• 30.07.2017 kl. 13:08

VLOG - intervju, shoping & Emma kommer


 

 • 27.07.2017 kl. 13:46

Snaps from the last days

Tittei og hei på deg! God torsdag, dere. Nå har jeg som sakt, besøk helt fra Stord, så prøver å bruke dagene med fine Emma. Men må jo innom og si hei her av og til, og så vlogger jeg alle dagene. Så ikke vær redde for å gå glipp av noe, hehe! 

Ville bare hive inn noen super koselige bilder jeg har tatt litt her og der de siste dagene! Ha en fin torsdag finiser ♥

 

 • 24.07.2017 kl. 20:04

Updated tomato plant

God mandags kveld! Har dere kommet godt i gang med uken? Det har i hvert fall jeg, selv om jeg fortsatt har sommerferie. Startet dagen med en 2 timers tur i gråværet sammen med fineste Hannah. Gud som vi skravler når det er en stund siden sist. Men heldigvis tar aldri bloggen og YouTuben ferie, og godt er det når jeg er så glad i det jeg driver med.

Jeg skal ikke skravle så mye i dag, men ville bare innom og fortelle dere at noen har tipset KRS by (en nettavis) om videoen jeg lagde her om dagen der jeg snakker åpent om mitt forhold til press. Og nå vil de ha meg med i en reportasje! Så utrooolig gøy å få lov til å være en stemme som snakker om noe jeg bryr meg så mye om. 

Her har dere også noen update bilder på tomatplanten jeg plantet tidlig i vår. Venter fortsatt spent på tomater, men den er så søt så står som pynt i mellomtiden. Tenk så sykt gøy når tomatene faktisk kommer! Wææ

 

 • 23.07.2017 kl. 14:54

Nytt innkjøp - interiør

God ettermiddag, og god søndag! Håper dere har hatt en like deilig og rolig start på søndagen som meg. Her kom jeg meg ikke opp av sengen før kl. var 12. Etter det har jeg egentlig bare små ryddet litt og gjort klart til en skikkelig "klesskap rens" i dag. Det skal bli godt å få renset litt ut av klærne og få plass til høstens innkjøp. 

I går var jeg en på en koselig IKEA tur med fineste Malin. Åh så gøy jeg har det med hun. Malin er den typen jente som bare driter helt og fullt i hva andre tenker om henne, kjører sitt eget løp, og er veldig rett frem, noe som er veldig deilig og forfriskende av og til.

Etter IKEA stoppet vi innom senteret for å titte på en telefon jeg har tenkt litt på å kjøpe. Og optimistisk som jeg var, trodde jeg at jeg skulle klare å gå forbi interiør butikker og motstå. Hehe, slik ble det altså ikke. En halvtime senere var vi ute av senteret med blant annet denne skatten. Alltid når jeg kjøper interiør, tenker jeg på om det kan passe inn i stilen jeg tenker å ha når jeg etter hvert flytter ut. Fordi det er bortkastet å bruke penger på ting jeg kun kan ha i 1-2 år til før jeg flytter for meg selv. MEN denne skatten var bare helt perfekt. Åh, har dere sett noe så herlig? 

 

 • 22.07.2017 kl. 23:58

Tar et oppgjør med press - SKAL GJØRE EN FORSKJELL!


 

 • 21.07.2017 kl. 21:34

VLOGG - endelig tilbake & ny kamera linse


 

 • 21.07.2017 kl. 20:58

Ser alltid fremover

GOOOD fredag finisene mine ♥ Er så koselig å se at dere ikke har glemt meg og fortsatt titter innom selv om jeg var borte i nesten en måned. Jeg låver det kommer mer interessant innhold etter hvert, jeg må bare komme meg litt inn i rutiner og komme på plass her hjemme først. 

En ting jeg legger merke til at jeg gjør, er å alltid se fremover. Jeg gleder meg liksom alltid til det neste. Neste bursdag, neste høytid, neste årstid, neste avtale. Egentlig har jeg alltid vært sånn, det er liksom eneste måten jeg klarer å holde motivasjonen oppe, utenom "nedtur periodene" mine da så klart! Så det anbefaler jeg dere virkelig å begynne å tenke litt over. Er sååå herlig å ha den innstillingen at f.eks selv om sommeren går mot slutten, så er det så sinnsykt mye koselig å glede seg til på høsten.

Selv liker jeg å lage lister i slutten av årstider, der jeg skriver ned alt jeg vil gjøre i den neste. Alt fra små pell som hvilke neglelakk farger jeg skal ha, til større begivenheter/jentekvelder osv. jeg vil få til. Det eneste som er litt vanskelig hvis man setter seg i en slik innstilling, er å samtidig klare å nyte tiden man er i. Det er noe jeg prøver å jobbe mye med for tiden! 

Håper dere har en fin fredags kveld! Her har jeg brukt hele dagen på å rydde og organisere, og jeg er laaangt i fra ferdig så ser ut som at morgendagen også vil gå til det. Men nå skal jeg hoppe i dusjen, lage en kopp te, ta på en ansikts maske og se film!  

 • 20.07.2017 kl. 19:31

Bytur & sushi date

God torsdag finiser ♥  Åh for en fin dag det har vært. Jeg begynner endelig å komme inn i "norsk sommerferie" modus og har liksom en liten rutine på dagene der jeg starter med noen skikkelig rolige timer med kaffe, rydding, frokost, youtube titting og sminking. Deretter er det ofte en plan for dagen + et par ærender/telefoner som må fikses. Koselige dags planer, fine venninner og god mat. Og så prøver jeg å bare ha noen skikkelig rolige kvelder hjemme og egentlig bare lade opp. Akkurat som man skal resten av ferien etter syden tur. 

I dag var jeg i byen en tur med fine Emilie for å titte litt + en sykt koselig sushi date. N.A.M.! Var så sykt lenge siden jeg hadde hatt sushi nå, så det var sinnsykt digg. Håper dere nyter ferie like mye som meg, selv om jeg sitter med et lite håp om å få jobben jeg var på intervju for i går.  

 

 • 19.07.2017 kl. 20:30

Sunny Flowers

Heiii finiser og god onsdag! Nå begynner jeg endelig å komme meg litt på plass og tilbake i Norskt modus. Det er selvfølgelig fortsatt veldig kipt, men jeg koser meg i hvert fall nå i forhold til de første dagene hjemme igjen. Har vært litt rundt forbi med venninner de siste dagene og bare prøvd å kose meg.

I dag var jeg på jobb intervju (wææ!!), etterfulgt av en koselig ettermiddag på besøk hos farmor. Litt laks og mango salat, lukting på de utrolig mange og fine plantene på verandaen hennes, litt Master Chef USA titting, og av og på sol inn veranda døren. Altså en deilig onsdag midt i sommerferien. Jeg har også skaffet meg ny linse, så vlog er på vei! 

Resten av kvelden skal nyyytes med en deilig dusj, hoppe i pysjen, en stor kopp te (+ en pepsi), YouTube på tvén og en ny ansikts maske i fjeset. Men først mååå dere bare se disse herlige blomstene jeg plukket på vei hjem i dag. Jeg elsker sånne søte, enkle blomster som ikke gjør så mye ut av seg, men likevell pynter litt opp i vinduet! Nyt kvelden da, dere ♥

 

 • 16.07.2017 kl. 21:25

En bronzed tan senere

Hallaysen! Fy så utrolig rart det var å skrive her inne igjen. 3 uker, sinnsykt mange minner, en deilig bronzed tan, stort savn og et par tårer senere sitter jeg igjen med det store arbeids bordet mitt. Jeg snakker mer om hvorfor jeg syntes det er vanskelig å være hjemme igjen i vloggen som kommer, så blir ikke noe sutring her på bloggen om det. Dere vet jo at jeg hater å klage og sutre her, bloggen skal gi inspirasjon og glede!

Men ja, jeg ville bare innom og si tittei, og hei på deg. Håper dere ikke har glemt meg. Hehe. 2 syden vlogger, og en innkjøpsvideo er på vei! Så hold øynene åpne, og følg meg på "youtube/blogg snappen". Der kommer all info alltid ++++ (skravling).  lotteyt

Ha en fin søndags kveld så lenge fininger, så snakkes vi i morgen!  

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits