ønsker deg en fin kveld :) Kan du legge ut bilder av den hjemmelagde pizzaen til faren din? :)

Lotte Flatøy

03.09.2017 kl. 19:40
elisebr: tok desverre ikke bilder. Men har tenkt på å ha mer mat relaterte innlegg og videoer utover høsten! høres det ut som en god plan?

elisebr

03.09.2017 kl. 21:40
Det går bra :) Hørtes veldig bra ut! ;) Ønsker deg en fin kveld :) <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits