• 08.06.2017 kl. 20:49

Dagene flyter

kl. 15.34

God torsdag, fine dere ♥

Plutselig var torsdagen her ja. Dagene flyter nesten i hverandre. Humøret år opp og ned, men begynner endelig å gå mer opp enn ned igjen, og det er deilig. Jeg har begynt å meditere igjen. Skjønner aldri hvorfor jeg slutter med det, men det hjelper virkelig. Høres sikkert helt tullete ut, og det er ikke sånn at det er lett, for det er drit tungt å meditere. Men det hjelper, veldig. Hjelper på at jeg er så sykt stressa, og litt på angsten. Men så drikker jeg enda en kopp med kaffe og så blir jeg like nerve vrak igjen, haha. 

Hver eneste morgen må jeg ligge og si høyt til meg selv "bare en vanlig torsdag igjen, dette klarer du", for nå ser jeg så frem til sommer og syden at jeg holder på å tisse på meg. Ok kanskje ikke akkurat det, men det blir så godt å komme seg bort litt. Men så har jeg truffet en da, og tusen tanker surrer i løpet av dagene. Men jeg prøver å fokusere på meg selv, å holde meg stabil. Det går mye bedre. Bare det å dusje, re opp sengen, fikse neglene og levere en bitteliten skole oppgave gir meg sinnsykt mestringsfølelse. Jeg prøver å bli glad av alt som er å bli glad av, være takknemlig for småting, og bare kose meg max. 

kl. 20.48

Oi, ble visst revet med en liten tur på IKEA. Spiste burger og tittet på innredning. Jeg lover dere, ingen gleder seg mer til å flytte ut og innrede, like mye som meg. Men ja, sorry for et veldig rotete og personlig innlegg. Men kanskje litt koselig med noen av de også av og til. Ha en kjempe fin torsdags kveld videre!  

 • 04.06.2017 kl. 12:52

Pink me up!

God søndags morgen, eller formiddag kan vi jo heller si! Hehe. For jeg har jo ikke sovet helt til nå, men har likevel ikke kommet i gang med frokost. Akkurat nå sitter jeg og drikker en stor iskaffe, mens jeg girer meg opp til en skikkelig rydde-vaske-filme-planlegge-dag! Dere som har fulgt bloggen lenge vet at jeg ELSKER disse type dager, hvor jeg bare kan surre rundt og dille med alt mulig. 

De siste 2 ukene, når det har vært så varmt, har jeg fått helt dilla på saft! Åhhh, hvor digg er det ikke med iiis kald saft i sola? Ellers har jeg endelig fått den delen jeg manglet til kamera, så det vlogges i vei, og masse videoer planlegges fremover! Så det er bare å glede seg. 

Håper dere får en fin søndag, finiser! Så snakkes vi snart igjen♥ 

 

 • 30.05.2017 kl. 12:25

Midt i eksamens lesingen

God tirsdag solstråler! Haha, syntes alltid det er litt kleint når andre bloggere skriver sånne kallenavn på leserne, men dere er jo liksom gullklumpene mine, så det går vel fint? Neida, men håper dere har en fin tirsdag! Min startet veeeldig seigt med fortsatt vondt i halsen og regn.. men nå føler jeg meg myyye bedre, dro hjem 11 for å jobbe med eksamen, lagde en deilig iskaffe med digg musikk på ørene OG sola kom frem. Det gikk fra en grå-tirsdag til lykkerus her i hus! HAH! 

Neida, men her sitter jeg og finner på alt annet enn å lese til eksamen. Vel, prøve eksamen, i media, så er ikke alt for ille. Men som dere vet har jeg vært veldig ustabil i humøret og alt lately, så så fort humøret stiger og vår sommerfuglene kommer, vil jeg liksom nyte de! Hvis dere skjønner? Jaja, jeg skal lage meg en toast til lunch og komme litt i gang. Det er vel det mest fornuftige, haha. 

Ha en finfin dag så lenge da ♥ Her er foresten ukas quote eller no haha, det er den jeg alltid har prøvd å leve etter. Kanskje på tide å fokusere litt på den igjen. 
 

 • 28.05.2017 kl. 14:57

Sommer dilla

God søndag finiser ♥    Endeliiiig begynner jeg å føle meg litt bedre, men vet dere hva som skjedde sånn to timer etter at jeg våknet i dag? Det ble overskyet. Er det ikke typisk. Jeg har ventet på sånn super sommer vær i flere uker, og ble så lykkelig når det kom, men så ble jeg forkjøla.. Jaja, sommeren har jo så vidt begynt. 

Selv om formen ikke var helt på topp i går, bestemte jeg meg likevel for å nyte dagen med fine Susanne. Så formiddagen ble, som dere vet brukt på lesing, jobbing og bare soling på verandaen. Men så fort hun ble ferdig på jobb, var det bare å hoppe i bikinien, pakke baggen og ture rett til stranden. Og fy for en deilig ettermiddag vi hadde på stranden. Det var virkelig herlig, og årets første bad ble også tatt! *stolt AF* haha. 

I 7-8 tiden dro vi hjem og lagde tidenes deiligste sommer middag og bare koste oss skikkelig med middag, masse skravling og latter. På vei hjem plukket vi forresten noen skikkelig herlige syriner, som jeg har satt i en vase på arbeids bordet mitt på rommet. Så deilig det var å våkne til frisk blomster lukt på rommet! Fine blomster letter alltid på humøret, til og med når det er grått ute! 

Ha en fin fin søndag, og lad opp til uken! Så snakkes vi snart ♥ 

 • 27.05.2017 kl. 11:59

Fruit: bottled

God morgen, dere ♥ Dere som leste det forrige innlegget, vet at jeg klarte å dra på meg en liten forkjølelse. Vel, den er der enda og nå er jeg lei. Hehe. Neida, jeg overlever jo, det er bare så utrolig irriterende å ligge inne og nyse, når jeg vil ut på stranda og sole meg.

I dag er første dagen uten hodepine, så jeg har kommet meg opp av sengen, laget litt deilig frokost og sitter fortsatt med frokost bordet og ser litt på youtube videoer. Tenkte å sette meg ut på verandaen og lese litt senere. Jeg må jo faktisk bare bli bedre i dag, for i kveld kommer fineste Susanne på overnatting! Og det nekter jeg å avlyse. Jeg prøver også å vlogge med mobilen i dag, siden jeg savner det så sykt, men venter på kamerautstyr. Så vi får se hvordan det går! 

Ville også bare tipse dere om den lille søte rosa boksen du ser på bildet under. Det er nemlig en mini smoothie, eller "Fruit: bottled". De er kjempe gode, og supre både for å få litt vitaminer om morgenene, eller som en vitamin shot når du er forkjølet eller syk! Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi snart igjen.  

 • 25.05.2017 kl. 19:40

Dråpe binders

// sponset //

Hei hei ♥  Håper dere nyter den deilige dagen i sola. Fy så varmt det er! Som jeg sa tidligere i dag så har jeg blitt forkjølet, passet utrolig dårlig akkurat i dag. Men jeg har byttet på å ligge inne og sove, og ute i skyggen. Så har ikke vært helt forferdelig. 

Ville egentlig bare innom og tipse dere om disse kjempe søte bindersene som dere kan få tak i på organized.no Selv bruker jeg de sammen med planleggeren fra samme nettstedet, som er en livsredder nå i eksamensperioden! Og som jeg skrev i et tidligere innlegg er hverdags planleggeren på hele 70% !!! Så anbefaler begge veldig om du trenger litt mer orden på livet og hverdagen, hehe. Du kan finne begge på hjemmesiden til organized.no HER 

 • 25.05.2017 kl. 12:21

En torsdags morgen

God morgen torsdag ♥ Hvor deilig er det ikke med en liten fri dag mitt i uka? Digg! Sove lenge, snart lage en deilig frokost, null planer, bare lade, rydde, planlegge, og gi kroppen en pause. Som dere vet har de siste ukene vært litt vanskelige, og derfor må jeg begynne å lytte til kroppen og ta ting litt i mitt eget tempo fremover. Men det går fint! 

I går var det årets første skikkelige sommer dag, og det var så deilig. Jeg gikk til og med i sommerkjole fra morgenen av, noe jeg har ventet lenge på! Litt vondt i halsen i dag da, men jaja. Hehe. 

Håper dere har det fint ♥ Ettersom at det kan bli litt hektisk de siste ukene før sommeren nå, så tenkte jeg å planlegge litt innlegg og ideer så bloggen ikke stopper helt opp. Så om dere har noen ønsker til type innlegg eller videoer så er det bare å komme med de nå!  

 • 22.05.2017 kl. 18:08

En veldig vanlig mandag

GOOOD mandag! Haha, det teite humøret mitt er opp og ned hele tiden, men akkurat nå er jeg fryktelig glad i hvert fall så vi får holde litt fast på det! Hva gjør dere i dag? Her er det en veldig vanlig mandag for å være helt ærlig. Skole, slappe av, spise litt og mer skole arbeid.

Etter i morgen har jeg to litt rolige uker før aller siste innspurt med super mye skolearbeid står for tur. Men det gjør ikke noe at de to siste ukene er stapp fulle, for da suser de avgårde! 

Jeg venter fortsatt veldig på kamera utstyret som er på vei for jeg savner så å vlogge, men håper det er ok med kun blogging i mellomtiden. Det kommer en 17. mai vlog i morgen eller onsdag, så husk å titte innom da!

Se de sykt kule jeansene jeg har på meg i dag, elsker de. Ønsker dere en kjempefin mandag videre! 

 • 21.05.2017 kl. 16:30

All you need is a little inspiration

God søndag finiser ♥ Håper dere har det bra! Hos meg går humøret litt opp og ned om dagene, men det går fint. Alt kan ikke være på topp hele tiden. Tror kanskje det er fordi alt er så rolig nå, jeg liker at det skjer noe hele tiden og etter en hel måned med noe som skjedde hver dag, var det nesten litt nedtur at det ble en måned med bare skole og lite sosialt. 

Men nå er det kun litt over en uke igjen av mai, og jeg gleder meg noe helt sykt til juni. Juni er en fin måned med masse som skjer, både privat og på skolen med eksamen og siste innspurt. Jeg gleder meg til ferie, til late dager på stranden, og til syden, søte sommerkjoler og bare masse kos hele tiden! 

I dag valgte jeg å bare avlyse planene for dagen, bli hjemme og styre litt med mitt. Rydde litt, fikse negler og bryn, lese, høre på musikk, og jobbe litt med skole. Av og til trenger man å bare ha en pause dag for å hente seg inn før en hektisk uke begynner igjen, så det er planen i dag ♥

Har satt sammen en liten inspirasjons collage til dere i dag! Ha en fin søndag, og en bra start på uken i morgen. 

 • 18.05.2017 kl. 17:25

17. mai overrasker meg hvert år

God torsdag, fininger ♥ Der var det 18. mai allerede ja. Om bare to uker går vi inn i juni, jeg er helt i sjokk. Følte det nettopp var nyttårsaften jo! Men jaja. 17. mai var fint, veldig fint. Egentlig ser jeg alltid for meg 17. mai som en dag med stress, kvalme av for mye mat og alt for mye folk overalt. Men hvert år blir jeg like overrasket over hvor mye jeg koser meg med is, gode venninner, masse god mat og super stemning i byen med borgertoget og enda flere is, før vi avsluttet kvelden med fyrverkeri og konsert i byen ♥

Hadde dere en fin dag? Håper alt er fint med dere!  

 • 15.05.2017 kl. 17:13

Mandag heier på deg

 GOOD MANDAG! Og god ny uke ♥ Er dere klare? Det er i hvert fall jeg. For første gang på en del uker er jeg veldig klar for en ny uke, jobbing, masse fint vær, og masse latter. Dette blir en god uke! Og så er det jo selveste 17. mai på onsdag. Wohoo! 

Til tross for at jeg la meg litt senere enn planlagt i går, så brukte jeg bare 10 min på å komme meg ut av senga etter alarmen. Vanligvis ligger jeg i sånn 40 min, men jeg hadde bestemt meg for at det skulle bli en skikkelig bra uke. En ting jeg har lest er at det første 15 minuttene av morgenen din er de minuttene du kan gjøre en innvirkning for resten av dagen. Så da var det bare å kaste seg opp, sette på litt musikk og klasse på litt sminke. 

Ellers liker jeg jo å ta det ganske rolig på mandager, og bare komme i gang med uka. Vaske litt, rydde litt, gjøre litt skole arbeid og egentlig bare begynne på toppen av "to do" listen. Ikke tenke så mye, bare gjøre det som står. Haha, veldig godt tips! 

Håper dere får en veldig fin mandag videre ♥ 

 • 13.05.2017 kl. 12:33

Mornings in silk

God morgen og god lørdag! Eller det er vel ikke helt morgen lenger, men er ikke så lenge siden jeg våknet skjønner dere. Åh, så utrolig deilig det var å sove lenge. Det har jeg verken hatt tid til eller klart på lenge på grunn av mye skole og stress. Så nå er jeg virkelig klar for å gripe dagen!

Psst! Det kommer en super gøy giveaway på instagram i dag, så gå og følg meg HER for å få den med deg! 

Planen denne helgen er å bare nyte. Ta det skikkelig rolig og få gjort ALT jeg ikke får gjort i ukedagene. Se filmer, serier, ha hjemmespa, filme video (!!), spise lange frokoster, og treffe gode venninner! 

For litt siden kjøpte jeg et super søtt silke pysj sett! Og jeg har sovet som en prinsesse siden. Elsk ♥ Håper dere får en super fin lørdag! NYT den, dere som snart går inn i siste innspurt på skolen med eksamner og alt ♥

♥ MORNINGS IN SILK ♥

 • 11.05.2017 kl. 16:41

Super tilbud på favoritt planleggeren!

// sponset //

Heii finiser ♥ Åh nå er det fryktelig lenge siden! Men dere vet hvordan det er, av og til er ting litt hektisk og mye på privaten. Da er det viktig å ta seg tid og bruke energien på det man trenger der og da. Uansett om jeg føler jeg drukner i avtaler, plikter og ting jeg virkelig burde gjort, eller når alt går lekende lett, syntes jeg alltid det er utrolig deilig å ha litt kontroll på livet mitt. 

I dag vil jeg anbefale dere en ting som er  min lille hemmelighet til kontroll i hverdagen. Å ha litt styr på avtaler, innleveringer, eksamner, + + +  gjør at man blir litt ekstra produktiv og kanskje også får presset inn litt kos og små pauser i hverdagen når "må gjøre" punktene går som smurt. 

Spesielt nå som eksamenstiden så vidt er i gang, er det enda viktigere å føle at du har et overblikk over alt som må gjøres! Det syntes i hvert fall jeg, og akkurat nå er det 70% (!!!!) på tidenes favoritt planlegger! Dere kan finne den i nettbutikken til Organized HER!- PLANNING IS KEY - 

 • 23.04.2017 kl. 12:28

Sunne havregryns pannekaker til frokost!

GOOD morgen fininger! Og god søndag ♥ Håper dere har en skikkelig fin helg og nyter den max! Det har i hvert fall jeg gjort. Og dagen i dag skal gå til å få gjort unna masse blogg og youtube arbeid, sinnsykt mye rydding, vasking, og organisering, og så må jeg jo ta meg tid til å sitte på verandaen i finværet med en kaffe og en bok! Åh, det skal bli en skikkelig nyt-søndag. Som dere vet, elsker jeg å bare dille rundt, rydde litt, høre på musikk og bare forberede uken! 

Tenkte å dele en super sunn og god frokost pannekake oppskrift med dere i dag! Den er basert på havregryn i stedet for mel, så disse pannisene kan du spise med god samvittighet! Selv elsker jeg å spise de i helgene når jeg har god tid, med litt yogurt og frosne bær på, som på bildet under.

DET DU TRENGER ER: (til ca 6 frokost pannekaker)

- 2 egg

- to vanlige kaffekopper med havregryn

- 2 vanlige kaffekopper med melk (alt ettersom hvor kompakte du vil ha pannekakene)

- 1 & 1/2 ts med bakepulver

- og deilig topping 

 • 21.04.2017 kl. 18:25

Baby, it´s friday!

GOOOD fredag, fine dere! Og god helg. Phjo så godt det var å skrive det. Er dere klare for helg eller? Det er i hvert fall jeg, selv etter en uke på bare 3 dager. Men sånn er det om våren, og det vet dere at jeg elsker. Jeg var utrolig nok helt utslitt etter skolen i dag, så jeg tok en liten powernap (en time), før jeg skravlet litt i telefonen og lagde meg en deilig jordbær smoothie som jeg sitter og sutter på nå. Hehe. 

Ville egentlig bare innom og ønske dere en kjempe fin helg, og minne dere på at det kommer video i kveld! Så husk å titte innom. Og så må jeg jo selvfølgelig vise dere panneluggen. Tenk at jeg klippet den igjen, det var i hvert fall ikke planlagt! 

Ha en fin helg da!  

 • 20.04.2017 kl. 21:54

Pannelugg og sommerfulger i magen

God torsag, fininger! Det er helt rart hvor naturlig det er å skrive her inne selv om jeg har hatt en liten pause. Jeg beklager det altså. Men det bare skjer en del ting i livet mitt akkurat nå (veldig gode ting), og jeg vil veldig gjerne være i øyeblikkene og bare være, når ting er så bra. Men aldri i livet om jeg slutter å blogge bare fordi jeg vil være litt ekstra i øyeblikket akkurat nå! Jeg er jo rett her, og trenger bloggen. Jeg trenger et ekstra sted i tillegg til YouTube å få ut litt kreativitet på. 

Den siste uken har vært fylt med masse sommerfulger i magen, lange netter, nyklippet pannelugg igjen (!!), og oppstart av skole etter ferien. Godt det er helg i morgen sier jeg bare! Hehe, neida. Men det har vært godt med en litt rolig start på siste etappe av skole før sommeren, så har jeg hatt tid til å ha tankene helt andre steder. Hihi ♥

Håper alt er bra med dere! Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen.  

 • 14.04.2017 kl. 12:18

FRIIIIIDAY!

GOD morgen! Har dere det fint? BRA! Jeg er i hvert fall i super duper humør i dag, selv om en lang arbeidsdag står forran meg, er det SÅ herlig å kunne sove ut og disponere tiden selv! Halleluja for ferie! 

I dag kommer det ny video, jeg starter en ny vlog som kommer på søndag, og det er fredag (dvs. taco), og bare masse kos! Er det rart jeg smiler? Jeg får gå og spise litt frokost og en STOR kopp is-kaffe, så snakkes vi i videoen i kveld! Ha en fin fredag så lenge ♥
 

 • 11.04.2017 kl. 20:56

Inspiration Board

Hei tirsdag, og hei dere! Denne ferien flyr alt for fort, og jeg tror det kan ha noe med å gjøre at jeg koser meg så fryktelig mye. For første gang på lenge, bruker jeg tiden min på alt det jeg egentlig vil, men ikke får tid til i hverdagen. Jeg får endelig fokusert på blogg og youtube, noe som gjør at begge platformene mine bare vokser! Og det gjør meg så glad, for det er jo dette jeg elsker. Å dele, inspirere, underholde, og motivere ♥ 

Jeg kom nettopp hjem fra en kjempe koselig tur med fine Hedda. Vi kjørte først rundt på en mini roadtrip, og deretter dro vi hjem til henne og lagde kjempe god middag. Elsker å ha sånne rolige og koselige dager med venninner, og nyte ferien sammen med de! 

Nå tenkte jeg, som alle andre dager denne ferien, å bare ta det helt med ro, slappe av, se en serie eller en film, og bare nyte! Tenkte å dele en liten Inspiration Board med dere i dag. Som dere vet, elsker jeg å dille inne på weheartit, og bare fylle på med inspirasjon! 

Ha en finfin kveld så lenge ♥ 

 • 10.04.2017 kl. 21:08

NY PLANTE I HUS

Har dere også noen ting i livet dere bare elsker? Is-kaffe, lange frokoster, solstrender i syden, serier, planter? Som dere vet er jeg utrolig glad i planter, og koser meg max i plante avdelingen på IKEA, eller på Plantasjen.

Det skjedde i dag for å si det sånn! Jeg skulle endelig hente kameraet mitt, og da jeg slapp å betale noe som helst for reparasjonen, måtte jeg jo feire med å unne meg noe jeg har lyst på! Men samtidig prøver jeg å ikke kjøpe noe alt for dyrt, siden jeg sparer så mye jeg kan til vi skal til syden! Så da ble det denne utrolig søte Australske bønne planten! Syntes den lager litt sydlig sommer stemning med arbeidsbordet mitt, så passet perfekt. 

Tenkte å hoppe i dusjen, spise litt rester av deilig mexicans gryte til kvelds og kose meg med noen episoder av en serie eller film. I morgen er det en del på planen, men da begynner jeg endelig å vlogge igjen, så hva som skjer får dere se på søndag!  

 • 10.04.2017 kl. 14:05

Sove lenge og nyte

Hei hei ♥  Det viktigste for meg i ferier er å lade helt opp. Jeg kan godt jobbe masse med skole eller andre ting. Men det viktigste er å sove ut, og nyte dagene. Og det gjør jeg virkelig denne ferien. I hverdagen liker jeg å ha planlagt hele uka, før den i det hele tatt har startet.

Så det er deilig å bare gi litt slipp på kontrollen og bare nyte. Men jeg lager selvfølgelig små planer eller lister med ting jeg skal få gjort i løpet av dagene, men tenker det er ok, så lenge jeg koser meg med tingene jeg gjør.

I dag skal jeg jobbe litt med blogg og planlegging, spille inn en video, endelig lese i en ordentlig bok, og senere får jeg besøk av fineste Malin! Åh så glad jeg har blitt i den jenta i det siste!

Håper dere har en fin mandag, uansett om dere jobber eller har fri ♥ Hvordan liker dere å bruke ferier? Bare ta det helt chill og la dagene flyte, eller proppe feriene med mest mulig planer og gjøremål? 

 • 09.04.2017 kl. 16:18

Sleep, eat, have fun -> repeat

God søndag, finiser! SÅ koselig å se at så mange av dere likte videoen fra i går. Blir så glad når jeg lager videoer dere syntes er gøye. (har du ikke sett den kan du finne den HER)

Ellers nyter jeg ferien til det fulle, og mottoet denne ferien er som dere ser "sleep, eat, have fun → repeat". Til nå har det i hvert fall funket kjempe bra, hehe. Neida, men jeg prøver å prioritere ferien til å få gjort alt jeg ikke får gjort ellers + planlegge litt blogg og YouTube frem til sommeren + kose meg max, sove lenge, og treffe fine venninner. P.E.R.F.E.K.T.

Nå tenkte jeg å ta en liten rydde økt her på rommet, så det kan bli litt koselig til kvelden. Bytte sengetøy, støvsuge og vaske alle flater. Elsker å ha det ryddig, rent og koselig om kveldene, spesielt når jeg har fri! 

Håper dere nyter søndagen! Har dere ferie hele uken, eller langhelg neste helg? 

 • 07.04.2017 kl. 17:10

Påskeferie og jordbær

God FREDAAAAG ♥ Håper alt er fint med dere! Er det ikke deilig med helg?! Det syntes i hvert fall jeg. Nå ble jeg nettopp ferdig med ukas siste møte, og skolen ble ferdig kl halv 2, så nå er det FERIE! Whohoo! 

I fjor og forfjor da jeg fikk påskeferie, lagde jeg meg smoothie, og jeg har bestemt at det skal bli en tradisjon fra nå av. Så fort jeg kom hjem, nærmest hoppet jeg i frysen for å hente fryste jordbær. Åh så digg det er med litt friske farger! Ville også vise dere disse utrolig søte "kork" bord brikkene jeg kjøpte på IKEA forrige helg. Man får 4 stykker for kun 29 kr! Syntes kork er så utrolig fint til hvitt. 

Nå tenkte jeg å ta en liten powernap så kroppen endelig kan slappe helt av. Blir nok en veldig rolig kveld med en dusj, taco og serie. Kjenner kroppen er skikkelig utslitt, så blir digg med litt over en ukes oppladning og avslapping!  

 • 06.04.2017 kl. 21:34

Gi deg selv påfyll!

God torsdag fininger ♥  For en dag!

Hver kveld bestemmer jeg meg for å våkne med et åpent sinn, klar for en ny dag, og klar for å sette tankene mine et positivt sted ved å meditere, drikke masse vann og bruke god tid med frokost bordet. Det er virkelig noe jeg får igjen for, ofte! Selvfølgelig kan ikke alle dager være like givende og sprudlende. Og i dag var en litt mer slitsom og tung dag, selv om den har vært bra. Det er bare litt mye stress nå de siste dagene før ferien.

Men jeg ville bare minne dere på at når det kommer slike dager. Ikke gi opp! Ikke dropp målene deres, ikke kast bort alt hardt arbeid. Men vær heller litt snille med dere selv. Ta  dere god tid, gjør noe koselig, finn inspirasjon, slapp av. Men vær så snill å ikke gi opp dagen, for å så legge dere på soffaen foran TVen resten av dagen. Det er på de dagene dere trenger ordentlig hvile, ordentlig påfyll, og å få litt input rett og slett! 

Ha en veldig fin kveld, så snakkes vi i morgen!  

 • 05.04.2017 kl. 20:33

Instagram lately

Hei finiser ♥ Jeg teller ned dagene, skoletimene, innleveringene, og alt som kan nedtelles. Først og fremst til påskeferie, men etter hvert til sommerferie. Selvfølgelig er det enda litt over 2 måneder igjen til ferien, og de skal nytes, ikke misforstå. Men ja, en liten underveis ferie skal bli godt. 

Det har vært en lang og hektisk dag både på skolen, og privaten. Så nå planlegger jeg å ta en laaang dusj, hoppe i joggisen, lage en liten kveldsmat og så bare nyte kvelden med Grey´s og tente lys. Mmm, så godt det skal bli!

Tenkte jeg kunne dele de siste instagram bildene mine med dere i dag! Instagram er noe jeg bruker mye tid på selv, og finner så mye inspirasjon der i hverdagen. Det er mange av dere som følger meg der allerede, men hvis du ikke gjør det, kan du følge meg HER 

 

 • 04.04.2017 kl. 20:47

Kaffe kl. 20.37?

GOOOOD tirsdag, venner♥ Phjo så var kl. åtte allerede. Dere skjønner det har seg sånn at jeg gjentok samme feilen som forrige dagen, med å legge meg litt i seneste laget. Jeg MÅ begynne å prioritere søvn over alt annet gøy. Så skoledagen gikk seigt og sakte, men fy så digg det var da læreren slapp oss en time tidligere. For egentlig har jeg 08-16 dag på tirsdager, og det er hardt for å si det sånn!

I går var jeg innom butikken en tur, for jeg har hørt så mye bra om Soya Melk i det siste, og tenkte jeg måtte prøve det i is-kaffen! Så nå står det en kaffe og kjøler seg i frysen, blir digg! Er vel lov å drikke kaffe så sent på en tirsdag? Åh, må bare si at jeg gleder meg SÅ mye til en liten ferie nå, skal bli så sykt digg! Og det beste av alt er jo at jeg har drit god tid til bloggen da! 

Håper alt er bra med dere da! Har dere hatt en fin start på uka? ♥
 

 • 03.04.2017 kl. 17:33

Growing my own tomato plant

Hallo! Og god mandag. I natt gjorde jeg igjen den dumme feilen med å legge meg for sent. Det gjør aldri noe med et par timer for lite søvn mellom onsdag og lørdag, for da er man liksom så gira på helg. Men det dummeste jeg gjør, er å ikke prioritere søvn tidlig i uken når dagene er litt seige, for det er da jeg trenger den mest.

Ettersom at vlog kamera er på reparasjon, får jeg ikke vist dere tomat-plante-update denne uken. Men tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hvordan man planter en tomat plante, og hvor lett prosessen egentlig er! Først må jeg jo bare si at jeg har aldri gjort dette før, og tomatene har jo heller ikke kommet enda. Men dette er i hvert fall hva jeg har lært etter litt research!

→HOW TO GROW YOU OWN TOMATO PLANT←

(start prosessen i slutten av februar februar - mars)

1. skjer den typen tomat du vil plante i skiver. 

2. fyll en krukke/potte halvveis med jord, legg en tomat skive i midten og fyll resten med jord. 

3. sett potten et mørkt sted og helst litt varmt (kan gjerne legge plastfolie over for å få spire prosessen til å gå fortere)

4. ikke vann for mye før planten har begynt å spire.

5. når planten spirer skal den stå i lys, men ikke midt i solen (da vil spirene brenne seg)

6. vann planten hyppig så fort jorden blir tørr, en plante som gror helt fra et frø trenger masse drikke

7. helst ha en potte som kan vannes fra under potten

8. vær tålmodig! 

(tomatene vil komme i juli - august) 

 • 01.04.2017 kl. 20:23

Slurpet kaffe og solhatt

GOD lørdag søtinger! FY som jeg nyter helgen. Hva er vel bedre enn å bli vekket av en halv spent og utålmodig, men lykkelig lillesøster som fyller 11 år i dag? Hun ville så gjerne at alle skulle se på da hun åpnet gavene fra mamma og pappa♥ Ettersom at jeg ikke klarte å stå imot "enda en episode" sånn 7 ganger i natt, var ikke kroppen helt med, men det gikk fint for jeg gikk rett tilbake i den varme sengen etterpå gavene var åpnet. 

En time senere sto jeg opp, tok en deilig og lang dusj, og spiste et par raske ristede skiver og slurpet i meg kaffen, samtidig som at litt sminke ble klasset på. Jeg skulle nemlig møte fine Malin på Sørlands Senteret for å sende mitt kjære kamera til reparasjon, før vi skulle ture videre til en kjempe koselig dag på IKEA.

Jeg har en uvane med å ville shoppe de gangene jeg egentlig ikke trenger noe, og burde spare til noe (syden ferie) i fremtiden.. Men viktig å kose seg litt og! Etter et par pølser og en liten softis hver for å sette stemningen, var plutselig 4 og en halv time gått og vi var slitne og hadde fulle poser. Så nå har jeg pakket ut både speil, te-kanne og duft lys. 

Håper dere har det fint! Det kommer ingen vlog denne og neste uke pga. kameraet mitt er på reparasjon. Men nyt fredags kvelden videre da, så snakkes vi snart igjen ♥ 

 • 30.03.2017 kl. 20:13

EN HELT NY PROFIL?!

Hei hei finiser ♥  Dere fikk sikkert helt sjokk da dere klikket dere inn her nå. Nytt design, ny profil og nytt tema. WHAT! Let me explain myself.

For et par uker siden fikk vi en skoleoppgave som gikk ut på å lage en helt ny profil til et produkt eller en kjede. Jeg så selvfølgelig muligheten som lyset i et mørkt rom. 3 uker fylt med rekonstruering og ny profilering av bloggen, JA TAKK! Og som dere ser begynner endelig resultatene å komme. Jeg er superfornøyd med det som allerede er ferdig, jobber dag og natt for at resten skal bli like bra. 

Selve bloggen vil også bli litt annerledes nemlig. Jeg er så utrolig lei av den vanlige typisk norske hverdags bloggen, og kommer fremover til å prøve å endre innholdet litt her inne! Spennende? JA. Det vil komme mye mer tips, lister, inspirasjon. Så og si alt dere finner på de søte, morsomme og inspirerende pinterest bloggene, vil dere finne her inne de neste månedene. 

Jeg håper dere liker ideen og er klare for noe litt nytt! Jeg er i hvert fall SUPER klar. YouTuben vil bli mer eller mindre det samme, selv om jeg selvfølgelig skal jobbe mer med klipping og filming der også! 

Ha en kjempe fin torsdags kveld, og husk å titte innom i løpet av de neste dagene for å se hva som skjer! - og når den tid kommer, natti natt ♥

 

 • 28.03.2017 kl. 09:33

Vårstemningen bruser

God morgen fininger! Er det rart at jeg nesten blir i litt godt humør av å sitte her hjemme med kjøkkenbordet, klar for å bruke hele dage på å lese til tentamen? Det å små stresse litt, med sol ute, og et lite håp om at våren skal gå fort. Selv om jeg egentlig liker våren. Det er den beste årstiden innenfor skole året. Sommeren er jo så klart favoritten, men jeg elsker å være litt stressa, spent og samtidig ikke helt klare å konsentrere meg på grunn av tidlig sommer vær ute. 

Våren er en egen stemning, og så går den så fort! Ting gror, det blir varmere, de siste skole månedene er fulle av fridager og lesedager, D-vitaminene bruser, og is-kaffene blir mange. Det killer i magen bare av tanken på årstiden vi nå går inn i, men likevel er det viktig å holde fokuset. På tentamen, prøve eksamen, siste innleveringer, og til slutt eksamen, før jeg suser avgårde til syden! Åh, måtte dette bli en bra vår! 

Jeg får spise litt frokost og drikke en stor is-kaffe før fine Susanne kommer, for hun skal også tilbringe dagen med kjøkkenbordet her. Håper dere har det fint, og at dere også er like klare for våren og tidlig sommer som meg!

Husk vloggen som ble postet i går kveld! Tror det er en av de beste vloggene jeg har laget når det kommer til redigeringen.  

 • 26.03.2017 kl. 19:35

Solsikke

God søndag! Jeg våknet i 11 tiden til at solen strålte inn vinduet, huset var tomt, og planene var klare. Stå opp, spis en deilig frokost, lag en is-kaffe, jobb med skole. Og jeg har jobbet som en gal. Vi har nemlig en ganske hektisk uke foran oss på skolen, så jeg tenkte det var like greit å få unna noen innleveringer, så jeg kan fokusere på tentamen og andre store prosjekter til uka. 

Så har det jo vært så utrolig fint vær, nesten en liten forsmak på sommeren. Så pausene inni mellom øktene ble lagt opp til å sitte i solsteiken på verandaen. Og nå ligger jeg rett ut på senga, med vinduet åpent og hører på vår lydene. Fugler, biler og motorsykler som cruiser rundt i ettermiddags solen, lukten av årets første grillmat, barn som leker og rett og slett vår. Og det er så deilig!

Tenkte å sette på enda en episode med Grey´s Anatomy, så vi snakkes i morgen! Håper dere har hatt en fin helg. Vloggen kommer i morgen!


 
 

 • 25.03.2017 kl. 15:26

Golden details

God lørdaaaaag ♥   Åh, for en fryd at det er helg! Denne helgen har jeg akkurat passe mye planer. Akkurat nå venter jeg faktisk på en venninne som skal komme og plukke meg opp for en liten road trip etterfulgt av en drive in Frappe! Så i kveld har pappa planer om å lage en deilig 3 retters middag. Og etter det skal jeg bare chille max med Grey´s Anatomy på skjermen. 

Må bare vise dere denne utrolig søte lysestaken! Har tittet på den lenge, men var veldig usikker på om den ville passe inn her. Men etter det innkjøpet, har jeg gått helt over til gull detaljer kombinert med grønne planter. Det må være noe av det fineste som finnes når det kommer til dekor! 

Jeg får gjøre meg klar, før bestis plutselig står i innkjørselen! Men dere må ha en fin dag, så snakkes vi senere. Har dere husket å se videoen fra i går? Du finner den i innlegget under hvis ikke!  

 • 24.03.2017 kl. 11:03

Frisk og vårlig fredags lunsj på 15 min.

God fredag, dere ♥   Wææ! Dere som leser bloggen min gjevnlig vet at hjertet mitt hopper og fryder seg på fredager. Det er snart helg, kroppen skal få hvile, mange fine planer, tid til å jobbe med blogg og youtube, god tid til å sove lenge og spise laaange frokoster, og tid til å forberede til en bra uke. 

I dag vil jeg dele en liten oppskrift med dere. Det er ikke så ofte det er snakk om mat her på bloggen, men da jeg spurte dere for en stund siden hva dere ville ha mer av, fikk jeg ønsker om sunne mat oppskrifter. Så tenkte jeg kunne dele en sunn, frisk, deilig og vårlig pasta salat med dere! Mmm.. Dette er favoritten, om jeg craver noe godt, men sunt. 

SLIK GJØR DU: 

1. kok opp grov pasta (mengde velger du selv etter hvor mange porsjoner du vil lage)

2. kutt opp grønnsaker og salat (enten de du har i kjøleskapet, eller de du liker aller best)

3. finn en skinke du liker (selv er jeg veldig glad i stranda skinke, men du kan bruke hvilken som helst)

4. Bland pastaen oppi salaten og ta på litt soya saus og en litt spicy dressing for å piffe det opp litt

5. Voiâ! Du har en super digg, sunn og frisk vår lunsj til å kick starte helgen med! 
 

 

 • 23.03.2017 kl. 22:49

VLOG 26 - jeg har fått egen youtube snap


 

 • 23.03.2017 kl. 13:54

D vitaminer

Heiii og god torsdag, fininger! Å jeg blir alltid så glad når det begynner å nærme seg helg. Kjenner bare humøret og energien stiger, og enda deiligere er det når det er sol og blå himmel! Og slik er det meldt ut helgen og neste uke. DIGG! Velkommen til våren sier jeg bare! Kjenner D vitaminene propper kroppen med godt humør og lyst til å gjøre alt mulig jeg ellers ikke har energi til! 

I dag skal jeg få redigert vloggen for den siste uken, så jeg endelig kan poste den. Så skal jeg spille inn morgendagens video, og etter det har jeg sååå lyst til å sette meg i solveggen på verandaen og bare nyte at våren er her! 

Håper alt er fint med dere! Har dere noen planer for helgen? Og er det like fint vær hos dere? 

 • 21.03.2017 kl. 11:27

Happy Girl

GOOOD morgen, og god tirsdag. Å så glad jeg ble da jeg våknet til sol og blå himmel. Dessverre varte det ikke så lenge, men solen har tittet innom utover formiddagen uansett. I dag var lillesøster så snill og flettet meg under frokosten, så jeg har nesten følt meg som en liten prinsesse siden. 

Jeg beklager for at det ikke kom noen vlog i går. Jeg orket rett og slett ikke å redigere den, fordi det var en skikkelig seig og treg mandag. Så ettermiddagen gikk til serie og skravling i telefonen med ei venninne ♥

Mot slutten av skoledagen i dag, kommer Thea for å møtte meg. Vi skal nemlig ut og spise litt, før vi drar videre hjem til meg! Åh, blir så koselig. Treffer ikke Thea så mye for tiden, ettersom at hun tar et skoleår i Arendal. Heldigvis flytter hun tilbake til sommeren igjen! Det gledes ♥

Men jeg får jobbe litt videre, før meg og Susanne tar lunsj! Håper dere har en fin dag så lenge. Vloggen kommer i dag!  

 • 20.03.2017 kl. 15:59

Pepsi Max, baby!

Jaa, god ny uke folkens! Da var det mandan igjen da. Neida, så ille er det ikke, er det vel? Jeg var i hvert fall superfornøyd da jeg kom meg opp etter 2. alarmen i dag, for denne jenta la seg nemlig halv 11 i går og fikk for første gang på lenge, 7 timer søvn +. Så det var digg. 

Skoledagen derimot, var ikke så lett å begynne på, men en ny 3 ukers prosjekt. Neida, gikk egentlig fint det og! I hvert fall etter jeg fikk dradd meg på butikken og kjøpt en Pepsi Max, som jeg sikkert ikke burde. Haha. Resten av dagen går vel egentlig til å chille, se litt serier, jobbe litt med skole, og hvis jeg orker skal jeg presse inn en trenings økt! Det hadde vært digg! 

Er dere klare for en ny uke? Hvis noen trenger litt trøst, så er det kun 3 uker til påskeferien nå! Hang in there girls♥ 

 • 19.03.2017 kl. 13:58

Sunday morning mood

GOD søndag, og god morgen (en veldig sen, men det er ok). For å være helt ærlig, var det ikke et smil jeg våknet med i dag. Da det var kaldere enn noen gang på soverommet. Men jeg dro på meg den deiligste strikkegenseren jeg har, tente noen lys, traktet en kopp kaffe, og nå skal jeg snart lage tidenes seneste frokost. Nemlig stekt egg på ristet brø! Mmm..

Jeg hadde en sinnsykt fin dag i går! Først en laaang kjøretur med ei venninne som fikk lappen for en stund siden. Det deiligste må ha vært da vi spiste en is i bilen, parkert på stranden for å titte på solnedgangen. Åhh. Senere på kvelden fikk jeg besøk av noen andre fine venninner, og vi lagde deilig hjemmelaget pizza og brownies. For en helg dere! 

Ellers kommer det en vlog senere i dag, så stay tuned 

 • 18.03.2017 kl. 15:26

Finner gnisten tilbake!

 GOOOOD lørdag ♥  Åh, dere aner ikke hvor glad jeg er i dag. Og det beste er at det er ingen spesiell grunn en gang, jeg er bare glad på livet! Jeg våknet tre timer etter at vekkerklokken hadde ringt, med sol inn vinduet og en veldig uthvilt kropp! DIGG. 

Nå har jeg spist, stelt og sminket meg for dagen, og holder på å rydde litt før jeg får besøk! Elsker rolige lørdager med koselige planer, med herlige folk! 

Jeg føler endelig jeg begynner å få gnisten litt tilbake. Ikke at jeg har hatt det så veldig vondt i det siste, men de siste to ukene har jeg prøvd å bare være litt stabil, og nå begynner energien å samles opp så jeg orker å gjøre alt jeg vil. Og det ER SÅ GODT! 

Håper dere har det bra! Har forresten laget en egen blogg/youtube/vlog/spam snap, der jeg skravler og viser dere livet mitt litt ufiltrert. Blir kjempe glad om der vil adde meg der: lotteyt ♥ 

 • 16.03.2017 kl. 11:45

Jeg vil ha sommer og skolefri

God torsdag, fine dere. Åh som jeg lengter etter vår og sommer i dag. Det var nemlig finere og varmere vær enn det har vært på leeenge her i Kristiansand i går. Så det å våkne til grå himmel og litt kjøligere luft var litt små surt. Men sånn er det.

Sommeren kommer jo, fortere enn vi aner. Med friske jordbær, grillmat, bading i sjøen og lating i sola på verandaen. Og reising selvfølgelig! Jeg har ikke fortalt dere at vi endelig har bestilt reisen for i sommer, så det gledes! 

Håper alt er bra med dere ♥ Kjenner at jeg ofte skulle hatt mere tid på formiddagene, så jeg kunne brukt lyset og energien min på blogg og youtube. Men sånn er det å gå på skole. Det kommer forresten en vlog i kveld, så husk å titte innom!  

 • 13.03.2017 kl. 16:15

Oh, Monday

God mandag fininger ♥ Det er en litt deilig gråværs mandag, noe som passet perfekt i dag spør du meg. Så kan solen heller komme utover uken og varme opp til enda en helg! Nå har jeg laget meg en kaffekopp og sitter klar for å redigere litt vlogg! 

Etter en fin helg, er jeg egentlig ganske klar for uken, og komme i gang med vanlig skole igjen etter 2 sløve praksis uker. Jeg får jobbe litt, så snakkes vi senere ♥ 

 • 11.03.2017 kl. 13:49

Følelsen av helg

God lørdag!! ÅÅÅÅÅ så deilig med helg. Jeg er alltid like takknemlig og fornøyd når helgen kommer. Ikke det at jeg misliker hverdagen så veldig, men dere vet den deilige helge følelsen. Jeg er nesten litt forelska i den jeg. 

I dag sov jeg i hvert fall til rundt halv 10 (hadde vekkerklokke), lå en times tid i sengen og hørte på musikk, sto opp og tok en deilig dusj, og nå har jeg spist en deilig frokost og nyter siste rest av iskaffen min ♥  Elsker å ha god tid på formiddagen i helgene, så kan jeg heller ha masse planer fra 2-3 tiden og utover.

I dag skal jeg faktisk først på en liten shopping runde med fineste Hannah, før vi drar innom butikken for å handle inn til deilig middag og jentekveld hos henne! Woho! Elsker å få samlet jentene av og til. Men først skal jeg rydde og vaske litt.

Håper dere har en fin dag så langt! Noen gøye planer for helgen? 

 • 07.03.2017 kl. 14:18

Things I Wanna Do in March

Happy tuesday, snuppiser ♥  Jeg må bare beklage for at jeg har litt søte kjele navn på jentene som leser bloggen min, om det finnes gutter her også! Dere er like velkommen for å si det sånn! 

Jeg vet vi allerede er kommet til 7. mars, og at jeg skulle ha skrevet dette innlegget for syv dager siden. Men jeg tenkte at jeg likevel vil dele med dere, hva jeg vil få til i mars. Jeg syntes det er utrolig viktig å sette seg del mål. Både for året, halvåret, månedene og ukene. Så her er mine mål/ting jeg vil gjøre i mars! 

T H I N G S   I   W A N N A   D O   I N   M A R C H

 • Teste ut en vegetar dag i  uken. Dette har jeg hatt lyst til en god stund, men har ikke turt. Denne måneden vil jeg endelig prøve, for selv om jeg nok ikke kommer til å bli helt vegetarianer, tror jeg det er sunt å ta en eller flere dager i uken uten kjøtt, ettersom at det er tungt for kroppen å fordøye. 

 

 • Kjøpe minst èn fin bukett med blomster. Mars er den første vår måneden, og da er det viktig å invitere våren inn, og farge hverdagen med noen fine farger i vinduet!

 

 • Være flink til å balansere energien på ting jeg MÅ, BURDE og VIL. Jeg bruker ofte alt for mye energi på ting jeg ikke trenger å kaste bort energien min på, så jeg må bli flinkere til å fordele bedre. 

 

 • Slutte å forsove meg. Jeg hater å ha dårlig tid på morgen, og prøver å stå opp ca 06.00, når jeg må gå ut døren 07.30.  

 

 • Poste 2 vlogger og en vanlig video i uken. Dette begynte jeg med rett før jeg reiste til Tyskland, og det funket fint. Virket som at dere også satte pris på litt kortere men oftere vlogger. Så det skal jeg få til! 

 

 • Satse på trening og gode kostholds rutiner. Som jeg skravlet om i forrige vlog, så skal jeg nå begynne å trene 3 ganger i uken, og jeg prøver også å meal preppe (lage sunn lunch på søndag kveld, til flere dager fremover i uken). 

 

 • Være flink til å planlegge den kommende uken, og ha planer i helgene klare før fredagen kommer. Dette gjør det lettere for meg å vite hvor mye YouTube og Blogg jobbing jeg må få gjort i ukedagene, og hvor mye jeg kan spare til helgen. 

 

 • Være glad, spre glede og gå utenfor komfort sonen. 

 • 06.03.2017 kl. 12:31

Mandags prat

GOOOD mandag! Åh så digg det er å komme i gang med enda en ny uke. I går kveld tenkte jeg litt på en ting. Nemlig dette med at humøret alltid stiger når vi nærmer oss helgen. Hva kan man gjøre for å få den gode "før helg" følelsen allerede på mandag?

For meg handler det litt om å gidde. Gidde å gjøre litt ekstra ut av ting i hverdagen også. Vi kan ikke ha "helge følelsen" hele tiden, da blir det ikke like digg i helgene, men vi kan finne en liknende følelse som kommer når vi starter en ny uke. Ofte er det mye å gjøre på mandager, men hva hvis vi heller velger å starte uken med å gjøre akkurat det vi selv vil?

Prøv å rydde plass på mandager, ved å være litt ekstra effektiv de andre dagene. Vær flink til å oppdatere spillelister, rydde og vaske så det hele tiden er fresht rundt deg, tenne lys og kjøpe inn friske blomster, planlegg, lag niste kvelden før, ta tid til deg selv, vær flink til å sette av litt tid hver dag til å gjøre akkurat det du føler for. Om det så er å lage en cheat meal, ligge på soffan hele ettermiddagen med en serie på tv'en, ha hjemme spa, rekke en ekstra trenings økt den uken, gå en tur i finværet, eller gå på cafe. 

Håper dere har en fin mandag! Husk å titte innom i kveld for å lese om hva jeg vil bli flinkere til og hva jeg vil få gjort i mars. Og ta en titt på vloggen som ligger i innlegget under om du ikke har sett den enda!  

 • 05.03.2017 kl. 13:57

En fin helg og litt trenings prat

God søndag, fininger ♥  For en fin helg, og for noen herlige venner jeg omgir meg med! Elsker å se tilbake på helger der jeg bare har kost meg max, og føler helgen har flydd. Det er et godt tegn!

Akkurat nå sitter jeg faktisk klar i treningstøyet og skal til å ta en liten søndags økt, før jeg hiver meg i dusjen og starer med litt planlegging av uken! Jeg elsker å planlegge og ha litt orden på hverdagen og ting jeg må få gjort, mål for uken og alt som følger med. 

Denne uken skal jeg begynne å trene 3 ganger igjen, og prøve å holde det hver uke til sommeren i hvert fall. Etter et halvt år uten regelmessig trening, savner jeg virkelig de årene jeg prioriterte trening over alt! Det var så deilig å føle seg fresh og ha masse energi til overs. Så det er virkelig noe jeg skal fokusere på denne våren. Mer om det i et mars innlegg senere i dag! 

Håper dere har hatt en fin helg! Hva har dere gjort?  

 • 03.03.2017 kl. 16:43

Sminke og skjønnhetsprodukter fra Berlin

Hei igjen dere ♥ Da har jeg kommet meg hjem og så smått begynt å rydde litt. Åh det er så digg med helg!!! Håper dere også koser dere, og hvis dere ikke har fri helg, kommer jo alltid helge følelsen litt likevel. 

Tenkte å vise dere noen av innkjøpene fra Berlin! Viser kun skjønnhets produkter i dag, så får vi se om jeg viser frem klær en annen gang. Kjøpte ikke så mye klær skjønner dere. 

Men jeg får rydde og vaske litt videre før Thea kommer. Ønsker dere en kjempe fin fredags kveld♥ 

 • 03.03.2017 kl. 13:46

FRIDAYyay

GOOOD fredag finiser! ÅÅÅÅ som jeg gleder meg til helg nå. Jeg får nemlig besøk av verdens fineste Thea som har flyttet et stykke for å gå på skole. Blir så sjukt godt å se hun igjen ♥

Ellers har jeg en plan om å vaske, rydde rommet og skifte på sengen, lage taco og poste enda ett innlegg før hun kommer i 7 tiden. Så er bare å sette håret i en tutt, brette opp armene og komme i gang så fort jeg setter foten innenfor døren kl 3. 

Hvordan har dere det i dag da? Noen gøye planer for helgen?  

 • 02.03.2017 kl. 14:08

Våren er favoritten

WÆÆÆ! Vi er allerede i mars, dere! Hvor ble det av januar og februar liksom? Men jeg klager ikke, tvert i mot. Det er jo faktisk den aller første vår måneden. Og det var så sinnsykt fint vær i går, jeg satt bare og gliste i klasserommet da solen strålte inn og varmet igjennom vinduet. Og jeg blir i så godt humør når det er så lyst om morgenen! 

I dag snødde det da jeg våknet, det var litt nedtur, men når er all snøen borte igjen og måkene skriker som bare det utenfor. Vil si at det er kanskje det deiligste vårtegnet av de aller tidligste her på sørlandet. Åh, kjenner bare energien endelig begynner å komme seg også, så tenkte å prøve meg på en liten trenings økt i dag. Det hadde vært så utrolig digg. 

Hvilken årstid liker dere best? Jeg er selv veldig glad i alle årstidene på hver sin måte, men våren er garantert favoritten ♥ Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi snart igjen!  

 • 26.02.2017 kl. 13:46

Get ready for some hectic weeks

GOOOD morgen, solstråler ♥  Hehe, det hørtes mindre klissete ut i hodet mitt, men jaja. Jeg klarer helt seriøst ikke å fatte at enda en deilig ferie går mot slutten. Føler jeg nettopp dro til Berlin jo. Jaja. En ting jeg liker med våren, er at det er veldig mange bolker med skole, og mange småe ferier eller helligdager inni mellom. Det letter litt på det at skole ofte er mest hektisk på våren. Selv liker jeg best å jobbe hjemmefra og kunne disponere tid, pauser, lesing, oppgaver osv selv. Så litt ferier, lesedager og helligdager er prima for meg! 

I dag SKAL jeg få redigert og postet (samle) vloggen fra Berlin og dagene etter. Det kommer ikke noen vinterferie vlogg, rett og slett fordi jeg har kost meg så mye de dagene jeg ikke har vært syk at jeg har glemt å vlogge! Men på onsdag begynner videoene som vanlig igjen (vlogg på onsdag og søndag & vanlig video på fredag). 

En ting jeg luer på! Vil dere helst ha "Ti typer på tinder" video eller "Tips til skole relaterte ting" video på fredag? Setter VELDIG pris på tilbakemelding! Ha en fin dag så lenge. 

 • 25.02.2017 kl. 13:47

Legge det vonde bak seg

God morgen fininger ♥  Dere vet jeg ikke liker å syte eller være negativ her inne, men jeg føler at jeg skylder dere en forklaring. For hvorfor jeg var så lenge borte og hva jeg tenker fremover. 

Som dere så i forrige innlegg så var jeg jo i Berlin en liten uke, og ble syk etter det. Men etter det igjen så har jeg rett og slett vært litt emosjonelt nede. Jeg har hatt det veldig fint og truffet venninner jeg ikke har sett på lenge. Og det har vært godt. Men jeg har bare vært litt overveldet av nye opplevelser, nye mennesker som har kommet og gått, og innsett at folk ikke alltid er som du trodde de var.

Men jeg er veldig klar for å sette en strek. Komme inn i rutiner, kanskje lage noe nye og bare være meg igjen. Kose meg med det jeg elsker mest, blogging og YouTube! Så den veldig forsinkede vloggen kommer i kveld, og så sier vi at jeg offesielt er tilbake! Og det føles sykt godt ♥ 

Takk til dere som titter innom selv om det er stille her. Jeg har savnet dere! Og gleder meg til å blogge for dere igjen.  

 • Lotte Flatøy

  Hei og velkommen hit! Hvis du leter etter et sted der du kan få kreativt påfyll, tips og motivasjon til å ha det bra i hverdagen, har du kommet til rett sted! Jeg er en skikkelig gladjente med en kreativ sjel som elsker å inspirere og motivere andre. Jeg drikker alt for mye kaffe, og elsker å dusje. Velkommen til den norske versjonen av de morsomme og inspirerende pinterest bloggene!


  KONTAKT


  lotte.flatoy@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits