• 09.09.2017 kl. 11:29

Fetaost & avocado salat

GOD lørdags morgen, solstråler ♥  ÅÅÅÅ SÅ DIGG MED HELG! Dere aner ikke hvor godt det føltes å legge seg i 12 tiden i natt og vite at jeg kunne sove helt til halv 10. Hehe. For noen uker tilbake ville det vært alt for tidlig i en helg, men nå er det rene luksusen etter at jeg begynte å jobbe i tillegg til skole. 

Hvordan har dere det? Selv har jeg det bare sinnsykt bra om dagen altså! Jeg er så stolt over at jeg klarer å jobbe og gå på skole samtidig. Det hadde jeg aldri klart for et år siden på grunn av angsten. Men jeg har på en måte lært meg å takle det bedre, og den jobben jeg har fått, gir meg så sinnsykt mye siden vi har så godt miljø og så mange kule folk der! 

I dag er planen å få gjort litt skole osv. som skal leveres til uken + øve til noen prøver som kommer. Så blir nok sittende og jobbe i en del timer fremover! Senere i dag skal jeg faktisk ha hele jente gjengen på middag, og det blir så KOSELIG! Gleder meg til å samle alle til deilig mat, godt humør og sikkert masse latter. 

Må bare hive med et bilde av en salat jeg har helt dilla på om dagen. Dere skjønner det at vi har en veldig digg salatbar på skolen. I denne hadde jeg bønner, ost, salat, tomat, mais, agurk, avocado, hvitløks dressing, fetaost og linser! Mmmm.. Virkelig en opptur i skoledagen hvis du trenger å unne deg noe! 

sisselgu

09.09.2017 kl. 11:41
Ser godt ut må prøve.

Dagens innlegg Å være kreativ er å lese på min blogg.

Vil du lese .

Ha en flott helg .

Fra Sissel

Lotte Flatøy

09.09.2017 kl. 13:34
sisselgu: kan selvfølgelig sjekke det ut! Ha en fin dag :)

Fredrikke Gustavsen

09.09.2017 kl. 19:19
Åhh dette så sinnsykt godt ut!

sisselgu

10.09.2017 kl. 23:46
Tusen takk :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits