Interiør parfyme

I dag har jeg virkelig hatt en skikkelig finfin fredag! For det første våknet jeg helt uthvilt, fordi jeg og S la oss så tidlig i går, at det var umulig å ikke bli uthvilt. Så hadde jeg en rolig morgen som startet rundt 07:23, og lagde frokost, gikk tur med Dennis, og ja, gjorde det jeg pleier hver morgen, jadida.. Så møtte jeg S i 11 tiden i byen for en café date, og deretter litt julegave shopping. Og jeg fant til og med et par ting til meg selv. Ikke at det er nye nytt, da jeg har tidenes shopping problem. Men det kan vi ta en annen gang. Hehe.

Hva som har skjedd etter det, får dere se i vloggen som kommer til uken! Men. Når vi var på shopping, fant jeg noe jeg har hørt om før, men egentlig aldri tenkt så mye på. Nemlig, interiør parfyme. Ja, du hørte riktig. INTERIØR PARFYME. Og det var jo ikke akkurat til en billig penge. Men vi har jo faktisk en hund hjemme, og en annen ting dere får se til uken, som jeg har snakket om lenge nå. Så har funnet ut at dette kanskje ikke var en så dum ting likevel. Man bare sprayer ut i rommet, og så lukter det rett og slett godt. 

Her er i hvert fall parfymen jeg snakket om. Fra RITUALS. Den lukter helt himmelsk, men friskt på samme tid, så ikke for mektig. 

5 kommentarer

Siste innlegg