• 31.10.2016 kl. 20:06

YELLOW

God mandag folkens! Håper dere har hatt en fin start på uka. Selv har jeg hatt en veldig fin mandag. Jeg startet en halvtime senere enn vanlig, hadde en skikkelig produktiv men kort skoledag, og så tror jeg at jeg glemte igjen konsentrasjonen på skolen. For jeg har ikke en gang orket å ta opp bøkene her hjemme. Og det suger når jeg faktisk slutter halv 2 og har hele ettermiddagen til å jobbe. Jaja, så får jeg ta det i morgen da! 

I morgen er det 1. november og jeg er helt i EKSTASE!!!!! Dere aner ikke. Jeg har allerede begynt å nynne rundt på litt julesanger i håp om at det kan være nok frem til desember. Ellers er jeg super gira på YouTube desember, driver å planlegger masse hele tiden her. Så bare å GLEDE seg!!!! Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, for begynner jeg å skrive om hvor mye jeg gleder meg, da blir det aaalt for langt. Men husk å titte innom i morgen for et skikkelig VELKOMMEN NOVEMBER innlegg!!! 

Og så tror jeg faktisk at vi sier hadde til gule og friske blader i dag. Skoger og trær har gått over i dypere og mer naturlige farger, og det er virkelig inne/kose tid for fullt!!! Jaja, nyt kvelden så snakkes vi i morgen ♥ 

 • 30.10.2016 kl. 20:43

POST WEEK VLOG 10 // en alt for kjedelig uke


 

 • 30.10.2016 kl. 13:56

Tutte guri?

God søndag og god formiddag! Som jeg sa i går så flyr timene i helga alltid ALT FOR FORT!!! Jeg har så mye jeg vil få gjort, men rekker alltid å gjøre kun en brøk del. Jaja, det kommer jo alltids en neste helg. Det er faktisk min største motivasjon om dagen. Det å tenke på at jeg vil sitte fornøyd med god samvittighet neste fredag etter en (forhåpentligvis) produktiv og fin uke. 

Jeg hadde jo en skikkelig dritt uke i uken som var, så min plan er å snu det helt om denne uken. Jeg klarte å forsove meg 4 av 5 dager, knuse telefonen + + +.. Men heldigvis har vi en tre ukers tentamens periode i media nå så jeg begynner så sent som halv 9 tre av dagene i uken, så det blir DIGG! Ellers MÅ jeg virkelig komme i gang med trening igjen kjenner jeg. Så skole, trening, blogg og YouTube blir første pri denne uka ass. 

Håper dere har hatt en fin helg da! Selv har jeg funnet min all time favo hår stil!!!! Er jeg søt eller er jeg søt? Og ja, fortvil ikke! Vloggen kommer litt senere i dag. Ha en fin søndag så lenge ♥ 

 • 29.10.2016 kl. 15:22

En kald oktober morgen

Hei fininger ♥ I dag startet jeg og søsteren min dagen med en deilig frokost, og så en liten tur ut. Det var jo så sinnsykt fint vær tidligere! Og tenk at vi nærmer oss november med super store skritt!! Blir helt sjokka av å tenke på hvor fort denne høsten går. Gjør meg ingenting, ettersom at jeg venter skikkelig på førjuls stemning osv! Men det at vi nærmer oss jul, betyr også mye prøver osv.

Kjenner at det har vært deilig med en litt rolig periode på skolen etter høstferien, men allerede til uken begynner vi å jobbe mot alt av prøver og innleveringer før jul. Er litt deilig å komme i gang med siste innspurt før jul ass! Og i desember kommer det SÅ SJUKT MYE GØY på YouTube og Blogge fronten at jeg får ikke sakt det! Er bare å glede seg, og nyte kjedelige og hverdagslige innlegg frem til det. Hehe. Jeg får sette meg og redigere litt på ukens vlog, så vi snakkes! 

 

 • 29.10.2016 kl. 11:54

Cute & Sexy Halloween Look!! // VIDEO

GOD LØRDAGS MORGEN! Beklager for null oppdatering her inne, men blogg.no har vært nede en liten stund. Men nå er vi oppe og går igjen!!! Til dere som ikke har sett videoen på tuba i går, så tenkte jeg å poste den her også. Håper dere liker den! 


 

 • 26.10.2016 kl. 21:31

Ukens filmtips! - I don´t know how she does it

Hei fininger ♥ Beklager for at jeg poster så sent i dag, men bedre sent enn aldri. Eller hva? Hehe. 

Jeg har nemlig sittet i et par timer nå og laget en skikkelig kjøre plan for YouTube videoene som skal opp helt frem til nyttår. Til dere som ikke har sett forrige ukes vlog, så kommer jeg til å poste en YouTube video hver fredag og en Vlog hver søndag helt frem til nyttår!!! Jeg er SÅ gira, og håper dere også gleder dere til å se. Jeg har jo ikke drevet så lenge med YouTube, så jeg lærer fortsatt. Men planen jeg har laget ser i hvert fall veldig bra ut! Har du ENDA IKKE SUBSCRIBET?! Da kan du gå og gjøre det HER

UANSETT! I dag er det på tide med ukens filmtips! Jeg har ikke rukket å se noen av filmene jeg planla å se som er mulige filmtips materiale for bloggen enda, så i dag deler jeg en gammel favoritt. Dere har helt sikkert forstått at jeg elsker feel good filmer, og slike filmer man blir skikkelig inspirert til å bli en bedre versjon av seg selv! I Don´t Know How She Does It er virkelig en slik film! Man blir både inspirert til å jobbe hardere, bli flinkere i det man liker å drive med ++, men man lærer også at man ta pauser i hverdagen og ikke overbelaste seg selv. Rett og slett prioritere og være effektiv når det gjelder! 

   

 

 • 25.10.2016 kl. 18:31

Brødskive med gulost?

God tirsdag, dere! Ahh er så irritert på meg selv i dag. Jeg er så lite kreativ, og har virkelig ikke motivasjon til noe som helst. Dette er kanskje grunnet at jeg er litt sliten, det er jo tross alt tirsdag. Og så har jeg brukt mye energi på å konsentrere meg og jobbe på skolen, ettersom at tirsdag er den lengste og heftigste dagen både i timer og fag! 

Jeg tenkte å ta meg en tur ut og få noe luft, ta en dusj og se på en serie eller noe senere! Håper dere har en fin tirsdag, så snakkes vi snart igjen. 

 • 24.10.2016 kl. 14:44

Coffe Ice!

God mandag, folkens!! Er dere klare for å starte en ny uke, fresht mandag med nye mål? DET er i hvert fall jeg!

I går prøvde jeg meg på en trend som går rundt på nettet. Nemlig kaffe is-biter! Jeg skjønte ikke hvorfor man ikke bare kan putte vanlige is-biter i kaffe med melk. MEN så innså jeg at da blir ikke is-kaffen helt vannete og ekkel når is-bitene smelter! Det er jo helt genialt!! 

Så alt jeg gjorde var å trakte vanlig kaffe på lørdag kveld, helle det i en is-bit form og putte den i frysen. Så når jeg sto opp på søndag morgen, fylte jeg en kopp med kaffe is-bitene og fylte på med melk etterpå så jeg var sikker på at jeg fikk plass til alle. Så ventet jeg i ca. 10 min. for å la kaffen smelte og voilá! DEILIG iskald kaffe klar til frokosten. Dette er noe jeg garantert kommer til å lage igjen, og tenk så deilig det blir å ha en slik en varm vår/sommer dag! Men personlig syntes jeg jo is-kaffe passer til alle årstider! 

ICE COLD COFFE READY FOR BREAKFAST

 

 • 23.10.2016 kl. 16:46

POST WEEK VLOG 9


 

 • 22.10.2016 kl. 18:11

Café tur i oktober været

GOD lørdag alle sammen ♥  Ser ut som at dere likte videoen jeg postet tidligere i dag! Hvis du ikke har sett den, kan du se den i innlegget under ↓. 

Jeg var ganske så halv død da vekkerklokken ringte i halv 11 tiden, ettersom at vi kom hjem halv 4 fra Oslo i natt. En bra dag var det i hvert fall. Jeg klarte til og med å dra på meg en liten forkjølelse, ikke at det var så veldig deilig. Men jeg hadde jo Café planer med jentene i dag, så det var bare å få stashet seg opp og frese ut døren når det var omtrent 3 min til bussen gikk. 

Men fy så kaldt det begynner å bli ute nå! Jeg var helt i sjokk da jeg nesten frøs meg i hjel med boblejakke og stort skjerf. Etter litt frem og tilbake + litt frysing bestemte vi oss for å sette oss på Jordbærpikene på Sandens. Så en kaffe mocca og en ostekake på delings gjorde susen! Elsker virkelig å dra på café om høsten med venninner, innpakket i klær og skjerf, å bare kose oss skikkelig! 

Her har dere et par bilder fra dagen. Håper dere har hatt en fin lørdag, så snakkes vi i morgen!


 

 • 22.10.2016 kl. 11:40

Weekend Morning Routine // VIDEO


 

 • 21.10.2016 kl. 11:09

Here we come Oslo!

Goood morgen dere! Beklager for lite oppdatering de siste dagene, men jeg har nettopp fått meg ny jobb, og da er det litt hektisk i oppstarten. MEN i dag skal jeg til OSLO! Jeg skal faktisk på The Stream, tv-programmet som går på fredager på Tv2, så det blir nok bra! Er veldig spent i hvert fall. Syntes jo alltid det er litt ubehagelig å være på så store "events" med tusenvis av folk osv. men jeg har bestemt meg for at det skal bli gøy! 

Akkurat nå holder jeg på å filme en morning routine som forhåpentligvis kommer ut før jeg drar!! SÅ HUSK Å TITTE INNOM senere i dag! Og plis følg meg på YouTuben min "Lotte Mathilde Flatøy". Hvis jeg får 40 subs før desember, skal jeg legge ut en vlogg hver dag!! 

Ha en fin dag så lenge!  

 • 19.10.2016 kl. 20:21

Gå litt på autopilot

Det er så deilig når klokken nærmer seg 8, du tenner lys, setter på noe gøy på tv'en, sminken skal av, tèen skal kokes og pysjen er snart på. DEN følelsen når du da kryper under teppet og kan glemme alt en liten stund.

I en stressende hverdag enten du er student eller jobber, er det så utrolig viktig å koble helt ut om kvelden. La hjernen gå på auto pilot og bare la kroppen og hodet roe seg helt. Det er da man får mest ut av søvnen og det er da man virkelig får hvilt seg og ladet batteriene til neste dag. Jeg elsker virkelig å se frem til å kose meg på kveldene, bare nyte ro og drite litt i alt i noen timer. 

Så nå tenker jeg å lage meg en deilig kopp te, sette på et drit gøy program som kommer på tv i dag (kjekt å ha - TV Norge kl. 20.30), hoppe i pysjen og nyte livet litt. Før det blir tidlig natta! Ha en fin kveld a´. 

 • 19.10.2016 kl. 15:23

Hverdagslige og fine trender i høst

God onsdag dere! Åh, kjenner det er deilig at jeg skal på utplassering i morgen og har fri på fredag. Er sykt sliten allerede denne uken, men det handler nok om at jeg virkelig ikke har prioritert søvn. Ikke bra. Jeg har lagt meg ca 12 og stått opp halv 6 hver dag, så kjenner det sliter på energien. 
I dag tenkte jeg å dele et antrekk med dere. Selv er er jeg veldig glad i litt nøytrale farger om høsten, selv om det selvfølgelig er fint å freshe seg litt opp nå og da om man er i humøret til det. Jeg har nylig gått til innkjøp av en boblejakke i en litt kald brun farge, og det er jo så fint til blåe jeans. Jeg merker at nude trenden ikke er helt ute, men nå om høsten er oliven grønn tilbake for fullt. Og SÅ fine de fargene er sammen! Lenkene til hvor du kan kjøpe produktene finner du under bildet. 
Ha en super fin onsdag, så snakkes vi! 
 
 
 
 
Zign Shopping bag khaki / Vero Moda HANNAH HEKLA Tunika mahogany rose / Witty Knitters CALIN Dunjakke sand / Wrangler EVALYN Slim fit jeans deep blue / Zign Ankelboots black
 • 17.10.2016 kl. 19:02

En rolig kveld i oktober

Hei igjen, fininger! Dere husker kanskje jeg sa at jeg skulle ha en skikkelig sprek og produktiv mandag, og ramset opp alt jeg skulle få gjort. Vet dere hvor mye av det jeg har gjort? I-N-G-E-N-T-I-N-G.

Ja, for det er en stk trøtt Lotte som skriver til dere. Jeg sovnet en liten stund etter at jeg kom hjem fordi jeg var så utrolig trøtt og i dårlig humør. Men planen var jo absolutt ikke å sovne i 4 timer.. Jaja, så trengte jeg det kanskje da. Selv om jeg fortsatt er trøtt, føler jeg meg mer uthvilt og blir ikke super stresset av alt jeg tenker på.

For det er helt seriøst forferdelig. Og jeg vet at jeg ikke er den eneste som føler det sånn av og til. Uansett hva man tenker på, så blir man stressa, trist eller får rett og slett panikk. Om det gjelder skole, fremtiden, penger, osv osv. Men det hjelper alltid å tenke på noe annet med en serie eller bare rett og slett sove litt. Da er man litt mer klar til å gjøre dagens oppgaver.

Så nå har jeg tent litt lys og gjort det koselig her og er helt klar for å få unnagjort litt skolearbeid før jeg bare tar en rolig kveld med en deilig kopp te og en serie eller noe i den duren! Trening og vasking av bad kan vente et par dager. 

Håper dere har hatt en fin dag! Vi snakkes ♥ 

 

 • 17.10.2016 kl. 10:47

KICK ASS MONDAY!

God morgen og god mandag! Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen og skulle vell egentlig ha jobbet litt med en oppgave, men ettersom at meg og venninnen min, Susanne, ikke er helt klare for å gå i gang med dagens oppgaver helt enda, tenkte jeg at jeg like godt kunne titte innom her og si hei. 

I dag var det drit hardt å holde øynene oppe den første halvtimen etter at jeg skrudde av vekkerklokken, men da jeg hadde meditert, redd opp sengen og fått på en deilig varm genser ble humøret litt bedre, for da er liksom dagen i gang.

Som jeg sa på vloggen i går så har jeg jo egentlig allerede startet uken med å få gjort unna en del ting og tang i går. Likevel har jeg bestemt meg for å ha en skikkelig "kick ass monday" ettersom at jeg er invitert på middag hos en venninne i morgen, har planer på onsdag og skal jobbe på torsdag, så tenkte jeg at jeg like godt kan få gjort det meste av skole arbeid og sånn i dag. Så jeg har skrevet en to-do liste med dagens gjøremål.

Håper dere har en fin mandag så langt, så snakkes vi senere! 

To-do → mandag  17. oktober:

- meditere 

- re opp sengen

- skole

- vaske badet

- norsk lekse

- samfunnsfag lekse

- støvsuge rommet

- fikse brynene

- trene (?)

- forberede og planlegge blogginnlegg

- planlegge litt youtube

- lese masse i boken jeg holder på med

- chille og lade opp til tirsdag
 

 • 16.10.2016 kl. 17:59

POST WEEK VLOG 8 - en litt kjedelig, men skravlete vlog


 

 • 16.10.2016 kl. 11:17

Sunday = get ready for the week

God morgen ♥ Åh i dag er jeg i så sykt deilig høst humør. Det første jeg gjorde etter at jeg hadde ligget en ekstra halvtime i sengen, var å sette på lys lenken som henger på sengen. 

Det er søndag morgen, og jeg skal virkelig utnytte dagen til det fulleste. Jeg har byttet litt om, så jeg tenker at søndag er den første dagen i uken. Da får jeg både en rolig start med å sove litt lenge, og ha tid til en rolig frokost. Men jeg kan også bruke dagen til å få unnagjort masse ting, planlegge, og virkelig komme i gang så mandagen ikke trenger å ha så stort press på seg.

Her har dere et par ting jeg liker å gjøre på søndager for å forberede, føle meg skikkelig klar og ha kontroll før en ny uke kommer! 

1. RYDDE. Hvem vil starte en ny uke med å måtte rydde og vaske? Ikke jeg i hvert fall. Det er så deilig å komme hjem på mandag og kun måtte fokusere på skole og blogg. 

2. Ta en "shinings" i klesskapet. Du trenger virkelig ikke rive ut alt, sortere osv osv. Men bare det å få ryddet litt her også + å finne fram klær til mandagen selvfølgelig! 

3. Fikse neglene. Jeg føler meg alltid litt ekstra fresh hvis jeg har fine negler, for det er det siste jeg har tid til å tenke på under starten av en hektisk uke. Så kan man heller fikse litt på de ut i uken. 

4. Lag en to-do liste for hele uken! Dette er noe jeg nylig har begynt med. Før har jeg bare laget lister dag for dag, men det å ha én stor liste for hele uken gir en litt bedre oversikt over hva som må bli gjort. Du kan selvfølgelig legge til flere punkter ut i uken ettersom du kommer på flere ting du må få gjort! 

5. Hvis du blogger som meg, er det super lurt å knipse noen bilder i helgen. Du kan selvfølgelig ikke ta bilder av ting som skal skje den kommende uken, men for eksempel har jeg tatt bilder av noen hudprodukter jeg skal dele den kommende uken. Det sparer så mye tid, og gjør kanskje at innleggene blir mer gjennomført og ordentlige. 

6. Lag niste til mandag. Dette burde være en ting man gjør hver kveld før man skal på jobb eller skole. Jeg merker selv at hvis jeg utsetter niste-smøring til morgenen, ender jeg enten opp med en kjedelig skive med ost eller å kjøpe mat i kantina. 

7. Hvis du har tilgang på årsplaner eller vet ca. hva du skal igjennom i de forskjellige fagene den kommende uken, er det super lurt å bare ta en liten titt på kapittelet eller temaet, bare for å være litt forberedt. Da vet du hva det er snakk om i timene, og du kan lettere ta notater og lære fort. 

 

 • 15.10.2016 kl. 21:58

A little bit luxurious

GOD lørdag, fininger ♥  Her har lørdagen virkelig gått i ett, og jeg har storkost meg til det fulle. Jeg har nettopp skaffet meg rullegardin på soverommet, i stedet for lameller, men det jeg ikke tenkte på da var at jeg ikke våknet automatisk av lyset om morgenen. Så i ca. halv 1 tiden fikk jeg beskjed om at nå kunne jeg ikke dra meg lengre, hehe. 

Etter det var det bare å kaste på seg noe tøy og litt sminke, før jeg turet avgårde til en litt sen lunsj hos verdens fineste venninne, Hedda! Og der har jeg egentlig vært til nå. Vi har kost oss med serier, skravlet masse, med pizza og p-max (pepsi max selvfølgelig!), og bare kost oss max! 

Har tittet en del på weheartit.com i det siste. Elsker å bli inspirert av de utrolig fine bildene der! Her har dere en litt "luxurious collage" stappet med inspirasjon og super fine bilder! Dere kan følge meg på weheartit HER. 

Ha en fin kveld, så snakkes vi snart!  

 • 14.10.2016 kl. 21:29

Fredags kos

God fredag, alle skjønne som fortsetter å titte innom selv om jeg ikke har postet noe siden onsdag. Det beklager jeg veldig, men av og til blir det for mye på privat fronten til å tenke på alt annet. Og så har jeg jo skole å prioritere først og fremst. 

Men nå er det endelig fredags kveld, og vi har en deilig helg foran oss. Jeg skal i hvert fall utnytte den til det fulle med å treffe flere venninner, chille max og lade batteriene til en ny uke. Nå skal jeg ha en liten filmkveld med lillesøster Malin, så vi får snakkes i morgen med minst ett innlegg. Har litt av hvert planlagt for helga, så bare å følge med! Ha en fin kveld ♥ 

 • 12.10.2016 kl. 18:17

Tips for motivasjon i hverdagen!

GOD ONSDAG til deg! Og grattis med å komme deg halvveis igjennom uka, nå er det bare torsdag og fredag igjen så er det helg.

En ting jeg ofte tenker litt på er at vi skal sette pris på helgen og se på det som noe veldig positivt, men vi må ikke la deilig helge kos gjøre det til at vi ser negativt på hverdagen. For det er tross alt hverdagen som tar størst plass i ukene våre og det er de vi må bli litt flinkere på å like. Vi må prøve å finne motivasjon og inspirasjon i det å ha det fint i hverdagen også. Som dere vet, elsker jeg lister. Så i dag blir det en aldri så liten liste med ting du kan gjøre for å føle deg mer motivert i hverdagen. 

MOTIVASJON I HVERDAGEN:

 SETT MÅL! Dette er et av de viktigste punktene i hele innlegget her. Hvis du vil holde oppe motivasjonen i hverdagen er det super lurt å lage mål, sett opp en liste hver dag eller i begynnelsen av hver uke for alt du må få gjort. Skriv ned ALT. Alt fra å støvsuge, lage middag, vaske badet, til å lakke neglene, vanne blomstene osv osv osv.

 Finn ut av hva som motiverer deg til å beholde gode rutiner.

 Å vlogge gir meg motivasjon til å få gjort målene i løpet av uka, fordi da dokumenterer jeg alt jeg gjør.

 Å finne YES i hverdagen. Ofte må vi ofre noe for å holde på rutinene i hverdagen og da er det viktig å finne noe hver dag å se frem til som gjør det verdt f.eks å stå opp halv 6, eller å jobbe mye med skole arbeid på ettermiddagen. Mine YES blant annet å ha god tid til frokost og meditering på morgenen + få litt YouTube tid / selvpleie tid / tid til å treffe en venninne på kvelden. 

 Finn ut hvilke rutiner som passer for deg. F.eks er det ingen vits i at jeg jobber med skole med en gang jeg kommer hjem for da har jeg konsentrert meg mye hele dagen og trenger å la hodet hvile med å tenke på noe annet. Derfor har jeg mye større konsentrasjon i 5-7 tiden. Jeg har også funnet ut av at hvis jeg har GOD tid om morgenen, gjør det hele dagen min 1000 ganger bedre!

 Jeg finner mye inspirasjon i andre. Selv syntes jeg det er super interessant å høre om andres rutiner, se på vlogger, lese blogger, se på "routine videos" på YouTube osv. 

 Det å oppdatere musikken man hører på er så viktig for motivasjon i hverdagen, spesielt om du er like glad i musikk som meg.

 Å meditere har virkelig endret hverdagen min totalt. Uansett hvilket humør jeg er i eller hvor trøtt jeg er når jeg våkner, setter jeg meg under et deilig teppe med headset på ørene med en gang, og når jeg er ferdig er jeg ALLTID motivert for dagen og har satt meg selv i en positiv vibe og et godt humør. 

 • 10.10.2016 kl. 14:24

Instagram monday

GOOOD MANDAG ALLE SAMMEN ♥   Viktig med en god innstilling og et godt humør, eller hva? Hehe.. I dag var jeg så klar, og hadde planlagt morgenen min til hver minste detalj at jeg spratt opp da klokken ringte 05.40. Altså.. det er litt i tidligste laget, men om jeg står opp litt ekstra tidlig rekker jeg både meditere, ha god tid til å sminke meg, ha tid til å nyte frokosten, og jeg rekker til og med å re opp sengen og ta en super ryddings før jeg må hive meg ut døren. 

I dag tenkte jeg å dele mine siste Instagram poster med dere. Jeg vil jo si at jeg er ganske så aktiv der også, ca 2-5 poster i uken. Dere må gjerne følge meg der også!! På Instagram heter jeg prinsesse_lotte - du kan finne meg HER.  

 

  

 • 09.10.2016 kl. 18:23

POST WEEK VLOG 7 // høstferie ++


 

 • 09.10.2016 kl. 11:44

A Sunday well spent

GOD søndags formiddag, dere ♥

Selv om jeg elsker søndager, må jeg helt ærlig si at jeg sitter med en liten klump i magen i dag. Og dere må virkelig ikke ta dette feil på noen måte, for jeg koser meg masse på skolen, men jeg gruer meg faktisk litt til å stå opp tidlig igjen, stresse med skolearbeid og karakterer, ha mindre tid til bloggen, og ting som det. Men jeg må jo bare få det til å fungere. Bloggen og YouTube gir meg så mye glede i hverdagen, så det skal funke! 

Nok om hva vi gruer oss til, hehe. I dag er det jo SELVESTE SØNDAG! For en deilig dag. Jeg elsker søndager så høyt, det er liksom en dag der man har to valg. 1. Ha en chill og deilig selvpleie dag der man kun fokuserer på å lade opp batteriene. Eller 2. ha en skikkelig produktiv dag der man får ting gjort, som må gjøres og virkelig forberede seg til uka.

Jeg velger begge i dag jeg. Nå på formiddagen skal jeg gjøre unna litt blogg arbeid, redigere vloggen ferdig, titte litt på den kommende ukens pensum, og egentlig bare planlegge uken, så det ikke blir så tungt. Jeg er i hvert fall et skikkelig rutine menneske som liker å ha en ordentlig plan på ting, og vite hva som kommer neste dag. Så det å ha en plan på uken er virkelig en ting som gjør at jeg ser litt lysere på den kommende uken. 

Senere tror jeg at jeg skal ut på en aldri så liten søndags tur med venninnen min Hedda. Dere vet jeg ELSKER søndagsturer med kakao, litt niste og en venninne å skravle med. Så det skal vi prøve å få til. Og i kveld vil jeg få fikset neglene, brynene, og bare kose meg med et X antall kopper te og serie/youtube! 

Det er søndagen sin det! Jeg ser frem til å bruke den siste fridagen denne ferien på både å planlegge den kommende uken, men også ha litt skikkelig "meg tid" så det blir deilig. Håper dere får en super fin søndag!!! Og så må dere selvfølgelig HUSKE UKENS VLOG!! Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi senere ♥

 

 • 08.10.2016 kl. 21:47

Movie night w/ popcorn and blankets

GOOD lørdag kveld dere! ♥

Etter en SUPER koselig dag med min fine venninne Hedda, har jeg virkelig kommet i fredags kos humøret. Vi har nemlig sett Bridget Jones 1, spist Kylling Tandori, skravlet i vei, og sett på familie videoer fra da hun var liten. Egentlig bare hatt en skikkelig venninne dag, kost oss og ledd oss i hjel som alltid! Sånn skal det være. 

Men nå er jeg hjemme igjen. Og jeg har tent lys, poppet litt popcorn og skal snart hoppe i pysjen. Nå er jeg helt i Bridget Jones humør og skal sette på toeren skjermen så fort jeg har postet dette. Men jeg håper dere har hatt en like fin dag som meg, og om dagen ikke har vært 100%, så kommer det faktisk en helt ny dag i morgen!

Tenk på det. Det er ikke ofte vi tenker på hvor heldige vi er som kan stå opp på nytt hver dag og har en helt ny dag foran oss, og det er vi selv som bestemmer hva vi gjør på morgenen for å sette oss i en god vibe og et godt humør. Tenk litt på det når du står opp i morgen. Jeg har som sakt valgt å holde meg fri fra sosiale medier til jeg har redd opp sengen, meditert og drukket kaffen min for da er jeg helt våken og lar ikke mediene påvirke dagen min på samme måte!

Ah.. nå skravler jeg igjen. Dere skjønner, det er veldig bra at jeg har en blogg tror jeg, for ellers hadde jeg skravlet hull i hodet på folk. Natti natt! Nyt lørdags kvelden og senere må dere sove godt og drømme søtt ♥
 

 

 • 08.10.2016 kl. 13:43

Avocado Toast

God lørdag! Er det ikke herlig med helg igjen? Det syntes i hvert fall jeg, selv om jeg har hatt en uke med ferie var det sykt digg å sove litt ekstra lenge og bare nyte morgentimene (formiddagstimene).

Jeg sov til omtrent kvart på 11, men lå i sengen til rundt 11 for å deretter hente meg en kopp kaffe, finne frem et deilig og varmt teppe og meditere litt. Man blir virkelig satt i den riktige stemningen og godt humør av å meditere med en gang man står opp! Har du enda ikke prøvd det, anbefaler jeg det på det sterkeste! Du kan lære litt mer og få tips om en super bra mediterings app litt lenger nede her på bloggen. 

Etter at jeg hadde lest litt i boken jeg holder på med, scrollet nedover bloggene jeg leser daglig, var det på tide med en lang og varm dusj! Så deilig å tine litt om man er litt frysen på morgenen. Jeg holder også på med å avvende meg en dårlig vane med å titte innom instagram, snapchat og facebook før jeg har meditert og redd opp sengen. Det er virkelig ikke bra for deg å stappe hjernen full av sosiale medier så fort du våkner. Få en rolig og positiv start på dagen, og kan du titte igjennom alt av apper og blogger! 

Til frokost i dag ble det et par deilige grove, ristede skiver fulle av korn med "smashed" avocado + sitron pepper og litt grovmalt chili krydder! MUMS!!! FY så digg det er med avocado toast. Jeg var jo på en dagstur til Danmark i går, og da fikk jeg kjøpt med meg hele 6 avocadoer, det er nemlig mer enn dobbelt så dyrt med avocado i Norge, så bare å få rasket med seg en hel gjeng avocadoer når man først er der. Hehe.. 

Ønsker dere en SUPER FIN dag! Nå må jeg sminke meg litt før jeg turer avgårde til en venninne som jeg skal treffe i dag! Det blir koselig, så snakkes vi i kveld ♥

 

 • 07.10.2016 kl. 19:07

BESTFRIEND TAG // jentekveld fullstappet av latter! - VIDEO


 

 • 06.10.2016 kl. 19:55

Small greens

Hei igjen! Dagen har virkelig sust avgårde. Føler jeg nettopp satt og skrev forrige innlegg etter en kopp kaffe og meditering. Men siden sist har jeg altså vært ute på en ganske så lang tur med venninnen min Thea. Vi har faktisk vært ute i hele fem timer, og koste oss med tepper, kakao og niste. Dere vet oss jenter, når vi først får satt oss til med tepper, sol, og noe godt å spise så kan vi jo skravle i timesvis. 

Tenkte jeg skulle vise dere det nyeste tilskuddet til plante familien min i dag! Det er en liten sukkulent, og den fikk den lille søte "fiske bolle" potten som hjem. Hehe. Det er så koselig med litt planter i huset, gjør virkelig noe med humøret. Og så er det jo litt hyggelig å ha noe å ta vare på.

Håper dere har hatt en fin dag! I morgen skal jeg faktisk på dagstur til Danmark, så det blir super koselig! Skrives i morgen ♥ 

 • 06.10.2016 kl. 12:50

Morning meditation

GOD morgen, og god torsdag!

I dag vil jeg tipse dere om en app. Nemlig en MEDITASJONS APP. Jeg har nylig tatt opp dette med å meditere igjen ettersom at jeg falt litt ut av rutiner i løpet av sommerferien, men kjente at jeg virkelig savnet det å meditere. Og nå har jeg funnet en ny app som jeg er 100% fornøyd med og får så utrolig mye mer ut av.

Appen heter Insight Timer. Den tilbyr tusenvis av gratis meditasjons "økter" med forskjellig lengde, tema og "foreleser". Det er virkelig den beste meditasjons appen jeg har vært borti, og jeg merker en STOR forskjell i hverdagen min av å meditere.

For bare noen minutter siden gjorde jeg en "morning meditation" på 10 minutter, og jeg føler meg så klar for å ta dagen på strak arm, spre positivitet og jobbe med å bli en bedre versjon av meg selv! Her kan dere se hvordan appen ser ut, hvor mange som mediterer akkurat nå over kloden, noen av meditasjons øktene jeg har gjort og lagret for å gjøre igjen, og min profil.

  

Som sakt er appen helt gratis, selv om den som mange apper tilbyr kjøp i appen. Men du får tusenvis av meditasjons økter helt gratis, og du kan sende og motta "takk for at du mediterte med meg" til og fra folk som mediterte på akkurat samme tid som deg. Det er deilig å se at du mediterer sammen med noen og jeg har selv fått 4 meldinger i løpet av kort tid etter at jeg var ferdig uten å gjøre noe selv, men er jo koselig å svare da! 

Appen passer også for par, om du vil meditere sammen med din andre halvdel kan dere enten ha meditasjons økten på høyttaler eller bare sette den på play samtidig. Eller dere kan velge forskjellige økter men sitte sammen, det tror jeg kan være bra for mange par å ha "meg tid" og "stille tid" sammen! 

 

Nå skal jeg ikke skravle mer! Vi snakkes senere, ha en SUPER fin dag, og husk å spre positivitet!

 

 

 

 • 04.10.2016 kl. 11:26

Full av energi og klar for shopping

GOOOD tirsdag dere! I dag våknet jeg med så mye energi og jeg kjenner fingrene bare løper over tastaturet nå som jeg skriver. Men jeg har i hvert fall dagen full av deilige og super koselige planer, så dette blir en utrolig bra dag!

Først skal jeg nå kle meg og lage en frokost + masse kaffe, ettersom at jeg sitter i pysjen. Så tenkte jeg meg en tur på butikken for å kjøpe inn til litt smoothies og fordele det i porsjonsposer så det er klar til bruk hver gang (oppskrifter kommer). DEILIG! I 2 tiden skal jeg jo treffe fineste Hedda, for vi skal på HØST SHOPPING!!! WOHOO! Det blir såå koselig å kjøpe inn litt fint til rommet, noen deilige strikke gensere og rett og slett nyte dagen. Du skal heller ikke se bort ifra at vi ender opp på cafe eller resturant! Slår aldi feil med storshopping. 

Så det er planene for dagen! Men dere, fy så kaldt det begynner å bli! Jeg klager ikke, for det er jo kjempekoselig å gå i store strikkegensere, skjerf, tenne masse lys, sitte under pledd, innekvelder med film / YouTube osv. Men det er så vanskelig for ofte om formiddagen og utover ettermiddagen er det ganske (VELDIG) kaldt, men sånn midt på dagen kan det gjerne koke. Jaja, det er da vi har "layers" er det ikke det alle snakker om? Hehe. 

NÅ må jeg hive meg avgårde hvis jeg skal rekke dette lille smoothie oppdraget mitt før jeg må stelle meg og dra til senteret! Vi snakkes ♥ 

 • 03.10.2016 kl. 20:10

Ukens filmtips! - THE INTERN

GOOOD mandags kveld! Jeg liker virkelig denne blogge 2 ganger om dagen greia. Føler meg som en skikkelig buisness women her jeg sitter og planlegger, knipser bilder av alt som ser inspirerende ut og har bloggen i bakhodet hele tiden. 

Til deg som kanskje har ferie (forhåpentligvis) og er klar for en kosekveld, eller til deg som bare trenger å koble helt av før du tar kvelden etter en lang arbeids dag. I dag skal jeg redde dere, for jeg har nemlig et SUPER BRA filmtips å komme med i dag. 

THE INTERN

Denne filmen er for deg som er litt kontrollfreak eller trenger å bli det. Eller kanskje du bare er ute etter en skikkelig feelgood film, for det er akkurat det dett er. Det den typen film du sitter med en god følelse i kroppen 85% av tiden og bare tenker "tnaw" eller "fy så sterk og flink!" Du klarer i hvert fall ikke å la være å bli inspirert til å bli en bedre deg! Så kos dere med filmen, mer vil jeg ikke røpe. 
 

 • 03.10.2016 kl. 14:48

På frokost hos Hannah

God mandag til folket! Dere aner ikke hvor deilig det var å starte mandagen med at solen kom inn vinduet ca. kvart på 10, på Hannah´s soverom. Vi lå lenge i sengen og skravlet i vei om både drømmer fra natten, og om planene for dagen. Men det tok ikke alt for lang tid før magen rumlet og vi bestemte oss for at det var tid for frokost!

Jeg knipset en del bilder under frokosten, så dere kan være litt med. Hehe. På vei hjem fra Hannah tok jeg en tur innom en strand som har en liten skogs sti med en benk innerst i skogen. Der satt jeg og lot solen varme ansiktet i en liten time, og det var så deilig! Håper dere har hatt en fin start på uken. Senere kommer et aldri så lite film tips til deg som vil krype under teppet i sofaen i kveld, så husk å titte innom ♥

 

 

 • 02.10.2016 kl. 18:44

POST WEEK VLOG 6 - taco, høstferie og gira på vlog


 

 • 02.10.2016 kl. 11:24

Morning pumpkin

God morgen og god søndag! I dag klarte jeg heldigvis å komme meg opp litt tidligere enn gårsdagens late morgentimer i sengen. Jeg hadde vekkerklokken på mellom 9 og halv 10.

Jeg bruker nemlig en app som heter Sleep Cycle - den analyserer søvnen din igjennom hele natten, og så kan du sette vekkerklokken på f.eks at du må opp senest 09.30. Da vil den automatisk vekke deg mellom 09 og 09.30, der det passer best og er lettest for deg å våkne i sove syklusen din! Det er helt fantastisk, og jeg merker virkelig en forskjell. Den er helt gratis, forresten! 

Uansett! I går kveld begynte jeg å pynte så smått med litt høst dekorasjoner. Og hva er ikke koseligere å ta frem, enn søte små (fake) gresskar? Jeg har ikke så mye høst pynt i år ettersom at jeg alltid fokuserer på å kjøpe julepynt, så på tirsdag skal jeg med ei venninne på shopping for å handle inn litt høst dekorasjoner for å gjøre det enda litt koseligere her! 

Litt senere i dag kommer ukens vlog ut!!! Så HUSK å titte innom for litt hverdags kos ♥ Her har dere de søte små gresskarene mine.

 
 

 • 01.10.2016 kl. 19:50

Things I want to do in October

God lørdags kveld! Det er noe annet, dette å blogge 2 ganger om dagen, men det er selvfølgelig veldig gøy. Spesielt når jeg har tid og motivasjon til det! Håper dere har hatt en fin dag så lenge. 

TENK at vi endelig er i oktober! Jeg har ventet på denne dagen helt siden jeg gikk ut av flyet da vi kom hjem fra Tyrkia. Jeg angrer alltid på at jeg begynner å glede meg til årstider litt i tidligste laget, for det gjør det vanskelig å virkelig nyte siste rest av årstiden vi er i. Så det er noe jeg virkelig prøver å bli flinkere på, men hvem klarer å la være å glede seg til vakre og deilige oktober? I dag tenkte jeg å dele med dere, alt jeg vil prøve å få til / få gjort i oktober måned! 

 

 

 

Things I want to do in October:

 • Bli verdens flinkeste vlogger! Neida, jeg skal selvfølgelig ikke det. Men jeg vil prøve å bli MYE flinkere til å vlogge. Det er jo så utrolig gøy, og spesielt når det er noe jeg liker og gjøre, men som jeg også kan bli flinkere på gang til gang. Jeg tror aldri det er mulig å bli en perfekt vlogger, og det er det jeg liker så godt, for da har jeg alltid noe å lære og strekke meg etter! 

 • NYTE at høsten er her. Det er som sakt viktig å nyte årstidene. Jeg elsker at vi har så mange veldig forskjellige årstider i Norge, for da kan man nyte litt forandring, men også glede seg til noe nytt når man blir litt lei. Og oktober er jo en av mine topp 3 favoritt måneder (juli, oktober, desember)


 • Blogge 1 til 2 ganger daglig. Jeg merker at når jeg er flink til å blogge og får mye god respons fra dere, er motivasjonen mye større og jeg syntes det er mye gøyere. Jeg har en liten plan om å utvide lesertallet en del i løpet av det neste året, så det å oppdatere litt oftere er en fordel for dere som liker å "bli med inn i livet" til andre. Merker jeg selv blir inspirert av "daily vlogs" og andres hverdags rutiner. 


 • Gå flere turer på ettermiddags- og kveldstid. Det er så utrolig deilig å lufte hodet litt, både alene og med en venninne å skravle fra seg med. Jeg merker en stor forskjell i hverdagen de dagene jeg gjør dette 2-4 dager i uken. Og det er så utrolig viktig å ta noen småe pauser fra sosiale medier. 


 • Oppdatere høst garderoben. Jeg blir ofte veldig glad i - og komfortabel med de klærne jeg har, så går det ett år eller to go så blir jeg drit lei. Jeg er litt der med høst garderoben nå, så den skal få en liten oppdatering. 


 • Begynne med daglig meditering igjen! Dette er noe jeg har drevet med før, og jeg merket en så utrolig stor forskjell i hverdagen. Så det vil jeg begynne med igjen. Det er bare å huske det, men også å ta seg tid. Man trenger ikke mer enn 10 - 15 minutter hver dag med litt stillhet og fri helt alene. (kommer eget innlegg etterhvert) 

 

 • 01.10.2016 kl. 14:04

Slow starting weekend

God lørdags ettermiddag ♥ 

For å være helt 100% ærlig, så har jeg ikke vært oppe mange timene. Jeg satt nemlig oppe utover noen koselige natte timer med tente lys og Suits på skjermen, for jeg redigerte vlog! Gjør egentlig ingenting at jeg våknet halv 12 for jeg har jo ferie! Da har jeg litt tid til å både ødelegge, men også ordne døgnrytmen igjen før skolen starter. 

I dag har jeg ingen planer på agendaen for jeg skal ha en hjemme-få-gjort-ting dag. Jeg skal vaske badet, fikse negler og bryn, lese blogger og se på youtube, drikke litervis med te, og så skal jeg pynte! For det er jo 1 OKTOBER ♥ Oktober er en måned som har en stor plass i hjertet mitt, jeg elsker den koselig stemningen i oktober. Men nok om det, for det kommer et "What i wanna get done in October" innlegg senere, så HUSK å titte innom!!!! 

Som sakt hadde jeg en rolig og deilig start på dagen, og jeg har tenkt å fortsette dagen i det tempoet, hehe. Her har dere den deilige, men enkle frokosten min! Et par ristet skiver, en med pepperskinke og en med stranda skinke. Og selvfølgelig en deilig kopp med is-kaffe fra press kannen min! Håper dere har en fin lørdag, og bruker den akkurat som dere vil. Vi snakkes senere i kveld, så husk å titte innom ♥
 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits