• 12.09.2017 kl. 15:46

Planning is key!

GOD tirsdag, fine venner ♥ Nå sitter jeg med solen tittende inn vinduet og Maria Mena på full guffe. HERLIG! Spesielt de dagene jeg ikke har så mye overskudd, merker jeg at det å høre på bra musikk kan hjelpe å lade bittelitt. En annen ting som virkelig er nøkkelen til godt humør og nok energi i en veldig hektisk hverdag fullstappet med ting å gjøre er PLANLEGGING! Dere aner ikke hvor mye det hjelper å bare få skrevet ned det man skal få gjort.

Selv skriver jeg en ny liste hver søndag, og fyller inn min Organized.no student planlegger og får gjort det jeg rekker i løpet av ukedagene imellom skole og jobb + pause tid som er utrolig viktig! Så gjør jeg det som står igjen på listen på lørdager. Slik funker det i hvert fall veldig bra for meg, men da må du være klar for å bruke noen timer av helgen på å jobbe med skole osv. Selv får jeg alltid jobbet mye bedre i helgene hjemme.  

Håper alt er fint med dere! Her er litt knips fra uken som har vært. Nå må jeg kaste meg til bussen for noen timer jobb, ha en fin dag! 

      

  

 

 

 

Victoria Larsen

12.09.2017 kl. 16:58
Salaten ser god ut! Det er så avgjørende med planlegging :-)

Lotte Flatøy

13.09.2017 kl. 06:29
Victoria Larsen: jaa veldig enig!

Fredrikke Gustavsen

12.09.2017 kl. 21:32
Såå smart! Kjempe fine bilder forresten, du er såå nydelig <3

Lotte Flatøy

13.09.2017 kl. 06:29
Fredrikke Gustavsen: ååå tusen takk fine du <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits