• 26.02.2017 kl. 13:46

Get ready for some hectic weeks

GOOOD morgen, solstråler ♥  Hehe, det hørtes mindre klissete ut i hodet mitt, men jaja. Jeg klarer helt seriøst ikke å fatte at enda en deilig ferie går mot slutten. Føler jeg nettopp dro til Berlin jo. Jaja. En ting jeg liker med våren, er at det er veldig mange bolker med skole, og mange småe ferier eller helligdager inni mellom. Det letter litt på det at skole ofte er mest hektisk på våren. Selv liker jeg best å jobbe hjemmefra og kunne disponere tid, pauser, lesing, oppgaver osv selv. Så litt ferier, lesedager og helligdager er prima for meg! 

I dag SKAL jeg få redigert og postet (samle) vloggen fra Berlin og dagene etter. Det kommer ikke noen vinterferie vlogg, rett og slett fordi jeg har kost meg så mye de dagene jeg ikke har vært syk at jeg har glemt å vlogge! Men på onsdag begynner videoene som vanlig igjen (vlogg på onsdag og søndag & vanlig video på fredag). 

En ting jeg luer på! Vil dere helst ha "Ti typer på tinder" video eller "Tips til skole relaterte ting" video på fredag? Setter VELDIG pris på tilbakemelding! Ha en fin dag så lenge. 

 • 25.02.2017 kl. 13:47

Legge det vonde bak seg

God morgen fininger ♥  Dere vet jeg ikke liker å syte eller være negativ her inne, men jeg føler at jeg skylder dere en forklaring. For hvorfor jeg var så lenge borte og hva jeg tenker fremover. 

Som dere så i forrige innlegg så var jeg jo i Berlin en liten uke, og ble syk etter det. Men etter det igjen så har jeg rett og slett vært litt emosjonelt nede. Jeg har hatt det veldig fint og truffet venninner jeg ikke har sett på lenge. Og det har vært godt. Men jeg har bare vært litt overveldet av nye opplevelser, nye mennesker som har kommet og gått, og innsett at folk ikke alltid er som du trodde de var.

Men jeg er veldig klar for å sette en strek. Komme inn i rutiner, kanskje lage noe nye og bare være meg igjen. Kose meg med det jeg elsker mest, blogging og YouTube! Så den veldig forsinkede vloggen kommer i kveld, og så sier vi at jeg offesielt er tilbake! Og det føles sykt godt ♥ 

Takk til dere som titter innom selv om det er stille her. Jeg har savnet dere! Og gleder meg til å blogge for dere igjen.  

 • 22.02.2017 kl. 16:56

Hvor har jeg vært?!?

Goood onsdag finiser ♥ Åh så godt det var å skrive det igjen! De siste dagene har det kriblet i hele kroppen etter å poste noe her inne. Som dere vet reiste jeg en tur til Berlin i Tyskland forrige tirsdag og var der til fredag kveld. Jeg hadde en kjempe fin tur (vlog kommer senere i dag), men dagene etter ble jeg veldig syk så har bare ligget rett ut siden det egentlig.

På mandag var jeg en liten tur på senteret med noen venninner, men dro hjem og ble liggende ut dagen, og i går var jeg også en tur på senteret med fineste Josefine (lillesøsteren min). Hun bor i Oslo med stefaren min, så ser henne ikke så ofte, og derfor var det viktig for meg å bruke hele dagen og all energien min på henne i går ♥

Håper alt er fint med dere, og at dere ikke har glemt meg helt hehe. Husk å titte innom senere i kveld for Tyskland Vlog + Haul!! 

 

 • 14.02.2017 kl. 03:55

VLOG 22 - bacon, NYX haul & godt humør


 

 • 11.02.2017 kl. 15:24

Ekstra god frokost i helga

God morgen, eller jeg har vel egentlig ikke lov å si det lenger. Syntes bare det er så koselig å starte innlegg med det. Ikke at det er så alt for mange timene siden jeg sto opp. Våknet vel i halv 12 tiden, men fikk ikke lagd meg frokost før rundt halv 2. Ikke bra. Fikk høre det fra familien her i ste for å si det sånn. Må lære meg å sette på vekkerklokke i helgene. Er alt for glad i å sove ut når jeg kan, hehe. 

En ting jeg syntes er viktig i helgene, er å lage en litt ekstra god frokost! Føler det er en ting man burde unne seg, spesielt for oss som kaster i seg en skive på fem min i hverdagen. 

I dag tenker jeg bare å få ryddet og pakket litt til Berlin, før jeg drar en tur på senteret med fine Hannah ♥ Vi skal nemlig ut å spise og titte litt i butikkene. Jeg vet jeg sier det hver helg, men jeg ELSKER helg og lørdag! 

Hva skal dere i dag? ♥ 

 

 • 10.02.2017 kl. 21:51

Valentines Day - Makeup Look


 

 • 10.02.2017 kl. 17:57

Fredags kos & mood board

Good fredag dere ♥  Fy så fort tiden går, føler jeg nettopp sto opp og dro på skolen. Men sånn går det når man koser seg med fine folk. Og snøen ser det ikke ut som vi blir kvitt heller. Da er det bare å hoppe i kosedressen og digge innpå med taco og pepsi i kveld! Er så deilig å se frem mot en rolig helg. Senere i kveld får jeg besøk av fine Emilie, det blir koselig! 

Var foresten en tur i byen i dag og kjøpte inn litt ting og tang som jeg skal prøve over en liten stund og lage innlegg om etterhvert! Et lite hint er (nyx produkter).

Jaja, jeg får hoppe i dusjen og rydde, før det blir taco laging og besøk litt senere! Ha en fin kveld, og husk Valentines Sminkevideo som kommer i kveld!!! 

 • 09.02.2017 kl. 14:07

Paint your days

Good torsdag finiser! Fy søren så kaldt det er ute om dagen. Meg og ei venninne hadde et video prosjekt på skolen, og skulle ut og filme i dag. Var jo to is-pinner som kom inn etter det! Jaja. En ting jeg merker veldig godt nå som det er kaldt, mye snø og midt i vinteren, er at det er viktig å få litt farger inn i hverdagen. Kjøpe noen fine blomster, lage fargerik mat, og finne på mye koselig i hverdagene! 

I dag har jeg egentlig ingen plan, bortsett fra å få filmet en YouTube video til i morgen. Hvordan går det med dere? Tenker at det kommer et spotify innlegg senere i kveld, med oppdatert spilleliste! Husk å titte innom ♥ 

 • 08.02.2017 kl. 21:32

Vlog 21 - mye jobbing og alt for mye skole!

Yes! Da var endelig vloggen postet og klar til å deles her også. Jeg vet det ikke er verdens mest spennende vlog, men sånn blir det av og til når dagene er hektiske. Skal passe på å få filmet mye mer til neste vlog som kommer på søndag. Men nå tar jeg snart kvelden, trenger litt søvn etter mye øving i natt. 
 
Håper dere får sove godt så snakkes vi i morgen ♥
 


 


 

 • 08.02.2017 kl. 20:43

Filmtips: How to be Single

Hei igjen fininger! Nå har jeg egentlig sittet og redigert vlog i noen timer, og håper jeg rekker å poste den før det blir alt for sent. Men tenkte jeg kunne komme med et lite filmtips til dere i mellomtiden. Det er jo noe jeg prøvde på en gang i uken før jul, og tenkte vi kanskje kunne begynne med det igjen! 

I dag skal jeg dele en skikkelig jentefilm. Jeg så faktisk denne filmen første gang på kino med venninnen min Amalie. Jeg husker så godt, da vi gikk ut av salen og allerede da snakket om at vi ville se den igjen. Nemlig How to be Single! Det er jo ikke en film du går og ser om du trenger motivasjon i livet generelt, men er heller en litt gøy kosefilm som gir deg skikkelig feel good følelse! Virkelig å anbefale. Her er traileren. 

 


 

 • 08.02.2017 kl. 15:07

Blåbær Onsdag

GOD ONSDAG fine dere ♥  Beklager så masse for null oppdatering i går, men her var det ei som satt skole flittig og jobbet mot en samfunnsfag prøve, som nå er overstått. Åh DIGG! Elsker å bli ferdig med store prøver og innleveringer. 1000 kilo løftet av skuldrene og så mye mere tid og energi til å bruke på de tingene jeg brenner for og syntes er gøy. 

Ellers har jeg det veldig bra. Har allerede ødelagt målet mitt om å ikke handle i kantinen denne uken, men det går fint, må jo være lov å kose seg litt nå om vinteren. Så i dag ble det en vel fortjent blåbær muffins etter en lang og intens samfunnsfag prøve og en hard styrkeøkt i gymmen. 

Hvordan har dere det i dag? Elsker å kommunisere med dere i kommentarfeltet, kan ikke dere fortelle meg hva dere driver med i dag?

Og foresten!!! 1: vil dere ha 1 vlog i dag og 1 på søndag ELLER 2: vil dere heller ha som i forrige uke, at det kommer kun 1 vlog på søndag? Blir veldig glad for respons på dette ♥ Ha en fin dag så lenge! 

 

 

 • 06.02.2017 kl. 20:48

Ukens mål #2

Hei igjen ♥  Etter en god del timer forran skjermen med rapport skriving og litt nudel spising innimellom, kjente jeg det var på tide med en liten pause. Som lovet skal jeg hive inn ukens mål, som jeg gjør hver mandag. Kan ikke dere også dele 3 av målene deres for uken? Jeg vil jo høre hva dere fokuserer på også! 

Håper dere har hatt en fin start på uken! Her har det vært mye skole i fokus, men blir mindre hektisk utover uken heldigvis. Vi snakkes i morgen fininger! 

HER ER UKENS MÅL:

- Jobbe meg orientert og produktivt igjennom alt av innleveringer og prøver denne uken (en hektisk uke)

- Være flink til å sette av kvelden til "meg tid". Se en film, serie, lese, bare slappe av med musikk og koble av

- Fortsette den gode bloggingen, som det virker som at dere liker ettersom at statistikken viser høyere enn noen gang

- IKKE kjøpe noe i kantinen hele (!!) uken, og drikke MASSE vann

- Forberede meg mentalt på Berlin turen neste uke (noe jeg gruer meg litt til)

- Prøve å tøye/strekke ut hver kveld

- Bli flinkere til å komme i gang med skole med en gang jeg kommer på skolen om morgenen, ikke vimse fram til lunsj

- Sovne før 12 hver dag 

 

 • 06.02.2017 kl. 17:39

9 tips til å få en bedre mandag

God mandag, dere ♥ For å være helt ærlig så var det litt digg å komme i gang med en ny uke. Har nesten gått og gruet meg i helgen, siden jeg visste allerede da at det kommer til å bli en hektisk uke. Så det å bare få hoppet i det og begynt på det som føles som en uendelig "to-do" liste, var nesten bare deilig. Nå er vi i gang liksom!

Vi vet alle at mandager kan være litt tunge. Det er hele 5 dager til helgen, det er mye arbeid å se frem til på skole og jobb, og kanskje litt vel mye "hverdag". Det jeg tenker, er at det er viktig å finne de små gledene i hverdagen. I dag tenkte jeg å dele 9 tips med dere til hvordan jeg kommer meg lettere igjennom mandagen og får startet uken på en god måte! 

 

Se på YouTube eller hør på skikkelig party musikk mens du steller deg og smører lunsjen om morgenen.

Selv elsker jeg å sitte og le av noen skikkelig morsomme vlogger på mandags morgen mens jeg sminker meg. 

 

Vær med noen som gjør deg glad.

Uansett hvor trøtt jeg er på mandags morgen, klarer alltid Susanne å få meg til å knekkes av latterkrampe. Det er så deilig å le litt, riste helgen av seg og se fremover på en ny og frisk uke!  

Kjøp noen friske og fargerike blomster som kan gi liv til kjøkkenet/kontoret eller stuen i løpet av uken. 

Hvem blir vel ikke i bedre humør av fine friske blomster? Det er i hvert fall noe som hever humøret mitt et par hakk. 

 

Ta i litt ekstra når det kommer til skole arbeid/ jobb.

Dette vil gjøre resten av uken din mye lettere og om det kommer uventede ekstra oppgaver, så har du litt tid og energi til overs de andre dagene! 

 

Ikke la det bli bare "fredags vasken" 

Tenk så digg å starte uken med nytt sengetøy, rent bad og strøkent rom/leilighet. 

 

Lag noe godt til middag!

Vær så snill å ikke ta en lett løsning med grandiosa eller noe lignende på mandager. Gjør litt ut av det, dekk pent på, samle alle i huset og tenn noen lys. Kos dere og belønn dere selv for at dere klarte å starte uken godt! 

 

Tenn noen lys når det begynner å bli mørkt.

Det er noe av det koseligste jeg vet. Lage en kopp te, tenne noen lys og nesten kose meg litt med skolearbeidet. 

 

Bestem deg for at du legger fra deg skolearbeid/jobb senest kl 20.00 og da bruker resten av kvelden på deg.

Se en film/serie, ta en dusj og fiks neglene, les en bok eller ring en venninne. La deg selv koble av og la kroppen slappe av før du skal legge deg. Lag en liten kvelds rutine! 


 

Legg deg tidlig og la det bli en rutine i ukedagene.

Jeg merker selv at de dagene jeg faktisk tar meg selv i nakken og legger fra meg iPhonen i 10-tiden, blir dagen etter så sykt mye bedre. Selv om det frister der og da, merker du ikke hvor mye det går ut over deg og humøret ditt før det er for sent neste dag. Det er også ganske farlig å få for lite søvn over lang tid. Men det kan vi snakke mer om i et annet innlegg. 

 • 05.02.2017 kl. 16:00

Sunday = Workday

GOD søndag, dere! Åh så sinnsykt glad jeg blir av all den gode responsen dere gir meg for tiden. I dag var jeg faktisk veldig flink og kom meg opp halv 10. Det betyr at jeg har fått gjort masse allerede i dag.

Jeg har dusjet, spist frokost, redigert hele vloggen som er oppe nå (HER), startet den nye vloggen, og lagt alt av skolebøker klare til lesing resten av dagen. Selv om sofa kroken og netflix frister, er det deilig å legge seg i kveld og føle at jeg har fått gjort masse skole og er super forberedt til den nye uken! 

Er dere klare for en ny uke? Husk å titte innom i morgen, for ukens mål ♥ 

 

 • 05.02.2017 kl. 15:16

Ukes Vlog 20 // video


 

 • 04.02.2017 kl. 21:53

Snapchat Q&A NÅ! // Add meg: lotte.flatoy

DERE! Nå må dere bare hive dere rundt og få lagt meg til på Snapchat for jeg har Snapchat Q&A NÅ!!

ADD: lotte.flatoy

Dere spør spørsmål der og jeg svarer på MyStory. 

 • 04.02.2017 kl. 15:28

Motivasjon og vinflasker

God lørdag finiser ♥ Åh så deilig med helg, dere! For å si det sånn, så var det much needed. Her sovnet jeg med mac'en på fanget og tv'en på full action film. Haha, så det å sove til halv 12 var et must. 

For å være helt ærlig, så våknet jeg ikke som en gladlaks i dag. Jeg subbet rundt, nesten i en tåke av dårlig humør. Og det er jo noe jeg absolutt hater. Men det er de dagene det handler om å bare bryte ut av det teite humøret, for om du innser at du er sur og klarer å snu det så blir det lettere neste gang. Dette med godt og dårlig humør er som en vanesak, der du må øve for å få det til, og jo mer du øver, jo lettere blir det naturlig. 

Så jeg lagde meg en deilig toast og et stooort glass med is-kaffe til frokost og satt med frokostbordet i over en time og scrollet igjennom instagram og alt som får tankene mine inspirerte. Det hjalp. Hvis du bestemmer deg, så får du det til. 

OK, nå skal jeg ikke skravle mer. Men jeg må bare vise dere denne skjønnheten jeg har tatt inn som en interiør detalj, selv om det egentlig ikke er det. Og jeg bare ELSKER hvor fint det ble! 

Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi senere! Hva syntes dere om vinflaske-pynten?   

 • 03.02.2017 kl. 19:15

Chili Challenge // video


 

 • 03.02.2017 kl. 09:43

Venninne, kollega og heiagjeng

God morgen, og GOD FREDAG! Merker at humøret bare stiger og stiger for hver dag som nærmer seg helg, og nå er det bare timer igjen før jeg kan slenge meg noen timer i sofaen med en serie og litt P-max før taco og norske talenter ringer helga inn. 

I dag vil jeg dedikere et innlegg til min sinnsykt fine venninne, Susanne! Hun er en så fryktelig bra jente, som vil alle godt. Hun er mer i godt humør enn noen andre jeg kjenner, og hvis ikke så later hun som for å gjøre de rundt glad. Susanne har vært igjennom mye i løpet av livet, heldigvis har hun mange år igjen på å kose seg og ta igjen all den dårlige tiden på. 

Jeg ville bare takke deg Susanne. Du har virkelig hjulpet meg så sykt mye dette året. Du har hjulpet meg å takle angsten bedre, støttet meg og heiet når det kommer til blogg og YouTube de gangene jeg er lei eller usikker. Og sist men ikke minst så er du en sinnsykt god venninne og kollega både på privaten, på skolen og når det gjelder disse sosiale medier tingene vi begge driver med. 

Vær så snill å aldri glem hvor mye jeg og vi rundt deg setter pris på deg, og hvor mye glede du sprer. For jeg er sikker på at Alex, Tone, Laila og alle andre rundt deg er 100% enige i det jeg har skrevet. Vi er så sinnsykt glade i deg, og jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart dette året uten deg. Takk for at du er du snuppa ♥ 

 • 02.02.2017 kl. 16:33

Jeg har klippet pannelugg!

Heii fine dere! Blir så glad når det er så mange av dere som titter innom selv om jeg tar en dags pause fra blogging, de dagene det er mye å gjøre utenom. 

Men uansett. SE HVA JEG HAR GJORT! Jeg skjønner ikke hvordan det går ann å være så spontan. Jeg er veldig lite spontan når det kommer til andre ting som endring av planer. Men hvis jeg finner ut av at jeg har lyst på noe eller gjøre noe, så skjer det helst et par timer etterpå. Ikke alltid en egenskap som er venn med lommeboka, men jaja. Er jo gøy å være litt gal av og til!

I dag har jeg også skaffet meg noe som heter Joby GorillaPod, som er en tripod/mini stativ til kamera. Dette gjør det tusen ganger lettere å filme ute, noe som kommer til å gjøre vloggene mye bedre. Så er bare å glede seg. Tenker på å kanskje poste 2 vlogger i uken i stedet for en. Hva tenker dere om dette? Da blir de litt kortere og kanskje litt gøyere å se! 

Ha en fin dag videre så lenge ♥ 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits