• 22.02.2017 kl. 16:56

Hvor har jeg vært?!?

Goood onsdag finiser ♥ Åh så godt det var å skrive det igjen! De siste dagene har det kriblet i hele kroppen etter å poste noe her inne. Som dere vet reiste jeg en tur til Berlin i Tyskland forrige tirsdag og var der til fredag kveld. Jeg hadde en kjempe fin tur (vlog kommer senere i dag), men dagene etter ble jeg veldig syk så har bare ligget rett ut siden det egentlig.

På mandag var jeg en liten tur på senteret med noen venninner, men dro hjem og ble liggende ut dagen, og i går var jeg også en tur på senteret med fineste Josefine (lillesøsteren min). Hun bor i Oslo med stefaren min, så ser henne ikke så ofte, og derfor var det viktig for meg å bruke hele dagen og all energien min på henne i går ♥

Håper alt er fint med dere, og at dere ikke har glemt meg helt hehe. Husk å titte innom senere i kveld for Tyskland Vlog + Haul!! 

 

 • 11.02.2017 kl. 15:24

Ekstra god frokost i helga

God morgen, eller jeg har vel egentlig ikke lov å si det lenger. Syntes bare det er så koselig å starte innlegg med det. Ikke at det er så alt for mange timene siden jeg sto opp. Våknet vel i halv 12 tiden, men fikk ikke lagd meg frokost før rundt halv 2. Ikke bra. Fikk høre det fra familien her i ste for å si det sånn. Må lære meg å sette på vekkerklokke i helgene. Er alt for glad i å sove ut når jeg kan, hehe. 

En ting jeg syntes er viktig i helgene, er å lage en litt ekstra god frokost! Føler det er en ting man burde unne seg, spesielt for oss som kaster i seg en skive på fem min i hverdagen. 

I dag tenker jeg bare å få ryddet og pakket litt til Berlin, før jeg drar en tur på senteret med fine Hannah ♥ Vi skal nemlig ut å spise og titte litt i butikkene. Jeg vet jeg sier det hver helg, men jeg ELSKER helg og lørdag! 

Hva skal dere i dag? ♥ 

 

 • 10.02.2017 kl. 17:57

Fredags kos & mood board

Good fredag dere ♥  Fy så fort tiden går, føler jeg nettopp sto opp og dro på skolen. Men sånn går det når man koser seg med fine folk. Og snøen ser det ikke ut som vi blir kvitt heller. Da er det bare å hoppe i kosedressen og digge innpå med taco og pepsi i kveld! Er så deilig å se frem mot en rolig helg. Senere i kveld får jeg besøk av fine Emilie, det blir koselig! 

Var foresten en tur i byen i dag og kjøpte inn litt ting og tang som jeg skal prøve over en liten stund og lage innlegg om etterhvert! Et lite hint er (nyx produkter).

Jaja, jeg får hoppe i dusjen og rydde, før det blir taco laging og besøk litt senere! Ha en fin kveld, og husk Valentines Sminkevideo som kommer i kveld!!! 

 • 09.02.2017 kl. 14:07

Paint your days

Good torsdag finiser! Fy søren så kaldt det er ute om dagen. Meg og ei venninne hadde et video prosjekt på skolen, og skulle ut og filme i dag. Var jo to is-pinner som kom inn etter det! Jaja. En ting jeg merker veldig godt nå som det er kaldt, mye snø og midt i vinteren, er at det er viktig å få litt farger inn i hverdagen. Kjøpe noen fine blomster, lage fargerik mat, og finne på mye koselig i hverdagene! 

I dag har jeg egentlig ingen plan, bortsett fra å få filmet en YouTube video til i morgen. Hvordan går det med dere? Tenker at det kommer et spotify innlegg senere i kveld, med oppdatert spilleliste! Husk å titte innom ♥ 

 • 08.02.2017 kl. 15:07

Blåbær Onsdag

GOD ONSDAG fine dere ♥  Beklager så masse for null oppdatering i går, men her var det ei som satt skole flittig og jobbet mot en samfunnsfag prøve, som nå er overstått. Åh DIGG! Elsker å bli ferdig med store prøver og innleveringer. 1000 kilo løftet av skuldrene og så mye mere tid og energi til å bruke på de tingene jeg brenner for og syntes er gøy. 

Ellers har jeg det veldig bra. Har allerede ødelagt målet mitt om å ikke handle i kantinen denne uken, men det går fint, må jo være lov å kose seg litt nå om vinteren. Så i dag ble det en vel fortjent blåbær muffins etter en lang og intens samfunnsfag prøve og en hard styrkeøkt i gymmen. 

Hvordan har dere det i dag? Elsker å kommunisere med dere i kommentarfeltet, kan ikke dere fortelle meg hva dere driver med i dag?

Og foresten!!! 1: vil dere ha 1 vlog i dag og 1 på søndag ELLER 2: vil dere heller ha som i forrige uke, at det kommer kun 1 vlog på søndag? Blir veldig glad for respons på dette ♥ Ha en fin dag så lenge! 

 

 

 • 06.02.2017 kl. 20:48

Ukens mål #2

Hei igjen ♥  Etter en god del timer forran skjermen med rapport skriving og litt nudel spising innimellom, kjente jeg det var på tide med en liten pause. Som lovet skal jeg hive inn ukens mål, som jeg gjør hver mandag. Kan ikke dere også dele 3 av målene deres for uken? Jeg vil jo høre hva dere fokuserer på også! 

Håper dere har hatt en fin start på uken! Her har det vært mye skole i fokus, men blir mindre hektisk utover uken heldigvis. Vi snakkes i morgen fininger! 

HER ER UKENS MÅL:

- Jobbe meg orientert og produktivt igjennom alt av innleveringer og prøver denne uken (en hektisk uke)

- Være flink til å sette av kvelden til "meg tid". Se en film, serie, lese, bare slappe av med musikk og koble av

- Fortsette den gode bloggingen, som det virker som at dere liker ettersom at statistikken viser høyere enn noen gang

- IKKE kjøpe noe i kantinen hele (!!) uken, og drikke MASSE vann

- Forberede meg mentalt på Berlin turen neste uke (noe jeg gruer meg litt til)

- Prøve å tøye/strekke ut hver kveld

- Bli flinkere til å komme i gang med skole med en gang jeg kommer på skolen om morgenen, ikke vimse fram til lunsj

- Sovne før 12 hver dag 

 

 • 06.02.2017 kl. 17:39

9 tips til å få en bedre mandag

God mandag, dere ♥ For å være helt ærlig så var det litt digg å komme i gang med en ny uke. Har nesten gått og gruet meg i helgen, siden jeg visste allerede da at det kommer til å bli en hektisk uke. Så det å bare få hoppet i det og begynt på det som føles som en uendelig "to-do" liste, var nesten bare deilig. Nå er vi i gang liksom!

Vi vet alle at mandager kan være litt tunge. Det er hele 5 dager til helgen, det er mye arbeid å se frem til på skole og jobb, og kanskje litt vel mye "hverdag". Det jeg tenker, er at det er viktig å finne de små gledene i hverdagen. I dag tenkte jeg å dele 9 tips med dere til hvordan jeg kommer meg lettere igjennom mandagen og får startet uken på en god måte! 

 

Se på YouTube eller hør på skikkelig party musikk mens du steller deg og smører lunsjen om morgenen.

Selv elsker jeg å sitte og le av noen skikkelig morsomme vlogger på mandags morgen mens jeg sminker meg. 

 

Vær med noen som gjør deg glad.

Uansett hvor trøtt jeg er på mandags morgen, klarer alltid Susanne å få meg til å knekkes av latterkrampe. Det er så deilig å le litt, riste helgen av seg og se fremover på en ny og frisk uke!  

Kjøp noen friske og fargerike blomster som kan gi liv til kjøkkenet/kontoret eller stuen i løpet av uken. 

Hvem blir vel ikke i bedre humør av fine friske blomster? Det er i hvert fall noe som hever humøret mitt et par hakk. 

 

Ta i litt ekstra når det kommer til skole arbeid/ jobb.

Dette vil gjøre resten av uken din mye lettere og om det kommer uventede ekstra oppgaver, så har du litt tid og energi til overs de andre dagene! 

 

Ikke la det bli bare "fredags vasken" 

Tenk så digg å starte uken med nytt sengetøy, rent bad og strøkent rom/leilighet. 

 

Lag noe godt til middag!

Vær så snill å ikke ta en lett løsning med grandiosa eller noe lignende på mandager. Gjør litt ut av det, dekk pent på, samle alle i huset og tenn noen lys. Kos dere og belønn dere selv for at dere klarte å starte uken godt! 

 

Tenn noen lys når det begynner å bli mørkt.

Det er noe av det koseligste jeg vet. Lage en kopp te, tenne noen lys og nesten kose meg litt med skolearbeidet. 

 

Bestem deg for at du legger fra deg skolearbeid/jobb senest kl 20.00 og da bruker resten av kvelden på deg.

Se en film/serie, ta en dusj og fiks neglene, les en bok eller ring en venninne. La deg selv koble av og la kroppen slappe av før du skal legge deg. Lag en liten kvelds rutine! 


 

Legg deg tidlig og la det bli en rutine i ukedagene.

Jeg merker selv at de dagene jeg faktisk tar meg selv i nakken og legger fra meg iPhonen i 10-tiden, blir dagen etter så sykt mye bedre. Selv om det frister der og da, merker du ikke hvor mye det går ut over deg og humøret ditt før det er for sent neste dag. Det er også ganske farlig å få for lite søvn over lang tid. Men det kan vi snakke mer om i et annet innlegg. 

 • 05.02.2017 kl. 16:00

Sunday = Workday

GOD søndag, dere! Åh så sinnsykt glad jeg blir av all den gode responsen dere gir meg for tiden. I dag var jeg faktisk veldig flink og kom meg opp halv 10. Det betyr at jeg har fått gjort masse allerede i dag.

Jeg har dusjet, spist frokost, redigert hele vloggen som er oppe nå (HER), startet den nye vloggen, og lagt alt av skolebøker klare til lesing resten av dagen. Selv om sofa kroken og netflix frister, er det deilig å legge seg i kveld og føle at jeg har fått gjort masse skole og er super forberedt til den nye uken! 

Er dere klare for en ny uke? Husk å titte innom i morgen, for ukens mål ♥ 

 

 • 04.02.2017 kl. 21:53

Snapchat Q&A NÅ! // Add meg: lotte.flatoy

DERE! Nå må dere bare hive dere rundt og få lagt meg til på Snapchat for jeg har Snapchat Q&A NÅ!!

ADD: lotte.flatoy

Dere spør spørsmål der og jeg svarer på MyStory. 

 • 04.02.2017 kl. 15:28

Motivasjon og vinflasker

God lørdag finiser ♥ Åh så deilig med helg, dere! For å si det sånn, så var det much needed. Her sovnet jeg med mac'en på fanget og tv'en på full action film. Haha, så det å sove til halv 12 var et must. 

For å være helt ærlig, så våknet jeg ikke som en gladlaks i dag. Jeg subbet rundt, nesten i en tåke av dårlig humør. Og det er jo noe jeg absolutt hater. Men det er de dagene det handler om å bare bryte ut av det teite humøret, for om du innser at du er sur og klarer å snu det så blir det lettere neste gang. Dette med godt og dårlig humør er som en vanesak, der du må øve for å få det til, og jo mer du øver, jo lettere blir det naturlig. 

Så jeg lagde meg en deilig toast og et stooort glass med is-kaffe til frokost og satt med frokostbordet i over en time og scrollet igjennom instagram og alt som får tankene mine inspirerte. Det hjalp. Hvis du bestemmer deg, så får du det til. 

OK, nå skal jeg ikke skravle mer. Men jeg må bare vise dere denne skjønnheten jeg har tatt inn som en interiør detalj, selv om det egentlig ikke er det. Og jeg bare ELSKER hvor fint det ble! 

Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi senere! Hva syntes dere om vinflaske-pynten?   

 • 03.02.2017 kl. 19:15

Chili Challenge // video


 

 • 03.02.2017 kl. 09:43

Venninne, kollega og heiagjeng

God morgen, og GOD FREDAG! Merker at humøret bare stiger og stiger for hver dag som nærmer seg helg, og nå er det bare timer igjen før jeg kan slenge meg noen timer i sofaen med en serie og litt P-max før taco og norske talenter ringer helga inn. 

I dag vil jeg dedikere et innlegg til min sinnsykt fine venninne, Susanne! Hun er en så fryktelig bra jente, som vil alle godt. Hun er mer i godt humør enn noen andre jeg kjenner, og hvis ikke så later hun som for å gjøre de rundt glad. Susanne har vært igjennom mye i løpet av livet, heldigvis har hun mange år igjen på å kose seg og ta igjen all den dårlige tiden på. 

Jeg ville bare takke deg Susanne. Du har virkelig hjulpet meg så sykt mye dette året. Du har hjulpet meg å takle angsten bedre, støttet meg og heiet når det kommer til blogg og YouTube de gangene jeg er lei eller usikker. Og sist men ikke minst så er du en sinnsykt god venninne og kollega både på privaten, på skolen og når det gjelder disse sosiale medier tingene vi begge driver med. 

Vær så snill å aldri glem hvor mye jeg og vi rundt deg setter pris på deg, og hvor mye glede du sprer. For jeg er sikker på at Alex, Tone, Laila og alle andre rundt deg er 100% enige i det jeg har skrevet. Vi er så sinnsykt glade i deg, og jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart dette året uten deg. Takk for at du er du snuppa ♥ 

 • 02.02.2017 kl. 16:33

Jeg har klippet pannelugg!

Heii fine dere! Blir så glad når det er så mange av dere som titter innom selv om jeg tar en dags pause fra blogging, de dagene det er mye å gjøre utenom. 

Men uansett. SE HVA JEG HAR GJORT! Jeg skjønner ikke hvordan det går ann å være så spontan. Jeg er veldig lite spontan når det kommer til andre ting som endring av planer. Men hvis jeg finner ut av at jeg har lyst på noe eller gjøre noe, så skjer det helst et par timer etterpå. Ikke alltid en egenskap som er venn med lommeboka, men jaja. Er jo gøy å være litt gal av og til!

I dag har jeg også skaffet meg noe som heter Joby GorillaPod, som er en tripod/mini stativ til kamera. Dette gjør det tusen ganger lettere å filme ute, noe som kommer til å gjøre vloggene mye bedre. Så er bare å glede seg. Tenker på å kanskje poste 2 vlogger i uken i stedet for en. Hva tenker dere om dette? Da blir de litt kortere og kanskje litt gøyere å se! 

Ha en fin dag videre så lenge ♥ 

 • 31.01.2017 kl. 18:16

Video på G

God tirsdag finiser! I dag er jeg rett og slett sliten. Som dere vet har jeg en 8 - 16 dag på tirsdager, og vanligvis venter det en del skolearbeid i begynnelsen av uken også. Men siden jeg tok i litt ekstra og fikk unna mange av ukens "to-do" i går, skal jeg bare slappe helt av i dag. Det blir digg! Litt serie og kanskje noe digg, som en liten motivasjon for å komme igjennom uka? Hehe. 

En ting kan jeg i hvert fall si dere! At dere kan glede dere til ukens video som kommer på fredag. Det er nemlig en Chili Challenge!! Wææ, kan røpe at det ble litt tårer. Så husk å titte innom da. 

Ellers må dere ha en veldig fin dag videre! Vi snakkes jo snart igjen ♥ 

 • 30.01.2017 kl. 15:43

Her er ukens mål #2

GOOOOD mandag solstråler! Hvordan har vi det i dag? Her var det litt tungt å komme i gang, men etter skolen suste jeg opp på butikken for å handle inn til en video som nå er spilt inn, så skal jeg snart få ryddet og vasket litt før jeg starter på noe skole arbeid! Er alltid digg å få unnagjort masse i løpet av mandagen, selv om det er hardt. For da er man liksom så godt i gang! 

HER ER UKENS MÅL⇒

Egentlig bare ha en bra uke generelt 

Få unnagjort masse skole så jeg kan nyte helgen og jobbe med YT og Blogg 

Rydde rommet og vaske badet (støvsuge, brette klær og skifte sengetøyet)

Poste ca. 2 innlegg om dagen på bloggen

Begynne med "dagens antrekk" (1 gang i uken) 

Trene 2 ganger

Filme masse til ukens vlog og redigere ukens video senest på torsdag 

 

 • 29.01.2017 kl. 22:21

Super klar for uka

Hallo! Og god søndags kveld. Jeg har brukt helgen på Hovden til å finne masse inspirasjon og bli skikkelig motivert, og det har jeg virkelig blitt. Nå venter jeg bare på å få kommet i gang med blant annet filming og fotografering så fort som mulig. Åh, det er så deilig å være inni en skikkelig positiv og motivert periode. 

Så tenker jeg vi kjører på med ukens mål i morgen, ettersom dere alltid kommer med god respons på de innleggene. Det største målet mitt denne uken er å få stabilisert lesertallet, og det betyr at jeg må poste ca 2 innlegg om dagen. Så hvis dere har tips eller ønsker om ting dere vil se mer av her på bloggen, er det bare å skrike ut! 

Dere får ha en god natt og en super fin og positiv start på uken i morgen! Så snakkes vi snart ♥ 

 

 • 28.01.2017 kl. 16:57

Vil bare jobbe mer

Hei finiser ♥ Nå har jeg ligget her i en nydelig seng på Hovden for å slappe av litt, og jeg bare suger til meg så sykt mye inspirasjon. Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde flere timer i døgnet, og trippelt så mye energi. For blogg og YouTube gir meg så sinnsykt mye, og jeg har bare lyst til å gjøre mere. 

Ja. Ville egentlig bare innom og si takk for at dere fortsetter å titte innom de dagene jeg har litt lite energi, og takk for så mange gode tilbakemeldinger! Jeg har SÅÅÅ mange gøye ideer som jeg bare venter på å komme i gang med til uka. Så GLED dere! 

Nå tar jeg fri fra sosiale medier resten av kvelden, så lenge jeg får lastet opp vloggen fra uken som var. Nettet har ikke vært helt på min side her, men nå er det ikke alt for lenge igjen. Husk å titte innom, og ha en super fin kveld ♥ 

 • 28.01.2017 kl. 12:14

Destination: HOVDEN!

GOOOD MÅRRAN! Og god helg, for den saks skyld. Her nyter vi livet på Hovden max. Vi kom frem ca kl 6 i går kveld, så var det bare å få kjørt på med noe Taco og håndball på TV´en før jeg jobbet resten av kvelden med lekser. Det er også grunnen til at videoen er litt forsinket, men den er på vei. Og som sakt er det en vlog fra uka, så kommer det en Hovden vlog på søndag. 

Det beste med å være på hyttetur er at man kun skal fokusere på å slappe helt av, spise masse, spille masse og bare nyte max! Håper dere koser dere! Husk å titte innom senere, for video er på vei. 

 

 • 26.01.2017 kl. 18:44

Ei som ikke klarer å bestemme seg

Hei igjen! Jeg måtte bare innom og forklare meg litt angående headeren. For dere tenker nok at "men Lotte, du byttet jo nettop og sa du var mer fornøyd enn noen gang". Og ja, det er sant. Men jeg følte det ble feil å ha et stooort bilde av meg med mitt navn i toppen, når bloggen ikke handler om meg.

Eller forstår dere hva jeg mener? Bloggen handler jo om meg, men jeg vil ikke at mitt ansikt skal være hovedfokuset på bloggen. Jeg vil jo inspirere dere, og at dere kan komme inn hit og ha en liten "pause i hverdagen". Nesten som et lite nettmagasin, så kan jeg heller skravle og ha masse meg i vloggene og på YouTube. 

Håper dere forstår litt hva jeg mener. Og jeg følte den nye headeren er mye mer "meg" og litt mer den stilen jeg har her inne. Sånn, da var det sakt. Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen. Det blir forresten to vlogger denne uken. En fra uka og en fra helgen på Hovden ♥ 

 • 26.01.2017 kl. 18:27

Alt for glad i dyr latte

God god gooood torsdag ♥   Åh dere, i dag har jeg en skikkelig fin dag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er helt utslitt etter mye å gjøre, og helt utladet etter å ha lagt all energien min i ting som har skjedd i dag. Men det har vært deilig, for jeg har fått unna ting som jeg virkelig trengte å få gjort, OG vært på enda en koselig cafè date med en venninne! 

Og er det en ting jeg har innsett dette halvåret, så er det at jeg er alt for glad i dyre latter og koselige café besøk! Men sånn er det, og om det gir meg mye glede, så selvfølgelig er det en ting jeg skal kose meg med og nyte. Ellers har jeg fått unnagjort litt ting i banken, hatt noen møter som endte veldig positivt, og nå ser jeg rett og slett veldig lyst på fremtiden. 

Håper dere har en like fin dag, og at dere snart begynner å bli klare for helg! FY så deilig det skal bli. Nå skal jeg hive meg en tur i dusjen, spise en veldig sen burger middag og bare ligge og chille med en bok i sengen før jeg tar tidlig natta. Må få ladet opp før jeg skal ha en SUPER hektisk og produktiv dag i morgen. 


  

 

 • 25.01.2017 kl. 21:14

Update

Hei finiser! Håper dere forstår at noen dager er mer hektiske enn andre, og da er det ikke like lett å få tid eller energi til å blogge. Men i morgen er jeg tilbake for fullt, og skal på et lite "sammarbeids" møte med en annen utrolig super flink blogger. Så det blir koselig.

Ellers er det MYE skole nå de to siste dagene før helgen, men så fort skolen er ferdig på fredag, sitter jeg i bilen på vei til en rolig helg foran peisen på Hovden! Åh så nyyyyt det skal bli. Gleder meg også til å ta masse bilder og vlogge der for dere. 

Håper alt er fint med dere. Forresten, super duper bra respons på bakgrunnene i går! Har veldig lyst til å lage mer slikt, og har så syyykt mange ideer i hodet, så stay tuned! Ha en fin kveld videre dere ♥ 

 • 24.01.2017 kl. 17:38

VÆR EN GLADLAKS - bakgrunner til dere!

Hallo!

Dere som ser på vloggene eller følger meg på snapchat (lotte.flatoy) vet at jeg har på en måte laget meg et lite "merke kallenavn" som jeg da kaller for GLADLAKS. Tenk så koselig å bli kalt for en gladlaks! Selv når jeg sitter med frokost bordet om morgenen før skolen, så tenker jeg ofte at i dag skal jeg være en skikkelig gladlaks og bare spre masse godt humør. 

Og som dere kanskje husker så sa jeg tidlig i januar at jeg har lyst til å lage litt diverse bakgrunner dette året. Og nå har jeg jammen meg smelt til og ordnet noen skikkelig koselige "vær en GLADLAKS" bakgrunner til pc-ene / mac-ene deres. Jeg har laget to stk i første omgang. En som er veldig enkel og ren, og en som er litt søtere med blomster. Tenk så koselig å åpne pc-en om morgenen på skolen og bare få DEN beskjeden! 

Så dere har all rett til å låne bildene enkelt ved å laste de ned! Eneste dere må love meg er at dere tipser folk om bloggen min, hvis de spør hvor dere fikk de fra. Si gjerne også ifra om dere ønsker flere sånne typer bakgrunner til eventuelt til mobil / iPhone, med annet budskap osv. 
 

 • 24.01.2017 kl. 16:48

Ukens mål #1

Good tirsdags ettermiddag ♥  Tirsdager er utrolig lange for min del, så er alltid veldig sliten når jeg kommer hjem fra skolen. Men så er det også på tirsdager at jeg har mest å gjøre når det kommer til skole. Og selvfølgelig er det på tirsdager jeg føler meg mest kreativ i forhold til blogg og YT, og bare har lyst til å bruke all tiden min på det. 

Men hvordan har dere det? Selv går det superdupert. Jeg føler endelig jeg er tilbake med masse motivasjon, skikkelig inni rutiner med både skole og blogging osv. Og jeg bare nyter dagene! Tenkte jeg kunne dele ukens mål med dere. Selv om det ikke er mandag, så kan man alltids fortsette uken med noen mål for å ha noe å jobbe etter! 

UKENS MÅL

Sove nok (7-8 timer) 

Få gjort skolearbeid i god tid før frist

Vlogge masse

Trene 1-2 ganger

Lese ut boken jeg holder på med og låne ny

Øve på å klare å konsentrere meg på skolen

Øve på å "skru av" / blokke ute negativitet

Spre glede og godt humør  

 • 23.01.2017 kl. 19:08

Cafe tur på en mandag

God mandag ♥ Deilig å komme i gang med uka? Selv syntes jeg det var helt ok, er jo alltid litt trøtt. Selv liker jeg å ta på meg musikk på ørene så fort jeg våkner, for da er det lettere å våkne ordentlig og ikke like vondt å stå opp av senga, og den alt for deilige dynen. 

Da skoledagen var ferdig satt jeg i et hjørne på skolen og varmet meg i solen med rolig musikk på ørene og ventet på at fine Hedda skulle bli ferdig på jobb. Vi hadde nemlig avtalt en liten koselig tur på cafè. Åh, å dra på cafè etter skolen i hverdagen er så koselig! Spesielt når det var så lenge siden sist, at vi bare satt og skravlet i timevis. 

Håper dere har hatt en fin start på uka! Hva har dere brukt mandagen på? 

 

 

 • 22.01.2017 kl. 17:08

Det å planlegge

Hallo igjen! Åh elsker at jeg har tid og overskudd til å skrive opp til 3 innlegg om dagen til dere i helgene. Og som sakt i forrige innlegg er det enda gøyere når jeg får så sinnsykt mye god respons. 

Tenkte jeg skulle tipse dere litt om det å planlegge. Det er nemlig en ting som har endret hverdagen min drastisk, for å si det mildt. Å ha en liten plan på ting, gjør at du slipper å gå rundt halv nervøs med de tusen tankene om hva du burde gjøre, må gjøre, skal gjøre, og skulle ha gjort. For å si det sånn, så kjenner jeg meg mer enn godt igjen i de tankene. I stedet for å skrive en laang tekst om alt mulig, så lager jeg heller en liste med litt tips og triks. 

TIPS OG TRIKS FOR Å PLANLEGGE - ALTSÅ UNNGÅ STRESS OG OPPNÅ PRODUKTIVITET! 

 • Lag en liste med både store og små mål du vil oppnå i løpet av uken
 • Hvis du vet du har mange småe oppgaver kan du lage en "To-do" liste hver kveld for å få kontroll på alt du må få gjort dagen etter
 • Sett inn alle avtaler, møter ol. i en kalender på telefonen (med påminner) eller en fysisk kalender som du sjekker ofte
 • Når du kommer hjem fra jobb/skole lager du en liten plan i hodet på hvor lang tid du skal gi deg selv på å slappe av, og i hvilken rekkefølge du skal få gjort andre ting som lekser, vaske, trene osv. Da vil du automatisk gå over på neste oppgave om du har "bestemt" rekkefølgen

 

 • Hvis du bor alene: planlegg når du skal vaske og hva du skal ha til middag alle dagene, på søndag! 
 • Hvis du har ansvaret for unger eller lignende: lag en liten liste med ting de også må oppnå i løpet av uken

EKSEMPEL:  - rydde rommet - tømme søppel på rommet - rydde etter middagen 2 dager i løpet av uken - 

Alle syntes det er mye lettere å ha kontroll på hva vi må få gjort om vi har en liste eller god oversikt, dette gjelder også barn. Du vil MYE lettere få de til å gjøre plikter hvis de ser det fysisk foran seg på et ark (på kjøleskapet?) og det å krysse av ting etter ting på listen vil gi de en stor mestrings følelse!  

 • 22.01.2017 kl. 14:25

Tusen takk!

 Hei fininger ♥  Må bare si TUUUSEN TAKK til dere som tar dere tiden til å titte innom hver dag, som kommenterer så sykt mye fint på innleggene og som titter på videoene jeg lager. Dere motiverer meg virkelig til å fortsette og bare jobbe enda hardere! 

Jeg har sakt det tidligere i vloggene, men jeg vil si det her også. Jeg vil ikke bli "kjent" for å få oppmerksomhet i det hele tatt! Men jeg har så utrolig mye viktig på hjertet, og ting jeg føler jeg må dele med enda flere. Og sammen klatrer vi nå oppover topplisten til blogg.no her i Kristiansand. Så jeg bare ber dere om å fortsette å titte innom så vi kan bli en kjempe stor gjeng som sammen står imot alle teite fordommer, janteloven og alle de teite reglene som bare er tull. 

Jeg vil at vi sammen kan bare drite i alt det, og se at det er ok å være seg selv, det er ok å være annerledes, og at det er så utrolig viktig å være glad og ha det fint, bare gjøre ting som gjør at vi nyter livet! 

Vi snakkes senere! Men nå hopper jeg i dusjen og jobber litt med noen videoer som kommer. Ha en fin dag så lenge! 

 • 21.01.2017 kl. 13:11

WHAT?! Egen facebook side?

Ja hallåisen igjen. Tenkte bare jeg skulle innom og fortelle dere at jeg endelig har skaffet meg en ordentlig facebook side, der dere kan holde litt mer kontroll på bloggen og YouTube. Nesten som en liten påminner, hvis dere ikke alltid husker å titte innom! 

Jeg kommer ikke til å dele alle innleggene og videoene der, men noen inni mellom. Så dere er alle veldig velkommen til å like siden, og få påminnelser på facebook når jeg poster noe!  

FØLG SIDEN HER! 

 • 21.01.2017 kl. 12:29

Vi må gjøre litt mer av det som gjør oss glad

GOOOD MORGEN fra gladlaksen, som sitter og nyter et par ristede skiver med gulost og en deilig kopp kaffe på morgen kvisten her. Eller jeg kan ikke akkurat si at det er morgen lenger da. Jeg har en tendens til å skrive mye når jeg først begynner, men jeg skal prøve å være kort i dag.

Jeg leste nemlig et innlegg på VG eller noe her i går, om ei som hadde funnet ut av at hun hadde fått kreft og kun hadde ca en uke igjen å leve. Hun skrev et oppfordrende innlegg på Instagram om at vi må innse hvor kort livet plutselig kan bli, og at vi må nyte livet til det fulle mens vi har det. Det er en ting jeg tenker mye på, ikke det at livet plutselig kan bli kort, men at vi må lære oss å nyte livet. Hvorfor skal vi gå rundt og gjøre ting vi misliker, være med noen som ikke løfter oss opp, og bruke energi på å klage over noe vi kan endre selv. 

Vi må begynne å gjøre litt mer av det som gjør oss glad, velge å bruke tid med de som gir oss noe positivt, kose oss hele tiden. Når det kommer til skole og ting som vi ikke kan endre, må vi endre innstillingen og tankegangen. Tenk at du skal på skolen, være produktiv, få mye ut av dagen, bli flink i fagene dine, og ha det fryktelig gøy med venninnene dine i friminuttene. 

Vær så snill å leve et liv som gjør deg glad, og gi F i andres mening om hvordan du lever og hva de mener er galt med deg! 
 

 • 20.01.2017 kl. 16:03

NY HEADER - ønsker du en designet header?

WÆÆÆÆ!! Åh så utrolig digg det var å endelig få fiksa en ordentlig header til bloggen. Og jeg er SÅ fornøyd! Ettersom at jeg går media, så drive vi en del med grafisk design på skolen, og derfor hadde jeg allerede en liten tanke om hva jeg ville ha.

Hvis du er interessert i å få laget en header til din blogg, kan du skrive det i kommentarfeltet under, så skal jeg kontakte dere som ønsker det! Siden jeg ikke er veldig profesjonell vil det ikke koste mye, ca 100 kr per header. Og vi ordner betaling lett igjennom vips!

Håper dere har en fin fredag så lenge! Nå skal jeg få redigert litt på videoen som kommer i kveld. DEN ER DET VERDT Å FÅ MED SEG! DRIT VITTIG.  

 • 20.01.2017 kl. 10:44

Morning water

Good morning ♥ Så deilig det har vært å sove litt ut i dag! Man merker det så utrolig mye på hele kroppen om man har fått nok søvn i forhold til en hel skole uke med et par timer for lite hver natt. Jaja, godt med helg er det i hvert fall! Selv om jeg ikke tenker å ligge på latsiden i dag. For i dag blir det en jobbe dag, med skole arbeid, masse blogg og YouTube jobbing, og alt i alt masse planlegging og jobbing! 

Men jeg ville bare titte innom og si god morgen, og tipse dere om en liten ting! Nemlig dette med å drikke vann med en gang du våkner. Det er så viktig å gi kroppen væske etter at man har sovet uten å drikke noe som helst i 7-8 timer. Tenk så tørst kroppen din er da! Selv pleier jeg å drikke mellom 1/2 eller 1liter vann før jeg drar på skolen, helst før kaffen inntas også. Det er vanskelig å begynne med å drikke masse vann, du blir kanskje kvalm osv, men etter hvert vil du føle en enorm forskjell på humøret og hvordan du føler deg i kroppen om morningen! 

Jaja, jeg får gå og lage meg litt frokost, så snakkes vi senere!  

 • 19.01.2017 kl. 21:48

Motivasjon på topp

Heia finiser ♥  Phjo så digg det var å få litt tidlig helg denne uken! Og forresten, så koselig at så mange av dere legger meg til. Har du ikke gjort det enda, kan du adde meg på lotte.flatoy.

Ja, da var tiden for termin karakterer kommet. Jeg har fått vite noen, men ikke alle enda. Er ganske så fornøyd. Ligger der jeg ønsker i nesten alle fag. Og det er nettopp fordi jeg prøver å jobbe jevnt utover hele året. Det er så viktig å ikke kjøre på med 8 timer skole + 4-6 timer lesing hjemme hver eneste dag rett etter ferier for å "kick starte" en ny periode. Vi må passe på at vi heller finner en balanse som er oppnåelig å holde utover våren! 

Selv har jeg super mye motivasjon for tiden. Selv om dagene er lange, og jeg så veldig gjerne skulle hatt noen ekstra timer i døgnet og en ekstra dose energi, så prøver jeg å finne denne balansen. Jobbe nok med skole til å holde på gode karakterer, men likevel få tid til blogg og YouTube, og oppå det hele orke å være litt sosial her og der. 

Men vi snakkes i morgen! Da blir det en super produktiv, positiv, gladlaks, vlogge, filme, trene, skole jobbing, kose dag! Blir forresten super glad for tips til hva dere vil se mer av her på bloggen, men også på videoene og YouTube! Vil jo helst skrive om - ta bilder av - og filme det dere syntes er gøy å lese/se på. Så kom med alle mulige forslag, så blir jeg veldig glad! 
 

 • 17.01.2017 kl. 21:04

Hverdagen min uten filter på snapchat?

God tirsdag!   Åh, tirsdager er såå tunge og jeg er alltid ekstra sliten etter å ha måtte starte uken hardt og sprekt på mandagen. 

MEN! I dag har jeg egentlig ikke så mye å skravle om. Alt jeg vil er å dele snapchatten min med dere! Hadde vært så koselig om dere ville adde meg på snap, og enda bedre, si at venninnene og vennene deres også burde adde meg der! Det jeg tenker på snap er at vi sammen kan ha det drit koselig, spre masse glede, være positive og ha det gøy sammen hver dag uten filter. Selv er jeg ganske åpen og legger ut snapper på mystory ofte.

I dag gjorde jeg endelig noe jeg har hatt lyst til lenge! Nemlig å slette de jeg er venn med der som jeg føler at ikke er vits i å være venn med. Gamle venner fra ungdom skolen osv. så nå er jeg superduper klar for å akseptere alle dere og bare ha det drit gøy og dumme meg skikkelig ut med dere på snap! Så hadde blitt drit glad om du ville legge meg til!

MIN SNAP: lotte.flatoy 

 

 • 16.01.2017 kl. 18:17

Ukens mål + inspo

GOD MANDAG FININGER! Hvordan har vi det i dag? Det er noe jeg alltid spør meg selv på mandager. Selvfølgelig vil jeg helst ha en super duper frisk og god start på uka. Få unna masse lekser, trene, vaske og alt på en gang egentlig. Men jeg tenker at hvis du har en litt tung start på uka er det viktig å tilpasse mandagen, så kan vi alltids få gjort det vi ønsker resten av uken. 

I dag gikk jeg til innkjøp av en drit (dyr)(tjukk) fin notat bok, som jeg skal bruke litt til alt mulig. Som dere kanskje vet, så elsker jeg å planlegge, skrive lister, og alt som går ann å for å gjøre livet litt mer systematisk og produktivt. Denne uken kommer jeg til å fokusere veldig på å virkelig komme tilbake i gode rutiner, planlegge masse og bare kose meg med hverdag. Det er noe av det jeg virkelig trenger å jobbe med, og jeg regner med jeg ikke er den eneste. Det å faktisk ikke bare gå og tenke på helg hele forbaska tiden, men kose seg med å jobbe, og føle at vi liker hverdagen og følelsen av å jobbe mot noe.

Det tenker jeg er utrolig viktig, ettersom at ukedagene er 5 og helgedagene er 2. Selvfølgelig skal vi glede oss til å nyte det gode og sjeldne, men vi må også kunne like hverdags livet, for det er den største delen av livet. Så jeg tenker at dette er noe vi kan fokusere på sammen denne uken.

Men her har dere ukens mål: 

 • Få 7-8 timer søvn hver natt
 • Trene 2-3 ganger
 • Legge merke til de små tingene
 • Ta vare på energien og ikke slite meg helt ut
 • Rydde rommet og vaske badet
 • Vanne plantene
 • Stå opp tidlig nok så jeg har tid til å nyte frokost og kaffe
 • Planlegge masse blogg og YouTube  

 • 15.01.2017 kl. 18:43

Lytt til kroppen i dag, så du orker i morgen

Hei fininger! En ting jeg ikke har snakket så mye om her inne er å lytte til kroppen før du blir helt utslitt. Det er så utrolig viktig å ikke presse seg til det fulle de dagene du faktisk har masse energi. Selvfølgelig kan du gjøre de tingene du ellers ikke orker, eller litt ekstra i forhold til vanlig. Men det å prøve å være superwoman de dagene du har litt ekstra energi er bare dumt, for da ender vi desverre oftest opp med å bli enda mer utslitt i dagene etterpå. 

Dette er grunnen til at jeg velger å ikke redigere og poste forrige ukes vlog. 1. jeg var virkelig ikke fornøyd med klippene. 2. jeg er veldig sliten etter en veldig bra helg og en sinnsykt hard treningsøkt i dag. Så jeg velger å lytte til kroppen i dag. Lage en kopp te, tenne noen lys og bare slappe helt av resten av kvelden. Håper dere forstår det!

Ha en super duper fin søndags kveld, så snakkes vi i morgen med masse energi og så begynner jeg med ukens mål hver mandag igjen fra og med i morgen, så få med dere det!  

 • 15.01.2017 kl. 12:06

One workout away from a good mood

God morgen, solstråler ♥  I dag var jeg oppe tidligere enn jeg har vært i fridagene på lenge! Halv 10 (stolt). Så eggerøre og en deilig kaffe har jeg brukt morgentimene på å nyte, og nå har jeg hoppet i treningstøyet for å presse inn en liten treningsøkt til, før den nye uken begynner. Er SÅ utrolig deilig å være tilbake på trenings fronten med masse motivasjon igjen!

Ellers tenker jeg bare å bruke dagen på å planlegge den kommende uken, finne masse inspirasjon, ta en liten søndagstur i finværet med Hannah og så nyte kvelden under ett teppe med tente lys og House (serien) på skjermen! DIGG PLAN!! Håper dere nyter søndagen og tar dere good tid til å lade opp til en ny og sprek uke!  

 

 • 13.01.2017 kl. 21:34

Satse mer?

GOOD fredag mine venner ♥   Nå var det en liten stund siden sist, eller hva? Det var ikke meningen at en-dags-pausen skulle bli ganget med 4, men sånn ble det bare. Dere vet jo hvordan det er hvis man har mye ting å tenke på både sånn på privaten, men også når det gjelder skole. 

MEN, nå som jeg har hatt litt tid til å tenke uten å konstant måtte poste her, og over alt. Så har hjernen likevel knaket som bare det. Og jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve nå frem mot sommeren. Satse skikkelig. Kose meg med Blogg og YouTube. Jeg må selvfølgelig fokusere på skole også, men vil sette enda større fokus på å jobbe med de sosiale mediene og faktisk sette av tid, for det er vel egentlig tiden som binder meg litt nede. 

Så nå, denne helgen, skal jeg ha en skikkelig super  -planleggings-workshop-getinspired-havefun-becreative-  jobbe helg, og virkelig klargjøre meg for å satse nå denne våren. Er dere klare? Det er i hvert fall jeg! 

Håper dere nyter helgen forresten, og husk at det kommer en YouTube video nå om noen få minutter!!!!  

 • 04.01.2017 kl. 22:07

Kan sene kvelder med skole bli koselig?

Hei igjen dere ♥  Det er en ting jeg tenker mye på nå som skolen er i gang igjen, så er det er hvor lite dagslys både vi som går på skole, men også de som jobber går glipp av. Jeg tenker at det er viktig å utnytte sol og naturlig lys for å stimulere oss med D-vitamin. Men en ting som jeg tror tynger enda mer på dette med at det er mye mørkt er at vi føler vi sitter inne under leselampen hele ettermiddagen for å klare å få unnagjort alt av skolearbeid på kveldene også.

En ting jeg liker å gjøre er å skru av leselampen, lage en kopp te eller kakao, tenne masse lys over hele rommet og hoppe i joggetøy når mørket sniker seg innpå. Det er så utrolig viktig å kose seg med de småe tingen i hverdagen. Tenk at vi skal sitte inne og jobbe med mørke ettermiddager i 3 måneder til før det blir lysere, det vil si ca. 55 dager + ca. 20 dager ekstra hvis du også bruker noen av helge dagene på å jobbe.

Jeg tror det er veldig viktig å kose seg med de småe tingene, gjøre litt ekstra ut av ting som kanskje er en irritasjon, kose oss, og faktisk nyte denne tiden. Det høres sykt klisjè ut å si at det er nå vi er unge osv. når jeg snakker om å sitte inne i hverdagene for å jobbe med skole, men tenk så mye vi kan lære. Og tenk så mye gøyere lesingen blir om vi faktisk klarer å gjøre det til noe koselig, det kan bli din lille egentid der du er kun deg og fokuset ditt.

Så min lille oppfordring før vi alle burde hoppe i dynen, er å gjøre litt mer ut av de småe tingene og kose dere så ofte dere kan! ♥ 

 • 04.01.2017 kl. 16:11

En skikkelig hverdags dag

God onsdag fininger ♥ Har dere det fint? Håper det. Selv har jeg hatt en ganske så fin dag. Jeg fikk endelig noen gode timer med søvn, selv om det ikke ble fulle 8 timer. Og det var godt å kunne stå opp litt mer uthvilt, høre på musikk mens jeg sminket meg, og le litt av pappas påfunn med frokost bordet. Jeg følte jeg hadde kommet litt opp på overflaten igjen, i forhold til i går. 

I dag er det, som det står i overskriften, en helt vanlig dag. Stå opp 06. - begynne 08. - samfunnsfag - gym - lunsj - norsk - samfunnsfag - hjem. Det så utrolig fint vær i dag at jeg bare fant frem vottene og tok en liten tur så fort jeg kom hjem. For det var jo et av nyttårs forsettene mine, å gå på flere små turer. Og nå sitter jeg her, fingrene løper over tastaturet, jeg titter litt på youtube videoer inni mellom, og gjør alt annet enn lekser. Men det er ok, for fristene er ikke enda, jeg har god tid. Snart skal jeg til farmor og spise laks til middag og det blir utrolig godt! 

Håper dere har en fin fin dag! Vi snakkes snart igjen. 

 • 03.01.2017 kl. 21:27

Gode og dårlige dager

(I dag ble ting rett og slett for mye, eller i går kveld startet det. Ting ble vanskelig allerede da jeg skulle sette på alarmen til i dag, jeg fikk ikke sove, tenker mye. Snur meg frem og tilbake, går for å tisse, prøver å tenke at "dette går jo fint", snu følelsene om til noe positivt, jeg er redd, gruer meg til skolen, til blikk og kommentarer som sikkert ikke er ment negativt mot meg en gang, til å måtte sitte alene ved et bord om venninnen min må på do, til å snakke med læreren som ga meg en dårlig karakter for hun ødela dagen min, til å være frustrert, redd, ensom. Men deretter komme hjem, være glad, planlegge ettermiddagen, men likevel veldig sliten fordi jeg har brukt så mye energi på å grue meg. Det er alltid sånn, jeg blir redd og gruer meg for ting som ikke er noe å grue seg til. Men sånn er det bare, og jeg må bare lære meg å bli mer trygg på meg selv.)

Hei fine dere ♥ Jeg beklager at det har vært stille fra meg her inne de siste dagene. Det at jeg sliter litt med angst er noe jeg snakker lite om på bloggen. Grunnen er vel at jeg vil at dere skal kunne klikke dere inn hit, til noe positivt, inspirerende og et sted dere kan ha en liten "pause" fra alt hverdags stress. Men jeg tenker at det å være åpen om de dårlige dagene, også er viktig. For det er ikke noe vi slipper unna. Og nå føler jeg endelig at jeg er litt over denne nedturen også. Det pleier å vare i noen dager. Men som pappa sa, så må jeg ikke gi opp, jeg må stå på og være sterk for jeg er så flink. Og grunnen til at jeg deler dette med dere er ikke for at dere skal syntes synd på meg i det hele tatt. Men vi snakker alt for lite åpent om å slite psykisk, men likevel er det så sinnsykt mange som sliter med det! Jeg kommer garantert til å snakke mer om dette på bloggen dette året, for psykiske lidelser er noe vi må snakke åpent om, for det kan rett og slett gjøre det litt lettere og tryggere for oss som har det vanskelig til tider. 

Men nå begynner jeg å bli litt trøtt, selv om kl bare er halv 10. Tenker det kan være bra å få noen gode 8 timer med søvn. Vi snakkes i morgen fininger♥ Si gjerne noe i kommentarfeltet om hva dere tenker angående dette å være mer åpen om slike ting her på bloggen!  

 • 01.01.2017 kl. 16:57

1 / 365

GOOOD 1. januar, dere! Åh så utrolig deilig det har vært å starte på et helt nytt og friskt år i dag. Og på toppen av det hele våknet jeg til super fint vær med blå himmel og et par solstråler som skimtet inn vinduet. DET var deilig det. Ellers sov jeg ekstremt lenge for å prøve å lade opp til skolen som begynner allerede i morgen.

Har en del skole arbeid som må gjøres, så får vel egentlig bare sette i gang! Og så har jeg så mye gøy som det bare klør i fingrene etter å begynne med, blant annet måneds kalendere for pc/mac og iPhone som kommer ut hver måned. Men i første omgang skal jeg begynne med litt andre spennende greier som kommer i løpet av uken!!! Åh, SÅ SPENNENDE!

Mest av alt må jeg slappe av, og bare nyte de siste timene av ferie. Selv om jeg gleder meg til rutiner, hverdag, mye nytt og mye gøye prosjekter vi skal få til sammen dette året. 

Velkommen 2017, gi meg mye positivitet og kreativitet, mange opplevelser og minner, og send mange flere glade og kreative sjeler inn i livet mitt.  

 

 • 31.12.2016 kl. 13:58

Get ready for NewYears Eve with an exfo mask

Ikke sponset 

God morgen og god lørdag! Tenk at i dag er den aller siste dagen av 2016. Det er helt sinnsykt. Har dere alle nyttårsforsettene klare? Hvis ikke burde du ta en titt på videoen under her og kanskje få litt inspirasjon. 

Åh så godt det skal bli å starte på et helt nytt og friskt år! Jeg gleder meg til 2017, og tror det blir et år fylt med positivitet, glede, kreativitet, minner og masse gøy. Og jeg gleder meg veldig til å dele det med dere både igjennom bloggen og på YouTube, og håper selvfølgelig at dere vil følge meg videre og bli med på et bra 2017. 

Men først skal vi nyte en sinnsykt bra kveld, feire både at 2016 er over, men mest av alt, ferie at 2017 er på vei! Jeg skal faktisk bruke dagen på å jobbe litt, forberede litt, gå en tur i frisk luft for å klarne tankene og selvfølgelig ha en bra nyttårs feiring i kveld! Men aller først skal jeg nyte denne deilige Exfo Masken fra Lorèal. 

Nyt kvelden da dere, så snakkes vi på nyåret fininger ♥

             

 • 30.12.2016 kl. 21:15

MINE NYTTÅRSFORSETTER 2017!!!


 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits