• 13.11.2016 kl. 11:46

Rolig morgen jobbing

God morgen og god søndag! Jeg starter søndagen min rolig med litt blogging og YouTube jobbing i sengen. Men kjenner jeg snart må ut på kjøkkenet en liten tur og hente meg en kopp kaffe ♥

I går kjøpte jeg som sagt, nytt kamera. Og jeg er bare så fornøyd! Det er en Sony A5000, det er lite og lett, men samtidig har det super god kvalitet. Det at det er så lite og lett, gjør at det er mye lettere å ha med seg rundt, enn den store speilrefleksen min. Så det blir utrolig bra fremover med god kvalitet på vloggene, og mye lettere å få tatt bilder til bloggen også! Ah, deilig! 

 

 • 12.11.2016 kl. 11:30

I dag skjer det!

GOD morgen ♥  Åh så deilig det er med helg, og enda deiligere var det å våkne halv 10 og ha hele formiddagen på å bare slappe av i pysjen, lage god frokost og nyte litt fri. 

MEN! I dag skjer det noe kjempe gøy! Kanskje ikke så gøy for dere, men dere vil definitivt merke en forskjell her inne. Jeg skal nemlig kjøpe meg nytt kamera! Og det er så lett og litt mindre enn speilrefleksen, så det er mye lettere og ha med rundt forbi + at jeg skal bruke det til vlogging så vloggene fremover blir tusen ganger bedre i kvaliteten!!! Åh som jeg gleder meg. Nå kan vlogmas bare komme! 

Forresten veldig koselig at dere likte videoen i går! Og så må dere huske å subscribe på YouTuben min så dere får med dere alt sprellet jeg skal finne på der i desember!!! Nå må jeg hive meg rundt og få stelt meg og frese opp på senteret for å hente kamera. Vi snakkes senere ♥

         

 

 • 09.11.2016 kl. 21:44

I NEED INSPO AND SLEEP

God onsdags kveld dere! Beklager for dårlig oppdatering i dag og i går, har vært liten tid til overs til bloggen ettersom at jeg har brukt all ledig tid de siste dagene på å øve til en samfunnsfag prøve vi hadde i dag. Og nå er jeg endelig ferdig med den dritt prøven, hehe. Har vært et skikkelig krevende tema å øve til, der man må ha så sykt mye kunnskap om alt rundt osv. Så er godt å legge den bak seg med god innsats og en god følelse etter prøven + utrolig deilig å senke skuldrene. 

Så de neste dagen kommer jeg på å bruke på å slappe av, finne DRIT MASSE inspirasjon, sove masse og selvfølgelig jobbe masse med YouTube! Og det blir så deilig å flytte fokuset dit jeg liker å ha det! Håper alt er vel med dere! Vi snakkes i morgen ♥ 

 • 07.11.2016 kl. 21:09

Super mandag!

God mandag folkens! Åh så deilig det har vært å starte uka. For å være helt ærlig sa jeg ikke det samme da jeg måtte ligge i sengen et kvarter etter at vekkerklokken hadde ringt bare for å få tvingt opp øynene. Men så fort man kommer seg opp og får litt kaffe i systemet, så er man liksom i gang.

Og for å si det sånn har jeg hatt en super produktiv dag sånn skolemessig! OOOOGG!!!!! Jeg har nådd 40 subscribers på YouTube!!! Det var målet mitt før desember. Jeg sa at jeg lovte å ha vlogmas i desember fra 1. til 24.!  Jeg er så gira og håper dere er det også! Det betyr at det kommer en vlog hver dag utenom på fredager for da er det vanlig video. Så jeg kommer altså ikke til å blogge som vanlig i desember. Det kan hende at jeg hiver inn et innlegg nå og da, men planen er å kun poste videoer helt til julaften!

Nå tror jeg det er ei godjente som skal hoppe i pysjen og rett i seng, for jeg er SÅ trøtt dere. Er nesten så jeg bommer på tastaturet her, så vi får snakkes i morgen! En veldig trøtt, sminkeløs og glisende mandags selfie fra meg <3 

         

 

 • 06.11.2016 kl. 11:47

Waking up to a white world

God morgen, og velkommen til snøen her i byen også. Endelig har fine Kristiansand blitt dekket med snø, og jeg merker alle begynner å glede seg hakket mer til desember og julestemning. Jeg er ikke så veldig glad i vinteren i januar, februar og mars. Men det å ha et hvitt slør over byen i november og desember er absolutt noe jeg liker! Det gir liksom en ekstra boost på julestemningen. 

Jeg er så utrolig trøtt i dag, fordi jeg satt oppe helt til fire i natt og holdt på med en drit kul ting som kommer på YouTube i desember. Åh jeg får ikke sakt det nok hvor mye dere kan glede dere til videoene som kommer om kun noen uker!!! Nå skal jeg redigere ferdig vloggen og deretter ut i snøen med lillesøster Ariana. Så vi snakkes senere! Ha en fin dag ♥ 

 • 05.11.2016 kl. 14:01

En produktiv lørdag?

God morgen, og god lørdag ♥ Det var koselig å se at dere likte videoen i går! Hvis du enda ikke har sett den, så ligger den rett under her. 

FY SØREN så deilig det var å sove ut litt i dag. Det har vært en uke fylt med mye stress, tidlige morgener og litt for sene kvelder. Så det å kunne sove helt til 12 i dag og la kroppen hvile var digg. MEN! I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal dedikere hele dagen til skole og å slappe av enda mer. Jeg vet at neste uke blir veldig hektisk, så da gjelder det å ta sjansen når man har den! Hehe. Og så har jeg en SUPER stor samfunnsfag prøve på onsdag, så den må jeg virkelig få jobbet masse med i dag! 

Over til noe litt viktigere! Jeg har hørt rykter om at det skal begynne å snø i kveld?! Da blir det en fin helg, hvis vi kan ønske vinteren velkommen. Jeg må innrømme at hvis det drysser ned ute i kveld, tror jeg at jeg nesten må sette på en julefilm. 

 

 • 02.11.2016 kl. 16:39

Velkommen NOVEMBER

God tirsdag og god 2. november! Det er helt SJUKT at november endelig er her, og jeg får ikke sakt det nok hvor mye jeg girer meg opp til desember og julestemning om dagene. Det er vanskelig å holde seg unna julemusikk, pynt og kakemenn når jeg må sitte og planlegge blogg og youtube som skal komme i desember, men gjør bare at jeg gleder meg enda mer! 

Men først skal vi nyte november! For meg handler denne måneden om innekos, kakao, cafe, shopping og koselige jentekvelder, men også om mye skole, jobbing og blogg/YouTube arbeid. Så er en hektisk måned der mye skal forberedes til verdens beste måned som kommer etterpå! Her er de tingene jeg vil gjøre i november!

 

THINGS TO DO IN NOVEMBER

 • NYTE en utrolig deilig måned. Føler at november er en veldig ren og rolig måned ettersom at den ligger midt mellom Halloween og Jul, så man bruker måneden til å planlegge og forberede, men også ha en pause fra festligheter. (selv om for mange begynner julebord osv allerede om noen uker) 

 • Jobbe hardt med skole! Det er veldig mye på skolen for tiden, så det gjelder å holde fokuset og bruke tiden godt så man får gjort det man skal, men ikke over jobber og blir utslitt. 

 • Planlegge masse YouTube og Blogg til desember. + selvfølgelig å poste videoer og innlegg denne måneden også, det kommer jo mye gøy de neste ukene! 

 • Kjøpe inn litt julepynt og få kjøpt bursdags gave til lillesøster som blir hele 12 år i begynnelsen av desember! Selv liker jeg å pynte litt tidlig i desember så jeg kan nyte at pynten er oppe, men så må jeg jo også pynte tidlig for å kunne inspirere dere med bilder og videoer her på "sosiale medier" (kan vi kalle det det?) 

 • Komme tilbake i trenings rutiner. For å være helt ærlig har jeg vært slapp på denne fronten, rett og slett fordi jeg har fokusert på skole, blogg, YouTube og venner. Men nå vil jeg prøve å få til 2 - 3 treninger i uken. 

 • Kose meg med familie og venner og nyte en utrolig deilig årstid med cafè besøk, deilige middager og jentekvelder! Dette er jo absolutt den beste tiden på året, og jeg vet at neste måned blir hektisk med jule konserter, avslutninger for begge lillesøstrene mine, mye YouTube og blogg, MYE skole, jentekvelder og jule shopping ++++++ og videre går listen. Så det å kose seg i rolige forhold nå er viktig tror jeg. Hehe.  

 • 31.10.2016 kl. 20:06

YELLOW

God mandag folkens! Håper dere har hatt en fin start på uka. Selv har jeg hatt en veldig fin mandag. Jeg startet en halvtime senere enn vanlig, hadde en skikkelig produktiv men kort skoledag, og så tror jeg at jeg glemte igjen konsentrasjonen på skolen. For jeg har ikke en gang orket å ta opp bøkene her hjemme. Og det suger når jeg faktisk slutter halv 2 og har hele ettermiddagen til å jobbe. Jaja, så får jeg ta det i morgen da! 

I morgen er det 1. november og jeg er helt i EKSTASE!!!!! Dere aner ikke. Jeg har allerede begynt å nynne rundt på litt julesanger i håp om at det kan være nok frem til desember. Ellers er jeg super gira på YouTube desember, driver å planlegger masse hele tiden her. Så bare å GLEDE seg!!!! Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, for begynner jeg å skrive om hvor mye jeg gleder meg, da blir det aaalt for langt. Men husk å titte innom i morgen for et skikkelig VELKOMMEN NOVEMBER innlegg!!! 

Og så tror jeg faktisk at vi sier hadde til gule og friske blader i dag. Skoger og trær har gått over i dypere og mer naturlige farger, og det er virkelig inne/kose tid for fullt!!! Jaja, nyt kvelden så snakkes vi i morgen ♥ 

 • 30.10.2016 kl. 13:56

Tutte guri?

God søndag og god formiddag! Som jeg sa i går så flyr timene i helga alltid ALT FOR FORT!!! Jeg har så mye jeg vil få gjort, men rekker alltid å gjøre kun en brøk del. Jaja, det kommer jo alltids en neste helg. Det er faktisk min største motivasjon om dagen. Det å tenke på at jeg vil sitte fornøyd med god samvittighet neste fredag etter en (forhåpentligvis) produktiv og fin uke. 

Jeg hadde jo en skikkelig dritt uke i uken som var, så min plan er å snu det helt om denne uken. Jeg klarte å forsove meg 4 av 5 dager, knuse telefonen + + +.. Men heldigvis har vi en tre ukers tentamens periode i media nå så jeg begynner så sent som halv 9 tre av dagene i uken, så det blir DIGG! Ellers MÅ jeg virkelig komme i gang med trening igjen kjenner jeg. Så skole, trening, blogg og YouTube blir første pri denne uka ass. 

Håper dere har hatt en fin helg da! Selv har jeg funnet min all time favo hår stil!!!! Er jeg søt eller er jeg søt? Og ja, fortvil ikke! Vloggen kommer litt senere i dag. Ha en fin søndag så lenge ♥ 

 • 29.10.2016 kl. 15:22

En kald oktober morgen

Hei fininger ♥ I dag startet jeg og søsteren min dagen med en deilig frokost, og så en liten tur ut. Det var jo så sinnsykt fint vær tidligere! Og tenk at vi nærmer oss november med super store skritt!! Blir helt sjokka av å tenke på hvor fort denne høsten går. Gjør meg ingenting, ettersom at jeg venter skikkelig på førjuls stemning osv! Men det at vi nærmer oss jul, betyr også mye prøver osv.

Kjenner at det har vært deilig med en litt rolig periode på skolen etter høstferien, men allerede til uken begynner vi å jobbe mot alt av prøver og innleveringer før jul. Er litt deilig å komme i gang med siste innspurt før jul ass! Og i desember kommer det SÅ SJUKT MYE GØY på YouTube og Blogge fronten at jeg får ikke sakt det! Er bare å glede seg, og nyte kjedelige og hverdagslige innlegg frem til det. Hehe. Jeg får sette meg og redigere litt på ukens vlog, så vi snakkes! 

 

 • 25.10.2016 kl. 18:31

Brødskive med gulost?

God tirsdag, dere! Ahh er så irritert på meg selv i dag. Jeg er så lite kreativ, og har virkelig ikke motivasjon til noe som helst. Dette er kanskje grunnet at jeg er litt sliten, det er jo tross alt tirsdag. Og så har jeg brukt mye energi på å konsentrere meg og jobbe på skolen, ettersom at tirsdag er den lengste og heftigste dagen både i timer og fag! 

Jeg tenkte å ta meg en tur ut og få noe luft, ta en dusj og se på en serie eller noe senere! Håper dere har en fin tirsdag, så snakkes vi snart igjen. 

 • 22.10.2016 kl. 18:11

Café tur i oktober været

GOD lørdag alle sammen ♥  Ser ut som at dere likte videoen jeg postet tidligere i dag! Hvis du ikke har sett den, kan du se den i innlegget under ↓. 

Jeg var ganske så halv død da vekkerklokken ringte i halv 11 tiden, ettersom at vi kom hjem halv 4 fra Oslo i natt. En bra dag var det i hvert fall. Jeg klarte til og med å dra på meg en liten forkjølelse, ikke at det var så veldig deilig. Men jeg hadde jo Café planer med jentene i dag, så det var bare å få stashet seg opp og frese ut døren når det var omtrent 3 min til bussen gikk. 

Men fy så kaldt det begynner å bli ute nå! Jeg var helt i sjokk da jeg nesten frøs meg i hjel med boblejakke og stort skjerf. Etter litt frem og tilbake + litt frysing bestemte vi oss for å sette oss på Jordbærpikene på Sandens. Så en kaffe mocca og en ostekake på delings gjorde susen! Elsker virkelig å dra på café om høsten med venninner, innpakket i klær og skjerf, å bare kose oss skikkelig! 

Her har dere et par bilder fra dagen. Håper dere har hatt en fin lørdag, så snakkes vi i morgen!


 

 • 21.10.2016 kl. 11:09

Here we come Oslo!

Goood morgen dere! Beklager for lite oppdatering de siste dagene, men jeg har nettopp fått meg ny jobb, og da er det litt hektisk i oppstarten. MEN i dag skal jeg til OSLO! Jeg skal faktisk på The Stream, tv-programmet som går på fredager på Tv2, så det blir nok bra! Er veldig spent i hvert fall. Syntes jo alltid det er litt ubehagelig å være på så store "events" med tusenvis av folk osv. men jeg har bestemt meg for at det skal bli gøy! 

Akkurat nå holder jeg på å filme en morning routine som forhåpentligvis kommer ut før jeg drar!! SÅ HUSK Å TITTE INNOM senere i dag! Og plis følg meg på YouTuben min "Lotte Mathilde Flatøy". Hvis jeg får 40 subs før desember, skal jeg legge ut en vlogg hver dag!! 

Ha en fin dag så lenge!  

 • 19.10.2016 kl. 20:21

Gå litt på autopilot

Det er så deilig når klokken nærmer seg 8, du tenner lys, setter på noe gøy på tv'en, sminken skal av, tèen skal kokes og pysjen er snart på. DEN følelsen når du da kryper under teppet og kan glemme alt en liten stund.

I en stressende hverdag enten du er student eller jobber, er det så utrolig viktig å koble helt ut om kvelden. La hjernen gå på auto pilot og bare la kroppen og hodet roe seg helt. Det er da man får mest ut av søvnen og det er da man virkelig får hvilt seg og ladet batteriene til neste dag. Jeg elsker virkelig å se frem til å kose meg på kveldene, bare nyte ro og drite litt i alt i noen timer. 

Så nå tenker jeg å lage meg en deilig kopp te, sette på et drit gøy program som kommer på tv i dag (kjekt å ha - TV Norge kl. 20.30), hoppe i pysjen og nyte livet litt. Før det blir tidlig natta! Ha en fin kveld a´. 

 • 17.10.2016 kl. 19:02

En rolig kveld i oktober

Hei igjen, fininger! Dere husker kanskje jeg sa at jeg skulle ha en skikkelig sprek og produktiv mandag, og ramset opp alt jeg skulle få gjort. Vet dere hvor mye av det jeg har gjort? I-N-G-E-N-T-I-N-G.

Ja, for det er en stk trøtt Lotte som skriver til dere. Jeg sovnet en liten stund etter at jeg kom hjem fordi jeg var så utrolig trøtt og i dårlig humør. Men planen var jo absolutt ikke å sovne i 4 timer.. Jaja, så trengte jeg det kanskje da. Selv om jeg fortsatt er trøtt, føler jeg meg mer uthvilt og blir ikke super stresset av alt jeg tenker på.

For det er helt seriøst forferdelig. Og jeg vet at jeg ikke er den eneste som føler det sånn av og til. Uansett hva man tenker på, så blir man stressa, trist eller får rett og slett panikk. Om det gjelder skole, fremtiden, penger, osv osv. Men det hjelper alltid å tenke på noe annet med en serie eller bare rett og slett sove litt. Da er man litt mer klar til å gjøre dagens oppgaver.

Så nå har jeg tent litt lys og gjort det koselig her og er helt klar for å få unnagjort litt skolearbeid før jeg bare tar en rolig kveld med en deilig kopp te og en serie eller noe i den duren! Trening og vasking av bad kan vente et par dager. 

Håper dere har hatt en fin dag! Vi snakkes ♥ 

 

 • 17.10.2016 kl. 10:47

KICK ASS MONDAY!

God morgen og god mandag! Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen og skulle vell egentlig ha jobbet litt med en oppgave, men ettersom at meg og venninnen min, Susanne, ikke er helt klare for å gå i gang med dagens oppgaver helt enda, tenkte jeg at jeg like godt kunne titte innom her og si hei. 

I dag var det drit hardt å holde øynene oppe den første halvtimen etter at jeg skrudde av vekkerklokken, men da jeg hadde meditert, redd opp sengen og fått på en deilig varm genser ble humøret litt bedre, for da er liksom dagen i gang.

Som jeg sa på vloggen i går så har jeg jo egentlig allerede startet uken med å få gjort unna en del ting og tang i går. Likevel har jeg bestemt meg for å ha en skikkelig "kick ass monday" ettersom at jeg er invitert på middag hos en venninne i morgen, har planer på onsdag og skal jobbe på torsdag, så tenkte jeg at jeg like godt kan få gjort det meste av skole arbeid og sånn i dag. Så jeg har skrevet en to-do liste med dagens gjøremål.

Håper dere har en fin mandag så langt, så snakkes vi senere! 

To-do → mandag  17. oktober:

- meditere 

- re opp sengen

- skole

- vaske badet

- norsk lekse

- samfunnsfag lekse

- støvsuge rommet

- fikse brynene

- trene (?)

- forberede og planlegge blogginnlegg

- planlegge litt youtube

- lese masse i boken jeg holder på med

- chille og lade opp til tirsdag
 

 • 15.10.2016 kl. 21:58

A little bit luxurious

GOD lørdag, fininger ♥  Her har lørdagen virkelig gått i ett, og jeg har storkost meg til det fulle. Jeg har nettopp skaffet meg rullegardin på soverommet, i stedet for lameller, men det jeg ikke tenkte på da var at jeg ikke våknet automatisk av lyset om morgenen. Så i ca. halv 1 tiden fikk jeg beskjed om at nå kunne jeg ikke dra meg lengre, hehe. 

Etter det var det bare å kaste på seg noe tøy og litt sminke, før jeg turet avgårde til en litt sen lunsj hos verdens fineste venninne, Hedda! Og der har jeg egentlig vært til nå. Vi har kost oss med serier, skravlet masse, med pizza og p-max (pepsi max selvfølgelig!), og bare kost oss max! 

Har tittet en del på weheartit.com i det siste. Elsker å bli inspirert av de utrolig fine bildene der! Her har dere en litt "luxurious collage" stappet med inspirasjon og super fine bilder! Dere kan følge meg på weheartit HER. 

Ha en fin kveld, så snakkes vi snart!  

 • 14.10.2016 kl. 21:29

Fredags kos

God fredag, alle skjønne som fortsetter å titte innom selv om jeg ikke har postet noe siden onsdag. Det beklager jeg veldig, men av og til blir det for mye på privat fronten til å tenke på alt annet. Og så har jeg jo skole å prioritere først og fremst. 

Men nå er det endelig fredags kveld, og vi har en deilig helg foran oss. Jeg skal i hvert fall utnytte den til det fulle med å treffe flere venninner, chille max og lade batteriene til en ny uke. Nå skal jeg ha en liten filmkveld med lillesøster Malin, så vi får snakkes i morgen med minst ett innlegg. Har litt av hvert planlagt for helga, så bare å følge med! Ha en fin kveld ♥ 

 • 10.10.2016 kl. 14:24

Instagram monday

GOOOD MANDAG ALLE SAMMEN ♥   Viktig med en god innstilling og et godt humør, eller hva? Hehe.. I dag var jeg så klar, og hadde planlagt morgenen min til hver minste detalj at jeg spratt opp da klokken ringte 05.40. Altså.. det er litt i tidligste laget, men om jeg står opp litt ekstra tidlig rekker jeg både meditere, ha god tid til å sminke meg, ha tid til å nyte frokosten, og jeg rekker til og med å re opp sengen og ta en super ryddings før jeg må hive meg ut døren. 

I dag tenkte jeg å dele mine siste Instagram poster med dere. Jeg vil jo si at jeg er ganske så aktiv der også, ca 2-5 poster i uken. Dere må gjerne følge meg der også!! På Instagram heter jeg prinsesse_lotte - du kan finne meg HER.  

 

  

 • 09.10.2016 kl. 11:44

A Sunday well spent

GOD søndags formiddag, dere ♥

Selv om jeg elsker søndager, må jeg helt ærlig si at jeg sitter med en liten klump i magen i dag. Og dere må virkelig ikke ta dette feil på noen måte, for jeg koser meg masse på skolen, men jeg gruer meg faktisk litt til å stå opp tidlig igjen, stresse med skolearbeid og karakterer, ha mindre tid til bloggen, og ting som det. Men jeg må jo bare få det til å fungere. Bloggen og YouTube gir meg så mye glede i hverdagen, så det skal funke! 

Nok om hva vi gruer oss til, hehe. I dag er det jo SELVESTE SØNDAG! For en deilig dag. Jeg elsker søndager så høyt, det er liksom en dag der man har to valg. 1. Ha en chill og deilig selvpleie dag der man kun fokuserer på å lade opp batteriene. Eller 2. ha en skikkelig produktiv dag der man får ting gjort, som må gjøres og virkelig forberede seg til uka.

Jeg velger begge i dag jeg. Nå på formiddagen skal jeg gjøre unna litt blogg arbeid, redigere vloggen ferdig, titte litt på den kommende ukens pensum, og egentlig bare planlegge uken, så det ikke blir så tungt. Jeg er i hvert fall et skikkelig rutine menneske som liker å ha en ordentlig plan på ting, og vite hva som kommer neste dag. Så det å ha en plan på uken er virkelig en ting som gjør at jeg ser litt lysere på den kommende uken. 

Senere tror jeg at jeg skal ut på en aldri så liten søndags tur med venninnen min Hedda. Dere vet jeg ELSKER søndagsturer med kakao, litt niste og en venninne å skravle med. Så det skal vi prøve å få til. Og i kveld vil jeg få fikset neglene, brynene, og bare kose meg med et X antall kopper te og serie/youtube! 

Det er søndagen sin det! Jeg ser frem til å bruke den siste fridagen denne ferien på både å planlegge den kommende uken, men også ha litt skikkelig "meg tid" så det blir deilig. Håper dere får en super fin søndag!!! Og så må dere selvfølgelig HUSKE UKENS VLOG!! Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi senere ♥

 

 • 08.10.2016 kl. 21:47

Movie night w/ popcorn and blankets

GOOD lørdag kveld dere! ♥

Etter en SUPER koselig dag med min fine venninne Hedda, har jeg virkelig kommet i fredags kos humøret. Vi har nemlig sett Bridget Jones 1, spist Kylling Tandori, skravlet i vei, og sett på familie videoer fra da hun var liten. Egentlig bare hatt en skikkelig venninne dag, kost oss og ledd oss i hjel som alltid! Sånn skal det være. 

Men nå er jeg hjemme igjen. Og jeg har tent lys, poppet litt popcorn og skal snart hoppe i pysjen. Nå er jeg helt i Bridget Jones humør og skal sette på toeren skjermen så fort jeg har postet dette. Men jeg håper dere har hatt en like fin dag som meg, og om dagen ikke har vært 100%, så kommer det faktisk en helt ny dag i morgen!

Tenk på det. Det er ikke ofte vi tenker på hvor heldige vi er som kan stå opp på nytt hver dag og har en helt ny dag foran oss, og det er vi selv som bestemmer hva vi gjør på morgenen for å sette oss i en god vibe og et godt humør. Tenk litt på det når du står opp i morgen. Jeg har som sakt valgt å holde meg fri fra sosiale medier til jeg har redd opp sengen, meditert og drukket kaffen min for da er jeg helt våken og lar ikke mediene påvirke dagen min på samme måte!

Ah.. nå skravler jeg igjen. Dere skjønner, det er veldig bra at jeg har en blogg tror jeg, for ellers hadde jeg skravlet hull i hodet på folk. Natti natt! Nyt lørdags kvelden og senere må dere sove godt og drømme søtt ♥
 

 

 • 08.10.2016 kl. 13:43

Avocado Toast

God lørdag! Er det ikke herlig med helg igjen? Det syntes i hvert fall jeg, selv om jeg har hatt en uke med ferie var det sykt digg å sove litt ekstra lenge og bare nyte morgentimene (formiddagstimene).

Jeg sov til omtrent kvart på 11, men lå i sengen til rundt 11 for å deretter hente meg en kopp kaffe, finne frem et deilig og varmt teppe og meditere litt. Man blir virkelig satt i den riktige stemningen og godt humør av å meditere med en gang man står opp! Har du enda ikke prøvd det, anbefaler jeg det på det sterkeste! Du kan lære litt mer og få tips om en super bra mediterings app litt lenger nede her på bloggen. 

Etter at jeg hadde lest litt i boken jeg holder på med, scrollet nedover bloggene jeg leser daglig, var det på tide med en lang og varm dusj! Så deilig å tine litt om man er litt frysen på morgenen. Jeg holder også på med å avvende meg en dårlig vane med å titte innom instagram, snapchat og facebook før jeg har meditert og redd opp sengen. Det er virkelig ikke bra for deg å stappe hjernen full av sosiale medier så fort du våkner. Få en rolig og positiv start på dagen, og kan du titte igjennom alt av apper og blogger! 

Til frokost i dag ble det et par deilige grove, ristede skiver fulle av korn med "smashed" avocado + sitron pepper og litt grovmalt chili krydder! MUMS!!! FY så digg det er med avocado toast. Jeg var jo på en dagstur til Danmark i går, og da fikk jeg kjøpt med meg hele 6 avocadoer, det er nemlig mer enn dobbelt så dyrt med avocado i Norge, så bare å få rasket med seg en hel gjeng avocadoer når man først er der. Hehe.. 

Ønsker dere en SUPER FIN dag! Nå må jeg sminke meg litt før jeg turer avgårde til en venninne som jeg skal treffe i dag! Det blir koselig, så snakkes vi i kveld ♥

 

 • 06.10.2016 kl. 19:55

Small greens

Hei igjen! Dagen har virkelig sust avgårde. Føler jeg nettopp satt og skrev forrige innlegg etter en kopp kaffe og meditering. Men siden sist har jeg altså vært ute på en ganske så lang tur med venninnen min Thea. Vi har faktisk vært ute i hele fem timer, og koste oss med tepper, kakao og niste. Dere vet oss jenter, når vi først får satt oss til med tepper, sol, og noe godt å spise så kan vi jo skravle i timesvis. 

Tenkte jeg skulle vise dere det nyeste tilskuddet til plante familien min i dag! Det er en liten sukkulent, og den fikk den lille søte "fiske bolle" potten som hjem. Hehe. Det er så koselig med litt planter i huset, gjør virkelig noe med humøret. Og så er det jo litt hyggelig å ha noe å ta vare på.

Håper dere har hatt en fin dag! I morgen skal jeg faktisk på dagstur til Danmark, så det blir super koselig! Skrives i morgen ♥ 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits