• 23.09.2017 kl. 10:59

My Autumn Bucket list

God lørdag ♥   Håper dere har hatt en fin uke. Hver gang vi går inn i en ny årstid, pleier jeg å lage en bucket list med alle tingene jeg vil få gjort eller vil gjøre mer av i løpet av årstiden som kommer. Og får å si det sånn, høsten er INGEN unntak.

Jeg ser alltid frem til nye årstider. Det er så deilig med litt forandring i været, interiøret, musikken, klærne, ting man bruker tid på og maten man lager. Mange har en favo årstid, men jeg syntes liksom det er en sjarm med hver årstid når en ny er på vei! Men nå skal jeg ikke skravle mer, her har dere min bucket list for høsten 2017!

MY AUTUMN BUCKET LIST 2017

 • Gå mange fine turer i nydelig høstvær. Som dere vet elsker jeg å ut på tur, og om høsten er det jo så herlig å tulle seg inn i et stort skjerf og ta seg en tur når sola begynner å gå ned. Og selvfølgelig koselige søndagsturer med lunsj pakket i sekken og en venninne på siden å skravle med!

 

 • Bli flinkere til å bake! Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, men tenker at høsten er den perfekte tiden å ta tak i det. Det er jo ikke så fryktelig mange år til at jeg skal bo hjemme, så da er det veldig greit å ha litt kone mor erfaring. 

 • Se film mye oftere. Nå som jeg går 3. på vgs og har jobb i tillegg, kan det fort bli litt mye fokus og jobbing, og da er film en veldig god avkobling som får deg til å slappe helt av i forhold til serie eller youtube. 

 

 • SPARE penger! Jeg er så fryktelig dårlig til å la penger på kontoen stå. Som dere vet elsker jeg alt som har med hudpleie, sminke klær og interiør + deilig mat i kantina. Og da er det ikke akkurat vanskelig å bruke penger. Så det må jeg bli flinkere til denne høsten!

 

 • Pynte med koselige høst dekorasjoner. Gresskar og duftlys må opp siste uken i september, så det er skikkelig høst stemning når oktober og høstferien kommer! FY SÅ DIGG det skal bli med litt ferie. Da skal det lades opp! 

 

 • Finne en god balanse mellom skole, jobb og bloggen. Som dere vet har jeg begynt å jobbe på siden av skolen, og det er mildt sagt mye som skal gjøres i løpet av ukene. Men selvfølgelig skal jeg få det til å gå rundt, jeg må bare finne en balanse der jeg faktisk orker å leve når uken er ferdig.  

 

 • Komme inn i en god vane med meditering igjen. Dere vet jo at jeg forguder meditering, og tror skikkelig på at det hjelper både på angst og stress i hverdagen! Men livet er hektisk om dagen altså, så jeg må finne en løsning der jeg får presset en ti minutters inn i løpet av dagen. Ofte ender det i en powernap på grunn av lite søvn natten før, hehe.

 

 • HØST MYS! Hehe er ikke sikkert alle forstår hva jeg mener her. Men bare tenne masse lys, drikke masse kakao, høre på deilig musikk, gå på tur, bake, og egentlig alt som gir sånn super høst stemning.

sunnivaccskaug

23.09.2017 kl. 12:28
Fine ting <3

Victoria Larsen

23.09.2017 kl. 14:02
Ser vi har en del til felles her, hehe! Kjempe fin liste og herlig innlegg :-D

Lotte Flatøy

23.09.2017 kl. 15:37
Victoria Larsen: åå tusen takk <3

susanne im

23.09.2017 kl. 20:17
fantastisk innlegg as always <3 må få ordna litt fotoshoot anntrekk bilder snart i høstværet <3

Lotte Flatøy

24.09.2017 kl. 00:37
susanne im: åååå takk sussi <3 Ja det må vi!

kokoronoheion

26.09.2017 kl. 16:22
Fine planer :) Heia deg !

Julian
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits