• 31.08.2017 kl. 15:08

Siste sensommers dag

God torsdag, fine ♥  Dagene flyr avgårde for tiden, med så mye å gjøre på skole og på privaten. Nå blir det heldigvis en rolig hjemme jobbe helg fylt med skolearbeid og avslapping. Jeg fikk lite søvn i starten av uken på grunn av koselige sene kvelder, og det merkes enda! For nå har jeg forsovet meg en liten time ekstra, to dager på rad, selv med 7 timer søvn. Heldigvis står jeg vanligvis opp ekstra tidlig, så jeg har likevel rukket skolen. Men det skal bli godt med en veldig rolig helg! 

Etter skolen gikk jeg en tur i skogen, og fy så deilig det er å komme seg ut litt når man har sittet inne og jobbet hele dagen. Se så fint det begynner å bli nå! I morgen starter jo høsten sånn offisielt, det gledes! 

Ellers prøver jeg å huske på små ting som å vanne plantene, støvsuge og vaske. For disse tingene blir også glemt bort i de hektiske hverdagene. Hehe. Men jeg får spise litt middag, lage meg en kopp te og komme i gang. Håper dere har det veldig fint! Husk å få litt "me-time" som er så utrolig viktig i hverdagen.

 • 25.08.2017 kl. 19:03

VLOG 31 - haul, skolestart & hektiske dager


 

 • 24.08.2017 kl. 19:03

Avocado & polar bread

GOOOD torsdag finiser ♥ Dagene denne uken har virkelig løpt fra meg, men i dag har jeg hele ettermiddagen fri. Så nå planlegger jeg en mini kose-hjemmespa-serie-chille-max kveld! Woho.I det siste har mat vært en ting som seriøst har gjort dagene bedre. Når hverdagen består av så mye jobbing og stressing akkurat nå, må jeg liksom finne de koselige små tingene som motiverer. Denne uken har det vært:

 • youtube mens jeg sminker meg
 • avocado på polarbrød
 • freshe spillelister på spotify 
 • kvelds-te i sengen mens jeg facetimer med Emma
 • spagetti med tomatsaus
 • latter med Susanne på skolen

Hva er din "me time-uansett-hvor-liten-tid-du-har" ting om dagen? Håper dere har det fint! Vlogg kommer I KVELD ♥

 • 21.08.2017 kl. 18:34

Happy monday

GOD mandag gullklumper ♥  Haha det er sikkert skikkelig irriterende når jeg skriver sånne klissete navn på leserne mine, men det er jo litt koselig da! Men ja, god mandag. Har dere hatt en fin start på uka? Jeg våknet litt små irritert fordi jeg skjønte ikke hvorfor alarmen ringte midt i helgen?! Men våknet da alarm nr 2 ringte 05.50 og mediterte i 10 min før jeg tuslet inn på badet og startet morgenen. 

Mandagene mine fremover er ganske tunge skolemessig (08-16..) så jeg har bare bestemt at resten av ettermiddagen skal være FRI og at jeg skal få gjøre akkurat det jeg føler for. Om det så er å sove, spise, se youtube/serie, gå tur, eller hva som helst. Det syntes jeg man fortjener etter en så heavy start på uken! Men som alltid skal jeg dele ukens mål med dere!

UKENS MÅL

Stå opp før 06 hver morgen så jeg rekker alt jeg skal + får litt ekstra tid til å nyte kaffen

Meditere minst en gang om dagen. Merker dette virkelig hjelper på angsten om dagen, så må fortsette med det!

Gå kveldstur hver ettermiddag, med mindre det regner

Drikke 2 liter vann hver dag

Bli flinkere til å få gjort pliktene jeg skal gjøre her hjemme

Ha litt "tea & me" tid hver kveld

Legge meg før 11 så jeg i hvert fall får 7 timer søvn 

Poste ett innlegg daglig på bloggen

Komme  greit i gang med fagene på skolen

 

 

 

 • 20.08.2017 kl. 13:36

10 tips to start the week off right

God søndag! Til tross for alt for sene nattetimer i går, var jeg fast bestemt på å komme meg opp 09, så jeg ikke ødelegger døgnrytmen jeg sakte men sikkert snur tilbake. Jeg har liksom bestemt meg for, at denne høsten skal jeg virkelig være flink med rutiner og bygge gode vaner som gjør hverdagen bedre og lettere! 

Jeg har også bestemt meg for å starte diverse "serier" både her og på YouTube som skal komme jevnlig! En av disse seriene er "10 tips" som jeg skal poste en gang i uken, og i dag blir det 10 tips til å komme i gang med uken. Wohoo! Get ready to kick ass this week!

10 TIPS TO START THE WEEK OFF RIGHT

1.

Bruk søndager til å forberede og lade opp batteriene. Rydd rundt deg, skift på sengetøyet, kom i gang med treningen, gå igjennom mailen, og egentlig ta igjen alt du ikke fikk gjort, så du starter med blanke ark på mandag. Da slipper du å ta skipper tak når uka starter.

 

2.

Ha en grei døgnrytme alltid. Selvfølgelig blir det ofte litt senere på fredag og lørdags kvelden, men ikke la dette ødelegge døgnrytmen du har bygget opp uken før. Den ekstra energien man har i ferier kommer oftest av at man endelig får nok søvn. Sett søvnen som en høy prioritet på lista, og stå opp tidlig på søndag uansett. 

 

3.

PLANLEGG den kommende uken! Planlegging er nøkkel til all produktivitet og sparer deg flere timer i uken med utsetting av ting du skulle ha gjort, fordi du ikke visste hvor du skulle begynne. Skriv opp en liste med alt du må få gjort av plikter ol. Bruk en planlegger og bestem på forhånd hvilke dager du skal trene, treffe venninner, jobbe med skolearbeid osv. 

 

4. 

Sett mål for uken. Som dere vet pleier jeg å skrive en liste hver mandag, med mine personlige mål. F.eks. "drikk 2 L vann hver dag", "tren 2 ganger", "mediter daglig", eller "gå flere kvelds turer". Ofte er dette mål/vaner jeg vil bli flinkere til, og det er tusen ganger lettere å bare få det gjort om det er skrevet ned! 

 

5. 

Meal prep. Dette er noe jeg oppdaget i vår, og er tusen ganger lettere enn du ser for deg. Tenk å kunne stå opp hver dag, spise frokosten din og bare kunne ta en ferdig laget lunsj ut av kjøleskapet og rett i sekken/veska. Det tar meg 15 min å koke litt grov pasta, gulerøtter og brokkoli med salsa. Fordele i 5 bokser og legge i kjøleskapet. Dette gir deg ekstra tid til å nyte morgen kaffen!

 

6. 

Begynn med meditering! Åh jeg kan ikke forklare hvor mye forskjell det å meditere har gjort i hverdagen min. Som dere vet, sliter jeg med angst, og meditering gjør hver dag mye lettere og mer fokusert på det å ha en positiv innstilling her og nå. Dere kan lese mer om hvilken app jeg bruker HER

 

7.

Hvis du er student, les raskt over pensum så du er litt forberedt. Dette er en super studie teknikk for deg på skolebenken. Man trenger ikke gjøre oppgaver, skrivr notater og gått igjennom hele pensumet før timen for å være forberedt. Bare det å ha lest overskriftene, skumlest noe av kapitlet og vite hva temaet i faget denne uken skal være, gjør det mye lettere å lære når du først kommer til timen og skal skrive notater ol. Da har du allerede tema på pensum i bakhodet. 

 

8. 

Lag avtaler om å møte venninner en ettermiddag/kveld i uken som kommer, eller legg planer for neste helg allerede. Det er så koselig å ha noe hyggelig å se frem til, og små hverdags gleder som filmkveld med jentene på onsdag, eller lunsj på torsdag. 

 

9. 

Every night is pamper night! Når alt er shinet og klart for en ny uke, da har du ingenting å bekymre deg for eller siste liten husarbeid å gjøre. Du har kvelden for deg selv, og bruk en halvtime-time hver kveld til å fokusere på kun deg. Lag en kopp te, tenn lys, les en bok eller et magasin, ta en varm dusj, hør på rolig musikk mens du ligger og drikker den deilige teen i sengen. Hvis du lar denne "me-time" rutinen faktisk bli en rutine, vil det være som et signal til kroppen om at "nå er det på tide å skru av, for nå er det leggetid". Det vil faktisk gjøre det lettere for deg å sovne! 

 

10. 

HA EN MORGEN RUTINE! Det finnes tusenvis av artikler på pinterest om "how to become a mornign person" osv. sov. Ha en rutine som gjør at du starer hver dag på en så god måte som mulig. Da vil automatisk hverdagene dine bli bedre. Start med "no-snooze" regelen, reis deg rett opp, hent morgen kaffen, start dagen med kaffe og meditering, stell deg, lag en deilig frokost som du nå har tid til siden du både sto opp med en gang OG du har allerede lunsjen klar fra meal preppen. OSV. 

 

 

Håper dere likte innlegget og kan få bruk for tipsene nå som det er på tide å komme seg tilbake til hverdagen og rutiner! Ha en finfin søndag, så snakkes vi i morgen. 

 

 

 • 19.08.2017 kl. 12:13

That weekend feeling!

Goood lørdags morgen fine ♥  Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle få så digg helge følelse etter kun 2 dager på skolen, men helga kom og digg var det! De første dagene tilbake på skolen er alltid litt tunge, men var deilig å komme i gang uansett! 

Akkurat nå sitter jeg med frokost bordet og drikker av en hjemmelaget is-kaffe mens det høljer ned utenfor. KOSELIG♥ Har begynt å glede meg smålig til høstkos, fine bilder på weheartit og ja egentlig alt det deilige som følger høsten med! Planene for dagen er egentlig "gjør det du ikke rekker i ukedagene" = spise god frokost, planlegge blogg og youtube, skifte på sengetøyet, legge bind på bøkene, vaske badet, og egentlig bare chille max. Skal på besøk til en venninne senere, men frem til det skal jeg leve i joggisen med musikk på høytaleren og bare kose meg!

Ha en fin dag da dere! Så snakkes vi snart ♥

x

 • 15.08.2017 kl. 11:30

Skolestart = ny planlegger + rabatt kode

//sponset innlegg//

God morgen! I dag er jeg såå stolt over at jeg har kommet meg opp av sengen før 10 og allerede er i gang med blogg arbeid før halv 12. Nå har jeg ikke kommet så langt at jeg har spist frokost. Men jeg låver å gjøre det så fort jeg er ferdig her! 

I går var jeg som sakt på en liten workshop hos Organized. Jeg har i snart et halvt år brukt Hverdags planleggeren deres, som jeg er kjempe fornøyd med! I går var perfekte anledningen til å få kjøpt den nye Student planleggeren for det nye skole året. Med så mye kreative jenter, inspirasjon og ide skravling, var det umulig å ikke ta den med hjem! 

Jeg brukte hele kvelden i går på å sitte og dille i planleggeren med fine markerings tusjer og gjøre den litt søt og koselig. Så var jeg så heldig og fikk en rabatt kode til dere også!! Hvis dere vil bestille planleggeren eller noe annet i butikken kan dere finne produktene på organized.no og bruke rabatt koden lotte15 for 15% rabatt♥

 • 14.08.2017 kl. 11:53

Back on track, honey

GOOOD MANDAG MORGEN! Er så stolt over at jeg har stått opp, ferdig dusjet, kledd, og super ryddet rommet, og klokken er bare kvart på 12. Planen var noe tidligere, men det er bedre enn i går, og dagen før det igjen. 

Mandag er tilbake, høsten er på vei, og for de som ikke allerede har begynt på jobb eller skole, er det siste par dagene med sommerferie. Jeg ser mange legger ut bilder på instagram og skriver tekster som "plis la ferien vare, bare litt lenger". Jeg er helt enig, det hadde vært digg med en måned til. Men på samme tid blir det litt deilig å bare hoppe i det.

Dere vet jo at jeg elsker rutiner, organisering, og alt som er kjedelig og hverdagslig. Haha. Neida jeg elsker jo fri og fullt kjør også, men vi går jo mot en så sinnsykt koselig tid. Høst, fine farger ute, te-lys og film kos inne, kakao/te, og bare såå mye fint!

I morgen kommer det en video med litt tips til hvordan du kan starte året på smartest mulig måte, og hvordan man kan komme seg igjennom skoleåret med gode resultater og god samvittighet, så husk å titte innom! Ha en fin dag så lenge, nå skal jeg nemlig på strand lunsj. 

 • 13.08.2017 kl. 20:36

Kveldstur i midten av august

God søndag, dere! Denne dagen har virkelig flydd avgårde, til tross for at jeg trodde det ville bli en rolig dag. Men neida! Opp og hopp halv 11, hoppe i dusjen, spise, jobbe litt med youtube ideer osv. før vi turet avgårde til Lillesand for å feire at farfar blir 70! Deilig mat, familie og super fint vær. Helt fantastisk! 

Jeg kom hjem ca. i 7 tiden, hadde en liten face-time date med fineste Emma, før jeg kastet meg ut på en deilig tur i kvelds solen med kamera i hånden. Mest fordi jeg ville, men også for å tvinge meg til å gå ut alene. Noe jeg jobber masse med for tiden. I perioder med mye angst, føles det tryggest å ha med seg noen over alt. Men det er da det er viktig at jeg bare går og gjør de tingene som virker vanskelig. Veldig bra tips for dere andre som sliter med angst, selv om det er fryktelig vanskelig de første gangene! 

Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for å kick starte uken i morgen! Nyt søndagen videre ♥ Her har dere litt bilder fra kvelds turen. 

 • 12.08.2017 kl. 16:56

Bagels and coffe

God lørdag, fine ♥ For å være helt ærlig, så blir jeg helt stressa av å tenke på at det snart er skole igjen. Selv om jeg sikkert er den som er mest forberedt av de alle. Så jeg prøver å nyte dagene, dra de ut og gjøre litt akkurat som jeg vil. (så lenge jeg holder døgnrytmen på plass)

I går hadde jeg denne herlige bagelen med ost, bringebær og en kaffe til lunsj. Måtte bare vise dere, var så koselig! Og jeg er fortsatt like forelsket i den søte koppen min.

→ Bee happy ←

 • 11.08.2017 kl. 16:19

A corner, for work and creativity only

God fredag finiser ♥ Det er veldig rart at dette er siste helgen før skolen begynner igjen. Som sakt er jeg i full gang med å snu om døgnrytmen, kjøpe inn skrivebøker og alt jeg trenger til skolen, og egentlig bare komme litt inn i rutiner igjen. I dag har jeg spilt inn en video i samme kategorien, nemlig "Back to school", så den kommer på mandag! 

Tenkte bare å vise dere noe helt nytt, som virkelig skal få fart på sakene når skolen starter. Jeg har laget en liten "arbeids krok" da jeg ommøblerte rommet. Se så koselig det ble! Jeg kjøpte også en liten korktavle som er hengt opp på veggen, så nå skal det bli orden på sakene. Er superfornøyd. Har alltid tenkt at hvis du har det ryddig og koselig rundt deg, er det mye lettere å fokusere på å faktisk jobbe med det du skal. Her jobber jeg jo også med videoene og bloggen, og da er det enda viktigere at det er litt inspirerende å sitte og dille her! 

Håper dere får en fin fredag, så snakkes vi snart igjen. God helg!

 • 08.08.2017 kl. 16:15

Formiddags Cafè

God tirsdag, fine dere ♥ Takk for at dere fortsatt titter innom selv om jeg har tatt et par dagers pause. Jeg har bare sovet veldig lite, jobbet mye med meg selv, og ikke gjort så mye super spennende. Bare hatt et par dager med pizza kveld hjemme med venninner, kveldsturer, rydding og vasking. Av og til så trenger man et par dagers pause. Og det har vært utrolig deilig.

Men i går var det mandag, og jeg startet virkelig på rutiner igjen. Eneste "sommerferien" jeg fortsatt har, er at jeg lar meg selv sove litt lengre enda. Men i morgen tenker jeg å opp i 09-10 tiden. Men planlegging av både videoer og blogg innlegg er i full gang, på mandag skal jeg på jobbintervju, og neste torsdag begynner skolen. Så nå er det bare å komme seg inn i rutinene kjenner jeg, hehe. 

I dag har jeg vært på kjempe koselig cafe besøk, med verdens fineste Hannah. Dere merker sikkert at det blir mye cafe i ferien, men dere vet også at cafe med venninner er noe jeg setter høyt på "lykke-lista". Men nå skal jeg faktisk videre til senteret for å handle inn litt ting til skolestart (video kommer). Så må egentlig bare komme meg ut døren! Men vi snakkes snart igjen ♥

 • 05.08.2017 kl. 00:17

VLOG 30 - masse kos & Emma tar over vloggen


 

 • 04.08.2017 kl. 21:34

Things i wanna do in August

GOD fredag ♥ Og velkommen august, eller allerede 4. august faktisk! Jeg har alltid syntes at august minner om en litt snillere januar. Vi får en ny start og blanke ark, men likevel er det fortsatt tid til å nyte sene sommernetter og plukking av både bringebær og snart til og med bjørnebær! I midten av august begynner jeg også igjen på skolen, noe som virker utrolig skremmende, men det skal bli godt å komme i gang med siste året. 

Før sommeren pleide jeg å dele disse typen innlegg med dere, der jeg ramser opp alt jeg vil få gjort i den kommene måneden. Selv om jeg har slakket litt på tradisjonen i sommer, vil jeg gjerne komme i gang med det igjen! Så her er mine gjøremål i august. 

 

THINGS I WANNA DO IN AUGUST

 • Nyte de siste to små ukene av ferie. Og da spesielt det å kunne ha så god tid om morgenen. Der som følger vloggene vet at jeg setter morgentimene ekstremt høyt på listen over ting som er viktig for meg. Så det å ha en time eller 2 ekstra om morgenen er herlig! 

 

 • Hente inn gode kostholds rutiner igjen, og sakte men sikkert komme i gang med trening. Å snu kostholdet blir ikke noe problem, ettersom at jeg er veldig glad i sunn mat så lenge jeg får kose meg litt ekstra i helene. På treningsfronten skal jeg være litt snillere og gradvis hente meg inn i løpet av måneden så jeg er superklar i september. 

 • Ta mer vare på meg selv. Jeg får ofte beskjed av venninner og de rundt meg om at jeg er alt for flink til å sette andre foran meg selv. Så jeg skal prøve å bli flinkere til å ta vare på meg selv psykisk og fysisk. Og putte inn minst èn "pamper kveld" i uken. (video kommer i løpet av høsten)

 

 • Bli flinkere til å lage nye matretter og begynne å bake litt. Dere vet at jeg ELSKER høsten, og et viktig tilbehør til høsten er jo gode paier og varme desserter. Så det vil jeg lage mer av i både august, men også utover høsten. En ting jeg skal prøve nå i august er å lage Bananbrød! Kan dere tro at jeg aldri har smakt det før?!

 • Komme i gang med skolen. Som dere vet er dette siste året mitt på VGS og jeg har store planer om å jobbe godt og ha gode rutiner når det kommer til skole. Så det blir nok bra! 

 

 • Være flink til å fortsette med kveldsturer. Dere aner ikke hvor mye disse små kveldsturene gir meg. Jeg får virkelig renset hodet og tankene, både når jeg går med venninner eller bare alene. Spesielt til søte små strender her i området. En halvtime tur om dagen er mer enn nok for å merke en forskjell i hverdagen! 

 

 • Jobbe masse med YouTube og bloggen. Jeg koser meg så fryktelig med dette for tiden, og spesielt nå som det går så bra på begge frontene. Så her vil jeg holde det gående med godt innhold, fine bilder og gøye videoer utover høsten! 

 

 • 03.08.2017 kl. 21:39

For en uke!

HEI fine fine dere! Beklager for mitt lille fravær de siste dagene, men jeg har bare fokusert på å være mest mulig tilstede den lille uken da Emma var her. Og GUD som jeg har kost meg! Har vært helt herlig, rett og slett. Vi har vært litt overalt, som dere vil få se i vloggen. Regner med den kommer senere i kveld, eller i morgen. 

Men jeg har jo knipset litt bilder her og der fra den siste uken også, så tenkte egentlig bare å dele de med dere. Så kan vi heller snakkes i morgen! Ha en kjempe fin kveld så lenge ♥

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits