• 08.02.2017 kl. 20:43

Filmtips: How to be Single

Hei igjen fininger! Nå har jeg egentlig sittet og redigert vlog i noen timer, og håper jeg rekker å poste den før det blir alt for sent. Men tenkte jeg kunne komme med et lite filmtips til dere i mellomtiden. Det er jo noe jeg prøvde på en gang i uken før jul, og tenkte vi kanskje kunne begynne med det igjen! 

I dag skal jeg dele en skikkelig jentefilm. Jeg så faktisk denne filmen første gang på kino med venninnen min Amalie. Jeg husker så godt, da vi gikk ut av salen og allerede da snakket om at vi ville se den igjen. Nemlig How to be Single! Det er jo ikke en film du går og ser om du trenger motivasjon i livet generelt, men er heller en litt gøy kosefilm som gir deg skikkelig feel good følelse! Virkelig å anbefale. Her er traileren. 

 


 

 • 14.11.2016 kl. 12:32

Ukens mål og inspirasjon

Hei hei♥

Da var det på tide med ukens mål! Det er alltid deilig å starte på en ny uke, med blanke ark og nye mål. Det siste halvåret har jeg virkelig vært helt ræva på trening. Jeg har rett og slett fokusert på andre ting. Men nå kjenner jeg at det virkelig er på tide å komme tilbake i trenings rutiner! Så denne og neste uke kommer jeg til å fokusere veldig på å tvinge meg selv på trening, prøve ut litt diverse trenings typer og bare komme tilbake i gamle vaner. 

Jeg tenker å kjøre en del yoga, pilates og styrke, fordi det er disse typene trening jeg alltid har likt og det er her jeg føler meg komfortabel nok til å gå ut av komfort sonen! SÅ nå er det bare å kjøre på før julebord og jule selskap sesongen! Selv er jeg ikke sånn suuuper glad i diverse julemiddager, men minuset er at ALLE serverer alltid så utrolig mye god dessert. Men da er det bare å finne styrken i seg selv, og faktisk la være å ta dessert hver gang du er på festligheter i julen! 

Nå har vi ca. 2 uker på å komme skikkelig inn i rutiner før julesesongen starter. Jeg vet veldig godt at desember blir en hektisk måned stappet med avtaler, festligheter, YouTube og blogg. Så det beste er å allerede ha noen rutiner da. Men jeg sier meg veldig fornøyd med rundt 3 økter i uken! Så det er egentlig målet for uken. Jeg skal selvfølgelig også jobbe med blogg, YouTube, skole, osv osv som vanlig. 

 

 • 10.11.2016 kl. 14:22

How the Grinch Stole Christmas - filmtips!

Goood torsdag! Åh så deilig at vi går mot slutten av uka.

Nå begynner vi virkelig å nærme oss desember med stormskritt og jeg jobber hver dag med å forberede meg for at desember skal være mest mulig koselig og minst mulig stress. Jeg driver blant annet og rydder og vasker så smått så selve julevasken siste helgen i november skal gå smud, hehe. Jeg har også laget en skikkelig kul intro til vlogmas, planlegger videoer på YouTube, planlegger litt blogg i tillegg, og prøver så fint å fordele avtaler og gjøremål ut i kalenderen i den kommende måneden. For å være helt ærlig så glede jeg meg bare mer og mer til desember hvert år, og det er bare mer og mer jeg vil rekke å gjøre denne måneden. Så er bare å glede seg max! 

How the Grinch Stole Christmas

For å være helt ærlige med dere nå, så har jeg allerede begynt å se på julefilmer. Det er rett og slett for få dager og timer i desember, så jeg kommer aldri til å rekke å se alle julefilmene på "julefilmer jeg må se" listen min hvis jeg venter til desember. Men julemusikk og julepynt har jeg enda klart å holde meg unna! 

Jeg har kun sett et par julefilmer til nå, men tenkte å dele en av de med dere! Nemlig, How the Grinch Stole Christmas! Har dere sett den før? Jeg har allerede vært borti et par venninner som ikke har sett den enda, og så viste jeg den også til søstrene mine for første gang i helgen. Tror det var en klar favoritt for å si det sånn! Det er en koselig julefilm som passer for store og små, med mange viktige moraler man kan tenke over, under filmen! 

Nå må jeg faktisk hive meg, er fortsatt på skolen, og skal endelig hjem! Vi snakkes ♥


 

 • 26.10.2016 kl. 21:31

Ukens filmtips! - I don´t know how she does it

Hei fininger ♥ Beklager for at jeg poster så sent i dag, men bedre sent enn aldri. Eller hva? Hehe. 

Jeg har nemlig sittet i et par timer nå og laget en skikkelig kjøre plan for YouTube videoene som skal opp helt frem til nyttår. Til dere som ikke har sett forrige ukes vlog, så kommer jeg til å poste en YouTube video hver fredag og en Vlog hver søndag helt frem til nyttår!!! Jeg er SÅ gira, og håper dere også gleder dere til å se. Jeg har jo ikke drevet så lenge med YouTube, så jeg lærer fortsatt. Men planen jeg har laget ser i hvert fall veldig bra ut! Har du ENDA IKKE SUBSCRIBET?! Da kan du gå og gjøre det HER

UANSETT! I dag er det på tide med ukens filmtips! Jeg har ikke rukket å se noen av filmene jeg planla å se som er mulige filmtips materiale for bloggen enda, så i dag deler jeg en gammel favoritt. Dere har helt sikkert forstått at jeg elsker feel good filmer, og slike filmer man blir skikkelig inspirert til å bli en bedre versjon av seg selv! I Don´t Know How She Does It er virkelig en slik film! Man blir både inspirert til å jobbe hardere, bli flinkere i det man liker å drive med ++, men man lærer også at man ta pauser i hverdagen og ikke overbelaste seg selv. Rett og slett prioritere og være effektiv når det gjelder! 

   

 

 • 03.10.2016 kl. 20:10

Ukens filmtips! - THE INTERN

GOOOD mandags kveld! Jeg liker virkelig denne blogge 2 ganger om dagen greia. Føler meg som en skikkelig buisness women her jeg sitter og planlegger, knipser bilder av alt som ser inspirerende ut og har bloggen i bakhodet hele tiden. 

Til deg som kanskje har ferie (forhåpentligvis) og er klar for en kosekveld, eller til deg som bare trenger å koble helt av før du tar kvelden etter en lang arbeids dag. I dag skal jeg redde dere, for jeg har nemlig et SUPER BRA filmtips å komme med i dag. 

THE INTERN

Denne filmen er for deg som er litt kontrollfreak eller trenger å bli det. Eller kanskje du bare er ute etter en skikkelig feelgood film, for det er akkurat det dett er. Det den typen film du sitter med en god følelse i kroppen 85% av tiden og bare tenker "tnaw" eller "fy så sterk og flink!" Du klarer i hvert fall ikke å la være å bli inspirert til å bli en bedre deg! Så kos dere med filmen, mer vil jeg ikke røpe. 
 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits