• 29.08.2016 kl. 19:19

Short Hair I Don´t Care (+ukens mål)

GOOOD manda´ og velkommen til den nye uka! Til tross for at jeg hadde en veldig slakk, rolig og kanskje litt kip helg, hadde jeg satt vilja i lås og var veldig bestemt på å gjøre alt for å få en fin start på uka. Og for å si det sånn, fint vær, foto oppgave ute i 3 timer, subway med ei venninne under lunchen, og endring av timeplan så vi slutter tidligere på mandager, gjorde susen! Og på toppen av det hele, lagde jeg lasagne til middag, så da var liksom mandagen fin da. 

Jeg viste det jo på vloggen, (som mange av dere så ut til å like) det at jeg har klippa meg. Masse. Det er helt sykt egentlig. Jeg som syntes håret mitt var kort fra før av. Men i den prosessen jeg prøver å gjennomgå til å bli flinkere til å drite i hva andre tenker om meg og bare være litt gal, tok jeg et spontant valg på lørdag morgen om å klippe håret enda kortere. For å si det sånn, så er det sinnsykt digg, og jeg bare nyter at huet føles 10 ganger lettere. (bilde kommer litt lenger ned)

U K E N S   M Å L : 

- Skru av iPhone og Mac kl. 11 for å få nok søvn.

- Drikke mere vann.

 - Gjøre ferdig skolearbeidet med en gang jeg kommer hjem. 

- Jobbe litt med fremtidige youtube planer (kommer eget innlegg)

- Finne masse inspirasjon.

- Tenne lys og lage te hver kveld, for å slappe helt av på kvelden.

- Tegne masse i farge boka jeg nettopp har kjøpt (kommer eget innlegg)

- Bare prøve å nyte dagene, ikke over tenke om alt, og bare ta livet litt chill. 

 

 

 

 • 28.08.2016 kl. 17:12

(VLOGGENE ER TILBAKE!!!) POST WEEK VLOG NR 1


 

 • 27.08.2016 kl. 18:04

Weekend breakfast

Hei alle fine, og god lørdag! Utrolig deilig å kunne dra seg litt i dag, selv om jeg prøvde å komme meg opp rundt 10. Er ikke så lurt å snu døgnrytmen i løpet av helgen når det kun er to dager til skole igjen. 

På lørdager og søndager liker jeg å bruke litt ekstra god tid på frokosten og på å starte dagen. Så jeg lager kanskje en is-kaffe og hører på musikk mens jeg lager litt ekstra god frokost som i dag. Ellers bruker jeg som alle, helgen på å treffe de man vil treffe, få gjort det man ikke har fått gjort enda, og slappe av for å lade opp energien til den kommende uken. 

I kveld begynner jo også Skal Vi Danse på skjermen, så da er det bare å følge med! Koselig å ha noen programmer man følger med på i løpet av høsten. Jeg skal også sitte barnevakt i kveld, så blir jo ikke noe ut med jentene. Men det er helt ok. Kjenner jeg virkelig trenger å lade batteriene denne helgen, bruker mye energi de første ukene på skolen når man skal tilbake til rutiner. 

Håper dere får en fin lørdag!  

 • 26.08.2016 kl. 21:03

GOD FRÆDDA!

God fredag, eller go` frædda som de kanskje ville sakt her i Kristiansand. Dere som har sett vloggene mine tidligere vet at jeg over hodet ikke har sørlands dialekten på plass selv om det er 6 år siden jeg flyttet tilbake til barndoms byen min. Jaja, gjør meg ingenting. Så lenge jeg ikke irriterer huet av folk med en så forvirret dialekt som jeg har. 

Men ja, fredag og helg. Fy så digg! Altså, jeg skulle gjerne ha farta rundt med venner og starta helga med et pang, men jeg er så sinnsykt sliten etter skolen og uken. For å si det sånn har jeg gitt alt denne uken, prøvd å kombinere skole, vlogg, venner osv. Ikke alltid energien strekker til, så det var utrolig digg å kunne slenge seg på senga et par timer da jeg kom hjem i dag. 

Nå er tacoen inntatt, pysjen på og buksa av. Jeg har satt meg godt til rette i hjørnet av senga med puter og dyne, mac og en deilig pepsi max. Her planlegger jeg å bli sittende resten av kvelden for å si det sånn. Er jo lov å kose seg alene også. Det snakker jeg en del om på vloggen som kommer ut på søndag! Husk å titte innom i løpet av søndag kveld a`!  

 • 24.08.2016 kl. 15:25

Hverdagskos

GOOD onsdag, og godt jobba med å komme halvveis i uken! Dagen i dag var hakket bedre enn i går for å si det sånn. Det kommer alltid dager der det skjer kipe ting som kan ødelegge, men da må man bare ta seg litt sammen og gjøre neste dag bedre. 

Jeg har tenkt en del på dette med at vi er så strenge med oss selv i hverdagen. Noen er i hvert fall det. Og etter en lang og deilig sommer kjenner jeg litt på det at jeg nesten blir litt deppa av å tenke på hvor strukturert og "sunn" hverdagen skal være. For all del, man må jo komme inn i rutiner og spise sunnere osv.

Men som jeg skrev i går så tror jeg det er utrolig viktig å kose seg litt i hverdagen også. Da er det jo supert å finne alternativer til usunn mat. For eksempel når kvelden kommer, liker jeg å kose meg med tente lys, en kopp te og en god film! Og av og til skal man også kunne kose seg med usunne ting. Så lenge det ikke blir en vane eller hverdags at man spiser boller, brus ol. så syntes jeg det er helt ok å ikke være så hard mot seg selv. Så i dag da jeg kom hjem fra skolen, bestemte jeg meg for at i dag er jeg sliten og har hatt noen tunge dobbelt timer i løpet av dagen. I dag fortjener jeg faktisk å ta en halv skolebolle som lå igjen på benken. 

Så det gjorde jeg! Hah! Jaja, håper dere føler dere har kommet godt inn i uken. Vi snakkes vel i morgen. Hva gjør dere for å kose dere / koble av i hverdagen? 

 

 • 23.08.2016 kl. 20:13

Ikke bare "happy days"

Hei og god tirsdags kveld, dere! Eller tirsdagen er vel snart ferdig, og vi beveger oss mot midten av uka. Noe som alltid er digg. I dag hadde vi høstens første norsk og engelsk timer. Og jeg er fortsatt litt sjokkert over 10% fraværs grensen. Hvis dere tenker at jeg har kun to timer engelsk i uka dette året, så vil det si at jeg får varsel om for lavt oppmøte allerede etter å ha mistet to timer. Det er helt sykt å tenke på. Bare å få i seg vitaminene og holde seg i form her. 

I dag har jeg en sånn "så som så" dag. Ikke noe gøy når jeg egentlig er veldig gira på godt humør, mye energi og bare gode dager. Men som dere vet, er ikke alle dager gode. Og i dag er en sånn dag hvor jeg vil være snill med meg selv og kose meg med en pepsi max og chili nøtter med en serie eller masse youtube resten av kvelden. For ofte hvis man har en koselig og avslappet kveld, blir også neste dag god. Da er man liksom i den flowen med godt humør. 

Håper dagen deres har vært bra, ellers kommer det jo heldigvis en dag i morgen. Og mange etter det for å si det sånn. Ha en fin kveld da! 

 • 22.08.2016 kl. 20:10

Mandag og nye mål

GOOD manda´! Og god ny uke. Hvordan har dagen vært? Forhåpentligvis har den i hvert fall vært litt bra, og ikke fullstendig blåmandag. Det er vel noe som kommer litt senere ut i semesteret når man begynner å bli litt sliten. Hos meg har dagen vært super! Jeg var ikke alt for trøtt i forhold til at det var mandag da klokka ringte, og skoledagen gikk veldig greit. Så har jeg vært ute og truffet noen venninner etter skolen. Koselig. 

Nå har jeg nettopp spist middag og skal egentlig bare slappe av resten av kvelden. Syntes det er utrolig viktig å slappe av og bare koble helt av på kvelden i hverdagen så man henter ny energi til neste dag. Men først skal jeg dele ukens mål med dere! 

UKENS MÅL: 

- våkne tidlig med et godt humør for å starte dagene bra

- nyte at skole gleden er der nå i hvert fall første uken 

- gå tur på ettermiddagen / kvelden hver dag og nyte siste rest av sensommeren

- begynne å forberede meg til høsten (inspirasjon, musikk, klær ++)

- komme godt inn i skolen og diverse hverdags rutiner

- komme med en god vlog til dere, ettersom at jeg har startet med det igjenbildene er fra www.weheartit.com 

 

 • 21.08.2016 kl. 19:16

Sundayzz like this + info

GOD søndan´! Tiden flyr som dere sikkert skjønner. Først må jeg bare si at 1. skoledag i 2. klasse på vgs gikk supert. Det betyr jo bare en ting, at morgendagen og den kommende uka er velkommen. 

Jeg gleder meg til å komme med ukas mål også i morgen ettermiddag! Er godt å være tilbake på bloggfronten med blanke ark og bare kunne skrive, ta bilder og gjøre det jeg liker best. Det kommer alltid perioder der man blir litt lei av alt, men bloggen er en ting jeg alltid kommer tilbake til. 

NB! Jeg har også bestemt meg for å starte med vlog igjen!!! Håper dere er gira på det, for jeg ELSKER å vlogge og filme de små øyeblikkene i hverdagen. Så ny vlog hver søndag som før. 

Jeg får ta en dusj, fikse neglene og bare chille litt med for mange kopper te resten av kvelden, så vi er klare for å ta uka på strak arm i morgen! Håper dere har hatt en fin helg, så snakkes vi i morgen uthvilt og klare!  

 • 17.08.2016 kl. 12:09

Last day preps

GOD onsdag, og god formiddag! Eller det er vel så og si ettermiddag, ettersom at klokken er 1 over 12 i skrivende stund. Nå begynner jeg virkelig å kjenne på nervene. Tenk at et nytt semester med skole starter i morgen. Det er helt rart å tenke på. Er du klar? Jeg er nok klar praktisk, men vet ikke helt om syken er klar. Jeg føler sommerferien nettopp startet? Ja ja, det beste er vel bare å forberede seg og hoppe ut i det. 

Dagen i dag skal brukes på forberedelser for i morgen. Det er deilig at vi kun har 2 dager med skole før en liten helge pause. Tror det er viktig å ta det med ro over helgen, la alle inntrykkene synke inn og egentlig bare planlegge den kommende uken. Så tusen kopper med te, ansiktsmaske, lakking av negler og fiksing av bryn blir det! Jeg skal også en tur til farmor i dag. Har ikke rukket å være så mye med henne etter at vi kom hjem fra syden, så blir godt å bruke litt tid med henne i dag. 

På den "gamle" bloggen, hadde jeg alltid månedlige og ukentlige innlegg som "things to do this month" og "ukens mål" osv. Det kommer jeg også til å ha fremover ettersom at disse innleggene har stor sammenheng med det jeg prøver å få frem på denne bloggen. 

Nå skal jeg ikke skravle mer! Vi snakkes i morgen, forhåpentligvis med en god følelse etter 1. skoledag. Nyt siste dagen med ferie!  

 • 16.08.2016 kl. 19:15

Start on Scratch

Hei fine du! Og velkommen til min blogg. Så koselig at du tok turen innom. Om du er gammel leser, er du nok litt forvirret. Og hvis du er ny, så velkommen til noe helt nytt og fresht!

Jeg har nemlig vært i syden i ca. en måned og kom nylig hjem. Jeg var lei, ikke klar for å komme hjem, ikke klar for skole snart, og hadde mistet lysten på alt. Bloggen, venner, opplevelser, skole, rett og slett livet. Jeg har blogget i 2 og et halvt år + lagt ut videoer fra hverdagen en dag i uken. Etter hvert følte jeg det bare var det samme hver dag. Jeg tenkte at ting ble fint da jeg kom hjem. Men jeg var like lei. Jeg har også litt problemer med angst i skolesammenheng, dette lettet ikke på tanken om at det snart er skole. 

Det var kun en ting som hadde forandret seg. Jeg hadde funnet kjærlighet i løpet av sommeren. Dette gjorde ikke det å måtte reise hjem, bort fra han, noe lettere. Å komme hjem til det gamle vante var absolutt ikke det jeg var sulten på. Har du noen gang opplevd å bare klikke fullstendig med noen, og så måtte reise bort fra alt det gode, så mye kjærlighet og så mye lykke. Det er noe av det værste jeg har gjort. 

MEN. Nå har jeg tenkt å starte på nytt. Før jeg reiste var bloggen litt over alt. Jeg hadde ikke noen temaer å holde meg til. Og bloggen var egentlig bare en haste sak. Men her er jeg klar for en ny start. Jeg håper du er klar for å følge meg igjennom dette året, og forhåpentligvis lenger enn det! 

Du kommer til å kunne lese om det å komme seg igjennom hverdagen på videregående. På torsdag starter jeg 2. året på Media og Kommunikasjon. Jeg skal også skrive om hvordan jeg prøver å snu hverdagen om til positive dager, prøver å finne de fine øyeblikkene. Også hvordan jeg opplever avstandsforhold mellom Norge og USA. Jeg kommer til å gjøre mitt beste for å oppmuntre, inspirere og motivere. Men jeg kommer også til å være åpen om de vanskelige sidene ved skole, hverdag og avstand. 

Jeg håper du er klar for å følge meg, for sammen klarer vi dette! 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits