• 29.10.2017 kl. 16:21

Pepsi, pizza & paraplyer

Hei hei og god mandag! Håper dere har en fin start på uken. I skrivende stund har jeg nettopp kommet hjem fra en liten bytur og middag med farmor. Kjempe koselig å møte henne igjen. Dere vet jo at jeg alltid har hatt et veldig nært forhold til farmor, og nå som jeg jobber mye, har jeg ikke like mye tid til å besøke henne. Så da tar vi heller en cafe tur en gang i blant! 

Jeg tenkte å begynne med en ny ukentlig spalte her på bloggen som kommer til å hete Paraplyer. Det er flere blogger som har dette en gang i blant og dere vet jo at jeg elsker lister. Så fra nå av blir herved mandager omdøpt til "paraply mandag" også kalt "liste mandag". Jeg kommer da hver mandag til å liste opp alt som faller meg inn. Det blir alt fra klager på ting i livet og samfunnet, ting som gjør meg glad, ting jeg vil gjøre, ting som inspirerer meg, mat jeg liker, ting som provoserer meg, og ja som sakt, alt som faller meg inn! 

Håper dere kanskje syntes det er gøye typer innlegg og får et litt annerledes innblikk i livet mitt og ting rundt meg! Så her er dagens mandags paraplyer, altså ting som får meg igjennom mandager. 

MANDAGS PARAPLYER 

 • Jeg pleier alltid å sette klokken litt ekstra tidlig så jeg kan få litt ekstra god tid til å våkne, krype rolig ut av sengen, og sette på kaffen så den trakter mens jeg sminker meg og føler meg fin! Det tar meg nemlig over til neste punkt.

 

 • ...føle meg FIN! Det er en så utrolig digg følelse å føle seg fin. Jeg tar meg tid til å sminke meg, finne noe presentabelt tøy og fikse håret. Da har jeg på en måte ett mindre verdens problem å tenke på. 

 

 • Unn deg noe som løfter humøret litt. For min del er det å slippe en tørr brødskive til niste. På mandager pleier jeg å unne meg en skikkelig digg salat fra salatbaren i kantina. DET er digg det, etter en hard gymtime! 

 

 • Som jeg skrev i går, pleier jeg å begynne litt på skolearbeid på søndager, da er jeg allerede i gang med dagens jobbing. Så når jeg kommer hjem er det bare å få lagt bøkene på bordet med en gang. Ellers er det så lett å unngå å finne frem skolearbeidet å finne på alt annet jeg skulle ha gjort. Jeg bare legg opp bøkene og gjør litt med en gang. Så kan jeg heller gjøre noe annet fornuftig (eller ikke) mens jeg har pause i lesingen. 

 

 • Gå en tur hvis det er vær til det. Mandager kan være litt tunge, spesielt når jeg har hele uken foran meg. Så jeg tar en tur ut og lufter huet litt. Da er det lettere å fokusere når jeg kommer inn igjen. 

 

 • Avslutter alt skolearbeid kl. 20.00 og tar resten av kvelden for meg selv. Enten jeg rydder og tuster litt, ser på noe som får meg til å skrike av latter på tv, eller leser en bok og drikker en kopp kakao/te. Det er så sykt viktig å få litt godt humør og latter inn i hverdagen. Det er noe jeg er bevisst på hver eneste dag. MINST 2 latterkramper om dagen, og minst 1 "meg tid" ting hver dag. 

 • 29.10.2017 kl. 13:19

How to get that sunday vibe

God søndag! Herlighet så fint vær det er på sørlandet i dag. Jeg våknet i 11 tiden av at solen kom snikende inn på soverommet. Og siden det har jeg dusjet, spist frokost og knipset litt bilder her til dere. For som dere vet elsker jeg å pynte litt til diverse høytider og halloween er ingen unntak. Så litt lenger ned kan dere se hvordan jeg har pyntet. Selv liker jeg det ganske enkelt og rent.

Tenk at oktober er ferdig om bare noen dager! Det er noe jeg ikke har fortalt på bloggen enda, og det er at jeg skal prøve å være vegetar i hele november. Mer om det kommer senere! Men her har dere litt ting og tang jeg liker å gjøre for å få skikkelig sunday feeling! 

HOW TO GET THAT SUNDAY VIBE 

 •  Ligg litt ekstra lenge i sengen og nyt det å ha fri. Ikke vær på mobilen eller se tv, bare ligg og reflekter over uken som var, og uken som kommer.

 • Ta en lang dusj. Det er så sykt digg å føle seg super duper fresh når du hopper i joggedressen på en søndag.

 • Bruk minst en halvtime ved frokost bordet. Enten med noen du er glad i eller bare nyt morgenen alene. Kanskje litt musikk eller radio for å få litt feel good stemning på kjøkkenet. 

 • Rydd opp etter en hektisk uke, sett på en maskin med tøy, skift sengetøyet, støvsug og gjør alt helt klart til den kommende uken. 

 • Om du har skole, et møte eller studier til uken, er det så utrolig digg å føle at du ligger litt foran. Gjør litt arbeid på forhån så du ikke får alt kastet på deg, mandags morgen. Det er ikke så ille når du først har satt deg ned å begynt. Jeg låver! 

 • Gå en tur. Det er så utrolig digg med litt frisk luft og natur etter en lang uke. Gå en liten tur og la hodet surre og gå, tenk på alt og ingenting. Det å lufte hodet kan ofte hjelpe deg å fylle på litt energi så du blir enda litt mer klar for den nye uken.

 • NÅ kan du legge deg på soffaen med en deilig serie på Netflix og bare chille max! NYT å ha fri, men gled deg til å få vært litt ekstra produktiv i morgen, for hva er vel neste helt uten god samvittighet etter en produktiv og sprek uke?

 • Det er ikke lett, men prøv å legge deg litt tidlig. Du vil takke meg i morgen tidlig, når du orker å stå opp for å ha litt ekstra god tid til kaffen, i stedet for å snooze til du må kaste deg ut døra ufresh og trøtt.

LA OSS KICKE ASS DENNE UKEN, SAMMEN! 

 • 28.10.2017 kl. 15:25

GSD-saturday

GET-SHIT-DONE-Saturday! 

God lørdag, fine ♥ Håper dere forstår at det er pga. jobb at jeg sjeldent rekker å blogge på tirsdag, onsdag, og torsdager. Men titter innom så ofte jeg kan!

Men ja, det er lørdag, og jeg har fått sovet skikkelig ut. FY så deilig det var! Og nå har jeg spist egg til frokost, ryddet kjøkkenet og vasket badet. Jeg har planlagt en skikkelig "get shit done" lørdag i dag, fordi jeg har nemlig en del skolearbeid jeg må få gjort denne helgen. Og da passer det perfekt å kombinere hjemme lesing, med husarbeid ol. Jeg er kanskje rar, men jeg elsker slike helger. Bare store strikke gensere, mange kopper kaffe og te, musikk, tente lys, litt lesing, litt rydding, litt avslapping. Helt perfekt oppladnings helg spør du meg! Neste helg skal jeg ha Halloween fest med jentene, så tar en rolig myse helg nå ♥

Men videre til husarbeidet, nå skal det skiftes på sengetøyet, støvsuges og søppelen skal tømmes, før jeg lager enda en kopp te og leser litt mer! Håper dere får en fin lørdag, og koser dere max om dere skal på Halloween fest i kveld! 

 • 23.10.2017 kl. 22:15

5 typer på TINDER! // VIDEO


 

 • 23.10.2017 kl. 19:08

Velger du virkelig å være sur?

Hei fine ♥ Håper dere har det fint. Her er ikke humøret helt på topp. Sånn er det jo av og til, og jeg har merket at dere setter pris på at jeg deler litt av alle sider her på bloggen, fordi dere kjenner dere igjen. Og i dag er ikke helt dagen hos meg.

Selv om den startet bra tidligere, så merker jeg at det blir mørkere tidligere, og i det siste har jeg trukket meg selv ned mye fordi jeg ikke har hatt overskudd og lyst til å lage videoer. Hvorfor gjør jeg sånn mot meg selv? YouTube er jo det gøyeste jeg vet. Kanskje er det fordi jeg er for fokusert på seer tallene, og hva folk vil si? Jeg er sliten og lei av skole. Ikke fordi jeg sliter på skolen, eller ikke har det bra der. Men fordi jeg gjør hundrevis av oppgaver, bare for å gjøre de. Ikke for å lære. 

Jeg er lei av at alle er lei. Jeg blir så lei meg når jeg ser at andre lar småpell og dritt trekke de ned. For det å være glad ER faktisk en muskel som du kan trene opp, og du KAN kontrollere tankene og måten du reagerer på. Selvfølgelig skal alle ha dårlige dager. Men vi må lære oss å sette mer pris på livet. På de små tingene. 

Dette hørtes sikkert helt tullete ut for noen, og for andre gikk det kanskje opp et lys. Men uansett hva du fikk ut av det, så håper jeg at dere sammen med meg, vil VELGE å være glad! Velg glad. Ta deg selv i å bli sur for noe som ikke er verdt å bli sur for, bruk litt ekstra energi på å gjøre noen andre glad. Og gjør de tingene som gjør deg glad. Samme faen hva folk tenker og sier. 

 • 22.10.2017 kl. 12:32

Nama stay in bed

GOD søndag alle sammen! Og god morgen, hvis det er lov å si så sent. Hehe. Jeg følte meg så utrolig flink da jeg våknet med en gang klokken ringte i 09 tiden, selv om jeg kunne sovet lenge. Dere vet jo hvor vanskelig det er å stå opp når man ikke må. Men målet var rett og slett bare å våkne, for jeg har virkelig ødelagt døgnrytmen denne langhelgen! Så krysser alle fingre for at jeg får sove i kveld. 

Det har vært så herlig med en rolig helg, litt shopping, masse god mat og treffe litt venninner igjen! Men dere vet jo hvordan det ofte er. Stille før stormen. Har på følelsen at det blir en hektisk uke med skole og jobb, så har vært deilig å lade opp batteriene! I dag er planene som vanlig, å planlegge uken, vaske og rydde klart til uken, og forberede litt skole til uken. Hehe, å gjøre ting litt på forhånd + planlegging er KEY! 

Ha en herlig søndag dere! 

 • 21.10.2017 kl. 14:07

Ukens filmtips + iskaffe

God lørdag ♥ Har vært en skikkelig slapp start på dagen her, men det er bare digg! Etter en laang og koselig dag på senteret, og buss i regnet, og masse shopping, blir det deilig med en skikkelig inne dag i dag. Meg og lillesøster tenkte å sette på en film, og tenne litt lys. Og hvilken film passer bedre, bare noen dager før Halloween, enn Nightmare before Christmas!

Wæææ kiler litt i magen bare med tanken på hvor få dager det er igjen til desember nå. Fy som jeg gleder meg, og har så mye koselig på planen både på bloggen og youtube! 

Kjøpte en Wayne´s coffe kopp i går, til å ha is kaffe i. Helt perfekt! Kjøpte litt andre ting også som jeg skal vise dere, men det får bli senere. For nå skal vi få litt Halloween stemning med filmen! Ha en fin lørdag så lenge ♥

 • 20.10.2017 kl. 12:02

Yesterdays brekkie

God morgen finiser ♥ Da var lang helgen ordentlig i gang og jeg nyter det veldig. Når man har en så hektisk hverdag, er det lykke å kunne sove litt lenge og ha litt fri! Lovte jo å vise dere gårsdagens fokost! Det ble egg med skinke, og så stekte jeg paprika, tomat og løk med litt salsa for å ha oppå. Anbefales veldig! 

Jaja, jeg får fikse meg litt. Skal nemlig ha en skikkelig kosedag på senteret. Først skal jeg møte farmor for en koselig lunsj på cafe, og så blir det shopping med Hannah. Etterpå skal jeg og Hannah hjem hit for å lage taco og ha en skikkelig kose kveld. Åh for en fin dag det blir! 

Håper dere også får en fin fredag! Så snakkes vi snart igjen ♥

 • 19.10.2017 kl. 13:30

Syv sover og buste troll nr. 1

God morgen fine ♥ Eller de fleste av dere er vel på skole og jobb, og sitter bare å venter på at de siste timene skal bli ferdige. Nei dere skjønner det, at denne godjenta har fri i dag! Planen var å stå opp i 10 tiden, se God morgen Norge, og hele pakka. Men tror kroppen trengte å hvile for jeg våknet ikke før ti på 1. Hah! 

Skal jo på jobb i halv 5 tiden så tenker å bruke timene før det til å lage en deilig frokost (etterlengtet!), rydde litt, og bare slappe av egentlig. Har jo fri! Kan heller jobbe litt med skole i morgen, for da har jeg ikke jobb heller. 

Dere får ha en fin dag da snuppiser! Legger ut bilder av frokosten senere om det blir noe å se på i det hele tatt, hehe. 

 • 18.10.2017 kl. 15:08

Lunsj i finværet

GOOD onsdag! Har dere hatt en fin start på uka? Håper det. Akkurat i skrivende stund har får jeg nå langhelg, og det er digg! Skal jobbe da, men det deiligste er å kunne sove lenge før jobb. Så nå skal jeg nyte en mini ferie, og ikke nok med det! Jeg hentet endelig det nye kameraet mitt på posten i går!!! SÅ meg og Susanne tok en tur på Starbucks i lunsjen, for å ha litt kaffe og mat i finværet. Digg! 

Jaja, jeg får rydde og slappe av litt før jeg turer avgårde på jobb! Men dere må ha en fin ettermiddag videre, så snakkes vi snart igjen ♥

 • 15.10.2017 kl. 13:56

Oh sleepy sunday

God søndag, dere! Været er grått, og jeg kjenner jeg trenger kopp nr. 2 med kaffe etter en litt veldig sen lørdags kveld. Men er det ikke slik det skal være da? På en søndag. At man bare skal slenge rundt i joggisen, spise mat, høre på musikk, se filmer, drikke kaffe og te, og egentlig bare lade opp til den nye uken.

Jeg elsker helg. Og jeg elsker at man må jobbe hardt i ukedagene og få ting gjort for å ha det gøy med god samvittighet på fredag, lørdag og søndag. Slik har jeg virkelig hatt det denne uken. Det har vært deilig å kjenne at jeg har fått ting gjort, men også bare å glemme alt litt i helgen. Og bare nyte. 

Da jeg våknet satt jeg på resten av filmen Julie and Julia som jeg begynte på før jeg la meg i går. Jeg elsker slike søte filmer, som ikke har et stort plott eller mål, men bare koselig stemning og mat. For vi vet jo alle at jeg er over gjennomsnittet glad i mat. Så da ble jeg litt inspirert da, til å lage en deilig søndags frokost. Og slik ble det! Ikke noe fryktelig stort. Et par skiver, med stekt egg og asparges, med litt sitron pepper på ♥

 • 14.10.2017 kl. 16:03

Saturday mood board

Happy saturday folkens! Måtte le litt av meg selv da jeg våknet til at klokken var 13.02 da jeg egentlig hadde på vekkerklokke 09.00. Kroppen trengte nok å lades opp litt da! Hehe. Ellers har jeg en utrolig fin lørdag til nå. Har spist frokost, ryddet og pyntet etter at jeg ommøblerte i går, og nå har jeg nettopp trent. Digg! 

I kveld skal jeg på nachos til ei venninne og bare ha en skikkelig herlig lørdags kveld hos henne. Det blir koselig! Så utrolig digg å ikke ha alt for mye skole å gjøre denne helgen, så jeg faktisk kan slappe av og kose meg litt ♥

Håper dere har en finfin lørdag, dere også! Jeg får hoppe i dusjen og filme en video til YouTube før jeg drar, så vi snakkes! 

 • 13.10.2017 kl. 15:27

Lotte tipser: mellombar

God fredaaaag ♥ Alltid en lykke å skrive det, hehe. Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen. Men jeg har hoppet i joggisen, tent litt lys og titter på et kamera jeg har ønsket meg lenge, som jeg vurderer å kjøpe. Tenk å sette opp standarden på bildene er inne sånn 10 hakk. Det hadde vært noe!

I dag tenkte jeg å starte en ny spalte her på bloggen som kommer til å komme opp en gang i blant, der jeg tipser dere om ting som gjør hverdagen min lettere/bedre! For det er noe vi alle trenger i hektiske student liv, eller hva? 

Dagens tips er Bixit Havrebar med bringebær! Mmm så nydelige de er. Spesielt mot slutten av skoledagen når man trenger litt påfyll med energi, men når det likevel ikke er lenge til middag. DA er det digg med en Bixit! 

Ha en fin fredag så lenge, så snakkes vi snart igjen.

 • 12.10.2017 kl. 22:57

Work eat sleep repeat

God torsdag fine! Blir så glad når jeg ser at dere titter innom selv om det blir litt stille på de mest hektiske dagene. Takk ♥

Nå er jeg endelig ferdig med jobb uken og har kun 1 dag igjen på skolen, så blir det HEEELG! Woho. Fy så utrolig digg det skal bli. I dag har jeg også vært innom senteret og kjøpt et par vekter så jeg kan få trent litt her hjemme i helgene, ettersom at jeg ikke har tid i hverdagen lenger. Utrolig kipt, men gjør det beste ut av det og prøver å stappe inn en trening eller to i helgene. 

Tenkte bare å dele et par bilder med dere fra mandag da det var så fryktelig fint vær her i Kristiansand! Dere må ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen ♥

 • 09.10.2017 kl. 15:14

HØSTFERIE - vlog 32


 

 • 08.10.2017 kl. 20:33

Crispy sunday coccoa

God søndag fine ♥ Ville egentlig bare titte innom og ønske dere en veldig fin uke. Jeg har hatt en litt dårlig dag og slitt litt med angst så vloggen kommer litt senere i uken. Jeg har det heldigvis bedre nå!  Håper dere vet at jeg ikke deler både triste og fine sider bare for oppmerksomhet, men så dere kan se at dere ikke er alene om å ha det kipt av og til. Heldigvis er det bare en dårlig dag!

Jeg gleder meg til å komme i gang med uka med en fresh mandag i morgen. Men først skal jeg nyte denne utrolig herlige koppen med kakao og litt YouTube før jeg hopper i senga! Ha en kjempe fin kveld ♥ 

 • 07.10.2017 kl. 20:06

Pumpkins everywhere

Heii igjen! For en nydelig dag det har vært her i Kristiansand! Jeg dro jo til byen i 4 tiden, som dere vet. Hannah og jeg bare tuslet rundt i byen i mange timer. Tittet litt i butikker, kjøpte noe koselig høst pynt som dere ser under, og så spiste vi på Egon. Nydelige brucetta til forrett og quesadilla til hovedrett. Nom nom! Vi satt bare og mm..`et i kor lenge etter maten. 

Men over til høst pynten! Vi var nemlig innom en blomsterforetning for å se på planter siden jeg har vært på utkikk etter en ny. Altså, det tar jo ikke lange tiden for meg å finne en grønn plante jeg liker, men da jeg så disse små nusselige gresskarene klarte jeg ikke å la de ligge igjen i butikken. Så nå har jeg tent lys på hele rommet, puttet planten i en potte og pyntet med gresskar! Å så mys det er her nå ♥

Dere skal få se bilder en annen dag, men her er planten og gresskarene. Nå skal jeg kose meg med litt P-max og Suits! Så vi snakkes, tenk at det allerede er siste dagen av ferien i morgen! PS. i morgen kommer en ukes lang vlog! 

 • 07.10.2017 kl. 12:06

Something new

God morgen fine ♥ Så deilig med lørdag, nok en gang. Jeg sov helt til halv 11 for å virkelig lade opp batteriene til en ny periode med skole og jobbing som starter til uken. Tenk neste ferie er juleferien!! Kribler i magen bare å si det! 

Tenkte å hive meg i dusjen, for i dag skal jeg nemlig til byen med fine Hannah for litt shopping og mat! For en deilig lørdag det blir ♥ Håper dere også får en fin dag! Hva står på planen hos deg? 

Har også byttet header som dere ser. Hva syntes dere? Føler bloggen ble mye mer personlig, noe som er en bra ting! Snakkes senere finiser ♥

 • 06.10.2017 kl. 13:30

Kunsten å føle seg fin

God fredag finiser ♥ Fredag allerede? Det var jo nettopp lørdag, og begynnelsen av ferien. Må jo bare bety at jeg koser meg! Og det gjør jeg. Jeg nyter ferie nå så sinnsykt, selv om jeg jobber. Det å ha tid til seg selv er gull verdt av og til, og fy så gidd det har vært å ligge i sengen med Suits på kveldene etter jobb og småspise på litt Smash ♥ Jeg håper dere også koser dere litt ekstra, for det fortjener vi hele gjengen! 

Jeg ville bare innom og minne dere på å føle dere litt fine av og til (helst ofte). Dere vet den følelsen når du har brukt litt ekstra tid forran speilet for å føle deg litt ekstra fin? Bli flinkere til å unne deg det litt oftere. Hvorfor skal vi bare føle oss "hverdags ok" når vi kan legge inn et kvarter ekstra for å føle oss ekstra fine i hverdagen også? Og det føles så fryktelig godt å kunne fokusere mer på de rundt deg og på å ha det bra, hvis du slepper å være redd for hvordan du ser ut.

Vi er så utrolig fine akkurat som vi er, og vi må bli flinkere til å være selvsikre i de vi er, og pynte oss når vi trenger en ekstra boost! 

Hehe ja det var dagens lille preken. Nå skal jeg på et etterlengtet besøk til farmor, før det blir Taco kos med lillesøstrene og The Voice i kveld! Ha en finfin fredag♥

 • 03.10.2017 kl. 14:08

Fall vibes

HEI fine, og god tirsdag! Håper dere som har ferie nyter den til det fulle, og at dere som jobber har en fin uke så langt. Selv har jeg klart å dra på meg en kraftig forkjølelse og har ligget rett ut de siste dagene.. Sånn går det når man heller vil rekke bussen til senteret enn å ta med paraply når det regner. Gud som jeg gleder meg til å få bil, blir noe annet da! 

Heldigvis føler jeg meg litt bedre i dag, så prøver å komme meg på jobb i ettermiddag. Passer egentlig ganske greit å bli syk i ferien så jeg får slappet ordentlig av. MEN! Her om dagen fikk jeg endelig pyntet til høst og oktober! Så nå er det fullt av søte små gresskar og fairy lights everywhere!  Her er et par bilder, så får dere se mer på vloggen som kommer til helga! 

Nyt tirsdagen dere, så snakkes vi snart! Har du husket å følge meg på instagram? Poster masse koselige høst bilder der om dagen, HER ♥

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits