Things i wanna do this december

God morgen fine ♥ Og GOD 1. DESEMBER! Endelig. Det er så rart å tenke på hvor annerledes livet mitt var i fjor på denne tiden. Jeg bodde hjemme hos pappa, gikk på videregående, og jeg drømte om å ha en kjæreste å feire julen sammen med. Lite visste jeg da om at verdens fineste kjæreste skulle valse inn i livet mitt bare en måned etter, og at vi i neste desember skulle bo sammen. Når vi nå er samboere og har en liten familie, vil jeg jo selvfølgelig at vi allerede skal begynne å lage noen tradisjoner. Og det gleder jeg meg så til. Juletreet er allerede oppe, etter forrige helg, da vi pyntet sammen og hadde på julemusikk i bakgrunnen. Kos♥   

Tenkte også jeg skal begynne med den månedlige spalten der jeg deler hva jeg ønsker å gjøre den kommende måneden! 

THINGS I WANNA DO THIS DECEMBER

1. Jeg ønsker å lage nye juletradisjoner sammen med S. Vi har blant annet planer om å se julegranen tennes i byen, drikke mye kakao i helgene, og lage en sinnsykt digg jule morgen frokost på julaften. Flere kommer nok også ettersom dagene går. 

2. Bake. Mye. Hehe, jeg og søsteren til S har jo blitt veldig gode venninner. Så vi har store planer om både pepperkaker, brune pinner og mye mer, som skal pakkes i søte krukker og gis bort til jul. 

3. Diverse jule dates ♥ S og jeg skal jo selvfølgelig på en lunsj date og middags date i julen. Det må vi jo. Vi elsker jo å ut og spise (litt for mye). Men jeg skal også på jule date med venninner både i sammenheng med julehandel og hyggelige middager her hjemme. 

4. Jeg må jo selvfølgelig bli ferdig med julegavene. Nå som vi er to, med to familier, er det en del søsken, foreldre og venner som skal få julegaver. Er godt i gang allerede, men må fortsatt holde tungen rett i munnen, for plutselig så er det 23. desember. 

5. Jeg kommer til å satse mye på bloggen denne måneden. Så det skal komme minst ett innlegg mer eller mindre hver dag! Mye gøye innlegg på planen. 

6. Komme i gang med trening igjen. Det var en periode i høst hvor jeg trente annen hver dag, og det var så digg. 2-3 ganger i uken er jo bra også. Jeg sitter jo mye stille og leser til eksamen, og når jeg jobber med blogg eller youtube så er det også en del stillesitting. Så trening vil jeg starte med igjen, kun for den gode følelsen. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg