• 21.06.2017 kl. 21:03

Sommerferie bitches

GOOOOD ONSDAG, og god sommer! Wææ så digg det var å si det. Selv om jeg ikke er like full av energi som jeg burde nå som sommeren er i gang, så er det utrolig deilig å legge skole på hylla i noen måneder. Endelig skal jeg bare fokusere på meg selv, de rundt meg, bloggen, youtube, og kos! Og det blir godt. 

I dag er jeg faktisk helt død, men det er kanskje min egen feil når jeg velger å komme hjem kl 2 på natten selv om det var avslutning på skolen halv 10 i dag. Jaja, nå er vi ferdig for i år. Tenker å bruke kvelden på å dusje, spise, halv sove til en eller annen serie, kose meg, og redigere vloggen! Så får resten av den uendelig lange "to do" listen min vente til i morgen! 

Håper alt er bra med dere. Låver at det kommer mer inspirerende ord og innlegg fremover, jeg må bare få et par dager til å samle opp energien. Men det er både vlog og video på vei, og til lørdag reiser jeg jo til Tyrkia, så da vil det også komme masse bilder osv.♥ 

 • 15.06.2017 kl. 11:18

Kick ass or go home

God morgen finiser, og god torsdag! Kan dere tenke at det er under en uke til jeg har sommerferie. Mange av dere har sikkert ferie allerede, åh så deilig! Jeg gleder meg til å bruke all tiden min på venner, familie, meg selv, bloggen og YouTube! Men først har jeg en eksamen å fullføre senere i dag, og enda en neste uke om jeg blir trukket opp. Det er ikke så ille, liker bedre å kunne sitte hjemme og jobbe med eksamen, enn å sitte på skolen og gjøre ingenting. 

Dere! Jeg føler endelig jeg er ordentlig back on track, og det er så deilig! For første gang på nesten to måneder gleder jeg meg til å stå opp og nyte dagene, i stedet for å ville ligge og gråte under dynen. Det er deilig ♥ Og til dere som spør om videoer, så er det et par på vei nå før jeg reiser! Tenk neste lørdag er jeg på vei, åååå så gøy det blir med reise vlogger. 

Jaja, jeg tenkte å rydde og vaske litt her, ettersom at eksamenen min er utsatt 2 timer. Skal ikke opp før kvart på 4 så har jo noen timer å få unna litt ting og tang på! Håper alt er bra med dere! Ha en fin dag ♥ 

 • 08.06.2017 kl. 20:49

Dagene flyter

kl. 15.34

God torsdag, fine dere ♥

Plutselig var torsdagen her ja. Dagene flyter nesten i hverandre. Humøret år opp og ned, men begynner endelig å gå mer opp enn ned igjen, og det er deilig. Jeg har begynt å meditere igjen. Skjønner aldri hvorfor jeg slutter med det, men det hjelper virkelig. Høres sikkert helt tullete ut, og det er ikke sånn at det er lett, for det er drit tungt å meditere. Men det hjelper, veldig. Hjelper på at jeg er så sykt stressa, og litt på angsten. Men så drikker jeg enda en kopp med kaffe og så blir jeg like nerve vrak igjen, haha. 

Hver eneste morgen må jeg ligge og si høyt til meg selv "bare en vanlig torsdag igjen, dette klarer du", for nå ser jeg så frem til sommer og syden at jeg holder på å tisse på meg. Ok kanskje ikke akkurat det, men det blir så godt å komme seg bort litt. Men så har jeg truffet en da, og tusen tanker surrer i løpet av dagene. Men jeg prøver å fokusere på meg selv, å holde meg stabil. Det går mye bedre. Bare det å dusje, re opp sengen, fikse neglene og levere en bitteliten skole oppgave gir meg sinnsykt mestringsfølelse. Jeg prøver å bli glad av alt som er å bli glad av, være takknemlig for småting, og bare kose meg max. 

kl. 20.48

Oi, ble visst revet med en liten tur på IKEA. Spiste burger og tittet på innredning. Jeg lover dere, ingen gleder seg mer til å flytte ut og innrede, like mye som meg. Men ja, sorry for et veldig rotete og personlig innlegg. Men kanskje litt koselig med noen av de også av og til. Ha en kjempe fin torsdags kveld videre!  

 • 04.06.2017 kl. 12:52

Pink me up!

God søndags morgen, eller formiddag kan vi jo heller si! Hehe. For jeg har jo ikke sovet helt til nå, men har likevel ikke kommet i gang med frokost. Akkurat nå sitter jeg og drikker en stor iskaffe, mens jeg girer meg opp til en skikkelig rydde-vaske-filme-planlegge-dag! Dere som har fulgt bloggen lenge vet at jeg ELSKER disse type dager, hvor jeg bare kan surre rundt og dille med alt mulig. 

De siste 2 ukene, når det har vært så varmt, har jeg fått helt dilla på saft! Åhhh, hvor digg er det ikke med iiis kald saft i sola? Ellers har jeg endelig fått den delen jeg manglet til kamera, så det vlogges i vei, og masse videoer planlegges fremover! Så det er bare å glede seg. 

Håper dere får en fin søndag, finiser! Så snakkes vi snart igjen♥ 

 

 • 03.06.2017 kl. 22:56

COVER - Adele, Someone Like You


 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits