• 28.11.2016 kl. 19:47

Jeg har fått en liten pusekatt

God mandag dere! Som dere så, ble vloggen publisert i dag. Rett og slett på på grunn av masse tull med det tekniske i går... Men nå er alt på stell igjen og jeg er super klar for å starte med vlogmas på torsdag. Det blir så BRA! Og jeg gleder meg dritmye til å dele hver dag med dere i hele desember.

Men over til noe annet veldig koselig. I går kom familien min hjem med en liten kattepus. Og det er så koselig å ha et lite husdyr ettersom at jeg alltid har vokst opp med en eller annen type dyr. De siste årene har vi ikke hatt noe som helst, men nå var det på tide å få et lite familie medlem til! Jeg kommer selvfølgelig til å vise han fem i vloggene, men hils på Aragon ♥ 

 • 28.11.2016 kl. 16:11

POST WEEK VLOG 14


 

 • 27.11.2016 kl. 14:11

Subway til frokost?

God søndag fininger ♥  Det har vært en deilig morgen. Jeg våknet til blå himmel og som tittet inn i vinduet i 11 tiden, så ble jeg liggende til halv 1, spiste en halv subway til frokost (hehe), og nå sitter jeg og styrer som en gal med ukens vlog. Det er et eller annet galt med mac´en min så selv om jeg nesten ikke har noe på den, får jeg bare beskjed om at den er full. Jeg får vel resete den i kveld... det er så sykt kipt når det er tull med det tekniske. Får håpe jeg får fikset det til torsdag, for da begynner jo vlogmas!

Ha en fin dag så lenge, så kommer vloggen snaaaaart!  

 • 26.11.2016 kl. 20:08

Oh Christmas Tree

WÆÆ! Endelig er julepynten oppe. Hedda måtte dessverre dra litt tidligere enn planlagt, men jeg skal likevel nyte den første ordentlige juledagen. Det er mange i gaten her jeg bor som har hengt opp superfine lys på husene sine og det merkes at alle blir litt mer "Holly and Jolly" hehe.

Akkurat nå sitter jeg skrubb sulen og venter på deilig biff middag. Altså hva er bedre enn biff middag, etterfulgt av julefilm + kakao med krem for å offesielt åpne førjuls tiden? INGENTING ♥ Dere får ha en veldig fin lørdags kveld, så snakkes vi i morgen! Da kommer årets siste vanlige Post Week Vlog!!!

 • 26.11.2016 kl. 12:31

JEG ER SÅ KLAR

GOOD lørdags morgen ♥  Åh dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til denne dagen. Endelig er 26. november her. I dag skal jeg og venninnen min Hedda nemlig starte julen på ordentlig! Om bare et par timer kommer hun hit. Da skal vi pynte juletre, pynte til jul generelt, drikke kakao, fikse neglene, se julefilm og bare kose oss max! 

Jeg skal knipse litt bilder til dere også, men vil ikke røpe for mye før 1. desember på dag 1 av vlogmas. Men jeg tenkte å lage meg en deilig presskanne kaffi, en god frokost og vaske litt så alt er klart til hun kommer. Vi snakkes senere fininger ♥

 • 25.11.2016 kl. 17:26

Q&A #1 // VIDEO


 

 • 25.11.2016 kl. 15:09

Pepperkaker + melis = juletrær 

GOOOOD FREDAG!!! ÅH så deilig det var å endelig gå ut dørene på skolen for siste gang denne uken også. Det en litt koseligere stemning enn vanlig på skolen om dagene, nå som vi nærmer oss jul. Et gigantisk juletre ar kommet opp og i dag var det en super søt pepperkake utstilling som var satt frem. Er så deilig at vi faktisk trer inn i førjulstiden denne helgen!

I morgen kommer fine Hedda og vi skal pynte rommet med småe nisser, glittrende julekuler, og mye mye mer. Det skal bli SÅ koselig! Men først i kveld kommer det en ny video på YouTube (den blir postet her også) så husk å titte innom i løpet av kvelden! Ha en fin fredag så lenge ♥

 • 24.11.2016 kl. 20:45

Dagens beste jodler #1 (Q&A)

Hei igjen ♥  Som jeg skrev i går er jeg veldig opptatt av å le masse i løpet av en dag. Det er så utrolig viktig å bare glemme alt alvorlig/trist litt, og bare kose seg og le litt! Så jeg tenker å begynne med å dele noen av de beste jodlene jeg finner, av og til. Da kan dere liksom klikke dere inn her, og bare sitte og lese litt, kose dere og forhåpentligvis le litt. 

Jeg kan godt gjøre dette med vanlige quotes også om dere liker denne typen innlegg! Ha en kjempe fin kveld videre, så snakkes vi i morgen. Og i morgen kommer det NY VIDEO!!!! Det blir en Q&A så hvis det er noe dere lurer på så spør NÅ!!! Natti natt ♥

 

 • 24.11.2016 kl. 15:52

Jule blomsten flyttet inn i vinduskarmen

Hei fine dere ♥   Gjett hvem som våknet 5 min før jeg egentlig måtte ut døra i dag? Jo det var hun godjenta selv. Så da var det bare å ta en kopp kaffe i hånden og tutt i håret. En ting som jeg føler kommer litt godt ut av å forsove seg er at man har en litt ekstra god unnskyldning til å kjøpe mat i kantina. Og gjerne to ganger ettersom at man må ha frokost og lunsj. Hehe, her er det ei som kan å utnytte de negative tingene godt! 

Da jeg kom hjem i dag, møtte pappa meg i døren med en jule blomst. Jeg tror alle rundt meg vet hvor mye jeg gleder meg til jul, så det gjorde dagen ekstra bra å kunne sette en fin juleblomst i vinduet for å freshe opp rommet litt! Det eneste jeg må minne meg selv på er å vanne den, for jeg har jo kun sukkulente planter fra før av, og de trenger å vannes en gang hver andre uke og noe i den duren. Jaja, dere får minne meg på det så jeg ikke glemmer det!  

 

 • 23.11.2016 kl. 21:48

Tips for å være mer GLAD

Goooood onsdag mine venner ♥ Jeg sier det hver gang lesertallene her inne stiger, men jeg blir så utrolig glad av at dere liker det jeg skriver, bildene jeg tar, og rett og slett det jeg prøver å få frem igjennom bloggen. Eller rett og slett det jeg prøver å fremme i alt av sosiale medier (YouTube, Instagram, Snapchat, Blogg++).

Til deg som ikke helt skjønner hva jeg snakker om, så skal jeg si det på en annen måte. Det jeg bryr meg aller mest om her i verden er å spre glede, positivitet og det å ha det bra med seg selv. For det er så utrolig viktig i en hverdag hvor vi har alt for stort fokus på fasaden, hva andre tenker om deg, og det å prestere. Ikke misforstå meg, for jeg setter disse tingene like høyt som dere. Men det finnes en liten oppskrift her i livet (alles oppskrift er forskjellig) og den gir oss svaret på hvordan vi kan ha en bra hverdag og ha det bra generelt. Oppskriften vil aldri bli ferdig, men det handler om å hele tiden lære, prøve og feile, utforske oss selv som personer, og rett og slett lære å kjenne seg selv.

 

TIPS FOR Å VÆRE MER GLAD

 

1. Du kjenner deg kanskje igjen i å våkne i et litt halv surt humør i hverdagene. Du må på skolen, kanskje på jobb og trening etterpå, og på toppen av det hele så har du en stor prøve om ikke lenge. Det siste du har tid til er å være med venner, slappe av og kose deg. OK. Det du må gjøre er: kvelden før må du bestemme deg for at du faktisk skal glede deg til dagen du skal igjennom. Du må igjennom den uansett, og du kan velge å sutre deg igjennom og nesten la dagen gå i snegle tempo ELLER du kan bestemme deg for å ha en positiv holdning og ha en bra dag. Gled dere litt til livet, du får aldri akkurat denne tiden av livet igjen.

2. SMIL OG LE!! Dette er en av de viktigste faktorene i mitt liv altså. Man blir så utrolig mye bedre humør av å få/gi et smil, eller få et forskrekket blikk fra en lærer du sa hei til på en mye gladere måte enn alle andre denne personen har møtt hele dagen. Når du ler, frigjør du lykke hormoner, ja trenger vel egentlig ikke å forklare at det er sjukt digg å le? Altså, vær i et litt fnisete latter humør, da blir alt litt gøyere. 

3. Ha RUTINER. Dette er bra på to måter  A: du føler deg produktiv, du får gjort det du skal + litt ekstra, du blir litt ekstra kreativ og føler deg som en vellykket person når du faktisk kommer igjennom hele A4 arket med ting du skulle ha gjort. B: hvis du kommer igjennom alle tingene du må få gjort, så får du ofte litt tid til overs. Da kan du bruke denne tiden på å slappe av, dille med en hobby, eller være med venner.  

 

 • 22.11.2016 kl. 18:20

Pappa´s Tex-mex Burger

God tirsdag ♥ Regner med dere har sett den nye headeren. Er den ikke fin? Følte det var på tide å få en skikkelig julete header på bloggen nå som det kun er fire dager til 1. søndag i advent. Så tok meg en tur i studio på skolen med fine Susanne og knipset litt morsomme bilder. Greit å gå på media! 

Ellers har det vært en trøtt og lang dag. Jeg prøver vanligvis å ikke syte så veldig her på bloggen, men i dag har det virkelig vært en lang og tung dag altså. Eller i hvert fall frem til vi fikk tid til å leke oss litt i foto studio! Som dere vet, slutter jeg fire på tirsdager, så alt jeg har rukket å gjøre er å spise pappa´s tex-mex burger! Mums, det var digg for å si det sånn! Tenkte å slenge meg på sengen og kjøre på med et par episoder av serien jeg har begynt på. Tror jeg lukter en anbefaling på bloggen altså! Den er SÅ bra.

Men det var en ting jeg tenkte på! Kunne dere ha lagt igjen en kommentar med hva slags jule innlegg dere ønsker på bloggen fremover? For jeg skal jo ha vlogmas og det kommer til å ta MYE tid og blir jo publisert her på bloggen også. Men skal selvfølgelig blogge litt, men da vil jeg ha noen super gode innlegg som dere ønsker å lese når dere først titter innom. Det kommer i hvert fall "Christmas Bucket List", "julegave tips til han", "julefilmer du MÅ se", "kreativ julegave innpakking", og litt til. Men blir drit glad for ønsker og tips! Så send inn!!!  

 • 21.11.2016 kl. 21:19

Jule Kjole Inspo

God manda fininger ♥ Beklager at jeg ikke har tittet innom tidligere i dag, men har vært så sykt sliten så har egentlig bare sett på serie etter skolen + en laang tur ute i det sykt kalde været med Hannah. Elsker å gå turer på ettermiddagen, ettersom at jeg sjeldent kommer meg ut i skoletiden med mindre vi har oppgaver som skal gjøres ute. 

Jaja, jeg sier det hele tiden, men nå nærmer vi oss juletider med STORM SKRITT og for mange har vi allerede gått inn i julebord sesongen! Så jeg tenkte jeg kunne dele litt julebord kjole inspo med dere i dag. Jeg vet blant annet Gina, Nelly og mange flere har mye godis på lager i år. Selv skal jeg ikke på noe ordentlig julebord, men skal jo på blant annet galla middag, to julekonserter, juleselskap med venninner ++. Jeg har en i boks, men kunne vært greit å ha en til så man har litt å bytte på! Så får vel titte litt til. 

Ha en fin mandags kveld ♥ 

 • 20.11.2016 kl. 15:52

POST WEEK VLOG 13 // er jeg rar?!? 


 

 • 20.11.2016 kl. 13:32

Sweater weather

God søndag ♥ Med en gang jeg våknet, skrudde jeg på litt julemusikk i halv søvne, og brukte laaang tid på å våkne. Utrolig deilig! Da jeg skulle titte ut vinduet, hadde jeg et lite håp om at det skulle dale hvite snøflak utenfor, men her var det bare regn. Håper vi får litt snø innen desember da!

Det beste å gjøre en kald søndags morgen når det drypper ute, og du har hele dagen på å slappe av, er å ta på seg en gigantisk strikkegenser, spise en deilig og lang frokost, og bare nyte en rolig dag innendørs. Det skal i hvert fall jeg. Her skal det jobbes med både blogg, YouTube og forhåpentligvis litt skole. Senere i dag må jeg nok bite tennene sammen og gå ut ytterdøren, for jeg skal nemlig en tur til Emilie igjen. Denne gangen kommer det flere venninner, og vi skal nyte søndagen med julefilmer, pepperkaker og kakao! Perfekt ♥

Ha en fin søndag så lenge, og husk å titte innom litt senere for å se på ukens vlog!!! 
 

 • 19.11.2016 kl. 13:37

Weekend mode: ON

God morgen, eller god lørdag heter det vel ♥ Det er ikke morgen lenger i hvert fall. Og som alltid har det vært super deilig å bare sove ut og nyte at det er helg. Jeg prøver alltid å ikke ødelegge døgnrytmen min helg, men det er likevel viktig å virkelig få sovet ut og lade opp til ny uke.

Det beste med helg er at jeg ofte har god tid til å jobbe masse med blogg og YouTube, frem til jeg har planer. I kveld skal jeg på en rolig jentekveld hos en venninne, det gleder jeg meg utrolig mye til. Dette er jo som sakt siste helgen før julen begynner for min del. Så jeg planlegger å bruke både helgen og den kommende uken på å ta det skikkelig rolig. For neste helg, da begynner det! Og det blir gøy, men slitsomt ♥

Uansett har jeg fått laget meg en skikkelig deilig frokost. Som alltid liker jeg å bruke litt ekstra tid på frokosten i helgene, så det tar vel rundt 1-2 timer fra jeg går inn på kjøkkenet til jeg går ut igjen. Hehe. Da er det Instagram, Snapchat stories, Weheartit, Daily Happy Quote +++ som skal gjennomgås. Det er så deilig å bare sitte med frokostbordet når jeg har huset for meg selv, høre på musikk og bare nyyyte livet. Det handler om de små tingene dere, eller hva?

Ha en fin lørdag, så snakkes vi snart!  

 • 18.11.2016 kl. 21:57

Vel fortjent HELG

Hei hei fininger ♥  SÅ deilig det er å endelig kunne si god helg! Helt siden jeg kom hjem fra en ekstra lang dag på skolen, har jeg sittet og redigert + publisert ukens video. Har du ikke sett den enda, kan du se den i innlegget rett under. 

Så nå tenkte jeg bare å titte innom en siste gang for i kveld, før jeg hopper i pysjen, tar av meg sminka og stuper i sofa kroken under et teppe med en iskald julebrus. Det er lov med julebrus nå, er et ikke? Joda! Her har jeg allerede begynt så smått med julemusikk, kakemann og julebrus. Men pynting og ordentlig julestemning kommer til neste helg! Så deilig det blir. Enn så lenge får vi nyte en rolig måned, mens vi ennå har den. For i desember blir det hektisk! 

Håper dere får en skikkelig fin og avslappende fredags kveld! Det fortjener dere etter en lang uke ♥ Og sov lenge i morgen! Det er så viktig å sove ut når man kan. Natti natt!  

 • 18.11.2016 kl. 17:37

Ting som irriterer meg // VIDEO


 

 • 17.11.2016 kl. 21:06

Julegave tips til henne // litt dyrere

Hei hei ♥ Jeg har lenge tenkt på å lage en "julegave tips" serie her på bloggen, og planla å vente med det til desember. Men ettersom at jeg kjenner at jeg begynner å stresse med julegavene allerede, tenker jeg at dere har det på samme måten. Så hvorfor drøye det?
Her har dere noen koselige julegaver til mor, venninne, kjæreste (henne), kone + +. Akkurat disse gavene er litt mer på den dyre siden, men er utrolig fine gaver som jeg vet at jeg selv hadde blitt super glad for om jeg åpnet en av disse på julaften. Det kommer også et til "gave tips til henne" innlegg senere som er litt mer på den billige siden. Håper dere syntes disse typene innlegg er gøye og at dere kan finne inspirasjon til gave shoppingen♥
Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd silberfarben / Vero Moda ISADORA Sommerkjole black / RATTAN kurver 2 deler / Pyjamasbukse / Simone Pérèle CÉLESTE Pushup BH schwarz / s.Oliver Lommebok taupe / Tamaris Jewelry DEBBY Klokke silver / Bordlampe Major
 • 17.11.2016 kl. 19:52

Litt mer tid og energi

Og puff så satt jeg godt under et teppe i sengen med tente lys, mac´en på fanget, og klar for å redigere ukens video. Var utrolig koselig på cafè med Hedda, men er alltid fryktelig deilig å komme hjem igjen etter en lang dag. 

Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde et par timer ekstra og en god dose ekstra energi i løpet av en dag. Har så mange ideer og så mye jeg så gjerne skulle gjort, men verken tiden og energien strekker til. Drømmen hadde vært å kunne leve av bloggen og YouTube. Da har jeg all verdens tid til å utføre prosjekter, videoer og ting og tang jeg har så lyst til å få gjort, men alt for liten tid til. Det er derfor jeg har dedikert desember til YouTube, nemlig fordi jeg elsker å jobbe med det og vil prioritere det.

Ønsker dere en kjempe fin kveld i hvert fall! Og i morgen er det helg, det er i hvert fall en stor oppmuntring for meg ♥


 

 • 17.11.2016 kl. 15:39

Cafè tur i regnværet

Hei hei, og god torsdag ♥ Så sykt mye det har regnet her i Kristiansand i dag. Føler hele byen bare drypper som en svamp. Hvor ble det av den fine og deilige snøen? Jeg håper virkelig snøen kommer i tide til 1. desember. Det hadde vært så koselig å nyte førjulstiden i en by dekket av et hvitt slør! 

Akkurat nå sitter jeg på skolen og skriver ferdig en oppgave som skal leveres i ettermiddag. Dere vet hvordan det er, dette hektiske student livet. Men nå som den oppgaven er ferdig og jeg ikke har noe annet prosjekt, innleveringer eller prøver på gang nå, skal jeg på cafè tur med fineste Hedda! Åh så deilig det blir å bare nyte litt julestemning på cafè, skravle litt og bare slappe helt av.

Håper dere har hatt en fin torsdag! Har det vært like dårlig vær hos dere? Vi snakkes ♥ 

 • 16.11.2016 kl. 15:14

Bloggene jeg leser // skal jeg lese og dele din blogg?

God onsdag fininger ♥ Er alltid sykt deilig å komme hjem fra skolen på onsdager, da er man liksom over kneiken og kan begynne å se fremover mot helg! Og det gjør jeg med glede. Denne helgen blir det litt jobbing, men jeg skal også på jentekveld med jentene! Tror dette blir siste jentekvelden før den store julekvelden med jentene, den skal selvfølgelig vlogges i vlogmas. 

I dag tenkte jeg å dele bloggene jeg leser, med dere! Jeg kommer ikke til å skrive så mye om hver blogg eller blogger, så dere får ta turen innom for å lese mer om de. Jeg må i hvert fall alltid innom disse 5 bloggene daglig for å hente inn litt inspo, så anbefaler å titte innom. Både jentene som skriver og bloggene i seg selv er helt herlige, og sprer så mye positive vibes, tips, fine bilder og ikke minst masse inspirasjon! 

Jeg tenkte også å plusse på noen nye blogger å titte innom daglig. Så om du vil at jeg skal lese og dele din blogg i neste "bloggene jeg leser" innlegg så følg reglene under!

REGLER FOR DELING AV BLOGG: 

1. kommenter under at du er med

2. subscribe på YouTube kanalen min HER

EIRIN KRISTIANSEN: http://eirinkristiansen.no/MARTHE BORGE: http://martheborge.blogg.no/TORIL HORNNES: http://torilhornnes.blogg.no/​KRISTINA ANDERSEN: http://kristinaandersen.blogg.no/

ERICA MOHN KVAM: http://l0ve.blogg.no/

Processed with VSCO with a5 preset

 

 

 • 15.11.2016 kl. 18:19

Betti Spagetti

Hei igjen!

Ah dere aner ikke hvor deilig det var da jeg kom hjem i halv 5 tiden etter en super lang dag, å komme inn døren og lukte deilig spagetti bolognese! Mmm. Jeg har ikke vært helt på topp i dag heller, så strødde meg utover soffaen en liten time etter middagen. Jeg planlegger alltid å bare slappe av litt, men sovner nesten alltid. Skal ikke si at det ikke gjorde godt da. Var kjempe deilig. 

I dag sprakk jeg forresten på julemusikk fronten. Det fristet SÅ å sette på "Baby it´s Christmas" listen min på Spotify, så sånn ble det bare. Håper dere har hatt en fin tirsdag! Nå skal jeg igjen ha et lite mini førjuls verksted med lillesøster mens vi kjører på med enda en julefilm!  

 • 15.11.2016 kl. 15:24

Kindness

Hei dere! Og god tirsdag. Tirsdager er så sinnsykt lange fordi vi har skole fra 8 til 4. Ettersom at tirsdager er så lange og tunge, liker jeg å bare slappe av på ettermiddagen. Når man skal slappe av er det også veldig viktig å klare å legge fra seg telefon og pc, kanskje se en film. Ellers liker jeg også å finne på ting med søstrene mine, som jeg virkelig ikke får brukt nok tid med. Da går vi tur, spiller spill, tegner, fikser neglene, eller bare ser en film og koser oss med kakao. 

En ting jeg tenker mye på om dagen er det å være snill. Ettersom at jeg går på en skole med over 1000  elever, møter jeg mange på min alder hver dag. Og ofte har folk laget seg en liten attitude. Og det er kult det, om det ikke går utover andres syn på deg på en negativ måte. Kan vi ikke heller slutte med å alltid prøve å sette en fasade ovenfor oss selv. Kan vi ikke bare være den vi er, være litt hyggelige og snille mot hverandre og spre positive vibes? Jeg merker så sykt at når jeg er med venninner som driter i andres meninger og bare er seg selv, så har de det mye bedre og er mye gladere enn de som hele tiden skal prøve å virke kule, eller legge seg på noen andres nivå. 

Så dagens oppfordring er: drit i hva andre tenker og ha det bra med å være deg selv ♥ 

 • 14.11.2016 kl. 16:47

Koselig reinsdyr sengetøy

Fy søren så fort det blir mørkt ute om dagen, dere! Jeg kom hjem, rakk å spise litt og filme til ukens video og vips så var det mørkt. Jaja, er bare å tenne noen lys og gjøre det litt koselig da ♥

Rett før jeg begynte å filme, kom pappa inn. Han og lillesøsteren min hadde nettopp vært på senteret for å kjøpe litt nytt sengetøy. Og gjett hvem som kommer hjem med deilig flanell sengetøy med jule tema til meg? Ah, jeg har verdens beste lillesøster som kan det å lyse opp dagene! Nå er i hvert fall sengen min klar for desember. Desember, plis kom fort! 

 

 • 14.11.2016 kl. 12:32

Ukens mål og inspirasjon

Hei hei♥

Da var det på tide med ukens mål! Det er alltid deilig å starte på en ny uke, med blanke ark og nye mål. Det siste halvåret har jeg virkelig vært helt ræva på trening. Jeg har rett og slett fokusert på andre ting. Men nå kjenner jeg at det virkelig er på tide å komme tilbake i trenings rutiner! Så denne og neste uke kommer jeg til å fokusere veldig på å tvinge meg selv på trening, prøve ut litt diverse trenings typer og bare komme tilbake i gamle vaner. 

Jeg tenker å kjøre en del yoga, pilates og styrke, fordi det er disse typene trening jeg alltid har likt og det er her jeg føler meg komfortabel nok til å gå ut av komfort sonen! SÅ nå er det bare å kjøre på før julebord og jule selskap sesongen! Selv er jeg ikke sånn suuuper glad i diverse julemiddager, men minuset er at ALLE serverer alltid så utrolig mye god dessert. Men da er det bare å finne styrken i seg selv, og faktisk la være å ta dessert hver gang du er på festligheter i julen! 

Nå har vi ca. 2 uker på å komme skikkelig inn i rutiner før julesesongen starter. Jeg vet veldig godt at desember blir en hektisk måned stappet med avtaler, festligheter, YouTube og blogg. Så det beste er å allerede ha noen rutiner da. Men jeg sier meg veldig fornøyd med rundt 3 økter i uken! Så det er egentlig målet for uken. Jeg skal selvfølgelig også jobbe med blogg, YouTube, skole, osv osv som vanlig. 

 

 • 14.11.2016 kl. 10:36

Klar for en ny uke!

God morgen, og god mandag! Nå sitter jeg her på skolen, (ikke så veldig) klar for en ny uke. Jeg er i hvert fall i veldig godt humør i dag. Det gjorde susen å ha en skikkelig koselig og avslappende kveld i går for å si det sånn! Jeg har alltid trodd på at om man legger seg i godt humør, så vil man automatisk ha et mye bedre utgangspunkt for å våkne i godt humør også!

Jeg har egentlig en veldig vanlig uke foran meg. Heldig vis ikke like hektisk som forrige uke, så denne uken kommer jeg til å fokusere på blogg, YouTube, trening, og venner. Jaja, jeg får vel komme i gang med litt skolearbeid så snakkes vi senere ♥ 

 • 13.11.2016 kl. 21:20

Tidlig mini-jule verksted

Hei igjen dere! Er visst veldig motivert for blogging i dag, men det er vel bare et pluss for dere som liker å lese blogger. Jeg blir i hvert fall glad om en av bloggene jeg leser blir oppdatert en gang ekstra i løpet av dagen! 

Jeg ble akkurat ferdig med en super duper koselig julefilm, nemlig "Santa Clause 1". Ah jeg elsker alle Santa Claus filmene. De gir alltid en skikkelig jule stemning boost. Jeg har også dillet og dallet med litt jule forberedelser under filmen. Er så koselig å klippe og lime litt mens man ser på en god film og bare kobler helt av. Jeg holder faktisk på med å lage småe dekorasjoner til å sette på julegavene!

Dere vet når man gleder seg så mye, så går man nesten og planlegger hver minste detalj av desember ubevisst. Så nå har jeg kjøpt inn litt av hvert som skal brukes til julegavene i år! Og jeg gleder meg sååå mye til å pakke de inn, men først må de jo kanskje kjøpes! Hehe. Småe "til" og "fra" lapper, stjerner og juletrær er klare til å henges på gavene for ekstra stash.

Jaja, er vel på tide å legge fra seg bloggen nå, og bare slappe av resten av kvelden. Så snakkes vi i morgen! Natti natt ♥ 

 • 13.11.2016 kl. 13:55

POST WEEK VLOG 12 - endelig skjedde det!

    


 

 • 13.11.2016 kl. 11:46

Rolig morgen jobbing

God morgen og god søndag! Jeg starter søndagen min rolig med litt blogging og YouTube jobbing i sengen. Men kjenner jeg snart må ut på kjøkkenet en liten tur og hente meg en kopp kaffe ♥

I går kjøpte jeg som sagt, nytt kamera. Og jeg er bare så fornøyd! Det er en Sony A5000, det er lite og lett, men samtidig har det super god kvalitet. Det at det er så lite og lett, gjør at det er mye lettere å ha med seg rundt, enn den store speilrefleksen min. Så det blir utrolig bra fremover med god kvalitet på vloggene, og mye lettere å få tatt bilder til bloggen også! Ah, deilig! 

 

 • 12.11.2016 kl. 11:30

I dag skjer det!

GOD morgen ♥  Åh så deilig det er med helg, og enda deiligere var det å våkne halv 10 og ha hele formiddagen på å bare slappe av i pysjen, lage god frokost og nyte litt fri. 

MEN! I dag skjer det noe kjempe gøy! Kanskje ikke så gøy for dere, men dere vil definitivt merke en forskjell her inne. Jeg skal nemlig kjøpe meg nytt kamera! Og det er så lett og litt mindre enn speilrefleksen, så det er mye lettere og ha med rundt forbi + at jeg skal bruke det til vlogging så vloggene fremover blir tusen ganger bedre i kvaliteten!!! Åh som jeg gleder meg. Nå kan vlogmas bare komme! 

Forresten veldig koselig at dere likte videoen i går! Og så må dere huske å subscribe på YouTuben min så dere får med dere alt sprellet jeg skal finne på der i desember!!! Nå må jeg hive meg rundt og få stelt meg og frese opp på senteret for å hente kamera. Vi snakkes senere ♥

         

 

 • 11.11.2016 kl. 16:49

ROOM TOUR // Video


 

 • 10.11.2016 kl. 14:22

How the Grinch Stole Christmas - filmtips!

Goood torsdag! Åh så deilig at vi går mot slutten av uka.

Nå begynner vi virkelig å nærme oss desember med stormskritt og jeg jobber hver dag med å forberede meg for at desember skal være mest mulig koselig og minst mulig stress. Jeg driver blant annet og rydder og vasker så smått så selve julevasken siste helgen i november skal gå smud, hehe. Jeg har også laget en skikkelig kul intro til vlogmas, planlegger videoer på YouTube, planlegger litt blogg i tillegg, og prøver så fint å fordele avtaler og gjøremål ut i kalenderen i den kommende måneden. For å være helt ærlig så glede jeg meg bare mer og mer til desember hvert år, og det er bare mer og mer jeg vil rekke å gjøre denne måneden. Så er bare å glede seg max! 

How the Grinch Stole Christmas

For å være helt ærlige med dere nå, så har jeg allerede begynt å se på julefilmer. Det er rett og slett for få dager og timer i desember, så jeg kommer aldri til å rekke å se alle julefilmene på "julefilmer jeg må se" listen min hvis jeg venter til desember. Men julemusikk og julepynt har jeg enda klart å holde meg unna! 

Jeg har kun sett et par julefilmer til nå, men tenkte å dele en av de med dere! Nemlig, How the Grinch Stole Christmas! Har dere sett den før? Jeg har allerede vært borti et par venninner som ikke har sett den enda, og så viste jeg den også til søstrene mine for første gang i helgen. Tror det var en klar favoritt for å si det sånn! Det er en koselig julefilm som passer for store og små, med mange viktige moraler man kan tenke over, under filmen! 

Nå må jeg faktisk hive meg, er fortsatt på skolen, og skal endelig hjem! Vi snakkes ♥


 

 • 09.11.2016 kl. 21:44

I NEED INSPO AND SLEEP

God onsdags kveld dere! Beklager for dårlig oppdatering i dag og i går, har vært liten tid til overs til bloggen ettersom at jeg har brukt all ledig tid de siste dagene på å øve til en samfunnsfag prøve vi hadde i dag. Og nå er jeg endelig ferdig med den dritt prøven, hehe. Har vært et skikkelig krevende tema å øve til, der man må ha så sykt mye kunnskap om alt rundt osv. Så er godt å legge den bak seg med god innsats og en god følelse etter prøven + utrolig deilig å senke skuldrene. 

Så de neste dagen kommer jeg på å bruke på å slappe av, finne DRIT MASSE inspirasjon, sove masse og selvfølgelig jobbe masse med YouTube! Og det blir så deilig å flytte fokuset dit jeg liker å ha det! Håper alt er vel med dere! Vi snakkes i morgen ♥ 

 • 07.11.2016 kl. 21:09

Super mandag!

God mandag folkens! Åh så deilig det har vært å starte uka. For å være helt ærlig sa jeg ikke det samme da jeg måtte ligge i sengen et kvarter etter at vekkerklokken hadde ringt bare for å få tvingt opp øynene. Men så fort man kommer seg opp og får litt kaffe i systemet, så er man liksom i gang.

Og for å si det sånn har jeg hatt en super produktiv dag sånn skolemessig! OOOOGG!!!!! Jeg har nådd 40 subscribers på YouTube!!! Det var målet mitt før desember. Jeg sa at jeg lovte å ha vlogmas i desember fra 1. til 24.!  Jeg er så gira og håper dere er det også! Det betyr at det kommer en vlog hver dag utenom på fredager for da er det vanlig video. Så jeg kommer altså ikke til å blogge som vanlig i desember. Det kan hende at jeg hiver inn et innlegg nå og da, men planen er å kun poste videoer helt til julaften!

Nå tror jeg det er ei godjente som skal hoppe i pysjen og rett i seng, for jeg er SÅ trøtt dere. Er nesten så jeg bommer på tastaturet her, så vi får snakkes i morgen! En veldig trøtt, sminkeløs og glisende mandags selfie fra meg <3 

         

 

 • 06.11.2016 kl. 14:26

POST WEEK VLOG 11


 

 • 06.11.2016 kl. 11:47

Waking up to a white world

God morgen, og velkommen til snøen her i byen også. Endelig har fine Kristiansand blitt dekket med snø, og jeg merker alle begynner å glede seg hakket mer til desember og julestemning. Jeg er ikke så veldig glad i vinteren i januar, februar og mars. Men det å ha et hvitt slør over byen i november og desember er absolutt noe jeg liker! Det gir liksom en ekstra boost på julestemningen. 

Jeg er så utrolig trøtt i dag, fordi jeg satt oppe helt til fire i natt og holdt på med en drit kul ting som kommer på YouTube i desember. Åh jeg får ikke sakt det nok hvor mye dere kan glede dere til videoene som kommer om kun noen uker!!! Nå skal jeg redigere ferdig vloggen og deretter ut i snøen med lillesøster Ariana. Så vi snakkes senere! Ha en fin dag ♥ 

 • 05.11.2016 kl. 14:01

En produktiv lørdag?

God morgen, og god lørdag ♥ Det var koselig å se at dere likte videoen i går! Hvis du enda ikke har sett den, så ligger den rett under her. 

FY SØREN så deilig det var å sove ut litt i dag. Det har vært en uke fylt med mye stress, tidlige morgener og litt for sene kvelder. Så det å kunne sove helt til 12 i dag og la kroppen hvile var digg. MEN! I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal dedikere hele dagen til skole og å slappe av enda mer. Jeg vet at neste uke blir veldig hektisk, så da gjelder det å ta sjansen når man har den! Hehe. Og så har jeg en SUPER stor samfunnsfag prøve på onsdag, så den må jeg virkelig få jobbet masse med i dag! 

Over til noe litt viktigere! Jeg har hørt rykter om at det skal begynne å snø i kveld?! Da blir det en fin helg, hvis vi kan ønske vinteren velkommen. Jeg må innrømme at hvis det drysser ned ute i kveld, tror jeg at jeg nesten må sette på en julefilm. 

 

 • 04.11.2016 kl. 19:38

Ting jeg skulle ønske jeg visste på VG1 // VIDEO


 

 • 02.11.2016 kl. 16:39

Velkommen NOVEMBER

God tirsdag og god 2. november! Det er helt SJUKT at november endelig er her, og jeg får ikke sakt det nok hvor mye jeg girer meg opp til desember og julestemning om dagene. Det er vanskelig å holde seg unna julemusikk, pynt og kakemenn når jeg må sitte og planlegge blogg og youtube som skal komme i desember, men gjør bare at jeg gleder meg enda mer! 

Men først skal vi nyte november! For meg handler denne måneden om innekos, kakao, cafe, shopping og koselige jentekvelder, men også om mye skole, jobbing og blogg/YouTube arbeid. Så er en hektisk måned der mye skal forberedes til verdens beste måned som kommer etterpå! Her er de tingene jeg vil gjøre i november!

 

THINGS TO DO IN NOVEMBER

 • NYTE en utrolig deilig måned. Føler at november er en veldig ren og rolig måned ettersom at den ligger midt mellom Halloween og Jul, så man bruker måneden til å planlegge og forberede, men også ha en pause fra festligheter. (selv om for mange begynner julebord osv allerede om noen uker) 

 • Jobbe hardt med skole! Det er veldig mye på skolen for tiden, så det gjelder å holde fokuset og bruke tiden godt så man får gjort det man skal, men ikke over jobber og blir utslitt. 

 • Planlegge masse YouTube og Blogg til desember. + selvfølgelig å poste videoer og innlegg denne måneden også, det kommer jo mye gøy de neste ukene! 

 • Kjøpe inn litt julepynt og få kjøpt bursdags gave til lillesøster som blir hele 12 år i begynnelsen av desember! Selv liker jeg å pynte litt tidlig i desember så jeg kan nyte at pynten er oppe, men så må jeg jo også pynte tidlig for å kunne inspirere dere med bilder og videoer her på "sosiale medier" (kan vi kalle det det?) 

 • Komme tilbake i trenings rutiner. For å være helt ærlig har jeg vært slapp på denne fronten, rett og slett fordi jeg har fokusert på skole, blogg, YouTube og venner. Men nå vil jeg prøve å få til 2 - 3 treninger i uken. 

 • Kose meg med familie og venner og nyte en utrolig deilig årstid med cafè besøk, deilige middager og jentekvelder! Dette er jo absolutt den beste tiden på året, og jeg vet at neste måned blir hektisk med jule konserter, avslutninger for begge lillesøstrene mine, mye YouTube og blogg, MYE skole, jentekvelder og jule shopping ++++++ og videre går listen. Så det å kose seg i rolige forhold nå er viktig tror jeg. Hehe.  

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits