• 02.04.2017 kl. 18:19

Jeg tar grafiske oppdrag for en billig penge!

Hei og god søndag ♥  Håper dere nyter helgen, for det gjør jeg! Og nå er det bare denne uken før vi får en velfortjent siste ferie før vi bretter opp armene og gjør en siste innsats før sommeren. Det skal bli så godt å begynne på siste etappe. Bli skikkelig hektisk i hverdagen og så smått begynne å planlegge hva man skal pakke med seg i kofferten til syden. 

Jeg ville bare si ifra om at jeg er åpen for grafisk oppdrag om noen av dere er interessert. Jeg kan lage det meste etter ditt ønske, og jobber hardt for å gjøre dere fornøyde. Selvfølgelig for en billig penge ettersom at det bare er privat jobbing. Jeg lager det meste utenom å designe egne blogg design. Hvis du er interessert, ta kontakt på lotte.flatoy@gmail.com

Så her er prisene mine:

Header: 70 kr (vips)

LOGO: 100 kr (vips)

En egen figur som ligner på deg: 50 kr (vips)

Andre grafiske ønsker: 50-100 kr (vips) 

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits