Uken som gikk 001

God morgen. Her har vi slumret i sengen en del timer lengre enn planlagt, men det er vel lov på en søndag♥ Er så koselig mens regnet drypper ned utenfor vinduet. Tenkte å begynne med Uken Som Gikk, igjen! Syntes det er en så koselig spalte, og dere blir kjent med meg fra et helt annet perspektiv enn ellers i innleggene. Håper dere også er glad for at spalten er tilbake! 

 

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ → Nå sitter jeg ved spisebordet og hører på Shallow av Lady Gaga. ELSK♥ Vi har nettopp spist frokost, S spiller litt Fifa for han vet jeg må jobbe med bloggen, men snart skal vi bake pepperkaker og se julefilm! 

UKENS HUMØR → Veldig opp og ned. Hatt veldig mange fine dager, men stresser med eksamen som mange andre studenter på denne tiden. Er bare å ta det rolig, en dag om gangen, og passe på å sette av tid til kos og avslapping! 

UKENS TANKE → Tenker mye på penger. Haha, nå hørtes jeg gal ut. Neida, men vi skal prøve å få til en syden tur i sommer, og da må det spares. Så jeg har satt opp budsjetter og planlagt hver lille krone, så vi skal kunne kose oss mest mulig på ferie. Klarer dere å gjette hvor vi skal? 

UKENS NEDTUR → At jeg ikke fikk Tikka Masala i går 🙁  Hadde gledet meg hele uken, godtroende og vært helt sikker på at jeg hadde kylling i frysen. Men nei, der var det kun kjøttdeig, brød, fiskegrateng og alt annet enn kylling. Men det ble Nachos i stedet, så var ikke helt deprimert likevel, hehe. 

UKENS CRAVINGS → Julestemning. Har gledet meg hele uken til at desember endelig skal begynne! Og jammen meg kom stemninga så fort jeg våknet i går. Juletreet er fremme, pepperkakedeig er kjøpt inn, 2 julefilmer er allerede sett, og jeg koser meg! Juuuul♥

UKENS GUILTY PLEASURE → PODCASTEN til Kristina og Belinda. Fy søren for noen damer! Jag har ledd og grått sammen med disse den siste uken. Er helt betatt av podcasten deres. Nesten så jeg må si til meg selv “Ok først 2 klesvask, så kan du få høre en episode til”. Hehe.

UKENS FLAUSE → Familiemiddag og samtaleemnet var sjakk.. Jeg har jo ikke peiling og sier “Ja! Jeg så han vant med tre på rad. Tenk å finne en vinner med et så lettvint og annerledes spill enn sjakk“. Lite visste jeg at overskriften jeg leste i avisen “Magnus vant med tre på rad“, betydde tre seiere i lynsjakk. Huff.. 

UKENS MAT → Må vel være pizza. Vi er jo to matvrak i en leilighet, så jeg skal ikke legge skjul på at vi har minst én samtale om dagen, som handler om mat. Hele uken har vi gledet oss til hjemmebakt pizza på fredagen, og diskutert hva som ville bli best tilbehør, hvilken kjøttdeig som blir best og om sausen skulle være “tomat og urter” eller “tomat og løk” 

UKENS MUST HAVE → Et par med gull øreringer. Jeg brydde meg vel egentlig ikke så mye om hvor de kom fra, men jeg hadde et bilde som inspirasjon, som dere ser under. Og jeg fant akkurat samme til 49 ,- på H&M.  KUPP!!

 

UKENS GLADMELDING → Jeg vlogger hele desember! Blir akkurat som vlogmas, bare ikke hver dag, men hver uke! Håper dere syntes det er like koselig som jeg♥    OG! Jeg bestod bilteorien!! Wohooo. 

UKENS BILDE →  Klarte ikke velge, hihi♥

  

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg