• 13.10.2017 kl. 15:27

Lotte tipser: mellombar

God fredaaaag ♥ Alltid en lykke å skrive det, hehe. Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen. Men jeg har hoppet i joggisen, tent litt lys og titter på et kamera jeg har ønsket meg lenge, som jeg vurderer å kjøpe. Tenk å sette opp standarden på bildene er inne sånn 10 hakk. Det hadde vært noe!

I dag tenkte jeg å starte en ny spalte her på bloggen som kommer til å komme opp en gang i blant, der jeg tipser dere om ting som gjør hverdagen min lettere/bedre! For det er noe vi alle trenger i hektiske student liv, eller hva? 

Dagens tips er Bixit Havrebar med bringebær! Mmm så nydelige de er. Spesielt mot slutten av skoledagen når man trenger litt påfyll med energi, men når det likevel ikke er lenge til middag. DA er det digg med en Bixit! 

Ha en fin fredag så lenge, så snakkes vi snart igjen.

Victoria Larsen

13.10.2017 kl. 19:04
De er kjempe gode!! Veldig fint tips :-D

elisebr

13.10.2017 kl. 21:39
Så nydelig og god den så ut! :)
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits