• 29.10.2017 kl. 16:21

Pepsi, pizza & paraplyer

Hei hei og god mandag! Håper dere har en fin start på uken. I skrivende stund har jeg nettopp kommet hjem fra en liten bytur og middag med farmor. Kjempe koselig å møte henne igjen. Dere vet jo at jeg alltid har hatt et veldig nært forhold til farmor, og nå som jeg jobber mye, har jeg ikke like mye tid til å besøke henne. Så da tar vi heller en cafe tur en gang i blant! 

Jeg tenkte å begynne med en ny ukentlig spalte her på bloggen som kommer til å hete Paraplyer. Det er flere blogger som har dette en gang i blant og dere vet jo at jeg elsker lister. Så fra nå av blir herved mandager omdøpt til "paraply mandag" også kalt "liste mandag". Jeg kommer da hver mandag til å liste opp alt som faller meg inn. Det blir alt fra klager på ting i livet og samfunnet, ting som gjør meg glad, ting jeg vil gjøre, ting som inspirerer meg, mat jeg liker, ting som provoserer meg, og ja som sakt, alt som faller meg inn! 

Håper dere kanskje syntes det er gøye typer innlegg og får et litt annerledes innblikk i livet mitt og ting rundt meg! Så her er dagens mandags paraplyer, altså ting som får meg igjennom mandager. 

MANDAGS PARAPLYER 

 • Jeg pleier alltid å sette klokken litt ekstra tidlig så jeg kan få litt ekstra god tid til å våkne, krype rolig ut av sengen, og sette på kaffen så den trakter mens jeg sminker meg og føler meg fin! Det tar meg nemlig over til neste punkt.

 

 • ...føle meg FIN! Det er en så utrolig digg følelse å føle seg fin. Jeg tar meg tid til å sminke meg, finne noe presentabelt tøy og fikse håret. Da har jeg på en måte ett mindre verdens problem å tenke på. 

 

 • Unn deg noe som løfter humøret litt. For min del er det å slippe en tørr brødskive til niste. På mandager pleier jeg å unne meg en skikkelig digg salat fra salatbaren i kantina. DET er digg det, etter en hard gymtime! 

 

 • Som jeg skrev i går, pleier jeg å begynne litt på skolearbeid på søndager, da er jeg allerede i gang med dagens jobbing. Så når jeg kommer hjem er det bare å få lagt bøkene på bordet med en gang. Ellers er det så lett å unngå å finne frem skolearbeidet å finne på alt annet jeg skulle ha gjort. Jeg bare legg opp bøkene og gjør litt med en gang. Så kan jeg heller gjøre noe annet fornuftig (eller ikke) mens jeg har pause i lesingen. 

 

 • Gå en tur hvis det er vær til det. Mandager kan være litt tunge, spesielt når jeg har hele uken foran meg. Så jeg tar en tur ut og lufter huet litt. Da er det lettere å fokusere når jeg kommer inn igjen. 

 

 • Avslutter alt skolearbeid kl. 20.00 og tar resten av kvelden for meg selv. Enten jeg rydder og tuster litt, ser på noe som får meg til å skrike av latter på tv, eller leser en bok og drikker en kopp kakao/te. Det er så sykt viktig å få litt godt humør og latter inn i hverdagen. Det er noe jeg er bevisst på hver eneste dag. MINST 2 latterkramper om dagen, og minst 1 "meg tid" ting hver dag. 

 • 29.10.2017 kl. 13:19

How to get that sunday vibe

God søndag! Herlighet så fint vær det er på sørlandet i dag. Jeg våknet i 11 tiden av at solen kom snikende inn på soverommet. Og siden det har jeg dusjet, spist frokost og knipset litt bilder her til dere. For som dere vet elsker jeg å pynte litt til diverse høytider og halloween er ingen unntak. Så litt lenger ned kan dere se hvordan jeg har pyntet. Selv liker jeg det ganske enkelt og rent.

Tenk at oktober er ferdig om bare noen dager! Det er noe jeg ikke har fortalt på bloggen enda, og det er at jeg skal prøve å være vegetar i hele november. Mer om det kommer senere! Men her har dere litt ting og tang jeg liker å gjøre for å få skikkelig sunday feeling! 

HOW TO GET THAT SUNDAY VIBE 

 •  Ligg litt ekstra lenge i sengen og nyt det å ha fri. Ikke vær på mobilen eller se tv, bare ligg og reflekter over uken som var, og uken som kommer.

 • Ta en lang dusj. Det er så sykt digg å føle seg super duper fresh når du hopper i joggedressen på en søndag.

 • Bruk minst en halvtime ved frokost bordet. Enten med noen du er glad i eller bare nyt morgenen alene. Kanskje litt musikk eller radio for å få litt feel good stemning på kjøkkenet. 

 • Rydd opp etter en hektisk uke, sett på en maskin med tøy, skift sengetøyet, støvsug og gjør alt helt klart til den kommende uken. 

 • Om du har skole, et møte eller studier til uken, er det så utrolig digg å føle at du ligger litt foran. Gjør litt arbeid på forhån så du ikke får alt kastet på deg, mandags morgen. Det er ikke så ille når du først har satt deg ned å begynt. Jeg låver! 

 • Gå en tur. Det er så utrolig digg med litt frisk luft og natur etter en lang uke. Gå en liten tur og la hodet surre og gå, tenk på alt og ingenting. Det å lufte hodet kan ofte hjelpe deg å fylle på litt energi så du blir enda litt mer klar for den nye uken.

 • NÅ kan du legge deg på soffaen med en deilig serie på Netflix og bare chille max! NYT å ha fri, men gled deg til å få vært litt ekstra produktiv i morgen, for hva er vel neste helt uten god samvittighet etter en produktiv og sprek uke?

 • Det er ikke lett, men prøv å legge deg litt tidlig. Du vil takke meg i morgen tidlig, når du orker å stå opp for å ha litt ekstra god tid til kaffen, i stedet for å snooze til du må kaste deg ut døra ufresh og trøtt.

LA OSS KICKE ASS DENNE UKEN, SAMMEN! 

 • 28.10.2017 kl. 15:25

GSD-saturday

GET-SHIT-DONE-Saturday! 

God lørdag, fine ♥ Håper dere forstår at det er pga. jobb at jeg sjeldent rekker å blogge på tirsdag, onsdag, og torsdager. Men titter innom så ofte jeg kan!

Men ja, det er lørdag, og jeg har fått sovet skikkelig ut. FY så deilig det var! Og nå har jeg spist egg til frokost, ryddet kjøkkenet og vasket badet. Jeg har planlagt en skikkelig "get shit done" lørdag i dag, fordi jeg har nemlig en del skolearbeid jeg må få gjort denne helgen. Og da passer det perfekt å kombinere hjemme lesing, med husarbeid ol. Jeg er kanskje rar, men jeg elsker slike helger. Bare store strikke gensere, mange kopper kaffe og te, musikk, tente lys, litt lesing, litt rydding, litt avslapping. Helt perfekt oppladnings helg spør du meg! Neste helg skal jeg ha Halloween fest med jentene, så tar en rolig myse helg nå ♥

Men videre til husarbeidet, nå skal det skiftes på sengetøyet, støvsuges og søppelen skal tømmes, før jeg lager enda en kopp te og leser litt mer! Håper dere får en fin lørdag, og koser dere max om dere skal på Halloween fest i kveld! 

 • 23.10.2017 kl. 19:08

Velger du virkelig å være sur?

Hei fine ♥ Håper dere har det fint. Her er ikke humøret helt på topp. Sånn er det jo av og til, og jeg har merket at dere setter pris på at jeg deler litt av alle sider her på bloggen, fordi dere kjenner dere igjen. Og i dag er ikke helt dagen hos meg.

Selv om den startet bra tidligere, så merker jeg at det blir mørkere tidligere, og i det siste har jeg trukket meg selv ned mye fordi jeg ikke har hatt overskudd og lyst til å lage videoer. Hvorfor gjør jeg sånn mot meg selv? YouTube er jo det gøyeste jeg vet. Kanskje er det fordi jeg er for fokusert på seer tallene, og hva folk vil si? Jeg er sliten og lei av skole. Ikke fordi jeg sliter på skolen, eller ikke har det bra der. Men fordi jeg gjør hundrevis av oppgaver, bare for å gjøre de. Ikke for å lære. 

Jeg er lei av at alle er lei. Jeg blir så lei meg når jeg ser at andre lar småpell og dritt trekke de ned. For det å være glad ER faktisk en muskel som du kan trene opp, og du KAN kontrollere tankene og måten du reagerer på. Selvfølgelig skal alle ha dårlige dager. Men vi må lære oss å sette mer pris på livet. På de små tingene. 

Dette hørtes sikkert helt tullete ut for noen, og for andre gikk det kanskje opp et lys. Men uansett hva du fikk ut av det, så håper jeg at dere sammen med meg, vil VELGE å være glad! Velg glad. Ta deg selv i å bli sur for noe som ikke er verdt å bli sur for, bruk litt ekstra energi på å gjøre noen andre glad. Og gjør de tingene som gjør deg glad. Samme faen hva folk tenker og sier. 

 • 22.10.2017 kl. 12:32

Nama stay in bed

GOD søndag alle sammen! Og god morgen, hvis det er lov å si så sent. Hehe. Jeg følte meg så utrolig flink da jeg våknet med en gang klokken ringte i 09 tiden, selv om jeg kunne sovet lenge. Dere vet jo hvor vanskelig det er å stå opp når man ikke må. Men målet var rett og slett bare å våkne, for jeg har virkelig ødelagt døgnrytmen denne langhelgen! Så krysser alle fingre for at jeg får sove i kveld. 

Det har vært så herlig med en rolig helg, litt shopping, masse god mat og treffe litt venninner igjen! Men dere vet jo hvordan det ofte er. Stille før stormen. Har på følelsen at det blir en hektisk uke med skole og jobb, så har vært deilig å lade opp batteriene! I dag er planene som vanlig, å planlegge uken, vaske og rydde klart til uken, og forberede litt skole til uken. Hehe, å gjøre ting litt på forhånd + planlegging er KEY! 

Ha en herlig søndag dere! 

 • 21.10.2017 kl. 14:07

Ukens filmtips + iskaffe

God lørdag ♥ Har vært en skikkelig slapp start på dagen her, men det er bare digg! Etter en laang og koselig dag på senteret, og buss i regnet, og masse shopping, blir det deilig med en skikkelig inne dag i dag. Meg og lillesøster tenkte å sette på en film, og tenne litt lys. Og hvilken film passer bedre, bare noen dager før Halloween, enn Nightmare before Christmas!

Wæææ kiler litt i magen bare med tanken på hvor få dager det er igjen til desember nå. Fy som jeg gleder meg, og har så mye koselig på planen både på bloggen og youtube! 

Kjøpte en Wayne´s coffe kopp i går, til å ha is kaffe i. Helt perfekt! Kjøpte litt andre ting også som jeg skal vise dere, men det får bli senere. For nå skal vi få litt Halloween stemning med filmen! Ha en fin lørdag så lenge ♥

 • 20.10.2017 kl. 12:02

Yesterdays brekkie

God morgen finiser ♥ Da var lang helgen ordentlig i gang og jeg nyter det veldig. Når man har en så hektisk hverdag, er det lykke å kunne sove litt lenge og ha litt fri! Lovte jo å vise dere gårsdagens fokost! Det ble egg med skinke, og så stekte jeg paprika, tomat og løk med litt salsa for å ha oppå. Anbefales veldig! 

Jaja, jeg får fikse meg litt. Skal nemlig ha en skikkelig kosedag på senteret. Først skal jeg møte farmor for en koselig lunsj på cafe, og så blir det shopping med Hannah. Etterpå skal jeg og Hannah hjem hit for å lage taco og ha en skikkelig kose kveld. Åh for en fin dag det blir! 

Håper dere også får en fin fredag! Så snakkes vi snart igjen ♥

 • 19.10.2017 kl. 13:30

Syv sover og buste troll nr. 1

God morgen fine ♥ Eller de fleste av dere er vel på skole og jobb, og sitter bare å venter på at de siste timene skal bli ferdige. Nei dere skjønner det, at denne godjenta har fri i dag! Planen var å stå opp i 10 tiden, se God morgen Norge, og hele pakka. Men tror kroppen trengte å hvile for jeg våknet ikke før ti på 1. Hah! 

Skal jo på jobb i halv 5 tiden så tenker å bruke timene før det til å lage en deilig frokost (etterlengtet!), rydde litt, og bare slappe av egentlig. Har jo fri! Kan heller jobbe litt med skole i morgen, for da har jeg ikke jobb heller. 

Dere får ha en fin dag da snuppiser! Legger ut bilder av frokosten senere om det blir noe å se på i det hele tatt, hehe. 

 • 18.10.2017 kl. 15:08

Lunsj i finværet

GOOD onsdag! Har dere hatt en fin start på uka? Håper det. Akkurat i skrivende stund har får jeg nå langhelg, og det er digg! Skal jobbe da, men det deiligste er å kunne sove lenge før jobb. Så nå skal jeg nyte en mini ferie, og ikke nok med det! Jeg hentet endelig det nye kameraet mitt på posten i går!!! SÅ meg og Susanne tok en tur på Starbucks i lunsjen, for å ha litt kaffe og mat i finværet. Digg! 

Jaja, jeg får rydde og slappe av litt før jeg turer avgårde på jobb! Men dere må ha en fin ettermiddag videre, så snakkes vi snart igjen ♥

 • 15.10.2017 kl. 13:56

Oh sleepy sunday

God søndag, dere! Været er grått, og jeg kjenner jeg trenger kopp nr. 2 med kaffe etter en litt veldig sen lørdags kveld. Men er det ikke slik det skal være da? På en søndag. At man bare skal slenge rundt i joggisen, spise mat, høre på musikk, se filmer, drikke kaffe og te, og egentlig bare lade opp til den nye uken.

Jeg elsker helg. Og jeg elsker at man må jobbe hardt i ukedagene og få ting gjort for å ha det gøy med god samvittighet på fredag, lørdag og søndag. Slik har jeg virkelig hatt det denne uken. Det har vært deilig å kjenne at jeg har fått ting gjort, men også bare å glemme alt litt i helgen. Og bare nyte. 

Da jeg våknet satt jeg på resten av filmen Julie and Julia som jeg begynte på før jeg la meg i går. Jeg elsker slike søte filmer, som ikke har et stort plott eller mål, men bare koselig stemning og mat. For vi vet jo alle at jeg er over gjennomsnittet glad i mat. Så da ble jeg litt inspirert da, til å lage en deilig søndags frokost. Og slik ble det! Ikke noe fryktelig stort. Et par skiver, med stekt egg og asparges, med litt sitron pepper på ♥

 • 14.10.2017 kl. 16:03

Saturday mood board

Happy saturday folkens! Måtte le litt av meg selv da jeg våknet til at klokken var 13.02 da jeg egentlig hadde på vekkerklokke 09.00. Kroppen trengte nok å lades opp litt da! Hehe. Ellers har jeg en utrolig fin lørdag til nå. Har spist frokost, ryddet og pyntet etter at jeg ommøblerte i går, og nå har jeg nettopp trent. Digg! 

I kveld skal jeg på nachos til ei venninne og bare ha en skikkelig herlig lørdags kveld hos henne. Det blir koselig! Så utrolig digg å ikke ha alt for mye skole å gjøre denne helgen, så jeg faktisk kan slappe av og kose meg litt ♥

Håper dere har en finfin lørdag, dere også! Jeg får hoppe i dusjen og filme en video til YouTube før jeg drar, så vi snakkes! 

 • 13.10.2017 kl. 15:27

Lotte tipser: mellombar

God fredaaaag ♥ Alltid en lykke å skrive det, hehe. Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen. Men jeg har hoppet i joggisen, tent litt lys og titter på et kamera jeg har ønsket meg lenge, som jeg vurderer å kjøpe. Tenk å sette opp standarden på bildene er inne sånn 10 hakk. Det hadde vært noe!

I dag tenkte jeg å starte en ny spalte her på bloggen som kommer til å komme opp en gang i blant, der jeg tipser dere om ting som gjør hverdagen min lettere/bedre! For det er noe vi alle trenger i hektiske student liv, eller hva? 

Dagens tips er Bixit Havrebar med bringebær! Mmm så nydelige de er. Spesielt mot slutten av skoledagen når man trenger litt påfyll med energi, men når det likevel ikke er lenge til middag. DA er det digg med en Bixit! 

Ha en fin fredag så lenge, så snakkes vi snart igjen.

 • 12.10.2017 kl. 22:57

Work eat sleep repeat

God torsdag fine! Blir så glad når jeg ser at dere titter innom selv om det blir litt stille på de mest hektiske dagene. Takk ♥

Nå er jeg endelig ferdig med jobb uken og har kun 1 dag igjen på skolen, så blir det HEEELG! Woho. Fy så utrolig digg det skal bli. I dag har jeg også vært innom senteret og kjøpt et par vekter så jeg kan få trent litt her hjemme i helgene, ettersom at jeg ikke har tid i hverdagen lenger. Utrolig kipt, men gjør det beste ut av det og prøver å stappe inn en trening eller to i helgene. 

Tenkte bare å dele et par bilder med dere fra mandag da det var så fryktelig fint vær her i Kristiansand! Dere må ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen ♥

 • 09.10.2017 kl. 15:14

HØSTFERIE - vlog 32


 

 • 08.10.2017 kl. 20:33

Crispy sunday coccoa

God søndag fine ♥ Ville egentlig bare titte innom og ønske dere en veldig fin uke. Jeg har hatt en litt dårlig dag og slitt litt med angst så vloggen kommer litt senere i uken. Jeg har det heldigvis bedre nå!  Håper dere vet at jeg ikke deler både triste og fine sider bare for oppmerksomhet, men så dere kan se at dere ikke er alene om å ha det kipt av og til. Heldigvis er det bare en dårlig dag!

Jeg gleder meg til å komme i gang med uka med en fresh mandag i morgen. Men først skal jeg nyte denne utrolig herlige koppen med kakao og litt YouTube før jeg hopper i senga! Ha en kjempe fin kveld ♥ 

 • 07.10.2017 kl. 20:06

Pumpkins everywhere

Heii igjen! For en nydelig dag det har vært her i Kristiansand! Jeg dro jo til byen i 4 tiden, som dere vet. Hannah og jeg bare tuslet rundt i byen i mange timer. Tittet litt i butikker, kjøpte noe koselig høst pynt som dere ser under, og så spiste vi på Egon. Nydelige brucetta til forrett og quesadilla til hovedrett. Nom nom! Vi satt bare og mm..`et i kor lenge etter maten. 

Men over til høst pynten! Vi var nemlig innom en blomsterforetning for å se på planter siden jeg har vært på utkikk etter en ny. Altså, det tar jo ikke lange tiden for meg å finne en grønn plante jeg liker, men da jeg så disse små nusselige gresskarene klarte jeg ikke å la de ligge igjen i butikken. Så nå har jeg tent lys på hele rommet, puttet planten i en potte og pyntet med gresskar! Å så mys det er her nå ♥

Dere skal få se bilder en annen dag, men her er planten og gresskarene. Nå skal jeg kose meg med litt P-max og Suits! Så vi snakkes, tenk at det allerede er siste dagen av ferien i morgen! PS. i morgen kommer en ukes lang vlog! 

 • 07.10.2017 kl. 12:06

Something new

God morgen fine ♥ Så deilig med lørdag, nok en gang. Jeg sov helt til halv 11 for å virkelig lade opp batteriene til en ny periode med skole og jobbing som starter til uken. Tenk neste ferie er juleferien!! Kribler i magen bare å si det! 

Tenkte å hive meg i dusjen, for i dag skal jeg nemlig til byen med fine Hannah for litt shopping og mat! For en deilig lørdag det blir ♥ Håper dere også får en fin dag! Hva står på planen hos deg? 

Har også byttet header som dere ser. Hva syntes dere? Føler bloggen ble mye mer personlig, noe som er en bra ting! Snakkes senere finiser ♥

 • 06.10.2017 kl. 13:30

Kunsten å føle seg fin

God fredag finiser ♥ Fredag allerede? Det var jo nettopp lørdag, og begynnelsen av ferien. Må jo bare bety at jeg koser meg! Og det gjør jeg. Jeg nyter ferie nå så sinnsykt, selv om jeg jobber. Det å ha tid til seg selv er gull verdt av og til, og fy så gidd det har vært å ligge i sengen med Suits på kveldene etter jobb og småspise på litt Smash ♥ Jeg håper dere også koser dere litt ekstra, for det fortjener vi hele gjengen! 

Jeg ville bare innom og minne dere på å føle dere litt fine av og til (helst ofte). Dere vet den følelsen når du har brukt litt ekstra tid forran speilet for å føle deg litt ekstra fin? Bli flinkere til å unne deg det litt oftere. Hvorfor skal vi bare føle oss "hverdags ok" når vi kan legge inn et kvarter ekstra for å føle oss ekstra fine i hverdagen også? Og det føles så fryktelig godt å kunne fokusere mer på de rundt deg og på å ha det bra, hvis du slepper å være redd for hvordan du ser ut.

Vi er så utrolig fine akkurat som vi er, og vi må bli flinkere til å være selvsikre i de vi er, og pynte oss når vi trenger en ekstra boost! 

Hehe ja det var dagens lille preken. Nå skal jeg på et etterlengtet besøk til farmor, før det blir Taco kos med lillesøstrene og The Voice i kveld! Ha en finfin fredag♥

 • 03.10.2017 kl. 14:08

Fall vibes

HEI fine, og god tirsdag! Håper dere som har ferie nyter den til det fulle, og at dere som jobber har en fin uke så langt. Selv har jeg klart å dra på meg en kraftig forkjølelse og har ligget rett ut de siste dagene.. Sånn går det når man heller vil rekke bussen til senteret enn å ta med paraply når det regner. Gud som jeg gleder meg til å få bil, blir noe annet da! 

Heldigvis føler jeg meg litt bedre i dag, så prøver å komme meg på jobb i ettermiddag. Passer egentlig ganske greit å bli syk i ferien så jeg får slappet ordentlig av. MEN! Her om dagen fikk jeg endelig pyntet til høst og oktober! Så nå er det fullt av søte små gresskar og fairy lights everywhere!  Her er et par bilder, så får dere se mer på vloggen som kommer til helga! 

Nyt tirsdagen dere, så snakkes vi snart! Har du husket å følge meg på instagram? Poster masse koselige høst bilder der om dagen, HER ♥

 • 30.09.2017 kl. 11:52

En perfekt lørdag på planen

God morgen, fine fine dere! Det er så koselig å se at dere titter innom så fort jeg oppdaterer, selv etter noen stille dager her inne. Men god morgen forresten! Jeg bare smilte da jeg våknet til skikkelig høstvær ute, fine planer på tapetet, og høstferie oppå det hele. Nydelig! 

I dag skal jeg nemlig en tur på senteret med Emilie. Det er evigheter siden noen av oss har vært der, så er veldig spent på hva slags høstlige plagg og dekor de har fått inn. Jeg vet i hvert fall at Kremmerhuset får inn nye høstlige varer hver fredag denne høsten, så plukker nok med noe derfra. Ellers blir det en veldig rolig og herlig lørdag. Vi blir nok på senteret en god stund, og så er planen hjemmelaget pizza og film kos med små søstrene ♥

Håper dere også nyter helg, og høstferie om dere også har det! Elsker forresten weheartit om høsten, så mye fine bilder der nå! Dere kan følge min bruker HER ♥

Har du høstferie? Og hva er planene for dagen? Ha en finfin dag dere ♥

 

 • 29.09.2017 kl. 23:29

FREDAG & FERIE

GOD fredag nussebasser ♥ HAH! Endelig er sofaen inntatt, ukas siste skole oppgave er levert, og jeg tar med god samvittighet helg og FERIE! Wohoo. Så sinnsykt digg det skal bli. Det er rart etter en måned med kun skole og jobbing i ett sett, å vite at jeg skal få sove lenge, ha tid til å lese, trene, gå turer, sove mer, lage mat, og bare nyte livet! DET gleder jeg meg til! Har også en del planer om å møte venninner som jeg ikke har fått brukt tid med på lenge, og det skal også bli sykt kos. 

Men først skal jeg slappe skikkelig godt av i kveld med en film på skjermen, siste skvulp med pepsi i kjeften og den drit dyre nøttemixen jeg kjøpte i lykkerus over at det er ferie. God ferie dere! Vi snakkes i morgen. Jeg vlogger forresten denne uken, så watch out! 

 • 24.09.2017 kl. 15:45

En høstlig søndag i slutten av september

God morgen, fine ♥  Jeg er SÅ i høstmodus i dag at jeg får ikke sagt det! Så utrolig deilig. Våknet veldig uthvilt et par timer etter vekkerklokken til at bladene falt med regnet ute. Da var det bare å tenne masse lys, sette på deilig musikk og hoppe i strikke genseren. Dere vet jo at jeg elsker høsten, så dette gjorde hele dagen. 

Nå har jeg hatt litt hjemme spa med masker, planlagt uka med organized.no planleggeren min, og skal til å få gjort unna litt skolearbeid for uka siden jeg skal jobbe. Alt i alt, nyyyter jeg en deilig søndag ♥ Hva bruker dere siste søndagen i september på? 

Her er noen knips fra dagen. Ha en fin søndag! 

 • 23.09.2017 kl. 10:59

My Autumn Bucket list

God lørdag ♥   Håper dere har hatt en fin uke. Hver gang vi går inn i en ny årstid, pleier jeg å lage en bucket list med alle tingene jeg vil få gjort eller vil gjøre mer av i løpet av årstiden som kommer. Og får å si det sånn, høsten er INGEN unntak.

Jeg ser alltid frem til nye årstider. Det er så deilig med litt forandring i været, interiøret, musikken, klærne, ting man bruker tid på og maten man lager. Mange har en favo årstid, men jeg syntes liksom det er en sjarm med hver årstid når en ny er på vei! Men nå skal jeg ikke skravle mer, her har dere min bucket list for høsten 2017!

MY AUTUMN BUCKET LIST 2017

 • Gå mange fine turer i nydelig høstvær. Som dere vet elsker jeg å ut på tur, og om høsten er det jo så herlig å tulle seg inn i et stort skjerf og ta seg en tur når sola begynner å gå ned. Og selvfølgelig koselige søndagsturer med lunsj pakket i sekken og en venninne på siden å skravle med!

 

 • Bli flinkere til å bake! Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, men tenker at høsten er den perfekte tiden å ta tak i det. Det er jo ikke så fryktelig mange år til at jeg skal bo hjemme, så da er det veldig greit å ha litt kone mor erfaring. 

 • Se film mye oftere. Nå som jeg går 3. på vgs og har jobb i tillegg, kan det fort bli litt mye fokus og jobbing, og da er film en veldig god avkobling som får deg til å slappe helt av i forhold til serie eller youtube. 

 

 • SPARE penger! Jeg er så fryktelig dårlig til å la penger på kontoen stå. Som dere vet elsker jeg alt som har med hudpleie, sminke klær og interiør + deilig mat i kantina. Og da er det ikke akkurat vanskelig å bruke penger. Så det må jeg bli flinkere til denne høsten!

 

 • Pynte med koselige høst dekorasjoner. Gresskar og duftlys må opp siste uken i september, så det er skikkelig høst stemning når oktober og høstferien kommer! FY SÅ DIGG det skal bli med litt ferie. Da skal det lades opp! 

 

 • Finne en god balanse mellom skole, jobb og bloggen. Som dere vet har jeg begynt å jobbe på siden av skolen, og det er mildt sagt mye som skal gjøres i løpet av ukene. Men selvfølgelig skal jeg få det til å gå rundt, jeg må bare finne en balanse der jeg faktisk orker å leve når uken er ferdig.  

 

 • Komme inn i en god vane med meditering igjen. Dere vet jo at jeg forguder meditering, og tror skikkelig på at det hjelper både på angst og stress i hverdagen! Men livet er hektisk om dagen altså, så jeg må finne en løsning der jeg får presset en ti minutters inn i løpet av dagen. Ofte ender det i en powernap på grunn av lite søvn natten før, hehe.

 

 • HØST MYS! Hehe er ikke sikkert alle forstår hva jeg mener her. Men bare tenne masse lys, drikke masse kakao, høre på deilig musikk, gå på tur, bake, og egentlig alt som gir sånn super høst stemning.

 • 16.09.2017 kl. 13:03

Mye å gjøre & gira på høst

GOD lørdags formiddag. Eller det heter vel kanskje ettermiddag, siden vi allerede har passert 12 (!!). Akkurat nå, de siste to ukene før høstferien, er det så sinnsykt mye skole å gjøre + jobb. Så prøver jeg å få tid til litt blogg, youtube, venner, og avslappning oppi det hele. Men det er høst dere! Å SÅ DEILIG. Det har ikke rukket å bli helt kaldt enda, men høstvær- og stemning er definitivt på plass! Gleder meg til å pynte med gresskar, gå turer i skoger fulle av farger, og drikke enorme mengder kakao og te (noe jeg allerede har begynt med). 

Men jeg skal få ut en video på Tubisen senere, så bare å titte innom! Så skal jeg også få skrevet et skikkelig høst inspo innlegg i morgen, med alt jeg vil få gjort denne høsten! 

Men nå skal jeg redigere litt video, få gjort unna et tonn med skole arbeid, og NYTE lørdagen ♥ Ha en finfin lørdag, dere. 

 • 12.09.2017 kl. 15:46

Planning is key!

GOD tirsdag, fine venner ♥ Nå sitter jeg med solen tittende inn vinduet og Maria Mena på full guffe. HERLIG! Spesielt de dagene jeg ikke har så mye overskudd, merker jeg at det å høre på bra musikk kan hjelpe å lade bittelitt. En annen ting som virkelig er nøkkelen til godt humør og nok energi i en veldig hektisk hverdag fullstappet med ting å gjøre er PLANLEGGING! Dere aner ikke hvor mye det hjelper å bare få skrevet ned det man skal få gjort.

Selv skriver jeg en ny liste hver søndag, og fyller inn min Organized.no student planlegger og får gjort det jeg rekker i løpet av ukedagene imellom skole og jobb + pause tid som er utrolig viktig! Så gjør jeg det som står igjen på listen på lørdager. Slik funker det i hvert fall veldig bra for meg, men da må du være klar for å bruke noen timer av helgen på å jobbe med skole osv. Selv får jeg alltid jobbet mye bedre i helgene hjemme.  

Håper alt er fint med dere! Her er litt knips fra uken som har vært. Nå må jeg kaste meg til bussen for noen timer jobb, ha en fin dag! 

      

  

 

 

 

 • 09.09.2017 kl. 11:29

Fetaost & avocado salat

GOD lørdags morgen, solstråler ♥  ÅÅÅÅ SÅ DIGG MED HELG! Dere aner ikke hvor godt det føltes å legge seg i 12 tiden i natt og vite at jeg kunne sove helt til halv 10. Hehe. For noen uker tilbake ville det vært alt for tidlig i en helg, men nå er det rene luksusen etter at jeg begynte å jobbe i tillegg til skole. 

Hvordan har dere det? Selv har jeg det bare sinnsykt bra om dagen altså! Jeg er så stolt over at jeg klarer å jobbe og gå på skole samtidig. Det hadde jeg aldri klart for et år siden på grunn av angsten. Men jeg har på en måte lært meg å takle det bedre, og den jobben jeg har fått, gir meg så sinnsykt mye siden vi har så godt miljø og så mange kule folk der! 

I dag er planen å få gjort litt skole osv. som skal leveres til uken + øve til noen prøver som kommer. Så blir nok sittende og jobbe i en del timer fremover! Senere i dag skal jeg faktisk ha hele jente gjengen på middag, og det blir så KOSELIG! Gleder meg til å samle alle til deilig mat, godt humør og sikkert masse latter. 

Må bare hive med et bilde av en salat jeg har helt dilla på om dagen. Dere skjønner det at vi har en veldig digg salatbar på skolen. I denne hadde jeg bønner, ost, salat, tomat, mais, agurk, avocado, hvitløks dressing, fetaost og linser! Mmmm.. Virkelig en opptur i skoledagen hvis du trenger å unne deg noe! 

 • 06.09.2017 kl. 15:38

Hei, jeg lever

Goood onsdag, fine dere ♥  Åh, er så kipt når det går så mange dager mellom når jeg har tid til å skrive her inne. Men det er bare akkurat denne uken, når jeg er i opplæring på jobb at jeg skal jobbe hver dag. Til vanlig blir det tre dager i uken så da skal jeg få til å blogge som normalt igjen! Men det er veldig koselig å se at dere fortsatt titter innom da! 

Hvordan går det med dere? Med meg går det kjempe fint! Stortrives på den nye jobben, gleder meg veldig over at vi har begynt så smått på høsten (høst bucket liste kommer), og prøver egentlig bare å kose meg og nyte livet rett og slett. Hehe. 

Ville bare titte innom og si hei, jeg lever, og takk for at dere ikke har glemt meg ♥ Vi snakkes i morgen! 

 • 03.09.2017 kl. 16:30

Sunday Chillz'

God søndag, fine dere ♥  For en sinnsykt hektisk uke det har vært. Og SÅ glad jeg blir, når dere fortsetter å titte innom selv om jeg ikke har tid til å poste så mye. I dag våknet jeg i 10-tiden hos fine Amalie, som jeg sov hos etter en veldig koselig vin kveld i går. Frokost med musikk på full guffe var koselig, før jeg måtte ture hjem for å få jobbet litt med skole! 

Så nå er 3 innleveringer ferdige, og jeg har planer om å hoppe i dusjen. Det skal bli godt! Jeg har egentlig lyst til å filme en video i dag, siden jeg skal jobbe hele uken. Men er liksom ikke helt i den mooden, så vi får se. Ellers er planene å spise pappas hjemmelaget pizza og chille max med litt netflix senere! Mmmm det skal bli godt å lade opp batteriene til en ny og hektisk uke. 

Håper alt er fint med dere! Er dere klare for den nye uken? 

 • 31.08.2017 kl. 15:08

Siste sensommers dag

God torsdag, fine ♥  Dagene flyr avgårde for tiden, med så mye å gjøre på skole og på privaten. Nå blir det heldigvis en rolig hjemme jobbe helg fylt med skolearbeid og avslapping. Jeg fikk lite søvn i starten av uken på grunn av koselige sene kvelder, og det merkes enda! For nå har jeg forsovet meg en liten time ekstra, to dager på rad, selv med 7 timer søvn. Heldigvis står jeg vanligvis opp ekstra tidlig, så jeg har likevel rukket skolen. Men det skal bli godt med en veldig rolig helg! 

Etter skolen gikk jeg en tur i skogen, og fy så deilig det er å komme seg ut litt når man har sittet inne og jobbet hele dagen. Se så fint det begynner å bli nå! I morgen starter jo høsten sånn offisielt, det gledes! 

Ellers prøver jeg å huske på små ting som å vanne plantene, støvsuge og vaske. For disse tingene blir også glemt bort i de hektiske hverdagene. Hehe. Men jeg får spise litt middag, lage meg en kopp te og komme i gang. Håper dere har det veldig fint! Husk å få litt "me-time" som er så utrolig viktig i hverdagen.

 • 24.08.2017 kl. 19:03

Avocado & polar bread

GOOOD torsdag finiser ♥ Dagene denne uken har virkelig løpt fra meg, men i dag har jeg hele ettermiddagen fri. Så nå planlegger jeg en mini kose-hjemmespa-serie-chille-max kveld! Woho.I det siste har mat vært en ting som seriøst har gjort dagene bedre. Når hverdagen består av så mye jobbing og stressing akkurat nå, må jeg liksom finne de koselige små tingene som motiverer. Denne uken har det vært:

 • youtube mens jeg sminker meg
 • avocado på polarbrød
 • freshe spillelister på spotify 
 • kvelds-te i sengen mens jeg facetimer med Emma
 • spagetti med tomatsaus
 • latter med Susanne på skolen

Hva er din "me time-uansett-hvor-liten-tid-du-har" ting om dagen? Håper dere har det fint! Vlogg kommer I KVELD ♥

 • 21.08.2017 kl. 18:34

Happy monday

GOD mandag gullklumper ♥  Haha det er sikkert skikkelig irriterende når jeg skriver sånne klissete navn på leserne mine, men det er jo litt koselig da! Men ja, god mandag. Har dere hatt en fin start på uka? Jeg våknet litt små irritert fordi jeg skjønte ikke hvorfor alarmen ringte midt i helgen?! Men våknet da alarm nr 2 ringte 05.50 og mediterte i 10 min før jeg tuslet inn på badet og startet morgenen. 

Mandagene mine fremover er ganske tunge skolemessig (08-16..) så jeg har bare bestemt at resten av ettermiddagen skal være FRI og at jeg skal få gjøre akkurat det jeg føler for. Om det så er å sove, spise, se youtube/serie, gå tur, eller hva som helst. Det syntes jeg man fortjener etter en så heavy start på uken! Men som alltid skal jeg dele ukens mål med dere!

UKENS MÅL

Stå opp før 06 hver morgen så jeg rekker alt jeg skal + får litt ekstra tid til å nyte kaffen

Meditere minst en gang om dagen. Merker dette virkelig hjelper på angsten om dagen, så må fortsette med det!

Gå kveldstur hver ettermiddag, med mindre det regner

Drikke 2 liter vann hver dag

Bli flinkere til å få gjort pliktene jeg skal gjøre her hjemme

Ha litt "tea & me" tid hver kveld

Legge meg før 11 så jeg i hvert fall får 7 timer søvn 

Poste ett innlegg daglig på bloggen

Komme  greit i gang med fagene på skolen

 

 

 

 • 19.08.2017 kl. 12:13

That weekend feeling!

Goood lørdags morgen fine ♥  Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle få så digg helge følelse etter kun 2 dager på skolen, men helga kom og digg var det! De første dagene tilbake på skolen er alltid litt tunge, men var deilig å komme i gang uansett! 

Akkurat nå sitter jeg med frokost bordet og drikker av en hjemmelaget is-kaffe mens det høljer ned utenfor. KOSELIG♥ Har begynt å glede meg smålig til høstkos, fine bilder på weheartit og ja egentlig alt det deilige som følger høsten med! Planene for dagen er egentlig "gjør det du ikke rekker i ukedagene" = spise god frokost, planlegge blogg og youtube, skifte på sengetøyet, legge bind på bøkene, vaske badet, og egentlig bare chille max. Skal på besøk til en venninne senere, men frem til det skal jeg leve i joggisen med musikk på høytaleren og bare kose meg!

Ha en fin dag da dere! Så snakkes vi snart ♥

x

 • 15.08.2017 kl. 11:30

Skolestart = ny planlegger + rabatt kode

//sponset innlegg//

God morgen! I dag er jeg såå stolt over at jeg har kommet meg opp av sengen før 10 og allerede er i gang med blogg arbeid før halv 12. Nå har jeg ikke kommet så langt at jeg har spist frokost. Men jeg låver å gjøre det så fort jeg er ferdig her! 

I går var jeg som sakt på en liten workshop hos Organized. Jeg har i snart et halvt år brukt Hverdags planleggeren deres, som jeg er kjempe fornøyd med! I går var perfekte anledningen til å få kjøpt den nye Student planleggeren for det nye skole året. Med så mye kreative jenter, inspirasjon og ide skravling, var det umulig å ikke ta den med hjem! 

Jeg brukte hele kvelden i går på å sitte og dille i planleggeren med fine markerings tusjer og gjøre den litt søt og koselig. Så var jeg så heldig og fikk en rabatt kode til dere også!! Hvis dere vil bestille planleggeren eller noe annet i butikken kan dere finne produktene på organized.no og bruke rabatt koden lotte15 for 15% rabatt♥

 • 14.08.2017 kl. 11:53

Back on track, honey

GOOOD MANDAG MORGEN! Er så stolt over at jeg har stått opp, ferdig dusjet, kledd, og super ryddet rommet, og klokken er bare kvart på 12. Planen var noe tidligere, men det er bedre enn i går, og dagen før det igjen. 

Mandag er tilbake, høsten er på vei, og for de som ikke allerede har begynt på jobb eller skole, er det siste par dagene med sommerferie. Jeg ser mange legger ut bilder på instagram og skriver tekster som "plis la ferien vare, bare litt lenger". Jeg er helt enig, det hadde vært digg med en måned til. Men på samme tid blir det litt deilig å bare hoppe i det.

Dere vet jo at jeg elsker rutiner, organisering, og alt som er kjedelig og hverdagslig. Haha. Neida jeg elsker jo fri og fullt kjør også, men vi går jo mot en så sinnsykt koselig tid. Høst, fine farger ute, te-lys og film kos inne, kakao/te, og bare såå mye fint!

I morgen kommer det en video med litt tips til hvordan du kan starte året på smartest mulig måte, og hvordan man kan komme seg igjennom skoleåret med gode resultater og god samvittighet, så husk å titte innom! Ha en fin dag så lenge, nå skal jeg nemlig på strand lunsj. 

 • 13.08.2017 kl. 20:36

Kveldstur i midten av august

God søndag, dere! Denne dagen har virkelig flydd avgårde, til tross for at jeg trodde det ville bli en rolig dag. Men neida! Opp og hopp halv 11, hoppe i dusjen, spise, jobbe litt med youtube ideer osv. før vi turet avgårde til Lillesand for å feire at farfar blir 70! Deilig mat, familie og super fint vær. Helt fantastisk! 

Jeg kom hjem ca. i 7 tiden, hadde en liten face-time date med fineste Emma, før jeg kastet meg ut på en deilig tur i kvelds solen med kamera i hånden. Mest fordi jeg ville, men også for å tvinge meg til å gå ut alene. Noe jeg jobber masse med for tiden. I perioder med mye angst, føles det tryggest å ha med seg noen over alt. Men det er da det er viktig at jeg bare går og gjør de tingene som virker vanskelig. Veldig bra tips for dere andre som sliter med angst, selv om det er fryktelig vanskelig de første gangene! 

Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for å kick starte uken i morgen! Nyt søndagen videre ♥ Her har dere litt bilder fra kvelds turen. 

 • 12.08.2017 kl. 16:56

Bagels and coffe

God lørdag, fine ♥ For å være helt ærlig, så blir jeg helt stressa av å tenke på at det snart er skole igjen. Selv om jeg sikkert er den som er mest forberedt av de alle. Så jeg prøver å nyte dagene, dra de ut og gjøre litt akkurat som jeg vil. (så lenge jeg holder døgnrytmen på plass)

I går hadde jeg denne herlige bagelen med ost, bringebær og en kaffe til lunsj. Måtte bare vise dere, var så koselig! Og jeg er fortsatt like forelsket i den søte koppen min.

→ Bee happy ←

 • 11.08.2017 kl. 16:19

A corner, for work and creativity only

God fredag finiser ♥ Det er veldig rart at dette er siste helgen før skolen begynner igjen. Som sakt er jeg i full gang med å snu om døgnrytmen, kjøpe inn skrivebøker og alt jeg trenger til skolen, og egentlig bare komme litt inn i rutiner igjen. I dag har jeg spilt inn en video i samme kategorien, nemlig "Back to school", så den kommer på mandag! 

Tenkte bare å vise dere noe helt nytt, som virkelig skal få fart på sakene når skolen starter. Jeg har laget en liten "arbeids krok" da jeg ommøblerte rommet. Se så koselig det ble! Jeg kjøpte også en liten korktavle som er hengt opp på veggen, så nå skal det bli orden på sakene. Er superfornøyd. Har alltid tenkt at hvis du har det ryddig og koselig rundt deg, er det mye lettere å fokusere på å faktisk jobbe med det du skal. Her jobber jeg jo også med videoene og bloggen, og da er det enda viktigere at det er litt inspirerende å sitte og dille her! 

Håper dere får en fin fredag, så snakkes vi snart igjen. God helg!

 • 08.08.2017 kl. 16:15

Formiddags Cafè

God tirsdag, fine dere ♥ Takk for at dere fortsatt titter innom selv om jeg har tatt et par dagers pause. Jeg har bare sovet veldig lite, jobbet mye med meg selv, og ikke gjort så mye super spennende. Bare hatt et par dager med pizza kveld hjemme med venninner, kveldsturer, rydding og vasking. Av og til så trenger man et par dagers pause. Og det har vært utrolig deilig.

Men i går var det mandag, og jeg startet virkelig på rutiner igjen. Eneste "sommerferien" jeg fortsatt har, er at jeg lar meg selv sove litt lengre enda. Men i morgen tenker jeg å opp i 09-10 tiden. Men planlegging av både videoer og blogg innlegg er i full gang, på mandag skal jeg på jobbintervju, og neste torsdag begynner skolen. Så nå er det bare å komme seg inn i rutinene kjenner jeg, hehe. 

I dag har jeg vært på kjempe koselig cafe besøk, med verdens fineste Hannah. Dere merker sikkert at det blir mye cafe i ferien, men dere vet også at cafe med venninner er noe jeg setter høyt på "lykke-lista". Men nå skal jeg faktisk videre til senteret for å handle inn litt ting til skolestart (video kommer). Så må egentlig bare komme meg ut døren! Men vi snakkes snart igjen ♥

 • 04.08.2017 kl. 21:34

Things i wanna do in August

GOD fredag ♥ Og velkommen august, eller allerede 4. august faktisk! Jeg har alltid syntes at august minner om en litt snillere januar. Vi får en ny start og blanke ark, men likevel er det fortsatt tid til å nyte sene sommernetter og plukking av både bringebær og snart til og med bjørnebær! I midten av august begynner jeg også igjen på skolen, noe som virker utrolig skremmende, men det skal bli godt å komme i gang med siste året. 

Før sommeren pleide jeg å dele disse typen innlegg med dere, der jeg ramser opp alt jeg vil få gjort i den kommene måneden. Selv om jeg har slakket litt på tradisjonen i sommer, vil jeg gjerne komme i gang med det igjen! Så her er mine gjøremål i august. 

 

THINGS I WANNA DO IN AUGUST

 • Nyte de siste to små ukene av ferie. Og da spesielt det å kunne ha så god tid om morgenen. Der som følger vloggene vet at jeg setter morgentimene ekstremt høyt på listen over ting som er viktig for meg. Så det å ha en time eller 2 ekstra om morgenen er herlig! 

 

 • Hente inn gode kostholds rutiner igjen, og sakte men sikkert komme i gang med trening. Å snu kostholdet blir ikke noe problem, ettersom at jeg er veldig glad i sunn mat så lenge jeg får kose meg litt ekstra i helene. På treningsfronten skal jeg være litt snillere og gradvis hente meg inn i løpet av måneden så jeg er superklar i september. 

 • Ta mer vare på meg selv. Jeg får ofte beskjed av venninner og de rundt meg om at jeg er alt for flink til å sette andre foran meg selv. Så jeg skal prøve å bli flinkere til å ta vare på meg selv psykisk og fysisk. Og putte inn minst èn "pamper kveld" i uken. (video kommer i løpet av høsten)

 

 • Bli flinkere til å lage nye matretter og begynne å bake litt. Dere vet at jeg ELSKER høsten, og et viktig tilbehør til høsten er jo gode paier og varme desserter. Så det vil jeg lage mer av i både august, men også utover høsten. En ting jeg skal prøve nå i august er å lage Bananbrød! Kan dere tro at jeg aldri har smakt det før?!

 • Komme i gang med skolen. Som dere vet er dette siste året mitt på VGS og jeg har store planer om å jobbe godt og ha gode rutiner når det kommer til skole. Så det blir nok bra! 

 

 • Være flink til å fortsette med kveldsturer. Dere aner ikke hvor mye disse små kveldsturene gir meg. Jeg får virkelig renset hodet og tankene, både når jeg går med venninner eller bare alene. Spesielt til søte små strender her i området. En halvtime tur om dagen er mer enn nok for å merke en forskjell i hverdagen! 

 

 • Jobbe masse med YouTube og bloggen. Jeg koser meg så fryktelig med dette for tiden, og spesielt nå som det går så bra på begge frontene. Så her vil jeg holde det gående med godt innhold, fine bilder og gøye videoer utover høsten! 

 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits