• 04.10.2016 kl. 11:26

Full av energi og klar for shopping

GOOOD tirsdag dere! I dag våknet jeg med så mye energi og jeg kjenner fingrene bare løper over tastaturet nå som jeg skriver. Men jeg har i hvert fall dagen full av deilige og super koselige planer, så dette blir en utrolig bra dag!

Først skal jeg nå kle meg og lage en frokost + masse kaffe, ettersom at jeg sitter i pysjen. Så tenkte jeg meg en tur på butikken for å kjøpe inn til litt smoothies og fordele det i porsjonsposer så det er klar til bruk hver gang (oppskrifter kommer). DEILIG! I 2 tiden skal jeg jo treffe fineste Hedda, for vi skal på HØST SHOPPING!!! WOHOO! Det blir såå koselig å kjøpe inn litt fint til rommet, noen deilige strikke gensere og rett og slett nyte dagen. Du skal heller ikke se bort ifra at vi ender opp på cafe eller resturant! Slår aldi feil med storshopping. 

Så det er planene for dagen! Men dere, fy så kaldt det begynner å bli! Jeg klager ikke, for det er jo kjempekoselig å gå i store strikkegensere, skjerf, tenne masse lys, sitte under pledd, innekvelder med film / YouTube osv. Men det er så vanskelig for ofte om formiddagen og utover ettermiddagen er det ganske (VELDIG) kaldt, men sånn midt på dagen kan det gjerne koke. Jaja, det er da vi har "layers" er det ikke det alle snakker om? Hehe. 

NÅ må jeg hive meg avgårde hvis jeg skal rekke dette lille smoothie oppdraget mitt før jeg må stelle meg og dra til senteret! Vi snakkes ♥ 

 • 03.10.2016 kl. 14:48

På frokost hos Hannah

God mandag til folket! Dere aner ikke hvor deilig det var å starte mandagen med at solen kom inn vinduet ca. kvart på 10, på Hannah´s soverom. Vi lå lenge i sengen og skravlet i vei om både drømmer fra natten, og om planene for dagen. Men det tok ikke alt for lang tid før magen rumlet og vi bestemte oss for at det var tid for frokost!

Jeg knipset en del bilder under frokosten, så dere kan være litt med. Hehe. På vei hjem fra Hannah tok jeg en tur innom en strand som har en liten skogs sti med en benk innerst i skogen. Der satt jeg og lot solen varme ansiktet i en liten time, og det var så deilig! Håper dere har hatt en fin start på uken. Senere kommer et aldri så lite film tips til deg som vil krype under teppet i sofaen i kveld, så husk å titte innom ♥

 

 

 • 02.10.2016 kl. 11:24

Morning pumpkin

God morgen og god søndag! I dag klarte jeg heldigvis å komme meg opp litt tidligere enn gårsdagens late morgentimer i sengen. Jeg hadde vekkerklokken på mellom 9 og halv 10.

Jeg bruker nemlig en app som heter Sleep Cycle - den analyserer søvnen din igjennom hele natten, og så kan du sette vekkerklokken på f.eks at du må opp senest 09.30. Da vil den automatisk vekke deg mellom 09 og 09.30, der det passer best og er lettest for deg å våkne i sove syklusen din! Det er helt fantastisk, og jeg merker virkelig en forskjell. Den er helt gratis, forresten! 

Uansett! I går kveld begynte jeg å pynte så smått med litt høst dekorasjoner. Og hva er ikke koseligere å ta frem, enn søte små (fake) gresskar? Jeg har ikke så mye høst pynt i år ettersom at jeg alltid fokuserer på å kjøpe julepynt, så på tirsdag skal jeg med ei venninne på shopping for å handle inn litt høst dekorasjoner for å gjøre det enda litt koseligere her! 

Litt senere i dag kommer ukens vlog ut!!! Så HUSK å titte innom for litt hverdags kos ♥ Her har dere de søte små gresskarene mine.

 
 

 • 01.10.2016 kl. 19:50

Things I want to do in October

God lørdags kveld! Det er noe annet, dette å blogge 2 ganger om dagen, men det er selvfølgelig veldig gøy. Spesielt når jeg har tid og motivasjon til det! Håper dere har hatt en fin dag så lenge. 

TENK at vi endelig er i oktober! Jeg har ventet på denne dagen helt siden jeg gikk ut av flyet da vi kom hjem fra Tyrkia. Jeg angrer alltid på at jeg begynner å glede meg til årstider litt i tidligste laget, for det gjør det vanskelig å virkelig nyte siste rest av årstiden vi er i. Så det er noe jeg virkelig prøver å bli flinkere på, men hvem klarer å la være å glede seg til vakre og deilige oktober? I dag tenkte jeg å dele med dere, alt jeg vil prøve å få til / få gjort i oktober måned! 

 

 

 

Things I want to do in October:

 • Bli verdens flinkeste vlogger! Neida, jeg skal selvfølgelig ikke det. Men jeg vil prøve å bli MYE flinkere til å vlogge. Det er jo så utrolig gøy, og spesielt når det er noe jeg liker og gjøre, men som jeg også kan bli flinkere på gang til gang. Jeg tror aldri det er mulig å bli en perfekt vlogger, og det er det jeg liker så godt, for da har jeg alltid noe å lære og strekke meg etter! 

 • NYTE at høsten er her. Det er som sakt viktig å nyte årstidene. Jeg elsker at vi har så mange veldig forskjellige årstider i Norge, for da kan man nyte litt forandring, men også glede seg til noe nytt når man blir litt lei. Og oktober er jo en av mine topp 3 favoritt måneder (juli, oktober, desember)


 • Blogge 1 til 2 ganger daglig. Jeg merker at når jeg er flink til å blogge og får mye god respons fra dere, er motivasjonen mye større og jeg syntes det er mye gøyere. Jeg har en liten plan om å utvide lesertallet en del i løpet av det neste året, så det å oppdatere litt oftere er en fordel for dere som liker å "bli med inn i livet" til andre. Merker jeg selv blir inspirert av "daily vlogs" og andres hverdags rutiner. 


 • Gå flere turer på ettermiddags- og kveldstid. Det er så utrolig deilig å lufte hodet litt, både alene og med en venninne å skravle fra seg med. Jeg merker en stor forskjell i hverdagen de dagene jeg gjør dette 2-4 dager i uken. Og det er så utrolig viktig å ta noen småe pauser fra sosiale medier. 


 • Oppdatere høst garderoben. Jeg blir ofte veldig glad i - og komfortabel med de klærne jeg har, så går det ett år eller to go så blir jeg drit lei. Jeg er litt der med høst garderoben nå, så den skal få en liten oppdatering. 


 • Begynne med daglig meditering igjen! Dette er noe jeg har drevet med før, og jeg merket en så utrolig stor forskjell i hverdagen. Så det vil jeg begynne med igjen. Det er bare å huske det, men også å ta seg tid. Man trenger ikke mer enn 10 - 15 minutter hver dag med litt stillhet og fri helt alene. (kommer eget innlegg etterhvert) 

 

 • 01.10.2016 kl. 14:04

Slow starting weekend

God lørdags ettermiddag ♥ 

For å være helt 100% ærlig, så har jeg ikke vært oppe mange timene. Jeg satt nemlig oppe utover noen koselige natte timer med tente lys og Suits på skjermen, for jeg redigerte vlog! Gjør egentlig ingenting at jeg våknet halv 12 for jeg har jo ferie! Da har jeg litt tid til å både ødelegge, men også ordne døgnrytmen igjen før skolen starter. 

I dag har jeg ingen planer på agendaen for jeg skal ha en hjemme-få-gjort-ting dag. Jeg skal vaske badet, fikse negler og bryn, lese blogger og se på youtube, drikke litervis med te, og så skal jeg pynte! For det er jo 1 OKTOBER ♥ Oktober er en måned som har en stor plass i hjertet mitt, jeg elsker den koselig stemningen i oktober. Men nok om det, for det kommer et "What i wanna get done in October" innlegg senere, så HUSK å titte innom!!!! 

Som sakt hadde jeg en rolig og deilig start på dagen, og jeg har tenkt å fortsette dagen i det tempoet, hehe. Her har dere den deilige, men enkle frokosten min! Et par ristet skiver, en med pepperskinke og en med stranda skinke. Og selvfølgelig en deilig kopp med is-kaffe fra press kannen min! Håper dere har en fin lørdag, og bruker den akkurat som dere vil. Vi snakkes senere i kveld, så husk å titte innom ♥
 

 • 30.09.2016 kl. 18:50

It´s friday baby!

God fredag, godt folk! SÅÅ DIGG med frædda!! Eller hva? Jeg tror faktisk aldri jeg har vært borti noen som ikke liker fredager. Og godt er jo det, for ingen kan mislike en så DEILIG dag?

Jeg må bare si unnskyld for dårlig innhold på bloggen i det siste. Bloggen og vloggene er jo 2 av mine store hobbyer og det er her jeg kan få ut alt kreativt både igjennom bilder, motivasjon, inspirasjon og tekst. Så lover å jobbe hardt med innleggene fremover så det blir litt mer spennende og motiverende å titte innom her! Har tittet litt på blogger og knipset litt bilder i dag for å få motivasjonen tilbake, og nå er jeg klar! Nå skal vi nå toppen dere! Jeg skulle så gjerne ønske jeg fikk inspirere flere og kunne komme med noe viktig til leserne mine, og det skal jeg fremover! 

Jeg ble litt små furten da jeg fikk høre at vi ikke skulla ha taco i dag, men i morgen ettersom at det var MYE lasagne igjen. Ikke at lasagne er noe vondt å tygge på, hehe. Jaja. Kjenner faktisk det rumler litt i magen av tanken, har ikke spist på en stund. 

Men dere må ha en SUPER fin fredags kveld med tv titting og noe digg til middag, så snakkes vi. Enn så lenge skal jeg spise lasagne, finne & suge til meg all inspirasjon til bloggen fremover, og rett og slett nyte kvelden! 

 

 • 28.09.2016 kl. 16:34

Kroppen sier stopp

God onsdags ettermiddag, dere. 

Da klokken ringte 05.45 kjente jeg fort at jeg ikke var helt på topp. Jeg brukte tre kvarter på å klare å stå opp av sengen, og da jeg endelig hadde fått på noen klær kjente jeg bare at dette var virkelig ikke min dag. Tett i hals, verk i kroppen og tung i hodet. Det verste av alt var at jeg skulle hatt en prøve i dag. Men av og til dere, når kroppen sier i fra så må vi faktisk ta hensyn og hvile.

Så jeg har ligget under teppe i sengen med Suits av og på de små halvtimene når hodepinen har gitt meg en pause. Te, solbær toddi, chili nøtter, pizza og litt rester fra gårsdagens chicken tandori er mine små gleder fra dagen. Det er utrolig viktig å drikke masse og spise masse hvis man er forkjølet og syk. Kroppen trenger ekstra mye energi til å fighte bakteriene. Du burde kanskje ikke leve på is, kips og brus, men selvfølgelig viktig å unne seg litt når man ikke er i form.

Husk å lytte til kroppen dere! Forhåpentligvis er jeg tilbake som den livsglade jeg i morgen, hehe. 
 

 • 27.09.2016 kl. 17:10

Regnfulle kvelder

Hallo! Og god tirsdag. 

Vi har utrolig mange prøver og innleveringer denne uken ettersom at det er siste uken før høst ferie. Så kjenner litt på stress og lite energi til overs om dagen. Men det går fint. Jeg har nemlig begynt på en ny serie denne uken. Suits! Det er en utrolig spennende serie, og jeg liker den veldig godt. I hvert fall så langt jeg har kommet, som kun er 3 episoder ut i første sesong. 

Håper dere nyter ettermiddagen inne, her begynner det i hvert fall å skye til og regn er det også meldt. Bare å nyte ettermiddagen inne med et par episoder av Suits og litt pugging av politikk til samfunnsfag prøven jeg skal ha i morgen! 
 

 • 26.09.2016 kl. 21:29

HAPPY MONDAY!

GOOD mandag! For min del har det vært en happy monday, har det vært det hos deg og? Forhåpentlig vis. Jeg hadde allerede bestemt meg for at det skulle bli en fin mandag i går kveld. Jeg lå å tenkte på den dårlige starten på forrige uke, og at det faktisk kun er en uke til høstferie. Jeg får alltid litt ekstra krefter når ferien er nær. Så jeg spratt opp (litt rolig spretting) av sengen da klokken ringte 06.00 og BOM så var uka i gang! 

Jeg har begynt med en ny ting fra og med i dag. Det er nemlig at jeg ikke skal gå inn på sosiale medier osv på mobilen før jeg sitter klar og spiser frokost. Da er jeg liksom ferdig med alt som må gjøres, jeg er våken, kroppen og hjernen er i gang og jeg kan nyte den siste halvtimen (kvarteret) før jeg må kaste meg ut døren. Vi får så utrolig mange inntrykk og blir så ubevisst påvirket av sosiale medier ++, og da kan vi jo tenke oss til at det ikke er så bra å bruke den første timen av dagen når du holder på å våkne til å allerede proppe i oss press, forventninger og inntrykk allerede da! 

H E R   E R   U K E N S   M Å L :

- stå opp uten "mobil" (sosiale medier) hver dag

- komme i gang med meditering en gang om dagen igjen!!

- lese ut boken jeg holder på med (bok anbefaling kommer)

- være flink til å vlogge

- drikke 2 liter vann om dagen

- føle meg forberedt og gjøre det bra på prøvene

- jobbe hardt på skolen siste innspurt før ferie 

- komme godt i gang med ny serie jeg ser (suits!!!) 

 • 20.09.2016 kl. 17:54

Big and cozy scarf for fall...

GOOOD tirsdag, folkeeens! Blir så utrolig glad når det er så mange som titter innom for tiden. Mange gode tilbakemeldinger på både bloggen og youtube får jeg også, og det gir så utrolig mye motivasjon! Så fortsett å titte innom, så låver jeg å jobbe hardt for gode bilder, bra og inspirerende tekst og mange videoer! 

I dag var det så utrolig kaldt da jeg skulle prøve å komme meg i klærne fort etter å måtte forlate den utrolig deilige og varme dynen. Det er alltid trist å måtte forlate sengen når det er kaldt i rommet, men det å ta på seg en deilig strikkegenser og et STORT og FARGERIKT skjerf gjør det ti ganger lettere! Jeg blir så glad når jeg kan sitte og nyte kaffen på morgenen inntullet i et digert skjerf og bare nyte at det er mørkt enda litt lenger på morgenen. 

Kjøpte nylig inn dette deilige, store skjerfet fra ONLY for kun 200,- og det er jo ingenting for noe som kommer til å vare både høsten og vinteren ut! Det er utrolig god kvalitet med deilig stoff som ikke klør. Fargene er også super fine og fresher opp et kanskje litt for trøtt ansikt, en kald høst morgen!  

 • 17.09.2016 kl. 20:44

SUSHI TIME IS HAPPY TIME

GOOOD LØRDAG! Håper dere nyter at det er helg. Jeg klarer virkelig ikke å beskrive hvor deilig det var å sove ut i dag. Jeg hadde egentlig vekkerklokken på 08.30 for å få unnagjort litt skole og youtube arbeid før jeg skulle ture avgårde, men kroppen var fortsatt sliten da klokken ringte så jeg sovnet igjen. Og våknet til en hyggelig telefon fra bestis i halv tolv tiden, da bestemte vi tid og sted.

Dagens store plan var nemlig en skikkelig shopping og sushi dag! PERFEKT! Er så deilig å kunne våkne til en koselig telefon og bare le og skravle lenge. Uansett så har jeg fått shoppet både ditt og datt! Dere får se i morgen når vloggen kommer ut. Håper dere gleder dere! Skal faktisk redigere litt nå. Dere må ha en SUPER fin lørdags kveld og nyte helgen, så ses vi i morgen! Husk å titte innom for ukens vlog i morgen kveld ♥

Jeg bestiller alltid maki som er deilig laks og avokado, rullet inn i ris og sesam frø! 


Verdens fineste bestevennen min ♥ Er hun ikke vakker?

 

 • 15.09.2016 kl. 20:38

say HELLO FALL

God torsdags kveld, dere! Beklager for sent innlegg i dag, men dere vet hvordan det er når man både skal være skoleflink men også prøve å være litt sosial. Da er det ikke alltid man rekker alt når man helst vil rekke det. Men et sent innlegg er bedre enn ingen innlegg. 

Det er så utrolig deilig å tenke på at det kun er en dag igjen før helg. En tidlig morgen, før jeg kan slappe litt av, sove lenge, jobbe med blogg og youtube, få unna masse skolearbeid, rydde og vaske litt, og sist men ikke minst spise sushi med venninnen min på lørdag! Ser veldig frem til en fin og rolig helg, så det blir deilig. 

Håper alt er fint med dere! Husk vloggen på søndag, så kommer det ny youtube video neste fredag også!!! Deler litt høst inspirasjon med dere ettersom at det er meldt ganske så høstlig vær fremover. Bare å finne frem strikkegensere og te-kopper ♥

                                                            

 

 • 13.09.2016 kl. 20:11

WORK WORK WORK

Hallo, og god tirsdag! Kjenner alltid at det er litt tyngre å dra seg ut av sengen når klokken ringer 05.50 på tirsdags morgen enn andre morgener. Men det går fint for nå er det en hel uke til neste tirsdag morgen!

Jeg har en uvane der jeg alltid kler på meg foran vinduet som står åpent og gjør det iskaldt etter en lang kald natt, som virker ekstra kaldt når jeg er dynevarm etter å ha ligget inntullet i både et deilig og mykt teppe + den fine dyna mi i det fine nye rosa sengetøyet.

Jeg setter alltid på litt glad musikk for at jeg skal tenke på noe annet mens jeg kler meg. Så tusler jeg videre inn på badet og kjapper meg veldig med sminken og håret selv om det ikke går så fort for jeg er litt perfeksjonist. Grunnen til at jeg kjapper meg er at jeg vil ha EKSTRA LANG tid med frokost bordet, nemlig fordi det er et av de største høydepunktene i hverdagen for meg. Det å sitte og nyte en STOR kopp kaffe, og kanskje et par skiver ristet brød eller en deilig bolle med havregrøt. 

Ellers har det vært en dag fylt med MYE skolearbeid. Vi har hatt mye norrøn dikt historie i norsken og Mozart film i uttrykks historie, altså ganske tungt stoff. Da jeg kom hjem tok jeg 20 min power nap før jeg satte meg med skrivebordet full av mot og vilje, og fikk gjort unna både engelsk- og samfunnsfag lekser/forberedelser.  

Dagen alt i alt = en rolig morgen + mye skole arbeid. Håper dere har hatt en fin dag, og en veldig produktiv dag om dere hadde mye å gjøre! Nyt kvelden, da!
 

 • 12.09.2016 kl. 17:27

KICK ASS MONDAY!

God mandag, alle! Håper dere har hatt en sprek og frisk start på uken, selv om mandagen ikke alltid er så snill med oss. Det handler om holdning og innstilling. Selvfølgelig er det viktig med nok vann, nok søvn, sunn kost osv. Men det er også utrolig viktig å bare ta seg litt sammen og bestemme seg for at dette kan bli en utrolig bra dag, hvor jeg får gjort mye og skal holde et godt humør ut dagen. Om man setter vilja litt i gir, får man ofte det meste til. 

Klokken ringte 05.50, og jeg tillot meg selv å ligge til 06.05 fordi jeg sov dårlig i natt og siden det er tross alt mandag. Men etter det var det bare å kaste på seg litt klær, litt sminke og mikse noe havregryns grøt til frokost for litt inspo klipp til ukens vlogg (og for helsa, låver).

Alle disse klisjeene dere. Jeg klager ikke for det er jo med disse det blir kule videoer og blogg innlegg, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikser litt ekstra digg frokost for at det skal se bra ut på klippene, og for å inspirere dere. Men det er jo dette jeg driver med og det er det som er målet. Nemlig å INSPIRERE og MOTIVERE dere! 

Her har dere en litt ekstra glad-laks fordi jeg bestemte meg for at vi skal kicke denne mandagen, og at hver dag er en fest! 

 

 • 08.09.2016 kl. 16:35

Frisk luft i farger

SUPER GOD TORSDAG TIL DEG! Jeg blir så utrolig glad av at dere titter innom hver dag, og at jeg får så gode tilbakemeldinger på både videoene og blogg innleggene. Blir utrolig glad da, for det er jo dette jeg liker å holde på med! 

I dag da jeg kom hjem fra skolen kjente jeg bare at jeg måtte komme meg ut litt. Var så ør i hodet etter å ha sittet inne hele skoledagen og redigert video + vært i et ganske krevende møte. Så, så fort jeg fikk lagt fra meg sekken, tok jeg med meg en kopp te og gikk en tur til sjøen. Er så deilig å se at bladene begynner å skifte farge nå! Så jeg plukket med meg noen fine blader og et par nøtter som jeg har pyntet med for å lage litt ekstra høst stemning! 

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere gleder dere like mye over at høsten er på vei som meg! HUSK!!!! Youtube video i morgen ettermiddag!!!  

 • 07.09.2016 kl. 21:20

Bikket halvveis i uken

GOD onsdag, dere! Jeg er alltid litt ekstra glad når jeg har kommet meg opp på onsdagen. For å si det sånn, så er det ikke på grunn av 2 timer gym midt på dagen. Men nemlig fordi vi har bikket halvveis i uken. Det gir så mye motivasjon å tenke på at selv om man bare er halvveis, så er vi jo på en måte på "siste innspurt". Det gjør onsdagen, torsdagen og fredagen veldig mye lettere. 

Ellers har det vært en veldig vanlig onsdag med september skyer som har ligget som et teppe over byen, mye realfag, lang dag, og en liten tur innom farmor for å si hei. Er det bare meg som føler meg produktiv når jeg har hatt en helt vanlig dag, midt i uken, og bare gjort vanlige ting? Ikke på en negativ måte i det hele tatt, er litt deilig egentlig. 

Håper dere fortsatt henger med i uka, og at dere er klar for siste innspurt i morgen og på fredag! Ha en fin kveld. 
 

 • 06.09.2016 kl. 19:19

Høst stemning

GOD tirsdag, fine du! Jeg skrev faktisk onsdag, men kom på at det bare er tirsdag. Er det et tegn på at jeg allerede er klar for helg? Jaja, litt sliten - men bare å holde ut uken. Kjenner at dette er en litt sliten uke, ettersom at jeg fortsatt var ganske sliten på søndag ettermiddag, men nå er vi jo godt i gang, så da kan vi like godt sette vilja i gir og gi på! 

Ellers er det utrolig koselig høst stemning ute i dag. På tide spør du meg! Vi er jo tross alt i september, og ikke at jeg ikke nyter varme og solfulle dager. Men er liksom litt klar for høst og innekos nå. Noe det blir i kveld for å si det sånn! For i dag henger regn skyene tungt over Kristiansand, og temperaturen har også sunket litt, så i dag måtte jeg finne frem litt tykkere sokker og et teppe da jeg kom hjem. 

Men nå nærmer kvelden seg og lys skal tennes, pysjen på, teen kokes, og skikkelig høststemning er på plass! 
 

 • 05.09.2016 kl. 21:05

Blå-mandag?

Good mandag, alle sammen! Så koselig at dere var fornøyde med vloggen i går. Selv var jeg veldig fornøyd, og er suuuper gira på videoen som kommer i løpet av uka!!! Men nå har jeg mast nok om det både på vloggen og her, så da får vi se når den er redigert om det blir bra. 

MEN. Tilbake til i dag! I dag er det mandag, og for å si det sånn så fikk jeg kjenne på "blå-mandag" konseptet da jeg åpnet øynene for andre gang, en time etter at jeg egentlig skulle stått opp. For jeg satt nemlig oppe til sent i natt for å få ordnet alt med vloggen. Og på toppen av alt fikk jeg ikke sove da jeg slokket lyset i 12 tiden... Jaja.

Dagen ble bedre da det var verdens beste tomat suppe i kantina i dag, og så hadde vi veeeldig lite skolearbeid så har bare chilla max! Nå skal jeg ta en super rydde halvtime før jeg stuper i nytt og deilig sengetøy med litt youtube, tente lys og en stor kopp te! DIGG!  

Håper dere hadde en fin start på uka da. Så snakkes vi i morgen!  

 • 02.09.2016 kl. 20:50

Welcome September!

GOOOD fredda og god høst. Vi kan vel si det? I går trødde vi så forsiktig inn i den vakreste og deiligste årstiden av alle. Nemlig høsten! Kan dere tenke dere en finere og mer koselig årstid enn høsten? Så mange fine farger, kaldt vær, store skjerf og strikke gensere, tente lys og litervis med te, kakao og kaffe. PERFEKT.

Uka har vært ganske hektisk, derfor jeg ikke har oppdatert dere så mye de siste dagene. Men nå er det helg, og den er full av planer. Så mye bilder å komme med etter hvert! Men tenkte jeg skulle dele litt mål og ting jeg vil gjøre i september med dere!

To do in september:

- Pakke meg inn i deilige store skjerf og tykke strikkegensere. Ingenting er deiligere på en kald høstmorgen enn å tulle seg inn i et deilig stor skjerf og holde på varmen med en litt kul stor strikkegenser. 

- Drikke mye varm drikke. Denne følger vel egentlig veldig etter forrige punkt. Men ingenting er deiligere å ha en stor kopp kakao, te eller kaffe å varme seg på enten en kald og tidlig høst morgen eller en kald september kveld. 

- Holde på skole motivasjonen. I det siste har jeg kommet ordentlig inn i skolen, og har jobbet godt med skolestoffet, noe jeg vil opprettholde utover høsten. Er så mye lettere å holde motivasjon og karakterer oppe om man jobber jevnt i stedet for å jobbe hardt i perioder. 

- YOUTUBE. I det siste har jeg vært skikkelig gira på både vloggene (noe jeg koser meg veeeeldig med) men nå denne helgen skal jeg jo filme min første ordentlige youtube video, så bare å følge med neste uke for den kommer snaaart!!! Å bli skikkelig flink på youtube videoer.

- Bli skikkelig høst inspirert. Det koseligste som finnes en søndags formiddag er å lete på weheartit etter høst inspirasjon mens du slurper i deg en stor kopp kakao eller te. Høst inspirasjon er så koselig, og gjør mørke og regnfulle september dager, litt lettere. 

- Egentlig bare kose meg. Det er så utrolig viktig å ha det litt fint innimellom, spesielt når man presser seg på skolefronten på dagtid. Da er det ekstra koselig å tenne lys, legge seg i soffa kroken under et teppe og bare nyte kveldene inne.  

 

 • 29.08.2016 kl. 19:19

Short Hair I Don´t Care (+ukens mål)

GOOOD manda´ og velkommen til den nye uka! Til tross for at jeg hadde en veldig slakk, rolig og kanskje litt kip helg, hadde jeg satt vilja i lås og var veldig bestemt på å gjøre alt for å få en fin start på uka. Og for å si det sånn, fint vær, foto oppgave ute i 3 timer, subway med ei venninne under lunchen, og endring av timeplan så vi slutter tidligere på mandager, gjorde susen! Og på toppen av det hele, lagde jeg lasagne til middag, så da var liksom mandagen fin da. 

Jeg viste det jo på vloggen, (som mange av dere så ut til å like) det at jeg har klippa meg. Masse. Det er helt sykt egentlig. Jeg som syntes håret mitt var kort fra før av. Men i den prosessen jeg prøver å gjennomgå til å bli flinkere til å drite i hva andre tenker om meg og bare være litt gal, tok jeg et spontant valg på lørdag morgen om å klippe håret enda kortere. For å si det sånn, så er det sinnsykt digg, og jeg bare nyter at huet føles 10 ganger lettere. (bilde kommer litt lenger ned)

U K E N S   M Å L : 

- Skru av iPhone og Mac kl. 11 for å få nok søvn.

- Drikke mere vann.

 - Gjøre ferdig skolearbeidet med en gang jeg kommer hjem. 

- Jobbe litt med fremtidige youtube planer (kommer eget innlegg)

- Finne masse inspirasjon.

- Tenne lys og lage te hver kveld, for å slappe helt av på kvelden.

- Tegne masse i farge boka jeg nettopp har kjøpt (kommer eget innlegg)

- Bare prøve å nyte dagene, ikke over tenke om alt, og bare ta livet litt chill. 

 

 

 

 • 27.08.2016 kl. 18:04

Weekend breakfast

Hei alle fine, og god lørdag! Utrolig deilig å kunne dra seg litt i dag, selv om jeg prøvde å komme meg opp rundt 10. Er ikke så lurt å snu døgnrytmen i løpet av helgen når det kun er to dager til skole igjen. 

På lørdager og søndager liker jeg å bruke litt ekstra god tid på frokosten og på å starte dagen. Så jeg lager kanskje en is-kaffe og hører på musikk mens jeg lager litt ekstra god frokost som i dag. Ellers bruker jeg som alle, helgen på å treffe de man vil treffe, få gjort det man ikke har fått gjort enda, og slappe av for å lade opp energien til den kommende uken. 

I kveld begynner jo også Skal Vi Danse på skjermen, så da er det bare å følge med! Koselig å ha noen programmer man følger med på i løpet av høsten. Jeg skal også sitte barnevakt i kveld, så blir jo ikke noe ut med jentene. Men det er helt ok. Kjenner jeg virkelig trenger å lade batteriene denne helgen, bruker mye energi de første ukene på skolen når man skal tilbake til rutiner. 

Håper dere får en fin lørdag!  

 • 26.08.2016 kl. 21:03

GOD FRÆDDA!

God fredag, eller go` frædda som de kanskje ville sakt her i Kristiansand. Dere som har sett vloggene mine tidligere vet at jeg over hodet ikke har sørlands dialekten på plass selv om det er 6 år siden jeg flyttet tilbake til barndoms byen min. Jaja, gjør meg ingenting. Så lenge jeg ikke irriterer huet av folk med en så forvirret dialekt som jeg har. 

Men ja, fredag og helg. Fy så digg! Altså, jeg skulle gjerne ha farta rundt med venner og starta helga med et pang, men jeg er så sinnsykt sliten etter skolen og uken. For å si det sånn har jeg gitt alt denne uken, prøvd å kombinere skole, vlogg, venner osv. Ikke alltid energien strekker til, så det var utrolig digg å kunne slenge seg på senga et par timer da jeg kom hjem i dag. 

Nå er tacoen inntatt, pysjen på og buksa av. Jeg har satt meg godt til rette i hjørnet av senga med puter og dyne, mac og en deilig pepsi max. Her planlegger jeg å bli sittende resten av kvelden for å si det sånn. Er jo lov å kose seg alene også. Det snakker jeg en del om på vloggen som kommer ut på søndag! Husk å titte innom i løpet av søndag kveld a`!  

 • 24.08.2016 kl. 15:25

Hverdagskos

GOOD onsdag, og godt jobba med å komme halvveis i uken! Dagen i dag var hakket bedre enn i går for å si det sånn. Det kommer alltid dager der det skjer kipe ting som kan ødelegge, men da må man bare ta seg litt sammen og gjøre neste dag bedre. 

Jeg har tenkt en del på dette med at vi er så strenge med oss selv i hverdagen. Noen er i hvert fall det. Og etter en lang og deilig sommer kjenner jeg litt på det at jeg nesten blir litt deppa av å tenke på hvor strukturert og "sunn" hverdagen skal være. For all del, man må jo komme inn i rutiner og spise sunnere osv.

Men som jeg skrev i går så tror jeg det er utrolig viktig å kose seg litt i hverdagen også. Da er det jo supert å finne alternativer til usunn mat. For eksempel når kvelden kommer, liker jeg å kose meg med tente lys, en kopp te og en god film! Og av og til skal man også kunne kose seg med usunne ting. Så lenge det ikke blir en vane eller hverdags at man spiser boller, brus ol. så syntes jeg det er helt ok å ikke være så hard mot seg selv. Så i dag da jeg kom hjem fra skolen, bestemte jeg meg for at i dag er jeg sliten og har hatt noen tunge dobbelt timer i løpet av dagen. I dag fortjener jeg faktisk å ta en halv skolebolle som lå igjen på benken. 

Så det gjorde jeg! Hah! Jaja, håper dere føler dere har kommet godt inn i uken. Vi snakkes vel i morgen. Hva gjør dere for å kose dere / koble av i hverdagen? 

 

 • 23.08.2016 kl. 20:13

Ikke bare "happy days"

Hei og god tirsdags kveld, dere! Eller tirsdagen er vel snart ferdig, og vi beveger oss mot midten av uka. Noe som alltid er digg. I dag hadde vi høstens første norsk og engelsk timer. Og jeg er fortsatt litt sjokkert over 10% fraværs grensen. Hvis dere tenker at jeg har kun to timer engelsk i uka dette året, så vil det si at jeg får varsel om for lavt oppmøte allerede etter å ha mistet to timer. Det er helt sykt å tenke på. Bare å få i seg vitaminene og holde seg i form her. 

I dag har jeg en sånn "så som så" dag. Ikke noe gøy når jeg egentlig er veldig gira på godt humør, mye energi og bare gode dager. Men som dere vet, er ikke alle dager gode. Og i dag er en sånn dag hvor jeg vil være snill med meg selv og kose meg med en pepsi max og chili nøtter med en serie eller masse youtube resten av kvelden. For ofte hvis man har en koselig og avslappet kveld, blir også neste dag god. Da er man liksom i den flowen med godt humør. 

Håper dagen deres har vært bra, ellers kommer det jo heldigvis en dag i morgen. Og mange etter det for å si det sånn. Ha en fin kveld da! 

 • 22.08.2016 kl. 20:10

Mandag og nye mål

GOOD manda´! Og god ny uke. Hvordan har dagen vært? Forhåpentligvis har den i hvert fall vært litt bra, og ikke fullstendig blåmandag. Det er vel noe som kommer litt senere ut i semesteret når man begynner å bli litt sliten. Hos meg har dagen vært super! Jeg var ikke alt for trøtt i forhold til at det var mandag da klokka ringte, og skoledagen gikk veldig greit. Så har jeg vært ute og truffet noen venninner etter skolen. Koselig. 

Nå har jeg nettopp spist middag og skal egentlig bare slappe av resten av kvelden. Syntes det er utrolig viktig å slappe av og bare koble helt av på kvelden i hverdagen så man henter ny energi til neste dag. Men først skal jeg dele ukens mål med dere! 

UKENS MÅL: 

- våkne tidlig med et godt humør for å starte dagene bra

- nyte at skole gleden er der nå i hvert fall første uken 

- gå tur på ettermiddagen / kvelden hver dag og nyte siste rest av sensommeren

- begynne å forberede meg til høsten (inspirasjon, musikk, klær ++)

- komme godt inn i skolen og diverse hverdags rutiner

- komme med en god vlog til dere, ettersom at jeg har startet med det igjenbildene er fra www.weheartit.com 

 

 • 21.08.2016 kl. 19:16

Sundayzz like this + info

GOD søndan´! Tiden flyr som dere sikkert skjønner. Først må jeg bare si at 1. skoledag i 2. klasse på vgs gikk supert. Det betyr jo bare en ting, at morgendagen og den kommende uka er velkommen. 

Jeg gleder meg til å komme med ukas mål også i morgen ettermiddag! Er godt å være tilbake på bloggfronten med blanke ark og bare kunne skrive, ta bilder og gjøre det jeg liker best. Det kommer alltid perioder der man blir litt lei av alt, men bloggen er en ting jeg alltid kommer tilbake til. 

NB! Jeg har også bestemt meg for å starte med vlog igjen!!! Håper dere er gira på det, for jeg ELSKER å vlogge og filme de små øyeblikkene i hverdagen. Så ny vlog hver søndag som før. 

Jeg får ta en dusj, fikse neglene og bare chille litt med for mange kopper te resten av kvelden, så vi er klare for å ta uka på strak arm i morgen! Håper dere har hatt en fin helg, så snakkes vi i morgen uthvilt og klare!  

 • 17.08.2016 kl. 12:09

Last day preps

GOD onsdag, og god formiddag! Eller det er vel så og si ettermiddag, ettersom at klokken er 1 over 12 i skrivende stund. Nå begynner jeg virkelig å kjenne på nervene. Tenk at et nytt semester med skole starter i morgen. Det er helt rart å tenke på. Er du klar? Jeg er nok klar praktisk, men vet ikke helt om syken er klar. Jeg føler sommerferien nettopp startet? Ja ja, det beste er vel bare å forberede seg og hoppe ut i det. 

Dagen i dag skal brukes på forberedelser for i morgen. Det er deilig at vi kun har 2 dager med skole før en liten helge pause. Tror det er viktig å ta det med ro over helgen, la alle inntrykkene synke inn og egentlig bare planlegge den kommende uken. Så tusen kopper med te, ansiktsmaske, lakking av negler og fiksing av bryn blir det! Jeg skal også en tur til farmor i dag. Har ikke rukket å være så mye med henne etter at vi kom hjem fra syden, så blir godt å bruke litt tid med henne i dag. 

På den "gamle" bloggen, hadde jeg alltid månedlige og ukentlige innlegg som "things to do this month" og "ukens mål" osv. Det kommer jeg også til å ha fremover ettersom at disse innleggene har stor sammenheng med det jeg prøver å få frem på denne bloggen. 

Nå skal jeg ikke skravle mer! Vi snakkes i morgen, forhåpentligvis med en god følelse etter 1. skoledag. Nyt siste dagen med ferie!  

 • 16.08.2016 kl. 19:15

Start on Scratch

Hei fine du! Og velkommen til min blogg. Så koselig at du tok turen innom. Om du er gammel leser, er du nok litt forvirret. Og hvis du er ny, så velkommen til noe helt nytt og fresht!

Jeg har nemlig vært i syden i ca. en måned og kom nylig hjem. Jeg var lei, ikke klar for å komme hjem, ikke klar for skole snart, og hadde mistet lysten på alt. Bloggen, venner, opplevelser, skole, rett og slett livet. Jeg har blogget i 2 og et halvt år + lagt ut videoer fra hverdagen en dag i uken. Etter hvert følte jeg det bare var det samme hver dag. Jeg tenkte at ting ble fint da jeg kom hjem. Men jeg var like lei. Jeg har også litt problemer med angst i skolesammenheng, dette lettet ikke på tanken om at det snart er skole. 

Det var kun en ting som hadde forandret seg. Jeg hadde funnet kjærlighet i løpet av sommeren. Dette gjorde ikke det å måtte reise hjem, bort fra han, noe lettere. Å komme hjem til det gamle vante var absolutt ikke det jeg var sulten på. Har du noen gang opplevd å bare klikke fullstendig med noen, og så måtte reise bort fra alt det gode, så mye kjærlighet og så mye lykke. Det er noe av det værste jeg har gjort. 

MEN. Nå har jeg tenkt å starte på nytt. Før jeg reiste var bloggen litt over alt. Jeg hadde ikke noen temaer å holde meg til. Og bloggen var egentlig bare en haste sak. Men her er jeg klar for en ny start. Jeg håper du er klar for å følge meg igjennom dette året, og forhåpentligvis lenger enn det! 

Du kommer til å kunne lese om det å komme seg igjennom hverdagen på videregående. På torsdag starter jeg 2. året på Media og Kommunikasjon. Jeg skal også skrive om hvordan jeg prøver å snu hverdagen om til positive dager, prøver å finne de fine øyeblikkene. Også hvordan jeg opplever avstandsforhold mellom Norge og USA. Jeg kommer til å gjøre mitt beste for å oppmuntre, inspirere og motivere. Men jeg kommer også til å være åpen om de vanskelige sidene ved skole, hverdag og avstand. 

Jeg håper du er klar for å følge meg, for sammen klarer vi dette! 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits