• 06.10.2017 kl. 13:30

Kunsten å føle seg fin

God fredag finiser ♥ Fredag allerede? Det var jo nettopp lørdag, og begynnelsen av ferien. Må jo bare bety at jeg koser meg! Og det gjør jeg. Jeg nyter ferie nå så sinnsykt, selv om jeg jobber. Det å ha tid til seg selv er gull verdt av og til, og fy så gidd det har vært å ligge i sengen med Suits på kveldene etter jobb og småspise på litt Smash ♥ Jeg håper dere også koser dere litt ekstra, for det fortjener vi hele gjengen! 

Jeg ville bare innom og minne dere på å føle dere litt fine av og til (helst ofte). Dere vet den følelsen når du har brukt litt ekstra tid forran speilet for å føle deg litt ekstra fin? Bli flinkere til å unne deg det litt oftere. Hvorfor skal vi bare føle oss "hverdags ok" når vi kan legge inn et kvarter ekstra for å føle oss ekstra fine i hverdagen også? Og det føles så fryktelig godt å kunne fokusere mer på de rundt deg og på å ha det bra, hvis du slepper å være redd for hvordan du ser ut.

Vi er så utrolig fine akkurat som vi er, og vi må bli flinkere til å være selvsikre i de vi er, og pynte oss når vi trenger en ekstra boost! 

Hehe ja det var dagens lille preken. Nå skal jeg på et etterlengtet besøk til farmor, før det blir Taco kos med lillesøstrene og The Voice i kveld! Ha en finfin fredag♥

Victoria Larsen

06.10.2017 kl. 14:23
Såå herlig skrevet, fine du! God helg til deg :-)

Lotte Flatøy

06.10.2017 kl. 18:42
Victoria Larsen: God helg til deg også <3
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits