• 30.09.2017 kl. 11:52

En perfekt lørdag på planen

God morgen, fine fine dere! Det er så koselig å se at dere titter innom så fort jeg oppdaterer, selv etter noen stille dager her inne. Men god morgen forresten! Jeg bare smilte da jeg våknet til skikkelig høstvær ute, fine planer på tapetet, og høstferie oppå det hele. Nydelig! 

I dag skal jeg nemlig en tur på senteret med Emilie. Det er evigheter siden noen av oss har vært der, så er veldig spent på hva slags høstlige plagg og dekor de har fått inn. Jeg vet i hvert fall at Kremmerhuset får inn nye høstlige varer hver fredag denne høsten, så plukker nok med noe derfra. Ellers blir det en veldig rolig og herlig lørdag. Vi blir nok på senteret en god stund, og så er planen hjemmelaget pizza og film kos med små søstrene ♥

Håper dere også nyter helg, og høstferie om dere også har det! Elsker forresten weheartit om høsten, så mye fine bilder der nå! Dere kan følge min bruker HER ♥

Har du høstferie? Og hva er planene for dagen? Ha en finfin dag dere ♥

 

 • 29.09.2017 kl. 23:29

FREDAG & FERIE

GOD fredag nussebasser ♥ HAH! Endelig er sofaen inntatt, ukas siste skole oppgave er levert, og jeg tar med god samvittighet helg og FERIE! Wohoo. Så sinnsykt digg det skal bli. Det er rart etter en måned med kun skole og jobbing i ett sett, å vite at jeg skal få sove lenge, ha tid til å lese, trene, gå turer, sove mer, lage mat, og bare nyte livet! DET gleder jeg meg til! Har også en del planer om å møte venninner som jeg ikke har fått brukt tid med på lenge, og det skal også bli sykt kos. 

Men først skal jeg slappe skikkelig godt av i kveld med en film på skjermen, siste skvulp med pepsi i kjeften og den drit dyre nøttemixen jeg kjøpte i lykkerus over at det er ferie. God ferie dere! Vi snakkes i morgen. Jeg vlogger forresten denne uken, så watch out! 

 • 24.09.2017 kl. 15:45

En høstlig søndag i slutten av september

God morgen, fine ♥  Jeg er SÅ i høstmodus i dag at jeg får ikke sagt det! Så utrolig deilig. Våknet veldig uthvilt et par timer etter vekkerklokken til at bladene falt med regnet ute. Da var det bare å tenne masse lys, sette på deilig musikk og hoppe i strikke genseren. Dere vet jo at jeg elsker høsten, så dette gjorde hele dagen. 

Nå har jeg hatt litt hjemme spa med masker, planlagt uka med organized.no planleggeren min, og skal til å få gjort unna litt skolearbeid for uka siden jeg skal jobbe. Alt i alt, nyyyter jeg en deilig søndag ♥ Hva bruker dere siste søndagen i september på? 

Her er noen knips fra dagen. Ha en fin søndag! 

 • 23.09.2017 kl. 10:59

My Autumn Bucket list

God lørdag ♥   Håper dere har hatt en fin uke. Hver gang vi går inn i en ny årstid, pleier jeg å lage en bucket list med alle tingene jeg vil få gjort eller vil gjøre mer av i løpet av årstiden som kommer. Og får å si det sånn, høsten er INGEN unntak.

Jeg ser alltid frem til nye årstider. Det er så deilig med litt forandring i været, interiøret, musikken, klærne, ting man bruker tid på og maten man lager. Mange har en favo årstid, men jeg syntes liksom det er en sjarm med hver årstid når en ny er på vei! Men nå skal jeg ikke skravle mer, her har dere min bucket list for høsten 2017!

MY AUTUMN BUCKET LIST 2017

 • Gå mange fine turer i nydelig høstvær. Som dere vet elsker jeg å ut på tur, og om høsten er det jo så herlig å tulle seg inn i et stort skjerf og ta seg en tur når sola begynner å gå ned. Og selvfølgelig koselige søndagsturer med lunsj pakket i sekken og en venninne på siden å skravle med!

 

 • Bli flinkere til å bake! Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, men tenker at høsten er den perfekte tiden å ta tak i det. Det er jo ikke så fryktelig mange år til at jeg skal bo hjemme, så da er det veldig greit å ha litt kone mor erfaring. 

 • Se film mye oftere. Nå som jeg går 3. på vgs og har jobb i tillegg, kan det fort bli litt mye fokus og jobbing, og da er film en veldig god avkobling som får deg til å slappe helt av i forhold til serie eller youtube. 

 

 • SPARE penger! Jeg er så fryktelig dårlig til å la penger på kontoen stå. Som dere vet elsker jeg alt som har med hudpleie, sminke klær og interiør + deilig mat i kantina. Og da er det ikke akkurat vanskelig å bruke penger. Så det må jeg bli flinkere til denne høsten!

 

 • Pynte med koselige høst dekorasjoner. Gresskar og duftlys må opp siste uken i september, så det er skikkelig høst stemning når oktober og høstferien kommer! FY SÅ DIGG det skal bli med litt ferie. Da skal det lades opp! 

 

 • Finne en god balanse mellom skole, jobb og bloggen. Som dere vet har jeg begynt å jobbe på siden av skolen, og det er mildt sagt mye som skal gjøres i løpet av ukene. Men selvfølgelig skal jeg få det til å gå rundt, jeg må bare finne en balanse der jeg faktisk orker å leve når uken er ferdig.  

 

 • Komme inn i en god vane med meditering igjen. Dere vet jo at jeg forguder meditering, og tror skikkelig på at det hjelper både på angst og stress i hverdagen! Men livet er hektisk om dagen altså, så jeg må finne en løsning der jeg får presset en ti minutters inn i løpet av dagen. Ofte ender det i en powernap på grunn av lite søvn natten før, hehe.

 

 • HØST MYS! Hehe er ikke sikkert alle forstår hva jeg mener her. Men bare tenne masse lys, drikke masse kakao, høre på deilig musikk, gå på tur, bake, og egentlig alt som gir sånn super høst stemning.

 • 16.09.2017 kl. 16:43

CHATTY MORNING GRWM


 

 • 16.09.2017 kl. 13:03

Mye å gjøre & gira på høst

GOD lørdags formiddag. Eller det heter vel kanskje ettermiddag, siden vi allerede har passert 12 (!!). Akkurat nå, de siste to ukene før høstferien, er det så sinnsykt mye skole å gjøre + jobb. Så prøver jeg å få tid til litt blogg, youtube, venner, og avslappning oppi det hele. Men det er høst dere! Å SÅ DEILIG. Det har ikke rukket å bli helt kaldt enda, men høstvær- og stemning er definitivt på plass! Gleder meg til å pynte med gresskar, gå turer i skoger fulle av farger, og drikke enorme mengder kakao og te (noe jeg allerede har begynt med). 

Men jeg skal få ut en video på Tubisen senere, så bare å titte innom! Så skal jeg også få skrevet et skikkelig høst inspo innlegg i morgen, med alt jeg vil få gjort denne høsten! 

Men nå skal jeg redigere litt video, få gjort unna et tonn med skole arbeid, og NYTE lørdagen ♥ Ha en finfin lørdag, dere. 

 • 12.09.2017 kl. 15:46

Planning is key!

GOD tirsdag, fine venner ♥ Nå sitter jeg med solen tittende inn vinduet og Maria Mena på full guffe. HERLIG! Spesielt de dagene jeg ikke har så mye overskudd, merker jeg at det å høre på bra musikk kan hjelpe å lade bittelitt. En annen ting som virkelig er nøkkelen til godt humør og nok energi i en veldig hektisk hverdag fullstappet med ting å gjøre er PLANLEGGING! Dere aner ikke hvor mye det hjelper å bare få skrevet ned det man skal få gjort.

Selv skriver jeg en ny liste hver søndag, og fyller inn min Organized.no student planlegger og får gjort det jeg rekker i løpet av ukedagene imellom skole og jobb + pause tid som er utrolig viktig! Så gjør jeg det som står igjen på listen på lørdager. Slik funker det i hvert fall veldig bra for meg, men da må du være klar for å bruke noen timer av helgen på å jobbe med skole osv. Selv får jeg alltid jobbet mye bedre i helgene hjemme.  

Håper alt er fint med dere! Her er litt knips fra uken som har vært. Nå må jeg kaste meg til bussen for noen timer jobb, ha en fin dag! 

      

  

 

 

 

 • 09.09.2017 kl. 11:29

Fetaost & avocado salat

GOD lørdags morgen, solstråler ♥  ÅÅÅÅ SÅ DIGG MED HELG! Dere aner ikke hvor godt det føltes å legge seg i 12 tiden i natt og vite at jeg kunne sove helt til halv 10. Hehe. For noen uker tilbake ville det vært alt for tidlig i en helg, men nå er det rene luksusen etter at jeg begynte å jobbe i tillegg til skole. 

Hvordan har dere det? Selv har jeg det bare sinnsykt bra om dagen altså! Jeg er så stolt over at jeg klarer å jobbe og gå på skole samtidig. Det hadde jeg aldri klart for et år siden på grunn av angsten. Men jeg har på en måte lært meg å takle det bedre, og den jobben jeg har fått, gir meg så sinnsykt mye siden vi har så godt miljø og så mange kule folk der! 

I dag er planen å få gjort litt skole osv. som skal leveres til uken + øve til noen prøver som kommer. Så blir nok sittende og jobbe i en del timer fremover! Senere i dag skal jeg faktisk ha hele jente gjengen på middag, og det blir så KOSELIG! Gleder meg til å samle alle til deilig mat, godt humør og sikkert masse latter. 

Må bare hive med et bilde av en salat jeg har helt dilla på om dagen. Dere skjønner det at vi har en veldig digg salatbar på skolen. I denne hadde jeg bønner, ost, salat, tomat, mais, agurk, avocado, hvitløks dressing, fetaost og linser! Mmmm.. Virkelig en opptur i skoledagen hvis du trenger å unne deg noe! 

 • 06.09.2017 kl. 15:38

Hei, jeg lever

Goood onsdag, fine dere ♥  Åh, er så kipt når det går så mange dager mellom når jeg har tid til å skrive her inne. Men det er bare akkurat denne uken, når jeg er i opplæring på jobb at jeg skal jobbe hver dag. Til vanlig blir det tre dager i uken så da skal jeg få til å blogge som normalt igjen! Men det er veldig koselig å se at dere fortsatt titter innom da! 

Hvordan går det med dere? Med meg går det kjempe fint! Stortrives på den nye jobben, gleder meg veldig over at vi har begynt så smått på høsten (høst bucket liste kommer), og prøver egentlig bare å kose meg og nyte livet rett og slett. Hehe. 

Ville bare titte innom og si hei, jeg lever, og takk for at dere ikke har glemt meg ♥ Vi snakkes i morgen! 

 • 03.09.2017 kl. 16:30

Sunday Chillz'

God søndag, fine dere ♥  For en sinnsykt hektisk uke det har vært. Og SÅ glad jeg blir, når dere fortsetter å titte innom selv om jeg ikke har tid til å poste så mye. I dag våknet jeg i 10-tiden hos fine Amalie, som jeg sov hos etter en veldig koselig vin kveld i går. Frokost med musikk på full guffe var koselig, før jeg måtte ture hjem for å få jobbet litt med skole! 

Så nå er 3 innleveringer ferdige, og jeg har planer om å hoppe i dusjen. Det skal bli godt! Jeg har egentlig lyst til å filme en video i dag, siden jeg skal jobbe hele uken. Men er liksom ikke helt i den mooden, så vi får se. Ellers er planene å spise pappas hjemmelaget pizza og chille max med litt netflix senere! Mmmm det skal bli godt å lade opp batteriene til en ny og hektisk uke. 

Håper alt er fint med dere! Er dere klare for den nye uken? 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits