• 23.04.2017 kl. 12:28

Sunne havregryns pannekaker til frokost!

GOOD morgen fininger! Og god søndag ♥ Håper dere har en skikkelig fin helg og nyter den max! Det har i hvert fall jeg gjort. Og dagen i dag skal gå til å få gjort unna masse blogg og youtube arbeid, sinnsykt mye rydding, vasking, og organisering, og så må jeg jo ta meg tid til å sitte på verandaen i finværet med en kaffe og en bok! Åh, det skal bli en skikkelig nyt-søndag. Som dere vet, elsker jeg å bare dille rundt, rydde litt, høre på musikk og bare forberede uken! 

Tenkte å dele en super sunn og god frokost pannekake oppskrift med dere i dag! Den er basert på havregryn i stedet for mel, så disse pannisene kan du spise med god samvittighet! Selv elsker jeg å spise de i helgene når jeg har god tid, med litt yogurt og frosne bær på, som på bildet under.

DET DU TRENGER ER: (til ca 6 frokost pannekaker)

- 2 egg

- to vanlige kaffekopper med havregryn

- 2 vanlige kaffekopper med melk (alt ettersom hvor kompakte du vil ha pannekakene)

- 1 & 1/2 ts med bakepulver

- og deilig topping 

 • 21.04.2017 kl. 20:58

Whisper Challenge! // VIDEO


 

 • 21.04.2017 kl. 18:25

Baby, it´s friday!

GOOOD fredag, fine dere! Og god helg. Phjo så godt det var å skrive det. Er dere klare for helg eller? Det er i hvert fall jeg, selv etter en uke på bare 3 dager. Men sånn er det om våren, og det vet dere at jeg elsker. Jeg var utrolig nok helt utslitt etter skolen i dag, så jeg tok en liten powernap (en time), før jeg skravlet litt i telefonen og lagde meg en deilig jordbær smoothie som jeg sitter og sutter på nå. Hehe. 

Ville egentlig bare innom og ønske dere en kjempe fin helg, og minne dere på at det kommer video i kveld! Så husk å titte innom. Og så må jeg jo selvfølgelig vise dere panneluggen. Tenk at jeg klippet den igjen, det var i hvert fall ikke planlagt! 

Ha en fin helg da!  

 • 20.04.2017 kl. 21:54

Pannelugg og sommerfulger i magen

God torsag, fininger! Det er helt rart hvor naturlig det er å skrive her inne selv om jeg har hatt en liten pause. Jeg beklager det altså. Men det bare skjer en del ting i livet mitt akkurat nå (veldig gode ting), og jeg vil veldig gjerne være i øyeblikkene og bare være, når ting er så bra. Men aldri i livet om jeg slutter å blogge bare fordi jeg vil være litt ekstra i øyeblikket akkurat nå! Jeg er jo rett her, og trenger bloggen. Jeg trenger et ekstra sted i tillegg til YouTube å få ut litt kreativitet på. 

Den siste uken har vært fylt med masse sommerfulger i magen, lange netter, nyklippet pannelugg igjen (!!), og oppstart av skole etter ferien. Godt det er helg i morgen sier jeg bare! Hehe, neida. Men det har vært godt med en litt rolig start på siste etappe av skole før sommeren, så har jeg hatt tid til å ha tankene helt andre steder. Hihi ♥

Håper alt er bra med dere! Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen.  

 • 14.04.2017 kl. 20:52

TIPS TIL Å VÆRE GLAD OG HA DET BRA // VIDEO


 

 • 14.04.2017 kl. 12:18

FRIIIIIDAY!

GOD morgen! Har dere det fint? BRA! Jeg er i hvert fall i super duper humør i dag, selv om en lang arbeidsdag står forran meg, er det SÅ herlig å kunne sove ut og disponere tiden selv! Halleluja for ferie! 

I dag kommer det ny video, jeg starter en ny vlog som kommer på søndag, og det er fredag (dvs. taco), og bare masse kos! Er det rart jeg smiler? Jeg får gå og spise litt frokost og en STOR kopp is-kaffe, så snakkes vi i videoen i kveld! Ha en fin fredag så lenge ♥
 

 • 11.04.2017 kl. 20:56

Inspiration Board

Hei tirsdag, og hei dere! Denne ferien flyr alt for fort, og jeg tror det kan ha noe med å gjøre at jeg koser meg så fryktelig mye. For første gang på lenge, bruker jeg tiden min på alt det jeg egentlig vil, men ikke får tid til i hverdagen. Jeg får endelig fokusert på blogg og youtube, noe som gjør at begge platformene mine bare vokser! Og det gjør meg så glad, for det er jo dette jeg elsker. Å dele, inspirere, underholde, og motivere ♥ 

Jeg kom nettopp hjem fra en kjempe koselig tur med fine Hedda. Vi kjørte først rundt på en mini roadtrip, og deretter dro vi hjem til henne og lagde kjempe god middag. Elsker å ha sånne rolige og koselige dager med venninner, og nyte ferien sammen med de! 

Nå tenkte jeg, som alle andre dager denne ferien, å bare ta det helt med ro, slappe av, se en serie eller en film, og bare nyte! Tenkte å dele en liten Inspiration Board med dere i dag. Som dere vet, elsker jeg å dille inne på weheartit, og bare fylle på med inspirasjon! 

Ha en finfin kveld så lenge ♥ 

 • 10.04.2017 kl. 21:08

NY PLANTE I HUS

Har dere også noen ting i livet dere bare elsker? Is-kaffe, lange frokoster, solstrender i syden, serier, planter? Som dere vet er jeg utrolig glad i planter, og koser meg max i plante avdelingen på IKEA, eller på Plantasjen.

Det skjedde i dag for å si det sånn! Jeg skulle endelig hente kameraet mitt, og da jeg slapp å betale noe som helst for reparasjonen, måtte jeg jo feire med å unne meg noe jeg har lyst på! Men samtidig prøver jeg å ikke kjøpe noe alt for dyrt, siden jeg sparer så mye jeg kan til vi skal til syden! Så da ble det denne utrolig søte Australske bønne planten! Syntes den lager litt sydlig sommer stemning med arbeidsbordet mitt, så passet perfekt. 

Tenkte å hoppe i dusjen, spise litt rester av deilig mexicans gryte til kvelds og kose meg med noen episoder av en serie eller film. I morgen er det en del på planen, men da begynner jeg endelig å vlogge igjen, så hva som skjer får dere se på søndag!  

 • 10.04.2017 kl. 14:05

Sove lenge og nyte

Hei hei ♥  Det viktigste for meg i ferier er å lade helt opp. Jeg kan godt jobbe masse med skole eller andre ting. Men det viktigste er å sove ut, og nyte dagene. Og det gjør jeg virkelig denne ferien. I hverdagen liker jeg å ha planlagt hele uka, før den i det hele tatt har startet.

Så det er deilig å bare gi litt slipp på kontrollen og bare nyte. Men jeg lager selvfølgelig små planer eller lister med ting jeg skal få gjort i løpet av dagene, men tenker det er ok, så lenge jeg koser meg med tingene jeg gjør.

I dag skal jeg jobbe litt med blogg og planlegging, spille inn en video, endelig lese i en ordentlig bok, og senere får jeg besøk av fineste Malin! Åh så glad jeg har blitt i den jenta i det siste!

Håper dere har en fin mandag, uansett om dere jobber eller har fri ♥ Hvordan liker dere å bruke ferier? Bare ta det helt chill og la dagene flyte, eller proppe feriene med mest mulig planer og gjøremål? 

 • 09.04.2017 kl. 16:18

Sleep, eat, have fun -> repeat

God søndag, finiser! SÅ koselig å se at så mange av dere likte videoen fra i går. Blir så glad når jeg lager videoer dere syntes er gøye. (har du ikke sett den kan du finne den HER)

Ellers nyter jeg ferien til det fulle, og mottoet denne ferien er som dere ser "sleep, eat, have fun → repeat". Til nå har det i hvert fall funket kjempe bra, hehe. Neida, men jeg prøver å prioritere ferien til å få gjort alt jeg ikke får gjort ellers + planlegge litt blogg og YouTube frem til sommeren + kose meg max, sove lenge, og treffe fine venninner. P.E.R.F.E.K.T.

Nå tenkte jeg å ta en liten rydde økt her på rommet, så det kan bli litt koselig til kvelden. Bytte sengetøy, støvsuge og vaske alle flater. Elsker å ha det ryddig, rent og koselig om kveldene, spesielt når jeg har fri! 

Håper dere nyter søndagen! Har dere ferie hele uken, eller langhelg neste helg? 

 • 08.04.2017 kl. 18:48

Meet my dad - TAG

 


 

 • 07.04.2017 kl. 17:10

Påskeferie og jordbær

God FREDAAAAG ♥ Håper alt er fint med dere! Er det ikke deilig med helg?! Det syntes i hvert fall jeg. Nå ble jeg nettopp ferdig med ukas siste møte, og skolen ble ferdig kl halv 2, så nå er det FERIE! Whohoo! 

I fjor og forfjor da jeg fikk påskeferie, lagde jeg meg smoothie, og jeg har bestemt at det skal bli en tradisjon fra nå av. Så fort jeg kom hjem, nærmest hoppet jeg i frysen for å hente fryste jordbær. Åh så digg det er med litt friske farger! Ville også vise dere disse utrolig søte "kork" bord brikkene jeg kjøpte på IKEA forrige helg. Man får 4 stykker for kun 29 kr! Syntes kork er så utrolig fint til hvitt. 

Nå tenkte jeg å ta en liten powernap så kroppen endelig kan slappe helt av. Blir nok en veldig rolig kveld med en dusj, taco og serie. Kjenner kroppen er skikkelig utslitt, så blir digg med litt over en ukes oppladning og avslapping!  

 • 06.04.2017 kl. 21:34

Gi deg selv påfyll!

God torsdag fininger ♥  For en dag!

Hver kveld bestemmer jeg meg for å våkne med et åpent sinn, klar for en ny dag, og klar for å sette tankene mine et positivt sted ved å meditere, drikke masse vann og bruke god tid med frokost bordet. Det er virkelig noe jeg får igjen for, ofte! Selvfølgelig kan ikke alle dager være like givende og sprudlende. Og i dag var en litt mer slitsom og tung dag, selv om den har vært bra. Det er bare litt mye stress nå de siste dagene før ferien.

Men jeg ville bare minne dere på at når det kommer slike dager. Ikke gi opp! Ikke dropp målene deres, ikke kast bort alt hardt arbeid. Men vær heller litt snille med dere selv. Ta  dere god tid, gjør noe koselig, finn inspirasjon, slapp av. Men vær så snill å ikke gi opp dagen, for å så legge dere på soffaen foran TVen resten av dagen. Det er på de dagene dere trenger ordentlig hvile, ordentlig påfyll, og å få litt input rett og slett! 

Ha en veldig fin kveld, så snakkes vi i morgen!  

 • 05.04.2017 kl. 20:33

Instagram lately

Hei finiser ♥ Jeg teller ned dagene, skoletimene, innleveringene, og alt som kan nedtelles. Først og fremst til påskeferie, men etter hvert til sommerferie. Selvfølgelig er det enda litt over 2 måneder igjen til ferien, og de skal nytes, ikke misforstå. Men ja, en liten underveis ferie skal bli godt. 

Det har vært en lang og hektisk dag både på skolen, og privaten. Så nå planlegger jeg å ta en laaang dusj, hoppe i joggisen, lage en liten kveldsmat og så bare nyte kvelden med Grey´s og tente lys. Mmm, så godt det skal bli!

Tenkte jeg kunne dele de siste instagram bildene mine med dere i dag! Instagram er noe jeg bruker mye tid på selv, og finner så mye inspirasjon der i hverdagen. Det er mange av dere som følger meg der allerede, men hvis du ikke gjør det, kan du følge meg HER 

 

 • 04.04.2017 kl. 20:47

Kaffe kl. 20.37?

GOOOOD tirsdag, venner♥ Phjo så var kl. åtte allerede. Dere skjønner det har seg sånn at jeg gjentok samme feilen som forrige dagen, med å legge meg litt i seneste laget. Jeg MÅ begynne å prioritere søvn over alt annet gøy. Så skoledagen gikk seigt og sakte, men fy så digg det var da læreren slapp oss en time tidligere. For egentlig har jeg 08-16 dag på tirsdager, og det er hardt for å si det sånn!

I går var jeg innom butikken en tur, for jeg har hørt så mye bra om Soya Melk i det siste, og tenkte jeg måtte prøve det i is-kaffen! Så nå står det en kaffe og kjøler seg i frysen, blir digg! Er vel lov å drikke kaffe så sent på en tirsdag? Åh, må bare si at jeg gleder meg SÅ mye til en liten ferie nå, skal bli så sykt digg! Og det beste av alt er jo at jeg har drit god tid til bloggen da! 

Håper alt er bra med dere da! Har dere hatt en fin start på uka? ♥
 

 • 03.04.2017 kl. 17:33

Growing my own tomato plant

Hallo! Og god mandag. I natt gjorde jeg igjen den dumme feilen med å legge meg for sent. Det gjør aldri noe med et par timer for lite søvn mellom onsdag og lørdag, for da er man liksom så gira på helg. Men det dummeste jeg gjør, er å ikke prioritere søvn tidlig i uken når dagene er litt seige, for det er da jeg trenger den mest.

Ettersom at vlog kamera er på reparasjon, får jeg ikke vist dere tomat-plante-update denne uken. Men tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hvordan man planter en tomat plante, og hvor lett prosessen egentlig er! Først må jeg jo bare si at jeg har aldri gjort dette før, og tomatene har jo heller ikke kommet enda. Men dette er i hvert fall hva jeg har lært etter litt research!

→HOW TO GROW YOU OWN TOMATO PLANT←

(start prosessen i slutten av februar februar - mars)

1. skjer den typen tomat du vil plante i skiver. 

2. fyll en krukke/potte halvveis med jord, legg en tomat skive i midten og fyll resten med jord. 

3. sett potten et mørkt sted og helst litt varmt (kan gjerne legge plastfolie over for å få spire prosessen til å gå fortere)

4. ikke vann for mye før planten har begynt å spire.

5. når planten spirer skal den stå i lys, men ikke midt i solen (da vil spirene brenne seg)

6. vann planten hyppig så fort jorden blir tørr, en plante som gror helt fra et frø trenger masse drikke

7. helst ha en potte som kan vannes fra under potten

8. vær tålmodig! 

(tomatene vil komme i juli - august) 

 • 02.04.2017 kl. 18:19

Jeg tar grafiske oppdrag for en billig penge!

Hei og god søndag ♥  Håper dere nyter helgen, for det gjør jeg! Og nå er det bare denne uken før vi får en velfortjent siste ferie før vi bretter opp armene og gjør en siste innsats før sommeren. Det skal bli så godt å begynne på siste etappe. Bli skikkelig hektisk i hverdagen og så smått begynne å planlegge hva man skal pakke med seg i kofferten til syden. 

Jeg ville bare si ifra om at jeg er åpen for grafisk oppdrag om noen av dere er interessert. Jeg kan lage det meste etter ditt ønske, og jobber hardt for å gjøre dere fornøyde. Selvfølgelig for en billig penge ettersom at det bare er privat jobbing. Jeg lager det meste utenom å designe egne blogg design. Hvis du er interessert, ta kontakt på lotte.flatoy@gmail.com

Så her er prisene mine:

Header: 70 kr (vips)

LOGO: 100 kr (vips)

En egen figur som ligner på deg: 50 kr (vips)

Andre grafiske ønsker: 50-100 kr (vips) 

 • 01.04.2017 kl. 20:23

Slurpet kaffe og solhatt

GOD lørdag søtinger! FY som jeg nyter helgen. Hva er vel bedre enn å bli vekket av en halv spent og utålmodig, men lykkelig lillesøster som fyller 11 år i dag? Hun ville så gjerne at alle skulle se på da hun åpnet gavene fra mamma og pappa♥ Ettersom at jeg ikke klarte å stå imot "enda en episode" sånn 7 ganger i natt, var ikke kroppen helt med, men det gikk fint for jeg gikk rett tilbake i den varme sengen etterpå gavene var åpnet. 

En time senere sto jeg opp, tok en deilig og lang dusj, og spiste et par raske ristede skiver og slurpet i meg kaffen, samtidig som at litt sminke ble klasset på. Jeg skulle nemlig møte fine Malin på Sørlands Senteret for å sende mitt kjære kamera til reparasjon, før vi skulle ture videre til en kjempe koselig dag på IKEA.

Jeg har en uvane med å ville shoppe de gangene jeg egentlig ikke trenger noe, og burde spare til noe (syden ferie) i fremtiden.. Men viktig å kose seg litt og! Etter et par pølser og en liten softis hver for å sette stemningen, var plutselig 4 og en halv time gått og vi var slitne og hadde fulle poser. Så nå har jeg pakket ut både speil, te-kanne og duft lys. 

Håper dere har det fint! Det kommer ingen vlog denne og neste uke pga. kameraet mitt er på reparasjon. Men nyt fredags kvelden videre da, så snakkes vi snart igjen ♥ 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits