Homemade meatballs

Det er ingenting som slår en skikkelig digg middag nå på kalde og mørke høst kvelder. Noe av det beste jeg vet er å stå på kjøkkenet sammen med S, lage god mat, tenne lys, og kose oss etter lange dager med lesing og skole.

De fleste tingene vi lager sammen, er det jeg som har kontroll på. Men én ting kan han, og det er hjemmelagde kjøttboller! OMG for noen boller sier jeg bare. Det beste er at den sinnsykt gode smaken går verken på bekostning av tiden det tar å lage, eller hvor vanskelig det er. 30 min og du er good to go

WHAT TO DO: 

1. Bland en kjøttdeig sammen med ca 1/2 dl til 1 dl mel, og 1 egg. Kna det sammen med hendene og tilsett mer mel om du syntes deigen fortsatt er klissete (den skal være litt sticky).

2. Form kjøttdeig blandingen til små boller med hendene (en skje kan være til hjelp for å få den runde formen). Ikke for store da de må bli gjennomstekt inni, uten å bli svidd utenpå. 

3. Kok pasta av det slaget du liker best. Tilsett en klype salt under koking. 

4. Hell vannet av pastaen og bland med en tomatsaus, fortsatt på en varm plate. 

5. Bland inn kjøttbollene, og du har en sinnsykt god middag på 1. 2. 3. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg