kjæreste – søndags – frokost

GOD morgen til dere, og den sykt deilige høst solen vi har hatt i Kristiansand den siste uken. Jeg merker at humøret stiger med 20% hver gang jeg våkner til sol og blå himmel. Men sånn er det vel med de fleste av oss?

Hver søndag har jeg og S, obligatorisk kjæreste-søndags-frokost og det er så koselig. Jeg har alltid elsket å gjøre frokosten litt ekstra i helgene, og det tror jeg S også liker. Er jo koselig når vi handler og han spør, “skal vi ikke ta med baguetter til helgen”. Da har jeg gjort en god jobb! Hehe. 

Endelig helg

Jeg har funnet ut at jeg ofte deler om hvor koselige planer jeg har i helgene. Men jeg syntes det er så viktig å bruke fridagene på å lade, være med fine folk og faktisk finne på noe annet enn å alltid ligge henslengt i sofaen.

Selv liker jeg jo å behandle hver dag som en fest! Ok, kanskje ikke akkurat fest, men jeg liker å kose meg litt ekstra hver dag. Lage en god middag, tenne lys og se TV med S, gå på café og drikke kakao eller kaffe. Ja, bare lage god stemning.

Så, etter en lang uke med mye “voksen planer” på tapetet, blir det koselig å nyte helgen skikkelig. I dag blir det først en kaffe date på Damp Bakeriet, før vi turer videre til svømmehallen. Og i morgen skal vi på en etterlengtet shopping tur, for å se etter litt ting til gangen vi skal pusse opp. God helg! 

Refresh

Velkommen til gamle og nye følgere. Jeg gjorde dette en gang for mange år siden, for da startet et nytt kapittel i livet. Og nå, etter et år med mye turbulens, har jeg valgt å tømme bloggen helt, for nye blanke ark.

Det har skjedd mye det siste året. Jeg ble kjæreste med verdens fineste, fullførte videregående, tilbragte en sommer med kjæreste og gode venner, sa opp jobben min, begynte på universitetet. Og nå har jeg faktisk både flyttet ut med min S, og vi har fått oss en liten hund. 

Så nå starter jeg fra scratch, rett og slett fordi jeg har tid og veldig lyst til å dele av livet mitt som jeg gjorde før. Det blir nok litt vlogging også etter hvert, men bare vær tålmodig. Håper dere vil være med videre ut over høsten, og snart i løpet av julen. Gleder meg til julekos **GLIIIS**

Har ikke skjedd så fryktelig mye her på morgenkvisten enda, så her er i hvert fall frokosten jeg storkoser meg med for øyeblikket ♥