• 12.10.2016 kl. 18:17

Tips for motivasjon i hverdagen!

GOD ONSDAG til deg! Og grattis med å komme deg halvveis igjennom uka, nå er det bare torsdag og fredag igjen så er det helg.

En ting jeg ofte tenker litt på er at vi skal sette pris på helgen og se på det som noe veldig positivt, men vi må ikke la deilig helge kos gjøre det til at vi ser negativt på hverdagen. For det er tross alt hverdagen som tar størst plass i ukene våre og det er de vi må bli litt flinkere på å like. Vi må prøve å finne motivasjon og inspirasjon i det å ha det fint i hverdagen også. Som dere vet, elsker jeg lister. Så i dag blir det en aldri så liten liste med ting du kan gjøre for å føle deg mer motivert i hverdagen. 

MOTIVASJON I HVERDAGEN:

 SETT MÅL! Dette er et av de viktigste punktene i hele innlegget her. Hvis du vil holde oppe motivasjonen i hverdagen er det super lurt å lage mål, sett opp en liste hver dag eller i begynnelsen av hver uke for alt du må få gjort. Skriv ned ALT. Alt fra å støvsuge, lage middag, vaske badet, til å lakke neglene, vanne blomstene osv osv osv.

 Finn ut av hva som motiverer deg til å beholde gode rutiner.

 Å vlogge gir meg motivasjon til å få gjort målene i løpet av uka, fordi da dokumenterer jeg alt jeg gjør.

 Å finne YES i hverdagen. Ofte må vi ofre noe for å holde på rutinene i hverdagen og da er det viktig å finne noe hver dag å se frem til som gjør det verdt f.eks å stå opp halv 6, eller å jobbe mye med skole arbeid på ettermiddagen. Mine YES blant annet å ha god tid til frokost og meditering på morgenen + få litt YouTube tid / selvpleie tid / tid til å treffe en venninne på kvelden. 

 Finn ut hvilke rutiner som passer for deg. F.eks er det ingen vits i at jeg jobber med skole med en gang jeg kommer hjem for da har jeg konsentrert meg mye hele dagen og trenger å la hodet hvile med å tenke på noe annet. Derfor har jeg mye større konsentrasjon i 5-7 tiden. Jeg har også funnet ut av at hvis jeg har GOD tid om morgenen, gjør det hele dagen min 1000 ganger bedre!

 Jeg finner mye inspirasjon i andre. Selv syntes jeg det er super interessant å høre om andres rutiner, se på vlogger, lese blogger, se på "routine videos" på YouTube osv. 

 Det å oppdatere musikken man hører på er så viktig for motivasjon i hverdagen, spesielt om du er like glad i musikk som meg.

 Å meditere har virkelig endret hverdagen min totalt. Uansett hvilket humør jeg er i eller hvor trøtt jeg er når jeg våkner, setter jeg meg under et deilig teppe med headset på ørene med en gang, og når jeg er ferdig er jeg ALLTID motivert for dagen og har satt meg selv i en positiv vibe og et godt humør. 

 • 10.09.2016 kl. 18:59

10 ting som gjør meg glad

God lørdag, fininger! Håper dere nyter helgen om dere har fri, og hvis ikke så får dere i hvert fall nyte kvelden. I dag har jeg tilbragt hele dagen med "kontor hjørnet" mitt på rommet, for jeg har nemlig begynt å bruke et helt nytt og litt mer avansert program i video redigering til vloggene og youtube videoene. Så har brukt mye tid på å lære programmet og redigere ukens vlogg.

UHELDIGVIS skjedde det noe med klippene fra tirsdag - fredag, men jeg får bare filme masse i dag og i morgen så det veier opp og gjør vloggen litt spennende. Men i dag tenkte jeg å dele med dere "10 ting som gjør meg glad". 

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

1. Å våkne i en god stemning/godt humør. Det gjør hele dagen mye bedre. 

2. Det å ta meg tid til en god og lang frokost. Det er med frokosten jeg har min "meg tid" så er utrolig viktig.

3. Å ha overskudd til å treffe og tilbringe tid med gode venner, og ha det koselig med de. 

4. De tre fantastiske lillesøstrene mine er solstrålene på en grå dag, virkelig. 

5. Å drive med blogg og youtube. Det å ha noe eget, der jeg publiserer noe jeg er stolt av og har laget helt alene. 

6. Følelsen man får på en fredags ettermiddag når du sitter med tacoen forran deg og tenker "NÅ ER DET HELG!".

7. Å reise, oppleve, bli inspirert, lage minner. Det er så deilig å reise, få litt nye impulser og oppleve ting utenom det vanlige. 

8. Å finne en youtuber/blogger/instagrammer/person ol. som bare gir deg max inspirasjon og påfyll. 

9. Det å føle at man har kontroll på ting. At jeg har en god oversikt over skole stoff, blogg og youtube + alle andre avtaler. 

10. God mat. God mat er så utrooolig viktig, i hvert fall for meg. Det er veldig sosialt og kan gjøre en dårlig dag 1000 ganger bedre.  

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits