• 25.05.2017 kl. 12:21

En torsdags morgen

God morgen torsdag ♥ Hvor deilig er det ikke med en liten fri dag mitt i uka? Digg! Sove lenge, snart lage en deilig frokost, null planer, bare lade, rydde, planlegge, og gi kroppen en pause. Som dere vet har de siste ukene vært litt vanskelige, og derfor må jeg begynne å lytte til kroppen og ta ting litt i mitt eget tempo fremover. Men det går fint! 

I går var det årets første skikkelige sommer dag, og det var så deilig. Jeg gikk til og med i sommerkjole fra morgenen av, noe jeg har ventet lenge på! Litt vondt i halsen i dag da, men jaja. Hehe. 

Håper dere har det fint ♥ Ettersom at det kan bli litt hektisk de siste ukene før sommeren nå, så tenkte jeg å planlegge litt innlegg og ideer så bloggen ikke stopper helt opp. Så om dere har noen ønsker til type innlegg eller videoer så er det bare å komme med de nå!  

 • 22.05.2017 kl. 18:08

En veldig vanlig mandag

GOOOD mandag! Haha, det teite humøret mitt er opp og ned hele tiden, men akkurat nå er jeg fryktelig glad i hvert fall så vi får holde litt fast på det! Hva gjør dere i dag? Her er det en veldig vanlig mandag for å være helt ærlig. Skole, slappe av, spise litt og mer skole arbeid.

Etter i morgen har jeg to litt rolige uker før aller siste innspurt med super mye skolearbeid står for tur. Men det gjør ikke noe at de to siste ukene er stapp fulle, for da suser de avgårde! 

Jeg venter fortsatt veldig på kamera utstyret som er på vei for jeg savner så å vlogge, men håper det er ok med kun blogging i mellomtiden. Det kommer en 17. mai vlog i morgen eller onsdag, så husk å titte innom da!

Se de sykt kule jeansene jeg har på meg i dag, elsker de. Ønsker dere en kjempefin mandag videre! 

 • 21.05.2017 kl. 16:30

All you need is a little inspiration

God søndag finiser ♥ Håper dere har det bra! Hos meg går humøret litt opp og ned om dagene, men det går fint. Alt kan ikke være på topp hele tiden. Tror kanskje det er fordi alt er så rolig nå, jeg liker at det skjer noe hele tiden og etter en hel måned med noe som skjedde hver dag, var det nesten litt nedtur at det ble en måned med bare skole og lite sosialt. 

Men nå er det kun litt over en uke igjen av mai, og jeg gleder meg noe helt sykt til juni. Juni er en fin måned med masse som skjer, både privat og på skolen med eksamen og siste innspurt. Jeg gleder meg til ferie, til late dager på stranden, og til syden, søte sommerkjoler og bare masse kos hele tiden! 

I dag valgte jeg å bare avlyse planene for dagen, bli hjemme og styre litt med mitt. Rydde litt, fikse negler og bryn, lese, høre på musikk, og jobbe litt med skole. Av og til trenger man å bare ha en pause dag for å hente seg inn før en hektisk uke begynner igjen, så det er planen i dag ♥

Har satt sammen en liten inspirasjons collage til dere i dag! Ha en fin søndag, og en bra start på uken i morgen. 

 • 18.05.2017 kl. 17:25

17. mai overrasker meg hvert år

God torsdag, fininger ♥ Der var det 18. mai allerede ja. Om bare to uker går vi inn i juni, jeg er helt i sjokk. Følte det nettopp var nyttårsaften jo! Men jaja. 17. mai var fint, veldig fint. Egentlig ser jeg alltid for meg 17. mai som en dag med stress, kvalme av for mye mat og alt for mye folk overalt. Men hvert år blir jeg like overrasket over hvor mye jeg koser meg med is, gode venninner, masse god mat og super stemning i byen med borgertoget og enda flere is, før vi avsluttet kvelden med fyrverkeri og konsert i byen ♥

Hadde dere en fin dag? Håper alt er fint med dere!  

 • 15.05.2017 kl. 17:13

Mandag heier på deg

 GOOD MANDAG! Og god ny uke ♥ Er dere klare? Det er i hvert fall jeg. For første gang på en del uker er jeg veldig klar for en ny uke, jobbing, masse fint vær, og masse latter. Dette blir en god uke! Og så er det jo selveste 17. mai på onsdag. Wohoo! 

Til tross for at jeg la meg litt senere enn planlagt i går, så brukte jeg bare 10 min på å komme meg ut av senga etter alarmen. Vanligvis ligger jeg i sånn 40 min, men jeg hadde bestemt meg for at det skulle bli en skikkelig bra uke. En ting jeg har lest er at det første 15 minuttene av morgenen din er de minuttene du kan gjøre en innvirkning for resten av dagen. Så da var det bare å kaste seg opp, sette på litt musikk og klasse på litt sminke. 

Ellers liker jeg jo å ta det ganske rolig på mandager, og bare komme i gang med uka. Vaske litt, rydde litt, gjøre litt skole arbeid og egentlig bare begynne på toppen av "to do" listen. Ikke tenke så mye, bare gjøre det som står. Haha, veldig godt tips! 

Håper dere får en veldig fin mandag videre ♥ 

 • 14.05.2017 kl. 15:57

Jeg er tilbake // VIDEO


 

 • 13.05.2017 kl. 12:33

Mornings in silk

God morgen og god lørdag! Eller det er vel ikke helt morgen lenger, men er ikke så lenge siden jeg våknet skjønner dere. Åh, så utrolig deilig det var å sove lenge. Det har jeg verken hatt tid til eller klart på lenge på grunn av mye skole og stress. Så nå er jeg virkelig klar for å gripe dagen!

Psst! Det kommer en super gøy giveaway på instagram i dag, så gå og følg meg HER for å få den med deg! 

Planen denne helgen er å bare nyte. Ta det skikkelig rolig og få gjort ALT jeg ikke får gjort i ukedagene. Se filmer, serier, ha hjemmespa, filme video (!!), spise lange frokoster, og treffe gode venninner! 

For litt siden kjøpte jeg et super søtt silke pysj sett! Og jeg har sovet som en prinsesse siden. Elsk ♥ Håper dere får en super fin lørdag! NYT den, dere som snart går inn i siste innspurt på skolen med eksamner og alt ♥

♥ MORNINGS IN SILK ♥

 • 11.05.2017 kl. 16:41

Super tilbud på favoritt planleggeren!

// sponset //

Heii finiser ♥ Åh nå er det fryktelig lenge siden! Men dere vet hvordan det er, av og til er ting litt hektisk og mye på privaten. Da er det viktig å ta seg tid og bruke energien på det man trenger der og da. Uansett om jeg føler jeg drukner i avtaler, plikter og ting jeg virkelig burde gjort, eller når alt går lekende lett, syntes jeg alltid det er utrolig deilig å ha litt kontroll på livet mitt. 

I dag vil jeg anbefale dere en ting som er  min lille hemmelighet til kontroll i hverdagen. Å ha litt styr på avtaler, innleveringer, eksamner, + + +  gjør at man blir litt ekstra produktiv og kanskje også får presset inn litt kos og små pauser i hverdagen når "må gjøre" punktene går som smurt. 

Spesielt nå som eksamenstiden så vidt er i gang, er det enda viktigere å føle at du har et overblikk over alt som må gjøres! Det syntes i hvert fall jeg, og akkurat nå er det 70% (!!!!) på tidenes favoritt planlegger! Dere kan finne den i nettbutikken til Organized HER!- PLANNING IS KEY - 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits