• 19.10.2016 kl. 15:23

Hverdagslige og fine trender i høst

God onsdag dere! Åh, kjenner det er deilig at jeg skal på utplassering i morgen og har fri på fredag. Er sykt sliten allerede denne uken, men det handler nok om at jeg virkelig ikke har prioritert søvn. Ikke bra. Jeg har lagt meg ca 12 og stått opp halv 6 hver dag, så kjenner det sliter på energien. 
I dag tenkte jeg å dele et antrekk med dere. Selv er er jeg veldig glad i litt nøytrale farger om høsten, selv om det selvfølgelig er fint å freshe seg litt opp nå og da om man er i humøret til det. Jeg har nylig gått til innkjøp av en boblejakke i en litt kald brun farge, og det er jo så fint til blåe jeans. Jeg merker at nude trenden ikke er helt ute, men nå om høsten er oliven grønn tilbake for fullt. Og SÅ fine de fargene er sammen! Lenkene til hvor du kan kjøpe produktene finner du under bildet. 
Ha en super fin onsdag, så snakkes vi! 
 
 
 
 
Zign Shopping bag khaki / Vero Moda HANNAH HEKLA Tunika mahogany rose / Witty Knitters CALIN Dunjakke sand / Wrangler EVALYN Slim fit jeans deep blue / Zign Ankelboots black
 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits