• 29.09.2017 kl. 23:29

FREDAG & FERIE

GOD fredag nussebasser ♥ HAH! Endelig er sofaen inntatt, ukas siste skole oppgave er levert, og jeg tar med god samvittighet helg og FERIE! Wohoo. Så sinnsykt digg det skal bli. Det er rart etter en måned med kun skole og jobbing i ett sett, å vite at jeg skal få sove lenge, ha tid til å lese, trene, gå turer, sove mer, lage mat, og bare nyte livet! DET gleder jeg meg til! Har også en del planer om å møte venninner som jeg ikke har fått brukt tid med på lenge, og det skal også bli sykt kos. 

Men først skal jeg slappe skikkelig godt av i kveld med en film på skjermen, siste skvulp med pepsi i kjeften og den drit dyre nøttemixen jeg kjøpte i lykkerus over at det er ferie. God ferie dere! Vi snakkes i morgen. Jeg vlogger forresten denne uken, så watch out! 

julietalivstil

29.09.2017 kl. 23:32
så koselig

Lotte Flatøy

29.09.2017 kl. 23:33
julietalivstil: jaa <3

Sandra Marie

30.09.2017 kl. 01:14
god ferie :D

Lotte Flatøy

30.09.2017 kl. 01:47
Sandra Marie: Tusen takk! <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits