• 30.09.2016 kl. 18:50

It´s friday baby!

God fredag, godt folk! SÅÅ DIGG med frædda!! Eller hva? Jeg tror faktisk aldri jeg har vært borti noen som ikke liker fredager. Og godt er jo det, for ingen kan mislike en så DEILIG dag?

Jeg må bare si unnskyld for dårlig innhold på bloggen i det siste. Bloggen og vloggene er jo 2 av mine store hobbyer og det er her jeg kan få ut alt kreativt både igjennom bilder, motivasjon, inspirasjon og tekst. Så lover å jobbe hardt med innleggene fremover så det blir litt mer spennende og motiverende å titte innom her! Har tittet litt på blogger og knipset litt bilder i dag for å få motivasjonen tilbake, og nå er jeg klar! Nå skal vi nå toppen dere! Jeg skulle så gjerne ønske jeg fikk inspirere flere og kunne komme med noe viktig til leserne mine, og det skal jeg fremover! 

Jeg ble litt små furten da jeg fikk høre at vi ikke skulla ha taco i dag, men i morgen ettersom at det var MYE lasagne igjen. Ikke at lasagne er noe vondt å tygge på, hehe. Jaja. Kjenner faktisk det rumler litt i magen av tanken, har ikke spist på en stund. 

Men dere må ha en SUPER fin fredags kveld med tv titting og noe digg til middag, så snakkes vi. Enn så lenge skal jeg spise lasagne, finne & suge til meg all inspirasjon til bloggen fremover, og rett og slett nyte kvelden! 

 

 • 28.09.2016 kl. 16:34

Kroppen sier stopp

God onsdags ettermiddag, dere. 

Da klokken ringte 05.45 kjente jeg fort at jeg ikke var helt på topp. Jeg brukte tre kvarter på å klare å stå opp av sengen, og da jeg endelig hadde fått på noen klær kjente jeg bare at dette var virkelig ikke min dag. Tett i hals, verk i kroppen og tung i hodet. Det verste av alt var at jeg skulle hatt en prøve i dag. Men av og til dere, når kroppen sier i fra så må vi faktisk ta hensyn og hvile.

Så jeg har ligget under teppe i sengen med Suits av og på de små halvtimene når hodepinen har gitt meg en pause. Te, solbær toddi, chili nøtter, pizza og litt rester fra gårsdagens chicken tandori er mine små gleder fra dagen. Det er utrolig viktig å drikke masse og spise masse hvis man er forkjølet og syk. Kroppen trenger ekstra mye energi til å fighte bakteriene. Du burde kanskje ikke leve på is, kips og brus, men selvfølgelig viktig å unne seg litt når man ikke er i form.

Husk å lytte til kroppen dere! Forhåpentligvis er jeg tilbake som den livsglade jeg i morgen, hehe. 
 

 • 27.09.2016 kl. 17:10

Regnfulle kvelder

Hallo! Og god tirsdag. 

Vi har utrolig mange prøver og innleveringer denne uken ettersom at det er siste uken før høst ferie. Så kjenner litt på stress og lite energi til overs om dagen. Men det går fint. Jeg har nemlig begynt på en ny serie denne uken. Suits! Det er en utrolig spennende serie, og jeg liker den veldig godt. I hvert fall så langt jeg har kommet, som kun er 3 episoder ut i første sesong. 

Håper dere nyter ettermiddagen inne, her begynner det i hvert fall å skye til og regn er det også meldt. Bare å nyte ettermiddagen inne med et par episoder av Suits og litt pugging av politikk til samfunnsfag prøven jeg skal ha i morgen! 
 

 • 26.09.2016 kl. 21:29

HAPPY MONDAY!

GOOD mandag! For min del har det vært en happy monday, har det vært det hos deg og? Forhåpentlig vis. Jeg hadde allerede bestemt meg for at det skulle bli en fin mandag i går kveld. Jeg lå å tenkte på den dårlige starten på forrige uke, og at det faktisk kun er en uke til høstferie. Jeg får alltid litt ekstra krefter når ferien er nær. Så jeg spratt opp (litt rolig spretting) av sengen da klokken ringte 06.00 og BOM så var uka i gang! 

Jeg har begynt med en ny ting fra og med i dag. Det er nemlig at jeg ikke skal gå inn på sosiale medier osv på mobilen før jeg sitter klar og spiser frokost. Da er jeg liksom ferdig med alt som må gjøres, jeg er våken, kroppen og hjernen er i gang og jeg kan nyte den siste halvtimen (kvarteret) før jeg må kaste meg ut døren. Vi får så utrolig mange inntrykk og blir så ubevisst påvirket av sosiale medier ++, og da kan vi jo tenke oss til at det ikke er så bra å bruke den første timen av dagen når du holder på å våkne til å allerede proppe i oss press, forventninger og inntrykk allerede da! 

H E R   E R   U K E N S   M Å L :

- stå opp uten "mobil" (sosiale medier) hver dag

- komme i gang med meditering en gang om dagen igjen!!

- lese ut boken jeg holder på med (bok anbefaling kommer)

- være flink til å vlogge

- drikke 2 liter vann om dagen

- føle meg forberedt og gjøre det bra på prøvene

- jobbe hardt på skolen siste innspurt før ferie 

- komme godt i gang med ny serie jeg ser (suits!!!) 

 • 25.09.2016 kl. 20:48

POST WEEK VLOG 5 (!!)


 

 • 23.09.2016 kl. 18:47

Min koppe-samling // VIDEO


 

 • 22.09.2016 kl. 20:31

Tips til bedre og mer uthvilt søvn

GOOD torsdags kveld, alle! Ofte er det veldig enkle grunner til at man føler seg sliten, lite energi, dårlig humør og alt annet en overskudd. Selvfølgelig kan det være litt mer avanserte grunner også, men veldig ofte kan man gjøre små endringer i hverdagen for å ha det bedre med seg selv nesten hver dag.

Så i dag tenkte jeg å dele noen tips til en bedre og mer uthvilt søvn. For oss studenter er det veldig lett å jobbe mye på dagtid og litt utover ettermiddagen, men vi vil jo så klart være litt sosiale, trene, drive litt med en hobby og slappe av etter dette. Dessverre har døgnet bare 24 timer og vi må bli flinkere til å prioritere, eller bare være litt mer effektive. Kanskje begge?

En ting jeg vet vil forbedre hverdagen din ekstremt mye er hvis du velger å prioritere søvn. Søvn er så utrolig viktig, spesielt i dagens samfunn med fullt av skjermer, sosiale medier + press fra alle kanter. Hjernen går på høygir hele tiden og i en hektisk hverdag er det faktisk ikke lett å finne tid til å la hjernen hvile innimellom alle gjøremål. DA er det viktig å la hjernen hvile ekstra godt om natten!!! Her er 10 tips som vil gjøre det lettere å sovne, få en bedre søvn, og føle seg mer uthvilt morgenen etter. 

 • Først og fremst må du finne ut av ca hvor mange timer søvn du trenger i løpet av en natt. Dette er forskjellig for alle, men en vanlig ungdom (12-20 år) trenger ca. 7-9 timer søvn. Da MÅ du faktisk tilpasse kvelden din etter at du må legge deg f.eks 10 om du skal opp 06.00

 

 • Det å legge seg til CA. samme tid hver kveld kan være lurt. Jeg skjønner selvfølgelig at det skjer mer gøy på kveldstid i helgene, og selv legger jeg meg ikke 10-11 i helgen for å si det sånn. Men jeg har satt meg et mål om at jeg legger meg senest 23.00 i hverdagen og senest 00.30 i helgene. Helst stå opp litt tidlig på søndag, så du får sove om kvelden igjen.

 

 • Jeg vet det er utroooolig fristende å ta en halvtime-time med søvn etter skole eller jobb bare for å hente inn litt ekstra energi, men da er det mye bedre for kroppen om du faktisk legger deg ned og slapper helt av i den timen, kanskje med litt musikk og en kopp te, meditasjon eller en bok. 

 

 • IKKE spis store måltider senere enn 3 timer før du skal legge deg. Det er selvfølgelig lov å ta en skive, en kopp te eller noe lett om du blir sulten. Men prøv å helst ikke spise i det hele tatt 1 time før du skal legge deg. Gjør du det, vil kroppen måtte bruke mye energi på å fordøye maten selv om du sover, og vil kanskje ikke fordøye alt noe som kan gjøre at du legger på deg. 

 

 • PRØV å legge fra deg mobil og pc en halv time før du skal sove. Dette er et av de vanskeligste punktene syntes jeg, men det er bare tull at man skal holde seg unna skjermer 1-2 timer før søvn. Men i løpet av en halv time kan hjernen rekke å "koble av" mens du f.eks leser en bok, hører på musikk og drikker te +++

 

 • Å ha det litt kaldt på soverommet kan gjøre det 10 ganger lettere å sovne. Det er bedre å heller ha en litt tykk dyne, og litt frisk luft i stedet for å ligge og koke i tung luft. Det gjør bare innsovning verre. 

 

 • "Kvelds stemning" som jeg liker å kalle det. Tenn et lys på nattbordet, drikk en varm kopp te før du legger deg og les en bok eller hør på musikk. Dette vil gjøre at kroppen din klarer å slappe helt av, og vil lettere klare å sovne når du slår av lyset. Noe varmt å drikke gjør det også lettere for kroppen å "koble helt av". 

 

 • Sist men ikke minst, morgenen etter er det lurt å ha telefonen/vekkerklokken så langt unna at du i hvert fall må reise deg sittende for å slå den av. Og for all del, IKKE trykk på SNOOZE!!! Når du trykker snooze og sovner igjen, starter hele sovnings prosessen på nytt og du tukler med søvn-hormonene i kroppen. Dette vil gjøre deg 100 ganger mer trøtt. Det beste er å bare komme seg opp fortest mulig, så har du også bedre tid til å slappe av med en god kopp kaffe/te med frokost bordet og sjekke Insta, Snap, Face, Twitter og alle appene man må sjekke før dagen virkelig kan starte!! 

Håper tipsene var til hjelp! Send gjerne en tilbakemelding på innlegget så jeg kan få høre om dere er interessert i flere slike tips innlegg. Er jo super gøy å gjøre research og hjelpe dere med litt diverse tips om ting og tang. Ha en fin kveld, og god natt! 

 

 • 20.09.2016 kl. 17:54

Big and cozy scarf for fall...

GOOOD tirsdag, folkeeens! Blir så utrolig glad når det er så mange som titter innom for tiden. Mange gode tilbakemeldinger på både bloggen og youtube får jeg også, og det gir så utrolig mye motivasjon! Så fortsett å titte innom, så låver jeg å jobbe hardt for gode bilder, bra og inspirerende tekst og mange videoer! 

I dag var det så utrolig kaldt da jeg skulle prøve å komme meg i klærne fort etter å måtte forlate den utrolig deilige og varme dynen. Det er alltid trist å måtte forlate sengen når det er kaldt i rommet, men det å ta på seg en deilig strikkegenser og et STORT og FARGERIKT skjerf gjør det ti ganger lettere! Jeg blir så glad når jeg kan sitte og nyte kaffen på morgenen inntullet i et digert skjerf og bare nyte at det er mørkt enda litt lenger på morgenen. 

Kjøpte nylig inn dette deilige, store skjerfet fra ONLY for kun 200,- og det er jo ingenting for noe som kommer til å vare både høsten og vinteren ut! Det er utrolig god kvalitet med deilig stoff som ikke klør. Fargene er også super fine og fresher opp et kanskje litt for trøtt ansikt, en kald høst morgen!  

 • 18.09.2016 kl. 21:05

POST WEEK VLOG 4 - deilig soloppgang, sushi og shopping


 

 • 17.09.2016 kl. 20:44

SUSHI TIME IS HAPPY TIME

GOOOD LØRDAG! Håper dere nyter at det er helg. Jeg klarer virkelig ikke å beskrive hvor deilig det var å sove ut i dag. Jeg hadde egentlig vekkerklokken på 08.30 for å få unnagjort litt skole og youtube arbeid før jeg skulle ture avgårde, men kroppen var fortsatt sliten da klokken ringte så jeg sovnet igjen. Og våknet til en hyggelig telefon fra bestis i halv tolv tiden, da bestemte vi tid og sted.

Dagens store plan var nemlig en skikkelig shopping og sushi dag! PERFEKT! Er så deilig å kunne våkne til en koselig telefon og bare le og skravle lenge. Uansett så har jeg fått shoppet både ditt og datt! Dere får se i morgen når vloggen kommer ut. Håper dere gleder dere! Skal faktisk redigere litt nå. Dere må ha en SUPER fin lørdags kveld og nyte helgen, så ses vi i morgen! Husk å titte innom for ukens vlog i morgen kveld ♥

Jeg bestiller alltid maki som er deilig laks og avokado, rullet inn i ris og sesam frø! 


Verdens fineste bestevennen min ♥ Er hun ikke vakker?

 

 • 16.09.2016 kl. 14:54

Film anbefaling for helgen!

God fredag, alle sammen! Håper dere er klare til å innta helgen, enten det er i sofakroken etter fredags tacoen eller å tilbringe morgendagen på sofaen etter en litt for sen kveld i dag. For meg er fredagen veldig hellig, jeg kan godt finne på mye sprell på en lørdag, men på fredagen vil jeg ha taco og en skikkelig kosekveld etter en lang uke. Selv om jeg kommer til å sitte med redigering av vlog utover ettermiddagen, tenker jeg å kanskje sette på en film i kveld etter kveldens tv-programmer.

Så derfor tenkte jeg å dele noen filmtips med dere! Enten du er klar for en skikkelig jentefilm, familie film, eller feel good, så har jeg plukket ut noen til en hver smak! Det du ikke finner under er skrekk/grøsser, rett og slett fordi jeg ikke har noen å anbefale ettersom at jeg ikke er veldig glad i denne sjangeren. Men håper dere får en fin fredags kveld, med en god film, kanskje tente lys og noe digg snack! 

JENTE / FEEL GOOD FILM

                      

                                                                  

FAMILIE FILMER

                 


 

 • 15.09.2016 kl. 20:38

say HELLO FALL

God torsdags kveld, dere! Beklager for sent innlegg i dag, men dere vet hvordan det er når man både skal være skoleflink men også prøve å være litt sosial. Da er det ikke alltid man rekker alt når man helst vil rekke det. Men et sent innlegg er bedre enn ingen innlegg. 

Det er så utrolig deilig å tenke på at det kun er en dag igjen før helg. En tidlig morgen, før jeg kan slappe litt av, sove lenge, jobbe med blogg og youtube, få unna masse skolearbeid, rydde og vaske litt, og sist men ikke minst spise sushi med venninnen min på lørdag! Ser veldig frem til en fin og rolig helg, så det blir deilig. 

Håper alt er fint med dere! Husk vloggen på søndag, så kommer det ny youtube video neste fredag også!!! Deler litt høst inspirasjon med dere ettersom at det er meldt ganske så høstlig vær fremover. Bare å finne frem strikkegensere og te-kopper ♥

                                                            

 

 • 13.09.2016 kl. 20:11

WORK WORK WORK

Hallo, og god tirsdag! Kjenner alltid at det er litt tyngre å dra seg ut av sengen når klokken ringer 05.50 på tirsdags morgen enn andre morgener. Men det går fint for nå er det en hel uke til neste tirsdag morgen!

Jeg har en uvane der jeg alltid kler på meg foran vinduet som står åpent og gjør det iskaldt etter en lang kald natt, som virker ekstra kaldt når jeg er dynevarm etter å ha ligget inntullet i både et deilig og mykt teppe + den fine dyna mi i det fine nye rosa sengetøyet.

Jeg setter alltid på litt glad musikk for at jeg skal tenke på noe annet mens jeg kler meg. Så tusler jeg videre inn på badet og kjapper meg veldig med sminken og håret selv om det ikke går så fort for jeg er litt perfeksjonist. Grunnen til at jeg kjapper meg er at jeg vil ha EKSTRA LANG tid med frokost bordet, nemlig fordi det er et av de største høydepunktene i hverdagen for meg. Det å sitte og nyte en STOR kopp kaffe, og kanskje et par skiver ristet brød eller en deilig bolle med havregrøt. 

Ellers har det vært en dag fylt med MYE skolearbeid. Vi har hatt mye norrøn dikt historie i norsken og Mozart film i uttrykks historie, altså ganske tungt stoff. Da jeg kom hjem tok jeg 20 min power nap før jeg satte meg med skrivebordet full av mot og vilje, og fikk gjort unna både engelsk- og samfunnsfag lekser/forberedelser.  

Dagen alt i alt = en rolig morgen + mye skole arbeid. Håper dere har hatt en fin dag, og en veldig produktiv dag om dere hadde mye å gjøre! Nyt kvelden, da!
 

 • 12.09.2016 kl. 17:27

KICK ASS MONDAY!

God mandag, alle! Håper dere har hatt en sprek og frisk start på uken, selv om mandagen ikke alltid er så snill med oss. Det handler om holdning og innstilling. Selvfølgelig er det viktig med nok vann, nok søvn, sunn kost osv. Men det er også utrolig viktig å bare ta seg litt sammen og bestemme seg for at dette kan bli en utrolig bra dag, hvor jeg får gjort mye og skal holde et godt humør ut dagen. Om man setter vilja litt i gir, får man ofte det meste til. 

Klokken ringte 05.50, og jeg tillot meg selv å ligge til 06.05 fordi jeg sov dårlig i natt og siden det er tross alt mandag. Men etter det var det bare å kaste på seg litt klær, litt sminke og mikse noe havregryns grøt til frokost for litt inspo klipp til ukens vlogg (og for helsa, låver).

Alle disse klisjeene dere. Jeg klager ikke for det er jo med disse det blir kule videoer og blogg innlegg, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikser litt ekstra digg frokost for at det skal se bra ut på klippene, og for å inspirere dere. Men det er jo dette jeg driver med og det er det som er målet. Nemlig å INSPIRERE og MOTIVERE dere! 

Her har dere en litt ekstra glad-laks fordi jeg bestemte meg for at vi skal kicke denne mandagen, og at hver dag er en fest! 

 

 • 11.09.2016 kl. 20:50

POST WEEK VLOG 3 - mye redigering og pizza kveld


 

 • 10.09.2016 kl. 18:59

10 ting som gjør meg glad

God lørdag, fininger! Håper dere nyter helgen om dere har fri, og hvis ikke så får dere i hvert fall nyte kvelden. I dag har jeg tilbragt hele dagen med "kontor hjørnet" mitt på rommet, for jeg har nemlig begynt å bruke et helt nytt og litt mer avansert program i video redigering til vloggene og youtube videoene. Så har brukt mye tid på å lære programmet og redigere ukens vlogg.

UHELDIGVIS skjedde det noe med klippene fra tirsdag - fredag, men jeg får bare filme masse i dag og i morgen så det veier opp og gjør vloggen litt spennende. Men i dag tenkte jeg å dele med dere "10 ting som gjør meg glad". 

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

1. Å våkne i en god stemning/godt humør. Det gjør hele dagen mye bedre. 

2. Det å ta meg tid til en god og lang frokost. Det er med frokosten jeg har min "meg tid" så er utrolig viktig.

3. Å ha overskudd til å treffe og tilbringe tid med gode venner, og ha det koselig med de. 

4. De tre fantastiske lillesøstrene mine er solstrålene på en grå dag, virkelig. 

5. Å drive med blogg og youtube. Det å ha noe eget, der jeg publiserer noe jeg er stolt av og har laget helt alene. 

6. Følelsen man får på en fredags ettermiddag når du sitter med tacoen forran deg og tenker "NÅ ER DET HELG!".

7. Å reise, oppleve, bli inspirert, lage minner. Det er så deilig å reise, få litt nye impulser og oppleve ting utenom det vanlige. 

8. Å finne en youtuber/blogger/instagrammer/person ol. som bare gir deg max inspirasjon og påfyll. 

9. Det å føle at man har kontroll på ting. At jeg har en god oversikt over skole stoff, blogg og youtube + alle andre avtaler. 

10. God mat. God mat er så utrooolig viktig, i hvert fall for meg. Det er veldig sosialt og kan gjøre en dårlig dag 1000 ganger bedre.  

 • 09.09.2016 kl. 13:38

50 facts about me // VIDEO


 

 • 08.09.2016 kl. 16:35

Frisk luft i farger

SUPER GOD TORSDAG TIL DEG! Jeg blir så utrolig glad av at dere titter innom hver dag, og at jeg får så gode tilbakemeldinger på både videoene og blogg innleggene. Blir utrolig glad da, for det er jo dette jeg liker å holde på med! 

I dag da jeg kom hjem fra skolen kjente jeg bare at jeg måtte komme meg ut litt. Var så ør i hodet etter å ha sittet inne hele skoledagen og redigert video + vært i et ganske krevende møte. Så, så fort jeg fikk lagt fra meg sekken, tok jeg med meg en kopp te og gikk en tur til sjøen. Er så deilig å se at bladene begynner å skifte farge nå! Så jeg plukket med meg noen fine blader og et par nøtter som jeg har pyntet med for å lage litt ekstra høst stemning! 

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere gleder dere like mye over at høsten er på vei som meg! HUSK!!!! Youtube video i morgen ettermiddag!!!  

 • 07.09.2016 kl. 21:20

Bikket halvveis i uken

GOD onsdag, dere! Jeg er alltid litt ekstra glad når jeg har kommet meg opp på onsdagen. For å si det sånn, så er det ikke på grunn av 2 timer gym midt på dagen. Men nemlig fordi vi har bikket halvveis i uken. Det gir så mye motivasjon å tenke på at selv om man bare er halvveis, så er vi jo på en måte på "siste innspurt". Det gjør onsdagen, torsdagen og fredagen veldig mye lettere. 

Ellers har det vært en veldig vanlig onsdag med september skyer som har ligget som et teppe over byen, mye realfag, lang dag, og en liten tur innom farmor for å si hei. Er det bare meg som føler meg produktiv når jeg har hatt en helt vanlig dag, midt i uken, og bare gjort vanlige ting? Ikke på en negativ måte i det hele tatt, er litt deilig egentlig. 

Håper dere fortsatt henger med i uka, og at dere er klar for siste innspurt i morgen og på fredag! Ha en fin kveld. 
 

 • 06.09.2016 kl. 19:19

Høst stemning

GOD tirsdag, fine du! Jeg skrev faktisk onsdag, men kom på at det bare er tirsdag. Er det et tegn på at jeg allerede er klar for helg? Jaja, litt sliten - men bare å holde ut uken. Kjenner at dette er en litt sliten uke, ettersom at jeg fortsatt var ganske sliten på søndag ettermiddag, men nå er vi jo godt i gang, så da kan vi like godt sette vilja i gir og gi på! 

Ellers er det utrolig koselig høst stemning ute i dag. På tide spør du meg! Vi er jo tross alt i september, og ikke at jeg ikke nyter varme og solfulle dager. Men er liksom litt klar for høst og innekos nå. Noe det blir i kveld for å si det sånn! For i dag henger regn skyene tungt over Kristiansand, og temperaturen har også sunket litt, så i dag måtte jeg finne frem litt tykkere sokker og et teppe da jeg kom hjem. 

Men nå nærmer kvelden seg og lys skal tennes, pysjen på, teen kokes, og skikkelig høststemning er på plass! 
 

 • 05.09.2016 kl. 21:05

Blå-mandag?

Good mandag, alle sammen! Så koselig at dere var fornøyde med vloggen i går. Selv var jeg veldig fornøyd, og er suuuper gira på videoen som kommer i løpet av uka!!! Men nå har jeg mast nok om det både på vloggen og her, så da får vi se når den er redigert om det blir bra. 

MEN. Tilbake til i dag! I dag er det mandag, og for å si det sånn så fikk jeg kjenne på "blå-mandag" konseptet da jeg åpnet øynene for andre gang, en time etter at jeg egentlig skulle stått opp. For jeg satt nemlig oppe til sent i natt for å få ordnet alt med vloggen. Og på toppen av alt fikk jeg ikke sove da jeg slokket lyset i 12 tiden... Jaja.

Dagen ble bedre da det var verdens beste tomat suppe i kantina i dag, og så hadde vi veeeldig lite skolearbeid så har bare chilla max! Nå skal jeg ta en super rydde halvtime før jeg stuper i nytt og deilig sengetøy med litt youtube, tente lys og en stor kopp te! DIGG!  

Håper dere hadde en fin start på uka da. Så snakkes vi i morgen!  

 • 04.09.2016 kl. 22:24

POST WEEK VLOG 2 // lang uke, minnekort og konfirmasjon


 

 • 02.09.2016 kl. 20:50

Welcome September!

GOOOD fredda og god høst. Vi kan vel si det? I går trødde vi så forsiktig inn i den vakreste og deiligste årstiden av alle. Nemlig høsten! Kan dere tenke dere en finere og mer koselig årstid enn høsten? Så mange fine farger, kaldt vær, store skjerf og strikke gensere, tente lys og litervis med te, kakao og kaffe. PERFEKT.

Uka har vært ganske hektisk, derfor jeg ikke har oppdatert dere så mye de siste dagene. Men nå er det helg, og den er full av planer. Så mye bilder å komme med etter hvert! Men tenkte jeg skulle dele litt mål og ting jeg vil gjøre i september med dere!

To do in september:

- Pakke meg inn i deilige store skjerf og tykke strikkegensere. Ingenting er deiligere på en kald høstmorgen enn å tulle seg inn i et deilig stor skjerf og holde på varmen med en litt kul stor strikkegenser. 

- Drikke mye varm drikke. Denne følger vel egentlig veldig etter forrige punkt. Men ingenting er deiligere å ha en stor kopp kakao, te eller kaffe å varme seg på enten en kald og tidlig høst morgen eller en kald september kveld. 

- Holde på skole motivasjonen. I det siste har jeg kommet ordentlig inn i skolen, og har jobbet godt med skolestoffet, noe jeg vil opprettholde utover høsten. Er så mye lettere å holde motivasjon og karakterer oppe om man jobber jevnt i stedet for å jobbe hardt i perioder. 

- YOUTUBE. I det siste har jeg vært skikkelig gira på både vloggene (noe jeg koser meg veeeeldig med) men nå denne helgen skal jeg jo filme min første ordentlige youtube video, så bare å følge med neste uke for den kommer snaaart!!! Å bli skikkelig flink på youtube videoer.

- Bli skikkelig høst inspirert. Det koseligste som finnes en søndags formiddag er å lete på weheartit etter høst inspirasjon mens du slurper i deg en stor kopp kakao eller te. Høst inspirasjon er så koselig, og gjør mørke og regnfulle september dager, litt lettere. 

- Egentlig bare kose meg. Det er så utrolig viktig å ha det litt fint innimellom, spesielt når man presser seg på skolefronten på dagtid. Da er det ekstra koselig å tenne lys, legge seg i soffa kroken under et teppe og bare nyte kveldene inne.  

 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits