• 31.03.2017 kl. 21:39

Mars Favoritter // video


 

 • 31.03.2017 kl. 11:58

6 ways to make your rainy days brighter

GOOD FREDAG! Jeg blir like glad i hjertet hver gang jeg skriver de ordene. Men ja, god fredag og god regnværsdag. Er det slik over hele landet eller? Jeg følte meg i hvert fall som en våt katt da jeg gikk fra bussen i dag, og oppå det hele klarte jeg å glemme dataen hjemme, noe jeg virkelig trenger hele skoledagen. Så da var det bare å busse hjem igjen for å hente den. 

Jeg tok med meg Susanne da, så det lysnet jo på turen. Da vi kom hjem lagde vi litt deilig toast og juice! På slike gråe regndager er det bare å snu humøret. Finne på koselige ting, og gjøre dagen litt lysere. Så her er ti tips til hvordan du kan gjøre regndagene dine litt lysere! 6 WAYS TO MAKE YOUR RAINY DAYS BRIGHTER

1. Lag fargerik og god, men sunn mat! Ikke fall for fristelsen og lag en kjedelig kopp med nudler. Mekk sammen noe digg som har farger og som vil gi deg næring! 

2. Hør på skikkelig glad musikk. Selv om det kanskje frister å sette på den rolige spillelisten, vil det bare gjøre deg trøttere. Sett på en sommerliste eller noe med positive vibes som får humøret til å stige. 

3. Ikke kast bort muligheten til å endelig ha en produktiv dag. Vanligvis når det er fint ute, bruker vi det som en unnskyldning for at vi ikke kan sitte inne og jobbe. Men nå, nå er det jo helt perfekt for en skikkelig jobbe dag der du kan få gjort unna mye.

4. Spre glede. Vanligvis venter man kanskje på at andre skal ha et godt humør, før du lar smilet løsne. Bestem deg for å  være den som skal få andre til å smile i dag. Hva er vel bedre enn å møte på noen som er latterlig glad for småting som at de er fredag, helg, at de har fått penger på konto, at de har med seg en ekstra god niste, fått en god karakter, eller bare er generelt glad i dag! INGENTING er bedre enn å bli smittet av en sånn glede. 

5. Sett på en serie du blir inspirert av! Dette er noe av det deiligste jeg vet. Hvis jeg er litt trøtt og nedfor, setter jeg ofte på serier som Dr. House, Grey`s Anatomy eller Suits, rett og slett for jeg får lyst til å oppnå gode resultater etter å ha sett et par episoder av disse. Jeg blir inspirert. 

6. Mediter. Ingenting er deiligere enn å sette seg ned, med et pledd og headset på hodet med en 10-20 minutters meditasjon. Det er ikke alltid like mye det frister å sette seg ned, men når du er ferdig føler du deg lettere og klarere i hodet enn noen gang.

 

Håper dere likte tipsene! Ha en fin dag så lenge, så ses vi i videoen i kveld!

 • 30.03.2017 kl. 20:13

EN HELT NY PROFIL?!

Hei hei finiser ♥  Dere fikk sikkert helt sjokk da dere klikket dere inn her nå. Nytt design, ny profil og nytt tema. WHAT! Let me explain myself.

For et par uker siden fikk vi en skoleoppgave som gikk ut på å lage en helt ny profil til et produkt eller en kjede. Jeg så selvfølgelig muligheten som lyset i et mørkt rom. 3 uker fylt med rekonstruering og ny profilering av bloggen, JA TAKK! Og som dere ser begynner endelig resultatene å komme. Jeg er superfornøyd med det som allerede er ferdig, jobber dag og natt for at resten skal bli like bra. 

Selve bloggen vil også bli litt annerledes nemlig. Jeg er så utrolig lei av den vanlige typisk norske hverdags bloggen, og kommer fremover til å prøve å endre innholdet litt her inne! Spennende? JA. Det vil komme mye mer tips, lister, inspirasjon. Så og si alt dere finner på de søte, morsomme og inspirerende pinterest bloggene, vil dere finne her inne de neste månedene. 

Jeg håper dere liker ideen og er klare for noe litt nytt! Jeg er i hvert fall SUPER klar. YouTuben vil bli mer eller mindre det samme, selv om jeg selvfølgelig skal jobbe mer med klipping og filming der også! 

Ha en kjempe fin torsdags kveld, og husk å titte innom i løpet av de neste dagene for å se hva som skjer! - og når den tid kommer, natti natt ♥

 

 • 28.03.2017 kl. 09:33

Vårstemningen bruser

God morgen fininger! Er det rart at jeg nesten blir i litt godt humør av å sitte her hjemme med kjøkkenbordet, klar for å bruke hele dage på å lese til tentamen? Det å små stresse litt, med sol ute, og et lite håp om at våren skal gå fort. Selv om jeg egentlig liker våren. Det er den beste årstiden innenfor skole året. Sommeren er jo så klart favoritten, men jeg elsker å være litt stressa, spent og samtidig ikke helt klare å konsentrere meg på grunn av tidlig sommer vær ute. 

Våren er en egen stemning, og så går den så fort! Ting gror, det blir varmere, de siste skole månedene er fulle av fridager og lesedager, D-vitaminene bruser, og is-kaffene blir mange. Det killer i magen bare av tanken på årstiden vi nå går inn i, men likevel er det viktig å holde fokuset. På tentamen, prøve eksamen, siste innleveringer, og til slutt eksamen, før jeg suser avgårde til syden! Åh, måtte dette bli en bra vår! 

Jeg får spise litt frokost og drikke en stor is-kaffe før fine Susanne kommer, for hun skal også tilbringe dagen med kjøkkenbordet her. Håper dere har det fint, og at dere også er like klare for våren og tidlig sommer som meg!

Husk vloggen som ble postet i går kveld! Tror det er en av de beste vloggene jeg har laget når det kommer til redigeringen.  

 • 27.03.2017 kl. 21:51

Vlog 27 // mye fint vær, pastasalat og cafè besøk


 

 • 26.03.2017 kl. 19:35

Solsikke

God søndag! Jeg våknet i 11 tiden til at solen strålte inn vinduet, huset var tomt, og planene var klare. Stå opp, spis en deilig frokost, lag en is-kaffe, jobb med skole. Og jeg har jobbet som en gal. Vi har nemlig en ganske hektisk uke foran oss på skolen, så jeg tenkte det var like greit å få unna noen innleveringer, så jeg kan fokusere på tentamen og andre store prosjekter til uka. 

Så har det jo vært så utrolig fint vær, nesten en liten forsmak på sommeren. Så pausene inni mellom øktene ble lagt opp til å sitte i solsteiken på verandaen. Og nå ligger jeg rett ut på senga, med vinduet åpent og hører på vår lydene. Fugler, biler og motorsykler som cruiser rundt i ettermiddags solen, lukten av årets første grillmat, barn som leker og rett og slett vår. Og det er så deilig!

Tenkte å sette på enda en episode med Grey´s Anatomy, så vi snakkes i morgen! Håper dere har hatt en fin helg. Vloggen kommer i morgen!


 
 

 • 25.03.2017 kl. 15:26

Golden details

God lørdaaaaag ♥   Åh, for en fryd at det er helg! Denne helgen har jeg akkurat passe mye planer. Akkurat nå venter jeg faktisk på en venninne som skal komme og plukke meg opp for en liten road trip etterfulgt av en drive in Frappe! Så i kveld har pappa planer om å lage en deilig 3 retters middag. Og etter det skal jeg bare chille max med Grey´s Anatomy på skjermen. 

Må bare vise dere denne utrolig søte lysestaken! Har tittet på den lenge, men var veldig usikker på om den ville passe inn her. Men etter det innkjøpet, har jeg gått helt over til gull detaljer kombinert med grønne planter. Det må være noe av det fineste som finnes når det kommer til dekor! 

Jeg får gjøre meg klar, før bestis plutselig står i innkjørselen! Men dere må ha en fin dag, så snakkes vi senere. Har dere husket å se videoen fra i går? Du finner den i innlegget under hvis ikke!  

 • 24.03.2017 kl. 23:14

Dialekt Challenge // VIDEO


 

 • 24.03.2017 kl. 11:03

Frisk og vårlig fredags lunsj på 15 min.

God fredag, dere ♥   Wææ! Dere som leser bloggen min gjevnlig vet at hjertet mitt hopper og fryder seg på fredager. Det er snart helg, kroppen skal få hvile, mange fine planer, tid til å jobbe med blogg og youtube, god tid til å sove lenge og spise laaange frokoster, og tid til å forberede til en bra uke. 

I dag vil jeg dele en liten oppskrift med dere. Det er ikke så ofte det er snakk om mat her på bloggen, men da jeg spurte dere for en stund siden hva dere ville ha mer av, fikk jeg ønsker om sunne mat oppskrifter. Så tenkte jeg kunne dele en sunn, frisk, deilig og vårlig pasta salat med dere! Mmm.. Dette er favoritten, om jeg craver noe godt, men sunt. 

SLIK GJØR DU: 

1. kok opp grov pasta (mengde velger du selv etter hvor mange porsjoner du vil lage)

2. kutt opp grønnsaker og salat (enten de du har i kjøleskapet, eller de du liker aller best)

3. finn en skinke du liker (selv er jeg veldig glad i stranda skinke, men du kan bruke hvilken som helst)

4. Bland pastaen oppi salaten og ta på litt soya saus og en litt spicy dressing for å piffe det opp litt

5. Voiâ! Du har en super digg, sunn og frisk vår lunsj til å kick starte helgen med! 
 

 

 • 23.03.2017 kl. 22:49

VLOG 26 - jeg har fått egen youtube snap


 

 • 23.03.2017 kl. 13:54

D vitaminer

Heiii og god torsdag, fininger! Å jeg blir alltid så glad når det begynner å nærme seg helg. Kjenner bare humøret og energien stiger, og enda deiligere er det når det er sol og blå himmel! Og slik er det meldt ut helgen og neste uke. DIGG! Velkommen til våren sier jeg bare! Kjenner D vitaminene propper kroppen med godt humør og lyst til å gjøre alt mulig jeg ellers ikke har energi til! 

I dag skal jeg få redigert vloggen for den siste uken, så jeg endelig kan poste den. Så skal jeg spille inn morgendagens video, og etter det har jeg sååå lyst til å sette meg i solveggen på verandaen og bare nyte at våren er her! 

Håper alt er fint med dere! Har dere noen planer for helgen? Og er det like fint vær hos dere? 

 • 21.03.2017 kl. 11:27

Happy Girl

GOOOD morgen, og god tirsdag. Å så glad jeg ble da jeg våknet til sol og blå himmel. Dessverre varte det ikke så lenge, men solen har tittet innom utover formiddagen uansett. I dag var lillesøster så snill og flettet meg under frokosten, så jeg har nesten følt meg som en liten prinsesse siden. 

Jeg beklager for at det ikke kom noen vlog i går. Jeg orket rett og slett ikke å redigere den, fordi det var en skikkelig seig og treg mandag. Så ettermiddagen gikk til serie og skravling i telefonen med ei venninne ♥

Mot slutten av skoledagen i dag, kommer Thea for å møtte meg. Vi skal nemlig ut og spise litt, før vi drar videre hjem til meg! Åh, blir så koselig. Treffer ikke Thea så mye for tiden, ettersom at hun tar et skoleår i Arendal. Heldigvis flytter hun tilbake til sommeren igjen! Det gledes ♥

Men jeg får jobbe litt videre, før meg og Susanne tar lunsj! Håper dere har en fin dag så lenge. Vloggen kommer i dag!  

 • 20.03.2017 kl. 15:59

Pepsi Max, baby!

Jaa, god ny uke folkens! Da var det mandan igjen da. Neida, så ille er det ikke, er det vel? Jeg var i hvert fall superfornøyd da jeg kom meg opp etter 2. alarmen i dag, for denne jenta la seg nemlig halv 11 i går og fikk for første gang på lenge, 7 timer søvn +. Så det var digg. 

Skoledagen derimot, var ikke så lett å begynne på, men en ny 3 ukers prosjekt. Neida, gikk egentlig fint det og! I hvert fall etter jeg fikk dradd meg på butikken og kjøpt en Pepsi Max, som jeg sikkert ikke burde. Haha. Resten av dagen går vel egentlig til å chille, se litt serier, jobbe litt med skole, og hvis jeg orker skal jeg presse inn en trenings økt! Det hadde vært digg! 

Er dere klare for en ny uke? Hvis noen trenger litt trøst, så er det kun 3 uker til påskeferien nå! Hang in there girls♥ 

 • 19.03.2017 kl. 13:58

Sunday morning mood

GOD søndag, og god morgen (en veldig sen, men det er ok). For å være helt ærlig, var det ikke et smil jeg våknet med i dag. Da det var kaldere enn noen gang på soverommet. Men jeg dro på meg den deiligste strikkegenseren jeg har, tente noen lys, traktet en kopp kaffe, og nå skal jeg snart lage tidenes seneste frokost. Nemlig stekt egg på ristet brø! Mmm..

Jeg hadde en sinnsykt fin dag i går! Først en laaang kjøretur med ei venninne som fikk lappen for en stund siden. Det deiligste må ha vært da vi spiste en is i bilen, parkert på stranden for å titte på solnedgangen. Åhh. Senere på kvelden fikk jeg besøk av noen andre fine venninner, og vi lagde deilig hjemmelaget pizza og brownies. For en helg dere! 

Ellers kommer det en vlog senere i dag, så stay tuned 

 • 18.03.2017 kl. 15:26

Finner gnisten tilbake!

 GOOOOD lørdag ♥  Åh, dere aner ikke hvor glad jeg er i dag. Og det beste er at det er ingen spesiell grunn en gang, jeg er bare glad på livet! Jeg våknet tre timer etter at vekkerklokken hadde ringt, med sol inn vinduet og en veldig uthvilt kropp! DIGG. 

Nå har jeg spist, stelt og sminket meg for dagen, og holder på å rydde litt før jeg får besøk! Elsker rolige lørdager med koselige planer, med herlige folk! 

Jeg føler endelig jeg begynner å få gnisten litt tilbake. Ikke at jeg har hatt det så veldig vondt i det siste, men de siste to ukene har jeg prøvd å bare være litt stabil, og nå begynner energien å samles opp så jeg orker å gjøre alt jeg vil. Og det ER SÅ GODT! 

Håper dere har det bra! Har forresten laget en egen blogg/youtube/vlog/spam snap, der jeg skravler og viser dere livet mitt litt ufiltrert. Blir kjempe glad om der vil adde meg der: lotteyt ♥ 

 • 17.03.2017 kl. 20:10

Viser teite bilder og videoer fra "MINNER" på Snapchat


 

 • 16.03.2017 kl. 21:57

VLOGG nr. 25 - prøver å plante tomatplante


 

 • 16.03.2017 kl. 11:45

Jeg vil ha sommer og skolefri

God torsdag, fine dere. Åh som jeg lengter etter vår og sommer i dag. Det var nemlig finere og varmere vær enn det har vært på leeenge her i Kristiansand i går. Så det å våkne til grå himmel og litt kjøligere luft var litt små surt. Men sånn er det.

Sommeren kommer jo, fortere enn vi aner. Med friske jordbær, grillmat, bading i sjøen og lating i sola på verandaen. Og reising selvfølgelig! Jeg har ikke fortalt dere at vi endelig har bestilt reisen for i sommer, så det gledes! 

Håper alt er bra med dere ♥ Kjenner at jeg ofte skulle hatt mere tid på formiddagene, så jeg kunne brukt lyset og energien min på blogg og youtube. Men sånn er det å gå på skole. Det kommer forresten en vlog i kveld, så husk å titte innom!  

 • 13.03.2017 kl. 19:15

VLOG 24


 

 • 13.03.2017 kl. 16:15

Oh, Monday

God mandag fininger ♥ Det er en litt deilig gråværs mandag, noe som passet perfekt i dag spør du meg. Så kan solen heller komme utover uken og varme opp til enda en helg! Nå har jeg laget meg en kaffekopp og sitter klar for å redigere litt vlogg! 

Etter en fin helg, er jeg egentlig ganske klar for uken, og komme i gang med vanlig skole igjen etter 2 sløve praksis uker. Jeg får jobbe litt, så snakkes vi senere ♥ 

 • 11.03.2017 kl. 13:49

Følelsen av helg

God lørdag!! ÅÅÅÅÅ så deilig med helg. Jeg er alltid like takknemlig og fornøyd når helgen kommer. Ikke det at jeg misliker hverdagen så veldig, men dere vet den deilige helge følelsen. Jeg er nesten litt forelska i den jeg. 

I dag sov jeg i hvert fall til rundt halv 10 (hadde vekkerklokke), lå en times tid i sengen og hørte på musikk, sto opp og tok en deilig dusj, og nå har jeg spist en deilig frokost og nyter siste rest av iskaffen min ♥  Elsker å ha god tid på formiddagen i helgene, så kan jeg heller ha masse planer fra 2-3 tiden og utover.

I dag skal jeg faktisk først på en liten shopping runde med fineste Hannah, før vi drar innom butikken for å handle inn til deilig middag og jentekveld hos henne! Woho! Elsker å få samlet jentene av og til. Men først skal jeg rydde og vaske litt.

Håper dere har en fin dag så langt! Noen gøye planer for helgen? 

 • 07.03.2017 kl. 14:18

Things I Wanna Do in March

Happy tuesday, snuppiser ♥  Jeg må bare beklage for at jeg har litt søte kjele navn på jentene som leser bloggen min, om det finnes gutter her også! Dere er like velkommen for å si det sånn! 

Jeg vet vi allerede er kommet til 7. mars, og at jeg skulle ha skrevet dette innlegget for syv dager siden. Men jeg tenkte at jeg likevel vil dele med dere, hva jeg vil få til i mars. Jeg syntes det er utrolig viktig å sette seg del mål. Både for året, halvåret, månedene og ukene. Så her er mine mål/ting jeg vil gjøre i mars! 

T H I N G S   I   W A N N A   D O   I N   M A R C H

 • Teste ut en vegetar dag i  uken. Dette har jeg hatt lyst til en god stund, men har ikke turt. Denne måneden vil jeg endelig prøve, for selv om jeg nok ikke kommer til å bli helt vegetarianer, tror jeg det er sunt å ta en eller flere dager i uken uten kjøtt, ettersom at det er tungt for kroppen å fordøye. 

 

 • Kjøpe minst èn fin bukett med blomster. Mars er den første vår måneden, og da er det viktig å invitere våren inn, og farge hverdagen med noen fine farger i vinduet!

 

 • Være flink til å balansere energien på ting jeg MÅ, BURDE og VIL. Jeg bruker ofte alt for mye energi på ting jeg ikke trenger å kaste bort energien min på, så jeg må bli flinkere til å fordele bedre. 

 

 • Slutte å forsove meg. Jeg hater å ha dårlig tid på morgen, og prøver å stå opp ca 06.00, når jeg må gå ut døren 07.30.  

 

 • Poste 2 vlogger og en vanlig video i uken. Dette begynte jeg med rett før jeg reiste til Tyskland, og det funket fint. Virket som at dere også satte pris på litt kortere men oftere vlogger. Så det skal jeg få til! 

 

 • Satse på trening og gode kostholds rutiner. Som jeg skravlet om i forrige vlog, så skal jeg nå begynne å trene 3 ganger i uken, og jeg prøver også å meal preppe (lage sunn lunch på søndag kveld, til flere dager fremover i uken). 

 

 • Være flink til å planlegge den kommende uken, og ha planer i helgene klare før fredagen kommer. Dette gjør det lettere for meg å vite hvor mye YouTube og Blogg jobbing jeg må få gjort i ukedagene, og hvor mye jeg kan spare til helgen. 

 

 • Være glad, spre glede og gå utenfor komfort sonen. 

 • 06.03.2017 kl. 12:31

Mandags prat

GOOOD mandag! Åh så digg det er å komme i gang med enda en ny uke. I går kveld tenkte jeg litt på en ting. Nemlig dette med at humøret alltid stiger når vi nærmer oss helgen. Hva kan man gjøre for å få den gode "før helg" følelsen allerede på mandag?

For meg handler det litt om å gidde. Gidde å gjøre litt ekstra ut av ting i hverdagen også. Vi kan ikke ha "helge følelsen" hele tiden, da blir det ikke like digg i helgene, men vi kan finne en liknende følelse som kommer når vi starter en ny uke. Ofte er det mye å gjøre på mandager, men hva hvis vi heller velger å starte uken med å gjøre akkurat det vi selv vil?

Prøv å rydde plass på mandager, ved å være litt ekstra effektiv de andre dagene. Vær flink til å oppdatere spillelister, rydde og vaske så det hele tiden er fresht rundt deg, tenne lys og kjøpe inn friske blomster, planlegg, lag niste kvelden før, ta tid til deg selv, vær flink til å sette av litt tid hver dag til å gjøre akkurat det du føler for. Om det så er å lage en cheat meal, ligge på soffan hele ettermiddagen med en serie på tv'en, ha hjemme spa, rekke en ekstra trenings økt den uken, gå en tur i finværet, eller gå på cafe. 

Håper dere har en fin mandag! Husk å titte innom i kveld for å lese om hva jeg vil bli flinkere til og hva jeg vil få gjort i mars. Og ta en titt på vloggen som ligger i innlegget under om du ikke har sett den enda!  

 • 05.03.2017 kl. 21:18

Vlog 23 - prøver å komme inn i vlogging igjen 


 

 • 05.03.2017 kl. 13:57

En fin helg og litt trenings prat

God søndag, fininger ♥  For en fin helg, og for noen herlige venner jeg omgir meg med! Elsker å se tilbake på helger der jeg bare har kost meg max, og føler helgen har flydd. Det er et godt tegn!

Akkurat nå sitter jeg faktisk klar i treningstøyet og skal til å ta en liten søndags økt, før jeg hiver meg i dusjen og starer med litt planlegging av uken! Jeg elsker å planlegge og ha litt orden på hverdagen og ting jeg må få gjort, mål for uken og alt som følger med. 

Denne uken skal jeg begynne å trene 3 ganger igjen, og prøve å holde det hver uke til sommeren i hvert fall. Etter et halvt år uten regelmessig trening, savner jeg virkelig de årene jeg prioriterte trening over alt! Det var så deilig å føle seg fresh og ha masse energi til overs. Så det er virkelig noe jeg skal fokusere på denne våren. Mer om det i et mars innlegg senere i dag! 

Håper dere har hatt en fin helg! Hva har dere gjort?  

 • 03.03.2017 kl. 16:43

Sminke og skjønnhetsprodukter fra Berlin

Hei igjen dere ♥ Da har jeg kommet meg hjem og så smått begynt å rydde litt. Åh det er så digg med helg!!! Håper dere også koser dere, og hvis dere ikke har fri helg, kommer jo alltid helge følelsen litt likevel. 

Tenkte å vise dere noen av innkjøpene fra Berlin! Viser kun skjønnhets produkter i dag, så får vi se om jeg viser frem klær en annen gang. Kjøpte ikke så mye klær skjønner dere. 

Men jeg får rydde og vaske litt videre før Thea kommer. Ønsker dere en kjempe fin fredags kveld♥ 

 • 03.03.2017 kl. 13:46

FRIDAYyay

GOOOD fredag finiser! ÅÅÅÅ som jeg gleder meg til helg nå. Jeg får nemlig besøk av verdens fineste Thea som har flyttet et stykke for å gå på skole. Blir så sjukt godt å se hun igjen ♥

Ellers har jeg en plan om å vaske, rydde rommet og skifte på sengen, lage taco og poste enda ett innlegg før hun kommer i 7 tiden. Så er bare å sette håret i en tutt, brette opp armene og komme i gang så fort jeg setter foten innenfor døren kl 3. 

Hvordan har dere det i dag da? Noen gøye planer for helgen?  

 • 02.03.2017 kl. 14:08

Våren er favoritten

WÆÆÆ! Vi er allerede i mars, dere! Hvor ble det av januar og februar liksom? Men jeg klager ikke, tvert i mot. Det er jo faktisk den aller første vår måneden. Og det var så sinnsykt fint vær i går, jeg satt bare og gliste i klasserommet da solen strålte inn og varmet igjennom vinduet. Og jeg blir i så godt humør når det er så lyst om morgenen! 

I dag snødde det da jeg våknet, det var litt nedtur, men når er all snøen borte igjen og måkene skriker som bare det utenfor. Vil si at det er kanskje det deiligste vårtegnet av de aller tidligste her på sørlandet. Åh, kjenner bare energien endelig begynner å komme seg også, så tenkte å prøve meg på en liten trenings økt i dag. Det hadde vært så utrolig digg. 

Hvilken årstid liker dere best? Jeg er selv veldig glad i alle årstidene på hver sin måte, men våren er garantert favoritten ♥ Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi snart igjen!  

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits