Breakfast club

God morgen♥ Fredaaag! Åh, jeg elsker fredager. Og det tror jeg ikke at jeg er alene om. Tenk at det er desember i morgen, så sykt. Jeg føler vi nettopp flyttet inn i leiligheten i september. Det blir deilig med jul, ferie, mye god mat, familie, mange late sofa kvelder, og mye kos. 

Men først, eksamen. Jeg prøver å ha det litt rolig på morgenene, ikke stresse med en gang jeg våkner. Ta en dusj, lage kaffe, fikse meg litt og føle meg fin, og kose meg med youtube og frokost, før eksamens lesing braker løs. Så det blir nok et par timer lesing i dag også, før vi tar helg. I kveld er planen som vanlig, hjemmebakt pizza, sofa kos, idol, og så regner jeg med litt is♥

Håper dere får en super fin fredag! Har foresten startet på en ny vlogg som kommer i neste uke. Blir en vlogg i uken i hele desember! Wop Wop! 

lace and spark

Det er torsdag og været er grått. Jeg er i godt humør, i hvert fall når jeg minner meg selv på at for et år siden, måtte jeg både ha dratt på skolen og jobb i dette været. I år begynte jeg å studere, og sluttet i jobben min. Jeg lever fullt og helt på studielån, og det er litt skummelt. Men det er så utrolig deilig å for en gangs skyld ta vare på meg selv, og lytte til kroppen. 

Vi skal på familiemiddag hos farmor i dag♥ Kjøttkaker. S setter veldig pris på det. Jeg kan ikke si det er favoritten, men håper på is til dessert. For 2 år siden, hadde jeg dårlig samvittighet i en uke etter, om jeg spiste en skål med is. Og nå unner jeg meg det flere ganger i uken. Det med selvbildet endrer seg, og det er jeg glad for. S sier jeg er nydelig hver dag. Det beste er at jeg føler meg fin. Selv med litt valker her og der. Det er fint. 

Håper dere får en finfin torsdag! Legger med et par tanker under bildet♥

♥ Det er så mørkt ute, at jeg tar meg selv i å tro at det er kveld

♥ Det beste jeg vet er å ligge inntil kjæresten min om morgenen, naken og søvnig

♥ Jeg elsker å gå med pent undertøy, da føler jeg meg ekstra fin

♥ Tenk når juni kommer, og vi skal ligge under stjernene

♥ Pappa sier han ser mye av mamma i meg, det er godt, jeg savner henne

♥ I dag er jeg glad, sliten men glad

♥ Jeg drømmer om å ligge på stranden i syden i sommer

♥ Men først drømmer jeg om en magisk første jul med kjæresten min

Get those vibes going

I dag er en god dag. Jeg hadde nesten en liten åpenbaring i går kveld. Og innså litt hvor fort tiden går og hvor kort livet er. Nå skal jeg ikke bli dyp på en onsdags formiddag, men det er jo sant. Så jeg har bestemt meg for at jeg vil leve mer. Elske mer, nyte mat mer, gjøre ting jeg elsker, kose mer, le mer, høre mer på deilig musikk, vaske mer (for jeg elsker å ha det rent og ryddig), og gå for drømmene mine. 

Så det var dagens lille livs tips. Hehe. Neida, men her hjemme forsov vi oss i dag, og våknet i 09 tiden, ganske uthvilt og litt i sjokk. S kastet seg på skolen og jeg i dusjen. Og så var dagen i gang! Jeg har rydde dag i dag. I går bestod jeg bilteorien, så nå er det bare å klargjøre for eksamens lesing siste ukene av semesteret. Gud så godt det blir å få det litt ryddig og koselig her hjemme igjen. På tide å få på those good vibes igjen ♥

Your bitch is back

ENDELIG er godjenta tilbake. Etter en uke med mye øving til bilteorien, dro jeg opp og tok den i dag. Og jeg bestod! Woho! Så jeg har jo vært i solstråle humør i dag, for å si det sånn. Jeg ble nesten litt Super Woman, så når jeg først var på den gode bølgen, kastet jeg meg rundt og fikk gjort mange andre ting jeg har utsatt lenge også. Bare kjedelige ting for det meste, som telefoner, posting av brev osv. 

NÅ. Nå er jeg endelig klar. Med masse inspirasjon i kroppen, og klar for å endelig skrive og filme igjen. Nå er det kun eksamen, blogg & youtube, og jul som står på tapetet den neste måneden. Og det blir så digg!  Når julen endelig kommer, så er det ingen sak å jobbe litt med eksamen på siden, i forhold til alt annet kos som skjer i Desember ♥

Interiør parfyme

I dag har jeg virkelig hatt en skikkelig finfin fredag! For det første våknet jeg helt uthvilt, fordi jeg og S la oss så tidlig i går, at det var umulig å ikke bli uthvilt. Så hadde jeg en rolig morgen som startet rundt 07:23, og lagde frokost, gikk tur med Dennis, og ja, gjorde det jeg pleier hver morgen, jadida.. Så møtte jeg S i 11 tiden i byen for en café date, og deretter litt julegave shopping. Og jeg fant til og med et par ting til meg selv. Ikke at det er nye nytt, da jeg har tidenes shopping problem. Men det kan vi ta en annen gang. Hehe.

Hva som har skjedd etter det, får dere se i vloggen som kommer til uken! Men. Når vi var på shopping, fant jeg noe jeg har hørt om før, men egentlig aldri tenkt så mye på. Nemlig, interiør parfyme. Ja, du hørte riktig. INTERIØR PARFYME. Og det var jo ikke akkurat til en billig penge. Men vi har jo faktisk en hund hjemme, og en annen ting dere får se til uken, som jeg har snakket om lenge nå. Så har funnet ut at dette kanskje ikke var en så dum ting likevel. Man bare sprayer ut i rommet, og så lukter det rett og slett godt. 

Her er i hvert fall parfymen jeg snakket om. Fra RITUALS. Den lukter helt himmelsk, men friskt på samme tid, så ikke for mektig. 

Vinter månedene

God morgen fine ♥ I dag har jeg en bra dag. I hvert fall så langt, klokken er jo bare 09. Men gud så mye mørket har å si om morgenen. Kjenner det blir hakket hardere å dra seg ut av sengen, spesielt hvis det er kaldt på rommet. Men man kan jo ikke sitte og sutre over vinter i 4 måneder, som jo faktisk den mørke og kalde tiden varer. Så i dag har jeg stekt rundtstykker og unnet meg en iskaffe til frokost. Mmm. Litt tente lys og God Morgen Norge på tv’en hjelper også. Og plutselig sitter man og har en skikkelig mys torsdags morgen. 

Håper dere får en finfin torsdag. Husk at det snart er helg! Under ser dere frokosten min, åpenbart. Men også et lite hint av overraskelsen jeg snakket om i gårsdagens innlegg. Noen som klarer å gjette hva det er? 

Siste rest & mye som skjer!

GOD onsdag dere! Sorry for lite oppdatering de siste dagene. På den andre siden, tusen takk for utrolig mange fine tilbakemeldinger på vloggen! Å jeg blir så glad når dere er så snille. Er flere både kjente og ukjente som sier at de venter på neste, så ny vlogg blir det. Ellers har det skjedd en kjempestor overaskelse for et par dager siden! Veldig uventet og veldig koselig, (igjen, ikke gravid) men det skal dere også få vite mer om i neste vlogg. 

Håper dere har det fint. Når jeg kikker på kalenderen og planlegger tiden fremover, ser jeg også at det er jo snart jul! WHAT. Jeg fikk helt sjokk, under to uker til desember. Må nyte siste rest av høst nå, før det braker løs med julepynt og julestemning DELUX neste uke! 

 

Følg youtube kanalen min

Hei fine! Håper dere har det bra. Nå er det ikke lenge før pizzaen skal i ovnen. Er så sinnsykt klar for pizza, du aner ikke. Kjenner jeg får vann i munnen bare av å skrive om det. Hehe. 

Men over til noe helt annet. Nå som jeg også kommer til å fokusere mer på Youtube kanalen min fremover, tenkte jeg at det hadde vært koselig om dere ville følge meg dere også. Jeg har jo ikke så mange abonnenter enda, men tenkte at når jeg har litt flere som følger meg der, så poster jeg den nye vloggen. Så følg linken og trykk abonner! Og spre budskapet. Er en veldig gøy vlogg hvor dere også blir litt bedre kjent med kjæresten min Sindre!

KLIKK HER

Helg og litt nytt fremover

FREEEEEDAG! Who. Så var endelig helgen her igjen. Jeg har jo vlogget denne uken, og det har vært så deilig å være tilbake. Kjenner jeg kommer til å vlogge mer enn planlagt fremover, og er veldig spent på om dere liker å følge meg med video også. Blir jo mye nærere, og dere blir kjent med meg på en helt annen måte! 

Ellers er pizzadeigen til heving, og vi er klare for en skikkelig slakk kveld i sofaen med Idol og hjemmebakt pizza!